И през новата година, заедно ще е АПРИЛската дружина!!!

• 14 574
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
Ясмина Честит Рожден Ден! bouquet

Честити крачета на Марти и Ава
Относно заспиването Наско не иска да заспива самичък. Лягаме лице в лице,като неползваме биберон сме с шишето с водата в устата и почвам да го поклащам-скуби ме,дращи ме,удря ме и накрая се изморява и заспива.

Днес бяхме на контролен преглед и хемоглобина ни е паднал на 117 преди 20 дни след кръвопреливането беше 155.Паднал е много бързо пак и този месец пак ще има кръвопреливане сигурно. Cry

# 286
  • Варна
Ох, Нели, кога ще имат край вашите премеждия! Много бързо се променя този хемоглобин, защо така? Стискам палци и се моля от сега нататък само хубави новини да има!  Praynig

Верчо аз не бих я послушала тази педиатърка. Какво от това, че иска да заспива с мама - това си е най-естественото нещо на света. И кърмачетата сучат не само защото са гладни, но и защото искат успокоение, за приспиване, когато им е криво и прочие. Въобще не виждам смисъл да се травмира излишно детето, все някога ще почне да заспива самичка и без кърмене. Аз бих се водила от детето - ако то заспива лесно само и няма претенции кой да е до него - ОК, обаче ако си търси мама - няма да го оставя да реве. 

Мен приспиването в никакъв случай не ме изморява, даже напротие, използвам го като претекст да си полегна малко.  Wink Виж, ако трябваше да я дондуркам на ръце или да изнасям циркова програма....  Mr. Green

galivo Напълно съм съгласна с теб - не са ли уморени, няма заспиване.
Офталмо септонекс са най-леките капки, те не биха повлияли на сериозен проблем. Може би трябва да отидете при специалист.

# 287
Ясмина бързо се променя,защото червените кръвни телца,който му идват чрез кръвопреливането бързо се самоизяждат. Но предният път падаха с по една еденица на ден,а сега с по 2.Педито каза,че може да е така,защото беше болен по коледа след кръвопреливането. Ще видим на 23.01 пак ще ходим.

# 288

Общи условия

Активация на акаунт