И през новата година, заедно ще е АПРИЛската дружина!!!

• 14 592
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
Желая на всички много здраве и само хубави неща да ви се случват!

Ние сме добре.Калина вече има 3 зъбчета,а четвъртото е готово да пробие.Задържа се за няколко секунди права самичка и после тупва на дупе.Понеже цялото ми семейство е тук,всички много й се радват!
Нямам интернет,понеже сме в една проблемна зона и сега пиша от на сестра ми компютъра,но не съм ви чела.Надявам се всички да сте добре.

Преди Нова година се чух с Барби и ви поздравява всички!

# 241
  • Добрич
Хриси,браво,браво,браво!Много ме усмихна тази новина!

# 242
Юхууууууууууууу  newsm68 newsm44  Честито проходило  момченце, hrisi-pisi! Браво на Марти! smile3501

Питки-митки замесете, няма какво да отлагаш. Прощъпулник на детенцето си е редно да се направи щом се е пуснало. Пък дали са две-три или повече, това е без значение...... С всеки изминал ден ще става по-смел и самостоятелните крачки ще се увеличават.  Wink
Айде и да го нафотате много, че да видим какво ще барне първото прощъпулче. Joy

# 243
  • Popovo
Добро утро  smile3507 и по едно силно, черно кафе за тези като мен които не са спали тази нощ.

Абе хора, как спят вашите деца?! Моето ли нещо не е наред или аз. Никакъв сън няма това дете. Максимума без да се събуди е 30 мин. Снощи заспа в 8:30 в 1 се събуди и вилня до 5 сутринта. Силички нямам вече.  Няма значение в колко е заспал вечер резултата е един и същ. През деня дремва по половин час, като пак се буди. И да не си мислите, че е уморен през останалото време, неее бели прави като за трима като него.

И още нещо да попитам: За първи път ми дойде на 25.12 спря ми на 1.01. и не щеш ли вчера пак цъфнах, само 9 дни са минали. Нормално ли е или...?

Честито на първия проходил мъж- браво на Марти.
Мерси за поздравите от Барби, как е тя?
И още щях да пиша, но мозъка ми спи и без това стана дълго и пълно с оплаквания, мерси на тези които имаха търпението да ме прочетат.  bouquet

# 244
Привет и от мен! Hug Grinning

Хриси, честити първи крачки на Марти! Hug

Ясмина, иска да пълзи, но в нас са плочки ooooh! ooooh! навсякъде, имаме килим, ама тя все пълзи където са плочките... Проблемът е, че пълзи, пълзи и наведе муцунка да цунка пода и последва удряне и рев Confused Confused Мен ме е шубе, а мъжо твърди, че заплаква според зависи как реагираме! Аз винаги казвам "Ооооо" и последва рев, а той твърди, че не реагира и малкото продъжава да пълзи! #Crazy newsm78
Ще ходим в понеделник за още килими или някакви пътеки, че да ми е по-спокойно.

Азвази, ние имаме такава кошара като вашата - с какво си застлала пода? newsm78

Кокетка, ние имахме такъв период - събуждаше се посред нощя и никакъв сън няколко часа... Така беше седмици наред, сега го прави пак, но по-рядко. Не сме от спящите и това си е! Crossing Arms  newsm78

# 245
Дойка,честит рожден ден ! Да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват през тази година и занапред !

bouquet bdbaloni happy bd baloni
Доли -Дог Честито и на теб ! Много щастие,много късмет и много усмивки !!!

# 246
Hrisi-pisiHug еее, ама и аз много се развълнувах като го прочетох това! Ами това си е живо ходене! Браво, браво на Марти!  Hug Еее, ама много е хубаво бе! А той преди това почти ходеше, нали - опрян на мебелите...Много е вълнуващо това!
Лурдес - мнгоо се смях (а то не е за смях) като четох как Лидия си удря главичката в плочките -е дни такива са много глупавички (да не се разсърдиш сега) още - Елица много често като стои седнала с лице към мен на корема ми и като се превъзбуди (и е мн щастлива) и си забучва челото на зъбите ми (щото аз все се хиля като тиква) и после - голям рев - а сама се удря в тях! Кокетка, мила - и аз имам мн такива нощи - будене пре 30 минути - писах, че според мен сънуват. Всичко пробвах, нищо не помага! Гледай да спинка6 дори и 15 минути през деня, че иначе всичко ти е криво! Бибобибо - за суха кожа има мн хубави неща - А-Дерма, но НЕ бебешка, НЕ синя, а зелената А-Дерма - тя е и за бебета, и за големи и е за суха кожа - А-Дерма ЕьОмега се казва. Тя не е мазна, а кожата много се хидратира. Освен нея за много суха кожа са и НАхткерцен балсам на Тайс (съдържа екстракт от вечерна роза) и и Линола Фет (това вече си е лекарство, но съдържа само ненаситени мастни киселини, които се съдържат в зехтина напр). Но все пак това е личице - по-добре отиди на лекар преди това!

Елица тази нощ се буди само 2 пъти! Много съм щастлива. А вчера след съня до 18,15 заспа чак в 00,30 - не знам защо...Дали ако всяка вечер я държа до 00,00, ще спи Joy

# 247
Здравейте!
Имаме рожденници гледам Grinning Феята ти ли се изявяваш сега като КГБ-то Mr. Green Ами айде честит ви рожден ден момичета!Всичко най-хубаво от мен  bouquet

Хрисиии.... браво на шишко! /аз и в сайта на една негова снимка изкоментирах,че е голям дундьо и искам да го схрускам/ а то детето е първото проходило!Дуньо-мундьо ами си в пръв! GrinningПредставям си как се кефиш!Айде сега започваме да се борим за 2-рото място.. само по 1-2 крачки прави и пада!Добре бе кога се прави наистина прощъпулника???Нали се търкаля там една питка и идеята е детето самичко да тръгне след нея newsm78 значи като започне да прави повечко крачки...не само 1-2-3??Май сама си отговорих на въпроса Mr. Green
Бибо ,и аз като Блонди ще ти кажа да вземеш Ексомегата /зелен/ на А-Дерма!Аз съм доволна PeaceМного бебета станаха вече с такава кожа Rolling Eyes
koketka , ми тя Ласи го каза вчера....прави му винена попара след бяна!Ще спи като пън! Grinning
ЛУРДЕС , със сигурност Лидия реве точно заради твоето "ОООООО" ако не извикаш след падането няма да се сети Peace Даниел като падне му се усмихвам или започвам да го гъделичкам,или се правя,че падам и аз и започваме да се търкаляме по земята!Мнооого рядко плаче като падне...или се удари!
Аз похвалих ли ви се,че бушунирах Дани Mr. Green понеже и той си има вече клавиатура ,ама истинска...играе си няшия на земята с нея и аз реших да я вдигна на табуретката,той помисли,че ще му я отмъкна и като дръпна кабела... ooooh! ъгъла на клавиатурата го хакна под окото!Сега е насинен!

# 248
  • Варна
Честит рожден ден на милите ни априлки Dojka  и  Doly_dog! Много радостни усмивки, любов, здраве и късмет им желая!  newsm51 newsm59

Хриси-писи Браво на Марти! Да не забравиш да пуснеш клипчето да му се порадваме! Hug Heart Eyes

кокетка е нали е спал от 8:30 до 1, това са си 5 часа близо, какво се оплакваш  Mr. Green Hug Шегата настрана, и ние сме така, но тайната е да не я оставям да се разбуди напълно. Щом почне да шава, давам й да суче и пак е отнесла плувката. Веднъж направих грешката да я видя, дали няма сама да заспи - е, като се разигра това ми ти детенце, няма умиряване после.

я кажете някоя рецепта за ястие с червено цвекло? Уточнявам, че е за Невена, не за мен  Laughing

# 249
  • Бургас
Иииии, прощъпулник имаме вече, браво  smile3501 Хриси, честито   bouquet
На рожденичките - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet   bouquet   bouquet От здраве, късмет, пари и любов да не се отървете, момичета Hug
Ясмина, идея нямам за червеното цвекло Rolling Eyes Но ще дебна за рецепти, че току виж и аз съм спретнала нещо Blush
При нас нищо интересно днес, мнооооого мързелив ден Crazy
Кокетка, 17 дни цикъл ми се струва доста кратък newsm78 Нормално ли ти дойде или е само зацапване, да не е овулация нещо newsm78 Колко ти е дълъг цикълът по принцип и друг път имала ли си такива случки? Пък и нали уж една година след раждането се регулирал цикълът, може да са нормални такива явления, ама знам ли Rolling Eyes

# 250
Честит рожден ден, Дойка и Доли_дог! Бъдете много обичани от всички (като от нас Simple Smile и много щастливи!
 bdbaloni baloni bdbaloni

Сисе - значи и ти се търкаляш след Дани hahaha Ами млада мама - луда работа, кво да се прави - на мен ми щраааакат ставите след малкото, а ти се търкаляш даже Браво!

Тиквичка - аз купих зърна ръж и сега ще ги приготвям по твоята рецепта. Но имам мелничка за черен пипер само (аз никога не съм я и ползвала) - стои си за красота - дали ще стане с нея newsm78

А сега един тест: познайте на снимката какво е изяла Елица:
1) малкото коте на съседите
2) ушите си от яд, че Марти е проходил вече, а тя е стигнана само до кривата круша
3) кръвчицата на майка си през нощта (за пореден път)
4) пюре от една глава червено цвекло, картоф, морков и 1 ч..л.овесени ядки + зехтин (приготвено от мен  bowuu - рецепта за Невенка - майка й да не яде от цвеклото на детето!!!)

# 251
Честит Рожден Ден на doika и doly_dog! Бъдете здрави, усмихнати и много обичани.

Браво на Марти  smile3501 smile3501 smile3501 Чакаме клипчето сега. Ех че вълнуващо.

Момичета, благодаря ви за съветите за кремчето  Hug Мъжо току що ми донесе този А-дерма Екзомега. Намазах я Дари и сега ще чакаме ефект. Разбира се че ще попитам и педито, но на следващата консултация след една седмица, не искам сега да я водя в болницата с всичките тези вируси наоколо.

helenblondy , май кръвчицата ще да ти е изпила, а и как доволно гледа  hahaha

Абе вие излизате ли в този студ? Ние не сме мърдали от една седмица. Направо издивяхме.

# 252
Хриси, честит ти проходил момък! Много се зарадвах на твоята новина!   bouquet

Момичета, имам въпросче - от няколко седмици Жики започна да си бързо върти главата наляво-надясно. Както си стои и започва едно бясно въртене. Вашите бебчета правят ли понякога така?

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 18:08 от *Роска*

# 253

Момичета, имам въпросче - от няколко седмици Жики започна да си върти главата бързо наляво-надясно. Както си стои и започва едно бясно въртене. Вашите бебчета правят ли понякога така?

Дари го прави това от доста време. И други мами споделиха същото. Понеже някой писа, че това било признак на рахит, аз веднага питах педито и тя каза че няма нищо притеснително, и че това се дължало на вече повишената активност на бебетата.

# 254
Bibobibo, много ти благодаря за бързия отговор!   Hug Успокои ме!

Общи условия

Активация на акаунт