И през новата година, заедно ще е АПРИЛската дружина!!!

• 14 582
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Започвам да проучвам въпроса с частните детски кухни и евентуално ще поръчвам диетично меню, защото не съм давала никакви млечни още  Thinking.

На Ива и давам само второ от кухнята , вместо пюре. То е безмлечно. Супите и десертите за сега ще ги ядем ние  Heart Eyes Пък и за 50 ст. и да не го яде не го мисля

# 226
Добро утро !!

Хиксита , много се смях на твоя пост. В твоите неволи разпознавам и моите.При мен най-големия проблем е с проходилката. Все си мислех , че като е в нея няма проблем . Да ама не. Само тичам след него и викам - не пипай там , не пипай онам. Отваря всички чекмеджета в кухнята - ще кажете няма проблем , да ама те са на релса и вече няколко пъти си прищипва пръстите там. Голям рев  Cry Cry   После дърпа всички кабели на телевизора - добре , че е голям да не може да го събори върху себе си. Следва фурната и копчетата на печката - това няма да го обсъждат какво може да стане. , че настръхвам. После всички столове си ги е събарял върху главата , а и сгъваемия простор също. А да не ви обяснявам как съм нагъчкала книгите една до друга , за да не ги вади. Е успява и с тях.

Засега захранването с фризо НА върви добре. Да не чуе дявола , че още е рано за радване.

Приятен ден на всички !!!

Петя , бързо да се оправяте.  Поздрави на барби .

# 227
Мами, здравейте! Hug
Да ви кажа вчера Лидия за малко да падне от проходилката! Миех едно шише и я видях, че взе да мрънка и точно почти приключвах и да я взема, а то като погледна тя почти се изсулила от нея, като писнах и хукнах и я хванах на 1 педя преди да си дрънне тиквата в земята! Ужас! Confused Confused Confused Пък иначе няма вариант да успея да свърша нещо в кухнята иначе, щото в кошарата в хола и реве ако е сама в стаята! Rolling Eyes Вече нямам търпение да проходи, знам че ще е трудно и тогава, ама поне ще може да ходи с мен напред-назад! Laughing

# 228
  • Добрич
Добро утро!

Поздравче-Майкъл Хътчинс по прилепнало клинче и елече Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=dNaakHkSbPE

# 229
Привет  Hug
Момичета незнам дали сте видели тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362270.0 ,но който иска може да се включи да си поръча тениска за кърменето (парите от тях ще са за благотворителност на ЛЛЛPeace

# 230
  • София
Ау, m_a_g_i_vs, страхотна новина, мерси много за линкчето, ей сега ще поръчам  Peace

# 231
Добре де, Ласи - една готова каша Елда (например) не съдържа ли точно брашно от Елда??? Не е ли същото - да си купиш готова или да смелиш брашно и да си правиш каша от брашно? Аз за пореден път призовавам да ми се разясни разликата между брашно, каша и грис от нещо си...А винената попара с колко градуса вино се прави newsm78
Наана - ама много хубави поздрави бе  Hug Жалко, че Хътчинс се погуби...

# 232
Момичета, на Дари от няколко дни кожата на бузите и е много груба и изпръхнала. Като напукана е. Глезените също са така. Направо белеят, толково е суха кожата. С какво мога да я мажа? Няколко дни я клепя с млякото и олиото на Бюбхен, но нищо не става.

# 233
  • Варна
Момичета, на Дари от няколко дни кожата на бузите и е много груба и изпръхнала. Като напукана е. Глезените също са така. Направо белеят, толково е суха кожата. С какво мога да я мажа? Няколко дни я клепя с млякото и олиото на Бюбхен, но нищо не става.

Отиди в някоя аптека и поискай за суха кожа, те ще кажат кое е най-подходящо. Мисля че Себа Мед беше за суха и чувствителна, можеш олиото да вземеш. Аз ползвам синята А-Дерма, доволна съм  Peace

# 234
  • Варна
m_a_g_i_vs Благодаря, че си пуснала линка!  Hug И аз вече си поръчах.  Peace

хелън и аз мисля, че готовите каши, които са без примеси са като домашните. Не съм съвсем сигурна, но мисля, че разликата между брашно и грис е в степента на смилане, т.е. брашното е по-фино смляно. Я някой по-знаещ да каже!

аз обожавам да готвя за Невенка и определено става по-вкусно от готовите  Peace

ЛУРДЕС като проходят май ще стане по-трудно, поне докато станат стабилни.  Grinning Лидия не иска ли да пълзи - така поне няма вероятност да падне. У нас Невена сме я оставили да пълзи и сме обезопасили най-ниските места.

# 235
Здравейте момичета!

Ние днес бяхме по магазините и накупихме на Габи дрешки, защото повярвайте ми вече нищо не и става.Като почнеш от чорапогащниците и чорапките дооо спалното чувалче, всичко и е омаляло Simple Smile

Аз в последно време се пробвам да приготвям домашни пюренца. Днес най-накрая сварихме домашното пиле и ще го правим на порции.Купих и риба и в най-скоро време ще я пробвам. Взехме и специални бисквитки за гризкане на Плазмон и  днес омете една Wink Днес пък и правих 4 лъжички каша на Хумана +2 ябълки + едно парче ананас и много и хареса Simple Smile

ми това е за сега от нас...
Всички болни да се оправят скорострелно. Пете как сте днес? Стискам ви палци да сте оздравяли и никакви болести вече  Praynig Hug

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 20:45 от Aquariel

# 236
Момичетааа,
Марти направи сам първите си няколко крачки!!!!!Направо не мога да повярвам....С баща си си играеха до дивана и Марти от седнало положение се изправи и с 3-4 самостоятелни крачки стигна и се метна на дивана...Толкова съм развълнувана!!!
Предполагам не се води за прохождане, защото според материала на Ласи, за прохождане трябвва да са минимум 5 стъпки, но е тоолкова вълнуващо да видиш първите истински стъпчици, пък било то и само няколко. Успях и да направя клипче с последния опит (защото го направи 2-3 пъти упражнението) след което явно много се умори и само си търкаше очичките милото...За съжаление обаче не мога да кача веднага, защото нямам кабел и блутут за клипчетата от телефона:(, но се надявам утре вдругиден да успея.

Толкова толкова съм развълнувана, може би повече от първото зъбче и от всички постижения до момента  Heart Eyes

целувки мамчета!

# 237
Hrisi-pisi, браво на Марти! Честито ти проходило момченце! Сега няма да правим проблем за 1 крачка, я! Laughing
Сигурно наистина е страшно вълнуващо да видиш бебчето си как ходи!
Хайде, стягайте прощъпулника!

По въпросите на Хелън - не съм 100% сигурна, но мисля, че разликата освен в степента на смилане е и в предварителната обработка на зърната - с люспи, без люспи, печени, непечени и пр. Но ще проверя.

За документите за НОИ - точно както писах сутринта са!

# 238
# 239
Хриси честито миличка!  newsm44 Как няма да се вълнуваш, това е страхотно и много важно постижение на Марти! Едно от най-важните. Браво на голямото момче! Много да го нацелуваш! Чакаме с нетърпение клипчето! Ох направо си представих как ще здам и аз багажа ако видя Габи да прави крачки сама! Още веднъж браво! И според мен си е живо прохождане Wink Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт