И през новата година, заедно ще е АПРИЛската дружина!!!

• 14 609
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Lassi, от тук, от там крадвам си по малко време и за готвене. Но все по-рядко имам тази възможност. А ми е голямо хоби!

naana, и аз мисля да се захвана с Дюкан, но като спра да кърмя... което значи след около 3 месеца. Ама направо ще изперкам вече, една дреха не ми става  Sad

Silvi 26, не съм ти аз градска, Byni е  Peace

# 106
Честит имен ден на всички празнуващи!!!
И мъжо е сред празнуващите днеска!!

bigdance2 Tada  bigdance2 Drunk Wine Glass Drunk

Я, кажете къде изчезнаха Ценителката и Реянка? newsm78

# 107
Честито на всички именници  bouquet
Хеленче мерси много  Hug
И в Плевен радиаторите са хладки и е голямо тегло ooooh!
Нашия режим е:
ставане в 8.00-8.30
в 9.00 от днес попара /досега мляко/
от 11.30 до 12 30 сън
12.30-13.00 зеленчуково или местно 190 гр
16.00 каша,кисел или нишесте
16.00 до17.00 сън
19.30 ам 200гр
21 .00 сън

седим си на дупето ,изправяме се и от два дена ходим хванати само за едната ръка Hug
Нашто с обривите излезе ,че е дерматит и ще си го влачим не се знае колко Sad  толкова ме е яд ,че не можах да се порадвам на мекичка бебешка кожа.
Silvi 26 добре дошла Hug

# 108
[quote

Silvi 26, не съм ти аз градска, Byni е  Peace
[/quote]
 oopsСъжалявам! Peace

# 109
  • Варна
Роске, сестро, и аз съм на тоз хал. Веднага след раждането бях свалила 9кг и имах още 3 да свалям. Но пък после си качих 5 кг и сега съм +8. Но аз не се "тъпча", хапвам си според апетита, а той си е направо..  ooooh! И понеже повечето дрехи ми стават, нищо че са ми по-опнати, хич не се кося. Ще отслабвам напролет, когато тръгна след Невенка.
Много странно, защото докато кърмех големите, постоянно отслабвах, като hrisi-pisi  Thinking

# 110
 Silvi 26Hug Много е хубаво клипчето на Емма! Страхотно! Много мило ми стана   bouquet Ама и добър избор на песен!  Peace Ивана, е тя ми е градска  Joy
Ясмина, ти си си супер!  HugТези 8 килца все едно ги няма. А и съм сигурна че лесно ще ги свалиш като му дойде времето  Peace

# 111
  • Бургас
ЧЕСТИТ ИВАНОВДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ   bouquet   bouquet   bouquet
Азваси, грешката е моя Embarassed Наистина не съобразих, че в яслите са медицински сестри ooooh! Аз с ясли нямам опит, Илчо тръгна направо на градина на 2 години и 9 месеца.
При нас спряха парното и топлата вода #Cussing out Побърках се да разнасям тенджери с гореща вода до банята Tired
Аз съм качила адски много кг. по празниците и от утре започвам 90-дневната диета. Гледам, че и тук има една мацка от темата за диетата Wink
За срещата още нищо не мога да кажа, само искам да вметна, че "Бръшлян" в Трявна е страхотен комплекс, или поне беше, когато бяхме там. 7 апартамента са в самия хотел, но къщичките, с които разполага комплекса, мисля ще поберат много хора. Ние спахме тогава в хотела, но наши познати бяха в бунгалата и бяха очаровани от тях.
Весело изкарване на всички, които ще празнуват тази вечер. За пръв път съм у дома на този празник Confused За сметка на това, мъжът ми от обяд обикаля близките ни именници Mr. Green

# 112
Аз съм от 90дневната диетааа!!! Mr. Green
Роска,радвам се,че ти е харесало клипчето!Ама поне съм уцелила градската както трябва! hahaha
По повод килограмите-и аз съм мнооого дебела,ама не казвам колко,че ме е срам...Обаче си бях обещала да ги сваля и пак да ме заглеждат мъжете Mr. Green(ако моя прочете съм убита Joy).Ама не кърмя и не се притеснявам.А вие момичетата дето кърмите-споко,всичко ще си дойде на място с течение на времето!Аз като кърмех и бях по-слаба от сега!Тъй че дерзайте! Wink

# 113
ЧЕСТИТ ИВАНОВДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  !!!!!

За килограмите - не искам да говоря.Толкова съм отслабнала , че.......От там ми идват и последните проблеми. Не мога да спя , не ям , само пия кафе и припадъци.

# 114
Ей, Голди, все се каня да те поздравя за страхотните кулинарни изкушения, които приготвяш  Hug  Много вкусно изглеждат, разгледах ти страничката. Ти правила ли си тази 90 дневна диета? Аз вече събирам инфо, че след три месеца да знам какво да правя  Peace

# 115
Момичета, каква е тази 90 дневна диета? Май не съм я чувала newsm78 Дайте малко инфо плс

# 116
Lassi, това намерих аз като инфо, след като Голди  писа за тази диета. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=320653.0

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 20:54 от *Роска*

# 117
# 118
Като ви чета и като гледам клипчетата на почти проходилите дечица и като ме обзе едно вдъхновение и като се емнах да уча Елицата да ходи - то детето не може само да се навдига, едвам едвам си държи отскоро крачетата изправени - аз съм я хванала под мишниците и се опитвам да ходя с нея и й викам - върви, маме, върви - и тя се обръща и ме глеееееда с огромните си очи и за пореден път си вика: "Тюююююююх, тюх, от толкоз майка на тоз свят
 на мен ми се падна точно туй лудото и тва си е"... Confused

А на 14.01 за съжаление не мога да се "разходя" с Елица покрай жълтите павета...иначе дихом ще сме там и двете...Голди - съчувствам ти, мила...и как точно се мие дупе с тенджера? В коя ръка какво държиш? Абе мани, мани...(както казват тук, в София:)))

# 119
Като ви чета и като гледам клипчетата на почти проходилите дечица и като ме обзе едно вдъхновение и като се емнах да уча Елицата да ходи - то детето не може само да се навдига, едвам едвам си държи отскоро крачетата изправени - аз съм я хванала под мишниците и се опитвам да ходя с нея и й викам - върви, маме, върви - и тя се обръща и ме глеееееда с огромните си очи и за пореден път си вика: "Тюююююююх, тюх, от толкоз майка на тоз свят
 на мен ми се падна точно туй лудото и тва си е"... Confused

хи хи хи  hahaha И аз правих днес същото.

Честито на всички именници!

Общи условия

Активация на акаунт