Отговори
# 135
  • Мнения: 1 260
чесъна определено ми звучи по-добре от пипера PeaceА ще обясниш ли как точно го правиш?Аз гледах само рекламата и ми изглеждаше доста вкусно...Та реших тия дни да пробвам,ама идея си нямам как точно става ooooh!

# 136
  • Кьолн
  • Мнения: 1 220
Ами отваряш пакета,вътре има един плик сгънат и една лентичка за затваряне на плика. Слагаш вътре пилето или бутчетата и изсипваш подправките които са на дъното на пакета върху пилето. Завързваш с лентичката и разклащаш леко да не се скъса.Слагаш в тавичка и печеш според указанието на пакета. Дано да съм обяснила добре.

# 137
  • Мнения: 3 989
Кюбит,нарежи корите на лентички и всяка лентичка я превий през средата(става като панделка),поръси с кристална захар и печи....Стават си доста бройки,вкусни са....Ако помниш "Сълзица"-та.....Е,такива стават на вкус.

TheNMaster, благодаря!   bouquet
Сълзица обичам / обичах много. Ще ги оползотворя така корите.  Peace

# 138
  • Мнения: 1 777
Pety, мерси. Но аз нямам бутер тесто, а кори. Няма как да полепне по тях захар и канела.  newsm78
Ако ти ги правиш от кори пръчиците, по колко кори наведнъж увиваш и как успяваш да ги оваляш в сместа и тя да остане по тях?
Кюбит говорим за едно и също нещо.

Ето от тези правя пръчиците

# 139
  • Мнения: 940
Тези последните дали някой знае дали ги има в БГ? Или някакво многолистно тесто?

А за Сочното пиле ще кажа, че и Паприката е хубава. Даже на мен ми хареса повече с паприка, отколкото с чесън.

Как процедирам аз--отупвам с подправката бутчетата отгоре и отдолу (или цялото пиле). После слагам в плика. Даже и картофи съм добаваля--и върху тях слагам подправката.

После след като се опекат само сразвам плика за да се запекат.

# 140
  • Мнения: 68
Здравейте!Някой знае ли ,откъде мога да си закупя едни къдреви малки тавички за пица?Предварително ви благодаря!

# 141
  • Мнения: 940
От МЕТРО, от Пикадили...
От домашни потреби може би.

# 142
  • Мнения: 804
Шайн, Пети, Далка, дали сте много хубави предложения, благодаря ви. Пети, точно този туна-сандвич търсих и непременно ще го направя  bouquet
  Абе само да питам каперси, малките доматчета ли са newsm78
 котка, обичаме спагети, дай рецептата за спагетите с туна, може и да я пробвам Party

# 143
  • Мнения: 68
От МЕТРО, от Пикадили...
От домашни потреби може би.
Благодаря ,не съм търсила задълбочено в тези магазини .

# 144
  • Мнения: 940
smily_5q, каперси са плода на кипариса. Продават го като туршия в марината, в едни малки бурканчета.

На английски е capers.

# 145
  • Разград
  • Мнения: 3 114
От МЕТРО, от Пикадили...
От домашни потреби може би.
Благодаря ,не съм търсила задълбочено в тези магазини .

Вчера и в Кауфланд ги гледах.

# 146
  • Мнения: 1 777
Шайн, Пети, Далка, дали сте много хубави предложения, благодаря ви. Пети, точно този туна-сандвич търсих и непременно ще го направя  bouquet
  Абе само да питам каперси, малките доматчета ли са newsm78
 котка, обичаме спагети, дай рецептата за спагетите с туна, може и да я пробвам Party
Ето така изглеждат и ги има почти във всички магазини за храна. Simple Smile

# 147
  • Мнения: 1 253
Колко съм била заблудена досега. Идея си нямах, че каперсите са плодчетата на кипариса. Яла съм ги, не ми харесват, но никога се бях замислила какво всъщност са Simple Smile

# 148
  • Мнения: 2 082
момичета,ще съм ви благодарна,ако ми дадете изпитана рецепта за мъфини.разгледах доста рецепти,но не зная кои са сполучливи...  Hug

# 149
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
Идея си нямах, че каперсите са плодчетата на кипариса.

не са на кипариса!
това са пъпките на това растение Capparis spinosa

плодчетата изглеждат така (в дясно) - на мен не са ми изобщо вкусни  Sick


някой по въпроса с моите джобове?

Общи условия

Активация на акаунт