Отговори
# 90
  • Мнения: 5 001
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Маме,готово бе!  Hug Hug Hug Hug

И аз смятах с кисело зеле да ги бухна,'ма викам чакай да попитам....Дано да има и месце по тях,че "фенер" ми звучи много кокалесто  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 91
  • France
  • Мнения: 726
Момичета, вчера изпържих тиквички, които замразих лятото, нарязани на по-едри шайби. Овалях ги в царевично брашно. Освен, че бързо прегоряха, отвътре бяха хрупкави. Та, питането ми е, от царевичното брашно ли станаха прегорели отвън, или от това, че ги изпържих замразени?
За първи път замразих тиквички и ще съм благодарна да споделите опита си.

# 92
  • Мнения: 9 785
Оф, да ти кажа и аз бях замразила тиквички - и цели, и нарязани на шайби, ама хич не ме очароваха после. Да не кажа, че ги заносах. Да ги бях нарязала на кубчета за супичка поне, или пък за мусака. Така цели повече НЕ Naughty.

# 93
  • София
  • Мнения: 4 293
Замразени тиквички използвам само за мусака, гювеч, тиквички - огретен, никога не съм пържила.
За пържене използвам само пресни тиквички

# 94
  • Мнения: 113
Имам един пакет замразена копърка.Мога ли да я направя маринована,като тази в бурканчетата?

# 95
  • Кьолн
  • Мнения: 1 220
Аз знам че най хубава става рибката като е прясна. Никога не съм ползвала за маринована замръзена.

# 96
  • Мнения: 940
Аз съм ползвала сафрид, който аз съм си замразявала. Лично на нас ни хареса маринован.

# 97
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
пробвах 2 рецепти за питки-джобове.
първият път разточих тънко - само 1 се наду както трябва.
вторият път ги направих малко по-дебели - ядахме питки.

искам някой да ми обясни как да направя тънки джобове, които да се разделят без проблем (рязане) и са мекички, а не хрупкави Thinking

# 98
  • Мнения: 9 785
пробвах 2 рецепти за питки-джобове.
първият път разточих тънко - само 1 се наду както трябва.
вторият път ги направих малко по-дебели - ядахме питки.

искам някой да ми обясни как да направя тънки джобове, които да се разделят без проблем (рязане) и са мекички, а не хрупкави Thinking



Мисля, че Гелева правеше някакви джобове. Ако се включи може би ще обясни.

# 99
  • Мнения: 804
 Тъкмо се чудех дали да отварям темичка, но като видях тази и се рекох, ето на идеалното място за въпроса ми Hug
 Подариха ни няколко бурканчета с риба Тон, домашно консервирана, един колега-американец на мъжа ми му я подари. И ся кво да я прая е въпроса. Изглежда ми сварена, като в консерва. Сещам се, че тук много ядът Туна-сандвич и съм го пробвала, хубав е, но с какво се прави.А ако се сещате и за салати с роба тон, ще съм ви много благодарна Praynig Въобще каквото и да е с риба Тон, за да я оползотворя Grinning

# 100
  • Мнения: 2 382
Риба тон унищожаваме в промишлени количества под формата на салати и сега това е единственото ограничение, което ми липсва много.Ще ти напиша две салати, някой сигурно ги е публикувал преди мен, за което се извинявам Peace.

-една салата айсберг или къдрава маруля
-маслини
-около 200 гр риба тон
-1/2 кутия царевица
-магданоз
-сол
-сокът на един лимон
Ако салата е айсберг се накъсва, а всички други видове марули се нарязват на ситно.Добавят се останалите продукти, като маслините са без костилки.

Мексиканска салата:
-200 гр. риба тон
-1/2 кутия червен боб
-2-3 печени чушки(ситно нарязани)
-1/2 кутия царевица
-маслини
-сол
-сокът на един лимон
Може да се добави и магданоз.Това е любимата ни салата.

# 101
  • Мнения: 11 607
Аз пък искам да попитам......Смятам да правя пилешки крилца с ориз.......Но.....ми се иска да направя някакво сосче и да полея отгоре. Защото смятам крилцата във фурната, ориза - отделно в МВ.......

# 102
  • Мнения: 2 998
Записвам се специално за да чакам отговор на това:

.....Смятам да правя пилешки крилца с ориз.......Но.....ми се иска да направя някакво сосче и да полея отгоре. Защото смятам крилцата във фурната, ориза - отделно в МВ.......

# 103
  • Мнения: 58
И аз правя като първата салата с риба тон на ШАЙН,но вместо магданоз слагам малко кротони. Много вкусна става със зехтинче.

# 104
  • Мнения: 2 144
Аз пък искам да попитам......Смятам да правя пилешки крилца с ориз.......Но.....ми се иска да направя някакво сосче и да полея отгоре. Защото смятам крилцата във фурната, ориза - отделно в МВ.......

Към ориза върви соев сос. Така, че гледай да го включиш в соса.
Сега не ми идва нищо на ум, като вариянт с него.  Rolling Eyes

А пък ако обичате сладко-кисел сос... И това мисля, че се вързва като вкус с крилцата.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт