Май 2005 - тема 121

• 17 303
  • 273
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро!
Как сте днес?Аз съм се захванала с готвене,Владо ми донесе щраусово месо и сега се боря с него.Готвя супа Rolling Eyes,какво ли ще се получи,нямам никаква рецепта и сега правя  собствена интерпретация.

# 196
  • София
Хелоооу Simple Smile

Нещо Ренката се загуби....я бързо на отчет как мина празника  Grinning

Дидка, това не е ли много жилаво, бре?  Rolling Eyes Имам някакви спомени от детството, че майка се опита да ни умори с едно такова месо  Laughing

А аз се боря с очичките на Павката, защото се е метнал на майка си и през 1-2 седмици има възпалени очички. Ужас...като се сетя, докъм 6-7-ми клас ходех вечно, като бушонирана. Сега дребното е наследило това прекрасно нещо от мен.

Любака отиде на ДГ без противене. Сега само дебна дали ще се опъпчи  Crazy

# 197
Благодаря за поздравите за Насито ми  Hug
Празника мина подобаващо ... щуро  Laughing с три момченца, съответно на три и половина, пет и шест годинки. Можете да си представите какво чудо беше  Laughing
Насито от сутринта питаше кога ще празнуваме, къде ще празнуваме, ще му подаряват ли подаръци, ще има ли торта ..... типичните детски желания. И много смешно, сутринта поздрави дядо си с "честит имен ден", а на баба си пожела "честита Коледа". Гледа човека, че си честитим ние и той да не остане по-назад.... Иначе всеки, който го питаше "Насе, какъв ден е днес?". той отговаряше "Атанасовден! Днеска съм рожденик"  Laughing
Иначе при мен работата е напрегната. Едно се получава, друго не. Не ми се пише, че е дълго за обяснения. Но каквото и да е - за хубаво да е.
Топличка седмица ви пожелавам  Hug

# 198
Привет!

Честито на всички именници от последните дни!
Рени, честит празник на Насето!(на патерица)

Аз не пуснах Ава на градина днес, още не си е допила антибиотика.
Много здраве ви желая през новата седмица!
На опъпчените- по-малко сърбеж  Wink

# 199
AZ PRIKLU4IH S GOTVENETO  newsm64OTIVAM NA KAFE S EDNA PRIQTELKA newsm03DNES E SPOKOISTVIE                             http://www.moetodete.bg/gallery/?gall=Album&g=0&a=6733&a … &fr=0&p=1

# 200
Лидке,много хубави щерките,пу-пу.Голямата как прилича на теб!Браво за спортните и успехи,ще и стискаме палци да е бъдеща олимпийска шампионка на брус за България!Как се казват децата?А ти не си се променила грам.И да те помоля аз,че да не те клъвне някоя друга-пиши на кирилица,че латиницата трудно се чете Hug
Да поясня на момичетата,че се познаваме отдавна,от един град сме-Тутракан и бяхме приятелки,тренирахме заедно хандбал дълги години.Ех,спомени,спомени........... Sunglasses
Дианче,щраусовото месо не е жилаво,наподобява телешко,но трябва да се готви по-малко от телешкото.Може би майка ти го е подлагала н адълга термична обработка?Дано Павчо израсте по-бързо  тези очни проблеми! Praynig

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 13:01 от Дидка - питка

# 201
И да те помоля аз,че да не те клъвне някоя друга-пиши на кирилица,че латиницата трудно се чете Hug
...и с малки букви Peace
Снимката на лазарките много ми хареса.

Дидка, не съм яла щраусово, ама щом е като телешкото хубаво ще да е Thinking

# 202
Лидия принцесите са страхотни, голямата е много хубава.Браво.
Щраусово месо не съм яла.
Павкта да се оправя бързо с тия очички.

# 203
Вземам си бележка,малко ми е трудно но ще свикна.Дидке голямата се казва Бояна,а малката Йоана. Отивам,  че пицата ще ми изгори Rage

# 204
Хм. Пък аз снощи сготвих таралежчета  Crossing ArmsLaughing . Става дума за мини рулца Стефани оформени като таралежчета, с черен пипер за очи и фиде за бодли. Калоян се израдва много - сложи им прилежно бодлите и после сладко, сладко вечеря.

Момичета страшен грип се задавал  Tired - някой нещо за превенция прави ли? Ние освен Саностола дето пием периодично, друго.... не се сещам да мога да дам.

Дианка бързо да го израстете това с очите.

На нас ни е супер обострен дерматита пак! По тялото не са повече от друг път, но за втори път има на челото - Трета седмица не мога да го оправя, не е от храна, защото не яде нещата към които (уж) е алергичен, единствено ми идва на акъла да е от студа, дето беше миналите дни. Днес го и подстригах, викам айде да не е от дългата коса по челцето. Дано отмине, че е червен, груба кожа и чат, пат пъпчици по цялото чело. Само се караме "не се чеши тук, не се чеши там", а той явно е вече изнервен от сърбежите и на моменти не се говори с него.

Хубава вечер!

# 205
Аз и давам един сироп=немски-с 12 витамина,друго,не.

# 206
  • Варна
Тиа, съчувствам за дерматита.
Дидка, аз не съм яла, но мъжът ми е казвал, че било вкусно това месо от щраус.
Дианче, по-скоро да се оправя Павката.
Нещо пак оредяхме.
При нас новото е, че Детелина е с гнойна ангина. Сега пие Аугментин, а само преди седмица изпи Суметролима. Иска ми се и на мен да давам нещо за превенция, но не знам какво. Докторката ме предупреди, че тъй като е силно заразна ангината да очаквам и Иво да се разболее.

# 207
В Деспинке ама скъсаха се да боледуват,даваш ли им витамини,това не е нормално.Дано не се разболее Ивчо.

# 208
Какво стана с театъра? Ще ги водиме ли?

# 209
За превенция - добрата стара клеева тинктура!

Общи условия

Активация на акаунт