Май 2005 - тема 121

• 17 310
  • 273
  •   1
Отговори
# 180
Мерси за комплиментите Embarassed Hug
Ние днес цял ден бяхме навън,първо на една площадка да поиграе,после в Мола ,на кафенце и се прибрахме сега.
Ресането е голям проблем,постоянно се разправяме по тоя повод.Само на мене дава.

# 181
Fairy, на Иса и подариха един спрей и като напрускам с него косата и много лесно я реша....но задължително и слагам балсам като и мия косата....ето и 2 снимки от днес:
http://valia777.multiply.com/photos/album/30/30#14
http://valia777.multiply.com/photos/album/30/30#15

# 182
Ей Вале,голяма красота Иса!И наистина е много висока.Бъдещата снаха се очертава,като покорителка на мъжките сърца.Ще разбие сърцето на голямото ми "бебе"! Laughing Laughing Laughing
Честит имен ден на имениците!  bouquet
ЧРД и на  моя любим! Heart Eyes LaughingЧерпя по едно малко,кой каквото пие!Снимки нямам от моя апарат,щото нали се сещате с две деца,от което едното ревящо  зверски в църквата,аз стоях 10 мин.отвън и палнах колата,та върнах бебока вкъщи и така обратно,направо в ресторанта!

Камий,страхотни сте!Ники е малка кукличка,а ти по-голяма! Sunglasses
Деспина,ти си много права-толкова рано започват тия детски!!!! Rolling Eyes
Да се жалвам-моя Данчо не ме слуша,и доста често взех да изпадам в здрави нерви,та се чудя дали да не стимулирам спокойствието си с валидолче например? Rolling Eyes

# 183
Ох ама много са красиви тия момичета беееееееееее. Да са ви живи и здрави! За спрея - моята пирятелка спомена същото, че ползва.

Феичка дано стане с гребена.

Пък нащта баба и дете са голяма обич. Трета събота спи там  Party , защото ежедневното ни тръгване от там след градината е направо трагедия - все иска да остане там да спи, ама и майка ми и тя човек, и тя има нужда от почивка. Като го оставя и все ми е криво, че не си почива. Но пък са толкова сладки, като се заиграят.

# 184
Tia, щом иска оставяй го при майка ти и въобще не се притеснявай....знай, че и на нея и е много приятно да се занимава с малчо....

# 185
Вале Иса е много красива!
Честит имен ден на празнуващите днес! Tada newsm38  bigdance2 beer3 Wine Glass
Хайде да се организираме за един театър-Гушлева кам тебе ми е молбата?

# 186
Честит имен ден на Наско на Биренка и на всички,които празнуват!  bouquet

# 187
Честит имен ден на Наско!Да се радва на весело и безгрижно детство! Hug

Честито и на всички, които имат повод за празнуване днес!  bouquet

# 188
  • София
Честит имен ден на сички празнуващи вчера и днес   bouquet

Мале, ама пък готини мацки сте показали Wink Дългокоси, чаровни и с подобаваща стойка Wink Simple Smile

Тиа, оставяй го...скоро няма да иска да стъпи при баба си  Crazy И Любака е така, много обича. Вчера едвам си го прибрахме....зор там да спи. Но и те много го лигавят..хранят го, спи с тях, филми нон-стоп.  Simple Smile По-добрият вариант, отколкото да казва, че не иска да ходи там  Crazy

# 189
Ренка, честит имен ден на Насето! Да ти е жив и здрав и много да ви радва  bouquet!

# 190
Ние досега бяхме в парка-Борисоваа,изкарахме чудесно,Ники игра много,беше лудница.

# 191
Честит Имен Ден на Насчето! Да е здраво и палаво!

Пък аз изчистих, сготвих, оправиха ми колата.....

# 192
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ  bouquet  ОТ МОИТЕ ДВЕТЕ КУКЛИ НЯМА РЕД ЗА МЕН НА КОМПЮТАРА, АКО НЕ Е ГОЛЯМАТА ЩЕ Е МАЛКАТА.  КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА МИ КУПЯТ ЛАПТОП, АМА........... Weary. ЧАО ЗА СЕГА

# 193
От мене лека и успешна седмица!  Nature Sunny  Nature Sun With Face

# 194
Честито на патерици на Насето   bouquet

Днес след едноседмично боледуване, сме пак на ДГ. Естествено Криси рева много сега пак докато свикнем и ще дойде някой грип сигурно...Просто много ми е жал за нея когато сутрин така плаче Cry
после отивам на работа и акъла  ми хич не е на място Crazy

Много хубави тези наши момичета Ники Иса малки сладуранки..

Общи условия

Активация на акаунт