Май 2005 - тема 121

• 17 629
  • 273
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Набързо само казвам 'здрасти' - Честито на патерица на ималите поводи напоследък, както и на новата мама Лидия, добре завърнала се на Августа....

и

честито на нас опъпчена Ема, официално от тази вечер  Confused

имам убийствено много работа...то никога не става едно по едно, трябва и дете болно и кахъри други разни.

Мерка, може да се регистрираш в системата, избери някоя градина и се пробвай, може пък да ви огрее.

# 166
  • София
Гушлева, вие съвсем в крак с модата в ДГ  Crazy Сега ще чакам и Любака....със сигурност са били контактни двамата (как звучи само  Laughing)

Мартеа, можеш да кандидатстваш още сега. Изобщо не губи време! Мноог съжалявам за вашата ДГ. Наистина си личеше колко си доволна. Кандидатствай наред, където видиш. Имай предвид, че има значение кое желание е въпросната ДГ. Първо се порови и виж класиранията в ДГ, колко кандидати има и кандидатствай там. В темата с кандидатстванията една майка пишеше, че тази есен ще се открива нова ДГ в Люлин, там може и да успеете.  А до тогава...не знам. Пак в някоя частна. Или говори с учителката, ако иска да ви е гледачка...пак ще е нещо. Много неприятно. Хубавото е, че жената ви е предупредила доста по-рано.

За храненето гледам коментирате. И ми е добре, като виждам, че не само моето не яде  Laughing Какъвто беше ящен, сега е ужас...не иска, хапва по малко....ако го видите каква цигулка е станал, няма да го познаете.  Crazy Сега, откакто тръгна на ДГ яде малко повечко...но пак по малко и начесто.

# 167
Гуш, няма лошо, че е опъпчена, аз съм навита Миша всичките шарки да ги изкара както си му е реда и да съм спокойна след това. Ей я, моята кума, не е карала нито една шарка (въпреки безуспешните опити на майка й да я зарази Laughing ) и сега втора бременност кара и пак трепери да не се разболее без време.  Confused
Но пък при нас за нещастие няма шарка, та да разболея Миша Laughing

Мартеа, аз бих ти препоръчала като търсиш градина, да я търсиш близо до работата ти, все си мисля, че така ще ти е по-лесно.

# 168
Проблемът не е в подписка, няма някой насилствено да я затваря, просто тя е сломена от хилядите изисквания, които е приела държавата спрямо частните градини. Много неща са и ще изпиша ферман, за да обясня, но като цяло, вариантите да останем там са - ако учителката успее да намери вариант това да е със статут на детски център, в такъв случай там няма да се спи и няма да има кетъринг, т.е. не знам какво правим с храненето. Другият вариант е занималня до обяд, но за нас няма вариант - следобяд няма кой да я гледа, а за занималня плюс гледачка ще ми отива половината заплата.
Та така. Тъпа работа.
Дианка, ще разгледам. Ако имам въпроси, ще питам пак.

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 10:46 от мартеа

# 169
Гуш,каква шарка карате?Моите и двамата декември изкараха варицела.Дано да мине лко,без екстри ,като температура и т.н. Praynig
Лидке,ама ти си страшна,та ние и приятелки бяхме,ти  викаш как да ти обясня.Я кажи как сте,в Русе ли живеете,какво стана с хубавата голяма къща ,която строихте в Нова Черна?Въобще драсни някой ред на лични!И как ме откри набързо,а! Wink
Мартеа,съчувствам ти!Нашата детска се води занималня,но целодневна и с храна,която се готви на място.Дано успее собственичката да намери вариант!

# 170
  • Варна
Моите и двамата са били контактни няколко пъти и така и не се разболяха. И на мен ми се искаше поне Детелина да изкара варицела, че да не я мисля един ден. Аз съм я карала голяма на 11 години.
Lidiya75, добре дошла при нас.
Мартеа, много неприятно. Аз за Варна мога да кажа, че в подобна ситуация намирането на място би могло да стане само с много солидни връзки. Може би все пак може да се намери някаква вратичка. На моя приятелка в Русе детето ходи в някакъв детски център, който не е със статут на частна градина, но яде и спи там на обед.

# 171
Zdraveite imam nai nakraia laptop,no ne6to ne moga da se opraviam s nego.Izvineta za latinicata.
Martea za gradinata,mnogo nepriatno.
Vale,neznam kakwo da ti kaja za zloiadite deca,dano mine perioda,Niki dosta hapva.

# 172
Лидия 75 привет Hug

# 173
# 174
Честит имен ден на всички Антоновци.Много здраве и късмет им желая.  bigdance2 dance  ura newsm18  Party Time Tada
Ние снощи бяхме вав Весело село с Ники,тя много обича да ходи там,танцуваше много,обожава да и танцуват каките на масата JoyНалуди ми главата докато не се качиха на наща маса.Изкарахме до 12 и нещо и предаде фронта.
Днес ще се мотаеме ,може да отидеме до някой парк.

# 175
Честито на именниците!

Леле Камий страшна госпоица е станала, а  каква коса... как ти дава да я решеш  Laughing . пу пу! Ти си ентусиаст обаче с дете на кръчма до 12  Crazy .

Хубав ден! Ние ще поизлизаме вече, след като овършах къщата отгоре отгоре  Whistling .

# 176
Здравейте!

Честито на именниците!Да им е живо и здраво името!  bouquet

Лидия 75, добре дошла! Hug

Камий, страхотни сте! Hug

Тази сутрин Вали се събуди в 7 часа, като за градина. BlushНе ме остави и мен да полежа, така, че станахме рано, изчистихме и ходихме на разходка  до морската градина.

Хубав съботен ден и от мен! Heart Eyes

# 177
Честит празник на всички, които имат именици в къщата  bouquet!
Дидка, ЧРД на Владо-да е жив и здрав ииии очаквам снимки от кръщенето и подаръка /може и на лични/....
Ками, малката е много красива-особено с розовия тоалет....а ти си като кукла Барби Heart Eyes....

Малко се поуспокоих като разбрах, че има и други неядящи деца....снощи например беше само на шопска салатка.....а днес като се наспахме си говорим с половинката къде да отидем да обядваме и да се разходим и Иса се намесва- "Как къде....ми в Мол-а"...паднахме от смях...на 3 г. и тя в Мол-а иска да ходи.,...та до сега там бяхме.....

# 178
Ками, наистина малката е голяма сладурана, но и ти не падаш по-долу Laughing Wink

Тиа, като спомена ресането и корем ме преряза Laughing На Миша косата е дълга колкото на Никол, но единственото, с което ми дава да я реша, е от онези бебешки четки, които само чешкат главицата и нищо не разресват. В резултат на това редовно косата отзад й става на топка, която я разресваме с много сълзи, дърпане и вечният въпрос - Ножицата или четката да взимам Laughing
След една назидателна тирада за това как детето на кумовете ни стои кротко, докато майка му го реши с гребен, Миша си поиска същия гребен и обеща да ми дава да я реша. Днес го купихме заветния гребен, да видим какъв ще бъде резултатът.
Иначе за подстригване не ще и да чуе, започва да плаче и да ми обяснява, че момиченцата ходят с дълги коси Laughing

Валя, че шопската салата си е чудесно ядене - има зеленчуци, има сирене, какво повече да иска детето Simple Smile.

# 179
  • Варна
Камий, Ники е голяма красавица. На майка си се е метнала.
Вале, ако знаеш как ти завидях, че Иса яде шопска салата. Иво не яде зеленчуци, никакви. От плодовете много рядко яде банан и ябълка. И иначе налита основно на намазани филии и разни тестяни неща. Не е много слаб, но си е дребчо. 96см и 15кг.
И моите двамата станаха малко след 7,30, да не изтърват филмчетата. БТВ и канал 1 се състезават кой по-рано да си пусне детските в събота и неделя.

Общи условия

Активация на акаунт