Май 2005 - тема 121

• 17 631
  • 273
  •   1
Отговори
# 150
Кременхен честит рожден  ден!Много здраве ,щастие и късмет. newsm59 newsm67  party023
Пателинке ,честит имен ден ,много успех и любов.

Поледица имаше сутринта, към обяд,вече киша.

# 151
Креми,ЧРД и от мен!Да  си здрава,обичана и много щастлива!  :bouquet:

Пателина,Честит имен ден!С гордост да  си носиш името!  bouquet

Поледицата и при нас страшна!Сутринта Данчо за 10 метра щял да падне три пъти,добре че баща му здраво го е държал.Преди малко още не беше замръзнало,но започваше да стяга.Утре сутрин как ще го закарам в градината?

# 152
Феъри, със закъснение - честит рожден ден!
Креми, честит рожден ден и на теб!
Пателинка, честит имен ден!

Момичета, пожелавам на всички ви да се радвате на здраве, щастие, късмет и любов!  bouquet

На болничките - бързо оздравяване! Praynig

# 153
zdraveite  Wink iskam i az da se vklu4a pri vas .I moite princesi sa rodeni prez mai :naughty:e samo ednata e prez 2005

# 154
Lidiya75, добре дошла при нас! Hug

# 155
  • София
Кременчен, ЧРД! Бъди много здрава, щастлива и обичана!   bouquet

Пателинке, да си жива и здрава! Нека името ти носи много, много късмет!   bouquet

Нещо все на патерици взех да честитя  Crazy

Нещо много време отсъства Августа, м?  newsm78

Вчера бях на фризьор и не се подстригах късо. Мацката ми оформи косата без да отреже всичко  Laughing Успя да ме убеди (отново), че късо няма да ми отива Crazy

Лидия, добре дошла при нас!

# 156
Хайде днес пак Fairy да по4ерпи  Wink.....Fairy, да ти е живо и здраво съпружеството!

Днес термометъра отвън показва  +5 градуса....друго си е над нулата.....

Имам пак въпрс....как се справяте със злояди деца?.....Иса яде само пица,попара,пържени картофи и филийки/ но от изброените най-много по 3-4 залъка/....никакви манджи и супи....вече 4 дни се оплаква от болки в стомаха.....как да я накарам да яде? Снощи половин час я молихме само да опита мусаката, но си останахме само с молбите.....супер слаба е.....висока 116 см. и тежи 17 кг....
Давам Киди, но без никакъв ефект......

# 157
Феъри, да ти е жив и здрав мъжО! Много да се грижи за вас и да ви обича!  Wink.
Лидия, добре дошла! Надявам се да сме ти забавни и полезни  Wink.
Ренка, направо ме разби  Crazy. То вчера сутринта си беше една огромна ледена пързалка. Маги докато я заведа на градина, която е на 3 мин. от нас щяхме да се метнем поне 10 пъти.
Болничките бързо да оздравяват   bouquet

# 158
Вале ние сме същата работа... Криса  е 108см./15кг. и не е мръднала повече от година от тези килограми. Ние също пием Киди без никакъв резултат. Най интересното е че в градината си хапва порционите които са малкидали защото гледа децата. Сигурна съм в това защото и г-жите и ми казват, а и когато я вземам тя винаги е станала от масата което значи че е изяла всичко а другите сладури едва ли не дочакват майките си там. При нас докато не си изядат порцията не стават. Но в къщи се храним с зор.

Fairy  bouquet

Lidiya75 welcome

# 159
Феъри,да ти и жив  и здрав рожденика!  bouquet

Лидия75,добре дошла!Я бързо ми прати снимчица да се сетя коя от "Лидките" си,за които си мисля. HugА на скайпа скоро няма да ти пиша,защото чаткам предимно от лаптопа на мъжа ми,а там няма инсталиран.
Вале,не мога да помогна за злоядството.При нас е другата крайност.Някой път не мога да спра Данчо да яде,но и той има предпочитания към "неполезните" храни.Поне зеленчуци хапва в изобилие.А иначе много висока снахата,няма да са хубава двойка Confused

# 160
Мерси, момичета Simple Smile

Валя, не мога да ти помогна, мойта щерка с редки изключения е една малка ламя, която с прибирането си пита какво има за ядене и започва да нагъва. Отделно в градината не само всичко си изяжда, но редовно й дават допълнително или изяжда на нечие злоядо дете храната Laughing
За щастие е закачила гена на баща си и това не й се отразява, 15-16кг е вече една година. Ако приличаше на мен, досега да се търкаля Laughing
Иначе аз съм много ларж с яденето - ако иска - яде, ако не иска - не яде, имало е дни, в които е изкарвала цял ден на една филия с пастет.

# 161
БЛАГОДАРЯ ЗА ТОПЛОТО ПОСРЕЩАНЕ! Laughing    И НИЕ ИМАМЕ ПРОБЛЕМ С ЯДЕНЕТО,КАРАМЕ САМО НА СЛАДКО.ЧАКАМ С НЕТАРПЕНИЕ ПОНЕДЕЛНИК И ДА Я ЗАВЕДА НА ГРАДИНА, ТАМ ПОНЕ ХАПВА ПО МАЛКОЛ.       ДИДКА НЕЗНАМ  newsm78 КАК ДА ТИ ПРАТЯ СНИМКАТА. Naughty ЕДНО ВРЕМЕ ТРЕНИРАХМЕ ЗАЕДНО

# 162
Ето ни и нас, тук сме Hug
Дианче, мерси много за интереса (мъжът ми като му казах, че ми се обади специално да питаш как сме и дали всичко е наред много се учуди и каза: ех, какви хубави момичета са това Heart Eyes)
Верно ни нямаше една седмица...отидохме за 2-3 дни и ни хвана лошото време на вилата...та се прибрахме чак сега. Поледица страхотна беше, нетът хвана къра още при първия по-сериозен замръз, което не ми попречи и там да отхвърля някой превод на крак Crazy което си беше истинско преживяване като се има предвид цялостната обстановка Grinning
Ама беше много хубаво, неочаквана ваканция-на село край печката, топличко, уютно,ядене многоооо Embarassed и така.
Сега ще трябва да засядам здраво над работата, че съвсем на ваканция го ударих Blush
На патерици най-сърдечни пожелания на всичките ни рожденички и именнички  bouquet
Лидия, добре дошла при нас Hug
За яденето-Ники е на периоди, но като цяло яде по малко. Аз съм убедена, че той най-добре знае потребностите на организма си и не се кахъря хич. Още повече, че яде много пресни плодове, зеленчуци, мед и пие чай Peace
Ама си е нисичък, около метър е Wink 116 см е доста едро дете, значи, Вале, Иса просто дърпа на височина, не се притеснявай, няма дете умряло от глад Heart Eyes

# 163
Здравейте момичета,

аз съм леко притеснена, защото нашата прекрасна градина има вероятност да затвори от май месец. Толкова ми е гадно за което. Учителката ни е прекрасна, и съм сигурна, че по-добра няма да си намерим, а и като пари беше ок.
Та: как и кога се кандидатства по системата? Мога ли сега да подам документи и чака ли се някаква дата? Въобще, мога ли да подам документи, когато Теа е на тази възраст - тя де факто ще трябва да започне някъде от втора група? Всякакво инфо ще ми е от полза.

Лидия, добре дошла при нас!

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 21:15 от мартеа

# 164
Мерка лошо. Дано не затвори. Не можете ли нещо подписка, намеса от страна на родителите в общината... изобщо нещо? Иначе виж в сайта им кога се кандидатства. Знам че има излязло някакво класиране вече. Другото е да видиш отново познат няъде, защото не е баш не е като да нямат възможност. Стискам палци. Кажи как е работата - навлезе ли в нещата и екипа?

Лидия добре дошла!

Ей Августа страхотно звучи неочакваната ви почивка. Ще наваксаш с ангажиментите, работа винаги има за целия китайски народ....

Валя при нас яденето е... "просто песен". Ние ядем шницел, всякакви производни с кайма (мусака, пълнени чушки, руло стефани), но не винаги, пилешка пържола, омлет и спагети- но само със сирене и кашкавал. С кайма не ги яде. Супа може всякаква, стига да е добре прецедена  Crazy, може при съгласие на заинтересованата страна да има картофи или топчета...При Калоян не е толкова малки количества, колкото тоталната липса на  плодове и зеленчуци.... разбирай НИЩО! Чат пат ги облизва  Laughing . Първо докато яде гледа филмче - за да има в какво да блее. Отделно с по-голямо удоволствие яде нещата, в чието готвене е участвал. За да вкараме нова храна в менюто, трябва да стане нещо супер интересно или ситуацията да го грабне. После щом му е харесал вкуса няма претенции. Винаги върши работа да се направиш на маймуна - да го храни любимия му камион Мак, да не е задължително да седи на масата, а да играе, а аз да притичвам с лъжицата - изобщо от рода "развалящи възпитанието"  възможности.

Диана честито ти оформена коса!

Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт