Май 2005 - тема 121

• 17 632
  • 273
  •   1
Отговори
# 135
Kremenchen честито мила, да си много щастлива и обичана   bouquet

Благодаря ви момичета за отговорите относно Цитросепта Hug

Още имам колебливо мнение за него, дали да се реша да и давам и дали ще го пие, но ви благодаря!

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 08:34 от buba76_

# 136
  • София
Бубе, според мен Цитроцепта се отразява много добре на Ема - давам го от 1-2 мес. с много малки почивки, всеки ден по 15 капки в млякото.

# 137
Вале имала съм Стафордширски териер-като са малки правят пакости, пишкат на всякаде, изяждат някоя и друга мебел, някоя и друга чехъл, докато станат на 5,6 месеца е така,но после няма проблеми, единствено космите.
Ники днес е на градина,отидохме с шейната,много се кефи,ама много заледено....
Лек ден  Nature Sunny  Nature Sun With Face

# 138
Привет,

как сте в леда?

При нас сутринта беше ужас. Майка ми спа у нас и от вчера се почна - "утре ще е ужас, поледици, не карай, моля те", скарахме се накрая. Сутринта пак - не излизай с колата и т.н. Ооообаче междувременно се обади една съседка, а после и леля ми да кажат, че положението е критично. Накрая майка ми предложи да седи с Теа у нас, пък аз да си ходя на работа. Аз - пак критично настроена - викам - щом искаш стой. Излизам навън - и от вратат извъртях едно салто мортале. Оттам - допъплих до спирката - на нашата улица - задръстване като на Орлов мост. Бяха излезли само тези с джиповете и пак не могат да спуснат баира. Рейс няма. Машината, която трябваше да опесъчи, не можа да изкачи баира. Оттам- пеша до центъра, със скорост 500м в час. Долу - 3 закъсали рейса. Абе добрах се до работа, де, но беше ужас.
Много да внимавате днес, особено ако излизате с децата!

Хубав ден!

# 139
Излизам навън - и от вратат извъртях едно салто мортале. .................................................
Laughing
Хубав ден и на теб.
Аз отново съм си в къщи. Вече изгубих представа какъв ден сме даже. Ама като чета Мартеа, май е по -добре, че съм си у дома и без това мразя да ми е студено. Само дето няма с кой да си говоря.

Кременхен, честит рожден ден!
Много радост и здраве ти пожелавам!

# 140
  • София
Брех, Кате, бързо зодравяване! Някак ми дойде от нищото.

И при нас е страхотен лед, добре че мъжа ми ме предупреди. И аз щях да се пльосна на двора. Едвам се добрах до парното. При нас е гладка мозайка и е като ледена пързалка.

# 141
Кременчен Честит Рожден Ден!

Пателинек на теб Честит Имен Ден и тук  !

Пфууууу че лед ама..... Обаче се дошофирах до офиса.  Party . Да видим на връщане как ще съм  Laughing. Сутринта докато чистех леда, всичките ми познати, дето минаха ме разубеждаваха да ен тръгвам с колата, само единствен мъж ми стоически на всяко звънене ми отговаряше - "тръгвай, иначе кога ще се научиш да караш на лед".

Иначе детето се въртеше около оста си (ръката с която ме държи) по пътя към градината... как не я изкълчихме..., че и с повишено внивание трябва да се разминаваш с останалите двойки родител-дете, щото не знаеш кой ще те отнесе с въртеливото си движение  Laughing.

# 142
  • Варна
Кременче, Честит Рожден ден!
Пателинка, Честит Имен ден!
Много здраве и късмет и на двете ви.
Съчувствам за заледеното. При нас вали, но не е така студено.
Катка и аз като теб понякога се улавям, че не знам кой ден е.
Иво скучае и се чудя какво да го забавлявам.

# 143
Момичета, благодаря, че сте се сетили за мен!

Хайде да почерпя

и

и

Феичка, честит рожден ден! С пожелание за здараве, спокойствие и да се радваш на обичта на любимите си хора!

Пателинка и на теб честит имен ден!

При нас купона започна сутринта с торта и свещи, ще завърши с тържествена вечеря, нали сме в каратина и никой не ни прекрачва прага  Cry

Ей, внимавайте в тия ледове, да не направите някоя беля по пътищата. Стискам палци всички да се приберете по живо по здраво по домовете си.

Кате, Ава да се оправя бързо, дано не е нещо лошо.

# 144
Яяяя, колко празнуващи днес!
Кременхен, ЧРД! Да си здрава, все така позитивна! Пожелавам ти много прекрасни и незабравими пътешествия в компанията на цялото семейство!

Пателина, честит имен ден! Здраве и късмет, много радост!

# 145
Kremenchen , честит рожден ден! От здраве и любов да не се отървеш!

Пателинке, честит имен ден! Със здраве да си носиш името!

И тук при нас е страшна поледица.....учениците в Старозагорска област са във ледена ваканция до понеделник....

# 146
Благодаря ви за пожеланията! Наливам по чаша вино с мезенце -

Наздраве!

Креми, ЧРД! Да си жива и здрава и много щастлива с малкия и големия мъж!

# 147
Феъри, Креми - честит ви празник /на Феъри с малко закъснение  Embarassed/
Пателина - честит имен ден!
Да сте много здрави, щастливи, глезени и обичани!

Ние сме добре. Моето диване все още не се е ошарило, а в групата и всички са  #Crazy. Снощи даже я насилих да пийне две лъжици червено вино, но засега ефектът е 0. Чак се дразня  Wink.
Болничките да оздравяват бързо   bouquet

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 17:19 от Адри

# 148
Кременче, честит рожден ден, мила!   bouquet
Феичка, и на теб, макар и със закъснение!   bouquet
Пателинка, а на теб Честит имен ден!   bouquet
Да сте живи, да сте здрави, глезени и вечно влюбени   Hug

Пък аз като една типична коза, дет' все нещо не е разбрала, сутринта даже и не заподозрях каква пързалка е из града. Понеже излязох в последната минута, карах като бясна, на места с 90км/ч. Чудех се защо няма никой в крайна лява лента или даже и да има, всички бягат в дясно като от чума. Като паркирах колата, за първи път забуксувах, а всяка сутрин спирам на едно и също място. И като подадох краче от колата и като се хлъзнах, се усетих за какво става въпрос  Crazy Оказа се, че съм дошла на магия. Даже си говорим с колегите, че сега като знам какво е състоянието на улиците ще ме е шубе да карам и ще пъпля с 30км/ч.

# 149
Креми, честит рожден ден! Много щастливи моменти ти желая Hug

Пателинка, честит имен ден на теб!  bouquet

При нас нямаше поледица, за сметка на това се леят реки от вода, направо с гумените ботуши трябва да се излиза навън Laughing Което не ми попречи да изляза с велурени кларкове и да се върна мокра до ушите Laughing

Общи условия

Активация на акаунт