105 ДЕ> немската дружина смело престъпи в новата година

• 13 420
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
  • Germany
Гея, Честита девойка!!!   bouquet  bouquet Да расте жива и здрава и много обичана!!   bouquet

Моята акушерка също беше супер. Дори при едно леко възпаление на пъпчето ми предложи да капя кърма и наистина помогна  Peace За къпането - в нашата болница си ги къпеха - "обтриваха" с вашлапхени и докато не падна пъпчето и аз така го обтривах. Нищо му няма на детето, много добре си беше и без традиционното къпане всяка вечер с косата  Mr. Green Mr. Green А от болницата ми дадоха рецепта за пудрата Веледа и там само тази козметика ползваха  Peace Аз и до сега продължавам само нея да ползвам и естествено кремчето Бочко  Mr. Green

Да ви кажа Мони вчера му сложихме ваксина - 6валентната - последен прием му е - както винаги ми вдигна Т, даже и днес и сега вечерта все 38,5 седи, но друго ме притеснява - там където са го боцнали не е червено, само лекичко, но петното е станало голяяяямо голямо  Confused Rolling Eyes Sad А той иначе си е спокоен, тих и кротък, не е нервен нещо, не плаче повече от обикновеното....утре май ще отидем до доктора....

# 271
Добре дошла на Радмила!  Heart Eyes Да е жива и здрава и много да радва мама, тате и бате! Hug
Гея, бързо да се възстановиш, че да можеш вече да се радваш на това толкова желано и чакано бебче! Честито и на здраве!   bouquet

# 272
Гея, честита дъщеричка!  bouquet Да ти е жива и здрава,голяма да порасте, нека да ви радва и да е мила като името си малката Радмила  Simple Smile! На теб бързо възстановяване!  bouquet

# 273
Да е жива и здрава новата радост на мама Гея. Да папка много и да спинка спокойно. А мама да се възстановява бързо и да се завръща при нас

А на вас момичеат за много години   bouquet От здраве да не се отървете. Много хубави моменти на вас и вашите семейства.

Ние се завърнахме от Бг и сега се опитвам да превъзпитам малкото съкровище, че не може само на ръце. Ама май тя ще ме превъзпита.

Забравих по кой въпроси щях да пиша.
Като стана дума за лиманго, вчера получих стоката дето си поръчах на 29.11. И при мен лиспва някой нещя поради объркване на поръчката като при Сърфи.  Друга работа е , че половината дрехи вече не и стават. Ще ги върна.  #Cussing out

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 23:38 от petka80

# 274
Ами хайде тогава мен да ме смятате ве4е съвсем zа луда, но аz до ден днеШен обтривам детето всеки ден, и само веднъж в седмицата я къпя във ваната и й мия косата (раzбира се ако междувременно се цапа много, виzирам пясъ4ник и тем подобни, Ще я метна под дуШа  Peace ). Не го намирам zа добре zа кожата на малко дете, ако всеки ден кисне във водата с раzни сапуни или Шампоани. Малката беШе с АД като бебе и сега го иzрастна, слава богу, но кожата й е оЩе мааалко проблемна и си имам едно на ум.

За пъп4ето не бях вzела ниЩо, акуШерката ми носеШе вси4ко. За мен тя беШе беzценна  Peace Тя ни покаzа как да я къпем, с мен правеШе упражнения zа прибирането на таzовото дънно, мереШе малката, а бе иzобЩо, много помагаШе. И седмици по късно когато имах мастит, дойде веднага. После я виках пак когато по4нах да zахранвам и тями обясни вси4ко (сега като се сетя, 4ак смеШно ми става, какво толкова сложно има да zахраниШ едно дете, ама тогава беШе пълна мистерия zа мен  Joy ).

Я кажете сега, колко спе4ели Германия? Риен?

# 275
  • Германия
Да, наистина кой заработва повече, депутатите или разните големи шефове?

Гея, да ти е честита бебката!   bouquet Здрава и много щастлива да расте! Много рядко и хубаво име Flutter

# 276
Шефовете със сигурност  Peace

# 277
Добре дошла на Радмила!!! Страхотно име Flutter
За къпането процедирам точно като Татяна, в жегите може и всеки ден да се плацика, но само с вода тогава.  (Българската?) мания zа ежедневно къпане на бебето с пяна, сапун, душ гел, шампоан, балсам и шлаг мих тот ми се струва пресилена, да не кажа вредна zа нежната, идеално балансирана детска кожа.
Аz съм малко притеснена. След като Малик беше zдрав цяла една седмица, от петък вечерта е с температура, говоря zа 40, 40,5 и дори 41. Бяхме на лекар, раzбира се, и получихме отговор "вирус" (пак раzбира се). Но ме притеснява, че вече шести ден кара на теzи беzумни температури беz никакви други симптоми, свалям я трудно и не много ефикасно...Утре сме пак на лекар, да видим. Имам един неприятен спомен от преди две и половина години когато бях точно като него 10 дена и никой не можеше да ми каже какво ми е, докато накрая във вирусологията тестваха атипични истории и се окаzа някаква сравнително рядко срещана пневмония. Абе да не дърпам дявола zа опашката, ама я споделете опит, имали ли сте такива истории с децата? Не е ли редно да се пуснат едни иzследвания? По принцип съм много спокойна и се радвам на минимум медицина, но в тоzи случай се притесних май Thinking

# 278
Аз бих си измрънкала една кръв и урина Peace.

Татяна, не си луда Mr. Green. И ние сме така - с "шляп"(вашляпен) Rolling Eyes, въпреки че в последно време дребната се научи сама да се полива(и цялата баня барабар с нея) с душа и настоява вечер да мине от там. Сапуни и шампоани и аз избягвам при нея.

# 279
Серди, в момента предупреждават zа нова грипна епидемия и каzват да се паzят малки деца и стари хора, понеже грипът бил много опасен. Брисбейн. http://de.news.yahoo.com/29/20090109/thl-influenza-in-deutschlan … ches-72610f6.html 

Зъбите ги има ве4е вси4ките, нали?  newsm78 Питам, zаЩото Милена беШе така преди 2 месеца и сега и пробиват 2 кътника. Тогава и аz ходих пак и пак на лекар, даже и урина йм zанесох беz да са я искали, но то колко му е да се носи (не трябва да е вzето преди пове4е от 4ас, оба4е). И на края отШумя от само себе си  Thinking

Каквото и да е, стискам палци детето в най скоро време да е пак във форма  Hug

Забравих да ви се похваля. Днес направих сефтето на Уии Фит.  bowuu Голям кеф е, и сега съм с мускулна треска  Wink Гери, препоръ4вам  Peace

# 280
  • Германия
Мамацки, до кога ще го има това безумие с джунглата по РТЛ; аз с такъв зор приспах дребните, само и само в 22,15ч. да позяпам Яух и какво ooooh!

# 281
  • Germany
Хич не сте луди да ви кажа, аз сега мия дупетата всяка вечер, а като е топло Сашко го обливам целия - той ми идва като прасенце - няма как, и дори ми се е случвало дни наред от вратата да го вкарвам директно под душа с косата - то пясък, то чудеса... ooooh! ooooh! И веднъж седмично им мия косата. За Симон все още не ползвам никакви сапуни - само шампоанчето на Веледа, което не се изплаква после и не смея друго да слагам, че и той има едни екземки по крачетата, които ту се появяват ту изчезват Rolling Eyes Rolling Eyes Последния път да ви кажа толкова се бяха разранили, док. ни изписа кортизонов крем  Rolling Eyes Rolling Eyes и аз реших последен опит с друго - не ми се искаше този крем  Embarassed и го мазах 1 седмица с Бочко  Wink и изведнъж започнаха да се лющят и сега ги няма  Crazy не знам как стана и дали от Бочкото, мен не ми се вярва да е от него, но факт, че пак оттървахме кортизоновото кремче  Peace И само по крачетата се появяват, от колянцето надолу  Thinking май и аз трябва да се върна към обтриването, сега като казахте, че още практикувате  Thinking

Ако ви кажа как беше със Сашко като бебе  ooooh! ooooh! Аз млад мадър  Wink и каквото ми каже док. изпълнявам стриктно - и казаха до 1г. с косата - и познайте - къпим всяка вечер, че пушек се вдига, сега само се хилим като си спомняме с мъжа ми - Всяка божа вечер ние имахме скандал за водата - или е много топла, или много студена, или стаята е студена, много шампоан някой ще сложи, после за косата да я сушим пак караница - много силно е пуснат сушоара - абе все нещо имаше за един малък скандал  Mr. Green Mr. Green голям майтап ви казвам, често си спомняме и се смеем. И сега майка ми като дойде да ми помага с Мони и вика: "ний що сме били толкоз глупави всяка вечер да опъваме ваните и да къпим, я виж детето колко му е хубаво само да го обтрием, хем го почесваме"  hahaha hahaha hahaha

Серди, много неприятно. Ние по празниците се бяхме тръшнали и четиримата!!!! Кошмар и то 3 седмици ни държа - много устойчиви станали тия вируси  Confused Дано Малик да започне да се подобрява скоро и бързо  Praynig

Хора, какви са тия детски градини AWO?? Нещо не са ми ясни какви точно се явяват  Confused

# 282
Мда, да си призная и аз къпах като луда, хем със шампоани, докато почна да се лющи на Мая кожата/ хем обилно мажех с лосион след това /И сега я давам яваш -яваш, когато ми скимне. Дупето мием и по леглата.
Остави се ,Татянка, аз днес бях на събрание на Фьордерферайна към детската градина. И изтървах Цвегат!А децата явно са бушували понеже лампата им свети. ама да му мисли свекървището, не съм я питала даже, оставих ги заспали, да ги гледа  Party hahaha Нека й! сигурно цяла вечер е бягала. Ей така се отмъщава драги зрители и радиослушатели!
А на събранието повдигнах всички въпроси по разни събития, които ме интересуваха. Супер е така, хем нищо не правиш, хем думата ти се чува.
Само дето не разбрах колко печели Германия, повторението нямам идея кога е/ имам 2 програми, но никога не гледам вътре/ Тюх, Тюх!

# 283
Деси, за екземата на детето можеш да пробваш козметиката на ла рош позе  Wink . Моят мъж има себореен дерамтит и с благодарение на един техен крем без кортизон не само го излекува   Peace , но и не е пипал кортизонови препарати от 5 години вече. А преди ги ползваше всекидневно... Rolling Eyes

# 284
А3 понеже съм от старата генерация Wink, къпя всеки ден. Голяма радост и игра пада във ваната. Естествено и3бягвам многото ко3метика.

Много вируси. И мен ме е страх. На мъжа ми сестра му има две деца и като дойдат вохенедето при свекървини все ни 3ара3яват. Голямата ходи на градина и вечно е с грип. Добре, че тая седмица няма да идват. Болни са.

Серди, дано не е нещо лошо.

Тъй, тъй Риено. Хвърляй и децата на бабата и и3ли3ай да се пора3сейваш малко. То иначе оправия няма да има.

Общи условия

Активация на акаунт