Октомврийски бърборковци

• 16 123
  • 270
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Здравейте и от нас! Hug

Любопитка, честит малък мъж! Да ти е жив и здрав и двамата с Митко много да се разбират и обичат!  bouquet

Ели, честито! Много се радвам на такива новини! Mr. Green Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче ти пожелавам. Hug

Аз все се каня да пиша и все мързела надделява. Embarassed То няма и с какво да се похваля, де. Цял месец само се редуваме с Ема да боледуваме и ходим по лекари и зъболекари. Close Сега уж сме добре, ама си имам едно наум. ooooh! За компенсация, поне Ема ми е кротичка и много се слушаме и разбираме (пу, пу). Опитва се понякога да се тръшка, естествено, но общо взето бързо й минава и е поносимо. Wink Много говори, направо не млъква, дори и на сън Shocked и така. Grinning

Евелинка, съчувствам ти за зъбите и моите са проблемни, но при теб явно е тежък случай. Дано бързо свикнеш с брекетите и да не ти създават повече проблеми. Hug

Ангелина, Таси, бързо оздравяване на малките. Hug

Хайде лека и спокойна нощ на всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 151
  • София
Здравейте дружина!
Писна ми от бачкане и се прибрах по- рано днес. Иво беше дежурен и едва гледам.
Ели, скоро си мислех за теб  Hug. Радвам се, че всичко е минало ОК. Честита ти и хубава вест. На мен ми казваха, че каквото си "поръча" първото дете- такова ще е второто. Така, че може и Маги да е.
Ангелинка, дано се наредят нещата при вас.
Евелинка, дано свикнеш по- бързо. А къде се намира този хирург?
Херка, аз съм ЗА срещичка Peace.

Ей, не спря да крещи това дете.

# 152
Здравейте момичета  bouquet!
Ние сме горе-долу добре.Малкия от известно време се буди много нощем, а и през деня свекърва ми не му е изградила никакъв режим.Става в 9-10 и не знам на обед по колко го остава да спи, но вечер заспива в 00:00-00:30 #Crazy.Иначе всичко си е по старо му.
Някой от вас да е махнал нощния памперс newsm78?
Кали нещо ми се губи newsm78

# 153
Мише, при нас е същото с лягането  Rolling Eyes.

Ние се прибрахме по обяд, сватбата беше невероятна, това е най-хубавата сватба на която съм била (изключение е моята, но там си падах по младоженеца  Blush ). Надивяхме се, наиграхме се на хора, сутринта се наспахме и си тръгнахме. Булката беше много красива и с очарователно коремче, което още повече ни зарадва!
Ски не карах - нямаше как да стигна до пистата, че Митко бързаше да си доработи в офиса  Twisted Evil, да се беше оженил за бюрото си там!  Crossing Arms

Иначе в петък (след като хирургът не успя), моята фризьорка подобаващо ме обезобрази. Всъщност виновна съм си аз, защото настоях за кичури, а декември съм се къносвала. Та по-голяма циганка никога не съм била в главата. Днес, на първия магазин в София, спряхме за боя и се боядисах сама у дома - резултатът е много шантав и леко смущаващ, но аз се харесвам - косата ми прелива от пепеливо русо - през червеникаво - към естествения ми кестеняв цват.  Laughing Чакам Митко да видя как ще реагира.

Лови, кабинетът е в "Лозенец", на ул. "Христо Смирненски".

# 154
Ето малко снимки от нас http://www.album.bg/qnislav/

# 155
  • Стара Загора
Тази събота и аз съм на сватба Mr. Green
Мишке какво махане на нощен бе...ние сме и със дневен памперс Twisted Evil май само аз съм толкова безотговорна майка Crazy
Яни е станал истински мъж Hug
За срещата давайте да решаваме да не раздавам банове Twisted Evil

# 156
Здравейте Hug
ХЕРА не сте само вие със СЛАВИ със памперс и ние се приседеняваме с постоянен пампрес,изобщо никакъв напредък нямаме,махам го през деня седи си по-акан ,напикам,ама на пича нищо му нема,както викам аз,не му пречи даже се гоним да го сменим,вика"НИКАМ" и така....
Днес ЕЛЕНА я пуснах на градина,махната е от 1 седмица карантината за скарлатина,дано сега не се разболеем,пак нещо.........
Сега сме със САШКО в хола,не ми дава да свърша нищо,взел един комп за поправка дето баща му довлачи,аз съм на лап топа и така,като беше кака му у дома си играеха добре двамата и аз успявах по нещо да свърша,а сега чак следобяд като заспи евентуално,щото напоследък нещо не ще да ми спи следобяд или късно заспива.

# 157
И аз в списъка на безотговорните .. не иска и това е
Оставям го да ходи напикан, нооо човека си вади "дуги нащи" от скрина и се преобува..
Хера, не налагай бан на мени, че много ще зарадваш шефа щот ши ми са качи производилеността Simple Smile

# 158
Ехо привет Grinning аз съм на нощна смяна  Laughingи сега имам малко време да се включа /понеже болните са  позатихнали ,не дай се боже някои да се обади/
ние с памперса сме напред слагаме само като спим и то в повечето случай е сух,изхвърлям го понеже вече лепките не държат.А днес даже на разходка излязохме без пампи защото и било боцкало и си сложихме бикини Laughing,вече се научи да се стиска ,но понякога изтърваме акото/като снощи/
А днес какъв цирк бяхме при педито... Embarassedзаведох я да я прегледа ,че от една седмица кашли и само пием сиропчета .не искаше да влиза в кабинета ,че едва я вкарах да види патето /там има такава играчка/и като ги видя вътре като ревна и не дава да я събличам и да я преслушат -не мамо ,не мамо......ужас.Облякох я и като събра всички играчки и книжки където бяха и ги дали да не плаче ми вика -айде мамо в къщи.И накрая си тръгнахме само с едни ръчички играчка и една голяма книжка и сега ще ходим да връщаме играчката някой ден.... Grinning
айде че отивам да боцкам бабите и дядовците

# 159
Здравейте момичета  bouquet!
Ние сме горе-долу добре.Малкия от известно време се буди много нощем, а и през деня свекърва ми не му е изградила никакъв режим.Става в 9-10 и не знам на обед по колко го остава да спи, но вечер заспива в 00:00-00:30 #Crazy.Иначе всичко си е по старо му.
Някой от вас да е махнал нощния памперс newsm78?
Кали нещо ми се губи newsm78

Мише и Красимир беше така,но му хванах цаката,щом става толкова късно,просто на обяд не го слагам да спи.Съответно на вечерта той си ляга рано(ето вчера беше заспал в 8  Party).Ето днес сутринта си стана 8.30 и днес ще спи на обяд,но само 1 час и го будя,защото ако спи повече вечерта пак не ни мърда 12 часа. ooooh!

# 160
Здравейте и от нас Hug
Гледам все актуални и за нас неща се коментират:
Симона само една сутрин се събуди със сух памперс и все още пуска аки в гащите от време на време, иначе на теория много ги разбира нещата, но няма кой да изпълнява...
Бабите помагат, но принас например пооплескаха нещата - спане, гърне - откакто почнах работа се върнахме назад с режима, сега не работя от 2 седмици и се превъзпитаваме.
Много обича да казва "Няма спа. Crossing Arms" и често заспива последна в къщата. И аз като Таси не й давам да спи следобяд, но напоследък нямам сили да я занимавам и заспива към 5-6 вечерта, като почна да я будя казва "Няма тавам, искам спа"..и така само си противоречим напоследък, иначе добре поне че като цяло е кротка и се заиграва сама в стаята..
Това от нас за сега, Варненките, ако се организирате за разходка - искаме и ние да се присъединим newsm08
Приятен ден, ние излизаме, че не ни се спи Hug

# 161
Здравейте момичета!Не сме се включвали отдавна,но този филм "1001 нощи" ми взе акъла и гледам всяка свободна минута да си наваксвам, като го гледам в vbox7.Иначе при нас си е все едно и също спим през ден.Ако тате ни събуди в 7ч.спим си наобяд и то доста,но ако станем в 8ч край със обедното спането.
Относно памперса ние сме герои махнахме и нощния още преди нова година каза ми "мамо убива ме "и край.Нощно време изкарваме сухички,но се случва на 3вечери 1път да се напишкаме и ако аз не съм се събудила да я преобуя тя идва и ми казва мамо напиках се.Е това е от нас.

# 162
Здравейте и от нас с Вяра!Тъкмо привършихме с yтринната гимнастика и седнах да драсна някой ред докато все още имам възможност(използвам докато закyсвa).Добре сме,гледаме се и ходим по разходки вече и с каката,тъй като тя вече е първа смяна. Със строителя се справя много добре,строи къщички и разни дворци,реди с мозайката някои фигyрки,с дървения пъзел се опитва да реди картинка от приказка,ама засега не и се отдава.С говоренето е на вие,напредъка е само на ниво дyмички.Пее мила моя мамо и е много смешна.Памперса сме го забравили още от началото на лятото и слава Богy нощният и сън стана по спокоен,че имаше период на постоянно ставане за да(т.е.вода)и направо ме побъркваше.Нaобяд спи около час и половина-два,но ако кака и реши че и се лyдее може и по малко.
И аз съм за обща среща,само че с организацията наистина е сложно.
Мише,много е пораснал малкия ти мъж! Hug
Евелинка,стига ходене по мъките с тия зъболекари че се измъчи вече.Радвам се,че сте си изкарали чyдесно на сватбата.Благодаря ти за поздравите и пожеланията и от името на рожденничката! Hug
Ангелинка,Тази,бързо да оздравяват малките сладyри.
Ставам,че Вяра привърши със закyската и няма да ме остави за повече...

# 163
Днес е един прекрасен ден за нашето семейство! Нека ви почерпя за здравето на моята пораснала дъщеричка и на моя чудесен мъж, който днес прави 36 години! Нека все така ме радват! Благодаря ви, че ме подкрепяхте през тази първа годинка от живота на Маги, която понякога ми беше много трудна!  Hug Hug Hug

и нещо сладко:

# 164
evelinar, много здраве, любов и само положителни емоции на цялото ти семейство  bouquet
 smile3525  bigdance2Благодаря за почерпката, и за идеята, отивам да правя торта, нещо изведнъж ми дойде вдъхновение, като видях тези кивита и ягоди...  cook smile3510

Общи условия

Активация на акаунт