Октомврийски бърборковци

• 16 127
  • 270
  •   1
Отговори
# 165
ЧЕСТИТО И ОТ ВСИЧКО НАЙ,НАЙ....

хайде стига толкова ,че съм на работа.....

# 166
Евелинка! Честит ви двоен празник!!!   bouquet
Много здраве и щастливи усмивки на двамата рожденици!

При нас е лудница. Всяко второ изречение на Али по това време на деня е "Икам шоколааад". А аз й обяснявам, че тати като се върне от работа ще й донесе. Още не загрява, че шоколадчетата са в хладилника и тати вечер от там й дава по едно.  Mr. Green

А Маги я тормози 5-то зъбче и само мрънка...

Хубава вечер от нас!  Hug

# 167
Честит двоен празник на теб и семейството ти Евелинче!  Пожелавам ви много здраве и все така да се обичате newsm51

Аз все още съм на работа, но след малко отлитам. Новото е, че снощи вдигахме 2 пъти Т над 38.5 и днес и аз и Криско сме със суполи - незнам кой на кого го лепна newsm78По-вероятно е аз да съм жертвата. В нашите ясли сега има разни реформи и събират по 30-35 деца в група, някои от лелките не са на работа и се шушне, че били съкратени, а не в отпуска...

айде после от къщи повече

# 168
  • Някъде в Европа...
Здравейте, мили приятелки!

Много отдавна не съм писала и страшно съжалявам. Случиха се някой промени в личен план, нямах дълго време нет и така....  Преместих се в Търново с Ради и се разделих  с баща му . Той е добре, ходи на ясла, все още плаче сутрин, но се вижда светлина в тунела  Simple Smile.

Аз да се оповестя , че вече съм на линия и ще пиша , когато мога!

На всички дечица - много здраве, а на мамите и татковците - много радостни моменти!

# 169
  • Стара Загора
AIR  Hug здравей и добре дошла отново Heart Eyes
През много неща сте преминали с Ради Sad Надявам се нещата да се нормализират.
Предлагам меко рамо Heart Eyes

# 170
  • Някъде в Европа...
AIR  Hug здравей и добре дошла отново Heart Eyes
През много неща сте преминали с Ради Sad Надявам се нещата да се нормализират.
Предлагам меко рамо Heart Eyes

Мерси, Херка, но наистина няма нужда  Simple Smile
Емоционалният период  след раздялата премина, а емоционалната връзка я няма много отдавна. Просто в един момент чашата преля и нямаше вече място за компромиси от моя страна, а и не исках вече да правя такива след като от другата страна нямаше никакъв адекватен отговор.  Колкото и парадоксално да звучи, сега се чувствам много добре, опознавам наново родния си град  Simple Smile, възобновявам забравени приятелства, занимавам се със себе си  Laughing. Това, което се случваше дълго време просто остана един неприятен период в миналото,
през който явно е трябвало да премина, но животът съвсем не свършва нито за мен, нито за Ради...напротив хубавото тепърва предстой... единственият губещ е баща му....
Мерси предварително на всички за съжаленията, които ще изкажете, но наистина вече нямам нужда от тях, за радост.
Целувки на всички! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 19:35 от AIR

# 171
ЕйрчеHug Hug Hug! Смело напред, животът тепърва започва!  Hug

Миа ата, все забравям да ти кажа, че страшно се радвам, че отново пишеш, както и на втората ти лентичка! Леко бременеене! И се извинявам, хич не помислих като избирах картинките, че имаме бременни момичета. Embarassed

# 172
AIR-че, добре дошла отново!!!  Hug
Брейй, браво на Ради за яслата. Simple Smile Скоро си мислех за теб и за това дали още кърмиш Ради. Аз имам чувството, че с Маги ще се кърмим форевър!!!  Crazy

# 173
Влизам да честитя на  evelinar за рожденника и рожденничката ,да са ти  живи и здрави!
mia_ata лека и безпроблемна бременност! Hug
AIR честито ново начало !

# 174
Евелинка,честито и за двамата ти рожденника!Нека всички сте живи и здрави и да се радвате дълги години на искренна любов и доверие помеждy си! Hug
Мерси за почерпката,изкyши ме и си взех от всичко!
АIR,радвам се че се появи!Липсвахте ни с Ради в темата! HugНа всеки от нас мy се слyчва да се справя с трyден етап в своя живот,но ти не си сама,имаш си Ради и неговата любов.Ще се справиш,знам го! Hug
Илианка,ама как така само с честитка и без отчет,поне кажи как сте?

# 175
Евелинка, да са ти живи и здрави и двамата рожденника!   bouquet

Айр, добре дошла отново!   Hug

За срещата съм за. Като начало предлагам да определим дата. Предлагам между 1 и 3 май. Почивни дни са, ще е топличко, надявам се де.

За режима - Калоян ту има, ту няма. Буди се нощем да пие мляко  Twisted Evil, през седмицата не можеш го вдигна за ясли, ама дойдат ли почивни дни и рано-рано е кукуряк.
Аз имам някакви обриви по ръцете и докторката ми каза - никаква вода.  Naughty Сега в повечето случаи мъжът ми мие съдовете.  Mr. Green Започнах и един курс есента и тъкмо се зарадвах, че свършва и ни сюрпризираха, че свършва само първата част, демек половината.  Tired Вече немам сили и нерви.... Като питаш Калоян какво работи баща му - отговаря, а за мама казва - ходи на курс, учи. Така ще е като все ме няма.  Confused

# 176
AAA не днес 3-ти път се опитвам да пиша в темата .. и изчезва ..
Та сега диването е с темп 37, 2 точно колкото да изпадам в паника
иначе ходи по мебелите, дърпа столови и недостижими места няма ... Crazy

Евелинка, да са ти живи и здрави и двамата рожденника! 
Ели-гу и Миа-ата пазете и децата и вас си от тия гадни вируси.. Дано падне малко сняг, че да изпукат Rolling Eyes

Слипи, учи, учи аз за края на месец ще бера срама на докторантурата 

# 177
Евелинка , ЧРД на Маги и Митко!! Да са ти живи и здрави и много да те слушат(особено втория Mr. Green)!!!!!

Миа Ата добре дошла отново и леко бременеене!  bouquet

АИР, вярвам, че изборът ти е за добро, звучиш чудесно и се "вижда", че си успокоена! Целувам те!! Hug

Болни сме и аз и Ния, вече свикнах. Имам много работа и се уморявам доста, но нищо.

Стига вече с тези болести! Айде да ни оставят на мира и нас и дечицата!! Crossing Arms Praynig

# 178
  • Някъде в Европа...
AIR-че, добре дошла отново!!!  Hug
Брейй, браво на Ради за яслата. Simple Smile Скоро си мислех за теб и за това дали още кърмиш Ради. Аз имам чувството, че с Маги ще се кърмим форевър!!!  Crazy

Кърмим се, кърмим се...Първо си суче от едната за приспиване, след това си казва "мамо, другата"; давам я, но тая вечер констатира, че в нея "няма вече мако" и си поиска пак първата. Иначе през нощта вече почти не се буди или ако се сабуди ме гушва и заспива... но задължително трябва да има контакт с кожата ми. (спи при мен). Относно това за количеството на кърмата, едва ли иа нещо, аз съм на диетка пак, гърдите ми са ужасно мекички, а и се чувства как смуче на сухо....

# 179
  • Стара Загора
Аз снощи така се зарадвах на AIR, че забравих Евелинката Blush Да са ти живи и здрави рождениците Heart Eyes и да те правят все така щастлива Heart Eyes
AIR като спиш със Ради и ти се наложи да излезеш...и ти си хора в крайна сметка - та Ради заспива ли без теб?
За еленския балкан какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт