Октомврийски бърборковци

• 16 236
  • 270
  •   1
Отговори
# 180
Аз съм ЗА всякакъв балкан!!! Бройте ни четирима!  Mr. Green

Маги досега никога не е заспивала без да суче. Спи при мен, а татито го пратихме при каката.  Embarassed Не знам как ще се превъзпитаваме...  Thinking

Момичета, я кажете как режете тея пусти нокти на дечицата. С Али е голяяям зор. Като разбере, че съм с ножичката и започва да се дърпа. Накрая Боян я хваща и аз режа бързо. Ама бива ли такива работи. Голяма е вече, а не мога да я убедя, че няма нищо страшно в това да й отрежа ноктите.  Crazy

Всички да оздравяват бързо!

Хубав ден от нас!  Hug

# 181
  • Някъде в Европа...
Евелинка, честито, миличка! Да са ти здрави рожденниците!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Херка, не съм излизала досега вечер. В Пловдив нямаше на кого да го оставя, а отткакто се приместих постепенно го свиквах да стой в събота през деня без мен и да заспива на обед без мен.....Нагласила съм се утре вечер да ходя на вила с приятели (нали съм мома пак  Laughing) и да се прибера чак в събота на обед. Майка ми ще има нелеката задача да се справя с него....аз ще съм на повикване.....дано не се наложи....Иначе цял сценарии има за утре вечер - като се прибере майка ми от работа, ще излязат с него да го заведат на пица, да може аз да се измъкна и да не ме вижда повече.

Са, при нас рязането на ноктите е мн лесно. Аз му ги режа с нокторизачка и открай време му казвам, че това е "цък-цък" На него му е интересно, вече си знае че в неделя след баня се режат ноктите и сам ми я дава.

За среща ще ми е малко трудно, защото не съм шофиорка, нито пък родителите ми са. Ако евентуално е някъде на близко, може да помоля някоя приятелка да ме докара, но всичко е в сферата на вероятностите. А много ми се иска да се видим, ама май без децата  Wink Mr. Green

# 182
Здравейте, дами!
Първо да честитя хубавата новина на Ели! Много се радвам на всяко увеличаващо се семейство! Желая ти лека бременност и спокойно и здраво бебче!
AIR, радвам се, че се появи отново и то направо преродена! Пожелавам ти все така с високо вдигната глава и само напред!
За обща среща съм супер навита - Еленския балкан е прекрасан идея, Хера. В средата на България е, пък и хубави местенца за нас и дечица има колкото си искаме.
Каката отново е болна!
Марти е добре, беснее и чака с нетърпение хубавото време и игрите навън с дечица по цял ден!
Ангелина, дано скоро излезете от омагьосания кръг на болестите. Решиха ли се проблемите с бавачката?
Оставям ви, че да работя!
Поздрав за всички! http://www.youtube.com/watch?v=22kPiPILteQ
Особено за тези, които скоро са посрещнали нов ден!

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 13:26 от Анонимен

# 183
  • Стара Загора
AIR за срещата нямаш грижи...ако е на Еленския балкан ще минем да те вземем с Антон и Слави....това не го брой за проблем...само кажи ДА Mr. Green
За нокитите - когато баща му си е в нас е мисия невъзможна Twisted Evil лигави се, тръшка се и т.н....обаче сами ли сме...охаааа дава и още как /има страх от мен Mr. Green...що ли Whistling/

# 184
Ангелина ужас е при вас с това боледуване.Хайде да излизате вече от тази черна серия  Praynig
Нямам проблем с рязането на ноктите и ние го правим в неделя след баня даже си ги оглежда и ако реши ,че някъде не е както трябва ме кара до го дооправя.
Бърбори си все още на бебешки език-кремвирш-пингиш,компютър-пунктоанк,ключ-цунка .От две дена на всички въпроси отговаря с "мааай не"  придружено с една физиономийка на мислител ,голям смях.
Спинка си при нас ,със сигурност ще съжаляваме след време ,че така го свикнахме .Сутрин ако се събуди преди нас започва едно целуване и "Ботуууу"/Добро утро/ аз като се събудя искам първото нещо ,което видя да е личицето му ,просто не бих се лишила от този размаващ кеФ.
Свекърва ми кандидатства по програмата за "бабинството" и я одобриха.
На работа е ад кризата ни удари яко и направо се чудя кога този ежеминутен стрес ще даде отражение.Само проблеми и неприятности ни се случват .Оптимизмът ми е на изчерпване.

Това за срещата е чудесна идея дано да се случи!

# 185
Хайде и аз да се включа Simple Smile

Евелинка, зло да ви забрави!!! Миналата година се сетих и звъннах, ама тази.......... Да сте живи, здрави и щастливи!!! Simple Smile
АИР, не те познавам, но се радвам, че сте стигнали до развръзка и  се чувстваш добре (или поне така звучиш)!!!

Сега да кажа и за нас: Емка изкара две боледувания едно след друго и третата й сливица взе че набъбна, за да й защити имунната система, взехме мерки да се поприбере, за да не създаде проблем и междувременно забърсахме вирус. Вече и тримата сме на оздравяване и се надявам да няма повече такива неща не само при нас Simple Smile

Илиянка, това с кризата си е сериозно, особено за хора като вас със семеен бизнес.  Дано да издържите!

За срещата, ние сме ЗА. От 1-3 Май ще е добре, но предполагам , че не за всички.  Би могло и да е просто за събота и неделя (когато няма да има наряд за наши хора ) Simple Smile

Ами май това е ........ хайде

# 186
Здравейте,момичета!

Ние сме си вкъщи тази седмица /тя почти отмина/,но пак не намерих време да се разпиша...това е щото въпреки болничния поработвах... Blush Та...Габи е с едни гадни сополи и мислех,че е настинка,но няма Т. не кашля,гърлото й е добре...въобще в чуденка сме от какво са тези сополи...?! Дано не е лепнала от яслата някоя бактерия,че трудно се лекува... ooooh! Иначе си хапва,играе си,абе по нищо не й личи че не е добре...докато не й погледнеш нослето...направо са ужасни сополите... Embarassed
Ангелина,от сърце ви пожелавам здраве,много,много здраве! Hug
Iliana,не губи оптимизма,че без него е по-лошо и сиво...Утре ще е по-добър деня! Hug
Ели,честито и от мен!Това е страхотна новина...Хайде само хубави емоции,късмет и здраве! Hug
Евелинка,честито и за твоя двоен празник/на патерица/!Много щастие на рождениците!  party023
dbs,бързо да се възстановите и дано сте здрави вече...както и всички останали Praynig
Спирам,че малката нещо се размрънка...
 Hug

# 187
Привет, дами и дечица Hug
аз съм боса в добавянето на картинки, но ако някой ме светне как става номера, ще ви покажа как евелинар ме вдъхнови онзи ден  chef
Благодаря на всички за приветствията и пожеланията Hug
Коте, аз вече преболедувах един бронхит с антибиотик, но вчера ходих на лекар и с бебо всичко изглежда ок за сега, даже доки каза че изглежда много красиво бебето и е напълно здраво newsm03, само пола още не знам..
Аир, от мен само поздравления  bouquet Имам достатъчно познати, които са минали през това и съм сигурна, че и двамата ще се чувствате по-добре от тук нататък, само успех ти желая  bouquet

А, да ви кажа: Предната вечер оставих Симона да заспи в 8.00 ч., и тя в 4.00 вече реши, че се е наспала, отиде при баба й, и й каза: "Ти, бабо вкучи тивизона и гедай децки, а аз игая с гачките". извади си дрехи, облякохме се, играхме 1 час посред нощ и чак тогава реши пак да спи...ей такова до сега не ни се беше случвало Rolling Eyes
айде, чао, и весел празник утре
 txtloves 1dating married Two Hearts luvbed Two Hearts smile3525 newsm51 Heart Eyes Wine Glass
И накрая още нещо: докато бях в болницата да раждам Симона се оказа че имаше пик на ражданията, беше пренаселено от родилки, които са заченали или на 14 фев. или 8 март, така че очаквам следващия месец броя на бременните рязко да се увеличи Wink Hug

# 188
EE Миа-ата, как няма да е красиво бебето и майката и бащата и каката все хубави.. пък и нали имате  род в наше село Simple Smile .. от там лоши ора няма
Илиана, не се ли раздвижиха нещата при превоза..?

Моето диване продължава да вдига темп, почти не кашля, само ако бяга или скача по спалнята  #Crazy..
но тази темп. ме тревожи. Звънях на педиатърката и тя ме успокои, че така протичал вируса Thinking

Болничния ми е до понеделник, но поне до сряда няма да го пусна на ясла  Crazy

# 189
EE Миа-ата, как няма да е красиво бебето и майката и бащата и каката все хубави.. пък и нали имате  род в наше село Simple Smile .. от там лоши ора няма
Илиана, не се ли раздвижиха нещата при превоза..?

Коте, Като каза за "ваше село" ние ще ходим в края на месеца, като не се засичаме във Варна, може пък там да се видим да си поиграят дечурлигата 1swing
И дано изкарате по-леко грипа, че мен до бронхит ме докара... Praynig
Още веднъж: ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!! (КОЙ КАКВОТО ПРАЗНУВА)

# 190
Честит Свети Валентин на всички влюбени!  Heart Eyes

Маги ме събуди в 7.30. Каката снощи я приспахме при родителите ми. Simple Smile Вечерта бяхме на Рожден ден и беше супер. Отидохме с децата, Али беше най-малката от общо 7 деца, много си игра и се забавлява в ресторанта, а Маги обикаляше масата от ръце в ръце и успяхме да останем до 21.30. Много съм доволна, че се видяхме с приятели. Само дето установих, че започвам да забравям как се общува с големи хора. Това, че съм по цял ден с деца май е почнало да ми се отразява на социалното общуване...  Thinking

Мишо и Ния вече да са здрави! И всички други също!  Hug

Купила съм на моя мъж подарък и се чудя кога да го поднеса. Дали сега като стане, или довечера. Май за довечера ще го оставя, че сме планували романтична вечеря - той я приготвя, а от мен приспиването на Маги. Wink

Пожелавам ви много весел и романтичен ден!

Очаквам Елито на отчет!  Hug Heart Eyes Hug

# 191
Честит Св. Валентин!
Честит Трифон Зарезан!
Пожелавам на всички да са вечно влюбени, да имат винаги време, в което една чаша червено вино, изпито в приятна компания, да им донесе спокойствие в душата!
Здраве на дечицата и много усмивки!

# 192
  • Варна
AIR добре завърнала се  Hug Hug HugАз смятам , че Ради и баба му ще са се справили добре сами . Като къмех Митко и ходех все още на работа , като бях нощна , нямаше никакви проблеми да го приспи някой друг , аз често го оставях - имах поне 1 нощне седмично , а той си наваксваше след това през деня . И ние сме в отбора , дето спим на едно легло . Като кърмя Дани и Митко го види , го хваща за ръчичката и не ми дава да го оставя на кошарата. Добре , че като купувахме легло , го купихме достатъчно голямо . Ако имаме и 3то дете , не знам , обаче , дали ще стигне .
Евелинка Честит двоен празник !с огромно закъснение , ама напоследък нещо не смогвам да влизам честичко Да е жива и здрава Маги и да се радва на безгрижно детство!
КОТЕ , Ангелинка стига болести бе ! Хайде да се оправят наборчетата
За срещата - това е много хубаво http://www.nigovanka.com/ , но ако е за 1 - 3 май , ще трябва да се резервира от рано . На мен ми се иска да дойдем , но от понеделник мъжът ми тръгва на работа на график в болницата и ми е трудно от сега да кажа .
Са ми как няма да суче Маги , ми тя малка още бе . Аз , нищо че си имам друго кърмаче , вчера четох еди неща за кърменето и ми стана много мъчно за времето , когато кърмих Митко  (хем беше година и 10 м). Това са си незабравими моменти

# 193
Добрютро,  bouquet
Симона сутринта се ококори в 7 и вече спи следобедния сън, лошото е че аз не съм се наспала, пих доста кафе и сега не мога да заспя.. Tired А довечера изглежда че мъжкото тяло иска да ме води някъде и не знам как ще издържа да не се прозявам...
Любопитка ме подсети за един въпрос, който ме вълнува напоследък - Кой къде ще спи, когато бебето се появи newsm78
При вас, които сте с 2 деца с малка разлика как е? По-голямото не ревнува ли и не се ли бута все при по-малкото? Thinking Симона заспива само с мен, когато знае че съм вкъщи..(проблем)..За сега нямаме място за 2-ро детско легло,...и просто нямам идея как ще стават нещата.. smile3506 Ако някой може да ме светне за някой трик, така че да няма сърдити.. reverance

# 194
  • Варна
mia_ata ние имаме 2 кошари и всички спим на едно легло  Joy Joy JoyЩото Митко през нощта твърдо спи при нас , а като взема Дани да го кърмя и заспивам с него .Ако се събудя , го връщам в кошарата , но обикновено , съм като труп и на сутринта - хоп всички на куп.

Общи условия

Активация на акаунт