Октомврийски бърборковци

• 16 222
  • 270
  •   1
Отговори
# 195
Честит Св.Валентин!Пожелавам ви огъня на любовта,вечно да грее във вашите сърца!
Честит Тр.Зарезан!На любителите на виното пожелавам много вино да се лее и много веселие да има!

Да ви се похваля днес каква изненада ни направи нашата кака:поднесе ни една валентинка,която тя е правила в yчилище(eдно червено сърце на пръчка с написано пожелание) и по една голяма целyвка за мен и баща и!Е,разтопихме се...

# 196
ЧЕСТИТ СВ.ВАЛЕНТИН И ТРИФОН ЗАРЕЗАН НЕКА ЛЮБОВ ДА СЕ СЕЕ ВРЕД И РУЙНО ВИНО ДА СЕ ЛЕЕ С РЕД!!!

# 197
Честит Свети Валентин на всички влюбени
Честит ви и ТРИФОН ЗАРЕЗАН

и да не се напиите че да не могат да ви носят.. Mr. Green

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 18:06 от mira sm

# 198
Aaaa, яки мъже сме си зели... трябва да могат да ни носят Simple Smile
Аз се моткам из форума, и търся инфо, че може и да лудна до понеделник..
пак ми тръгна кърмата, а на 10000% не съм бременна

# 199
Коте, каква е тая кърма??? Много мляко ли имаш или няколко капки са се появили? Сигурно е някакво объркване на хормони. Thinking

# 200
Са, 100% е някави хормони.. то за мен изобщо не са нормални 75 кг, ама ги държа вече 2-ра година

# 201
  • Стара Загора
Честит Св.Валентин на всички малко на патерици  bouquet
Аз вчера бях на сватба на една приятелка и бяха луди танци и хора. След това ходихме на вилата на едни приятели та до зори. Вече отпочинали изчистихме къщата и сержа отиде да взема Слви от дядо му и баба му /да не повярваш че имахме детегледачи Mr. Green/
КОТЕ изследвай пролактина. Heart Eyes

# 202
Добър вечер Hug
НА ПАТЕРИЦИ ЧИСТИТ СВ.ВАЛЕНТИХ И ТРИФОН ЗАРЕЗАН НА ВСИЧКИ! smile3525 smile3525  bouquet  bouquet
KOTE според мен някакви хормони са се объркали,иначе няма от какво да е.
Ние вчера изкарахме и двата празника у дома,имахме гости,а аз през деня бях на фризьор да се разкрася.
днес племика ни беше на гости та си по-играха с мойте и беше много весело.

# 203
  • София
Честит Св. Валентин Two Hearts!
Вчера ми писна и зарязах всякаква работа. Обадихме се на 2 приятелски семейства и цял ден обиколки. Отведохме и децата в Патиланци да побеснеят малко. Работата си е работа, но понякога човек има нужда и от почивка и вчерашният празник беше един повод да се видим с Иво и да изкараме един хубав ден, заедно с децата.
Евелинка, честит двоен празник в семейството. Бъдете здрави и много щастливи   bouquet.
Херка, аз съм За всякакъв балкан.
Air-че, мислех си за теб и се радвам че писа.
Изчезвам, че Косето се е съблякъл гол и танцува ooooh!.

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 09:24 от Lovi

# 204
Oпааа аз пак с "празничните" вести.. от днес сме на АБ, докито намери находка на бронхит и след като 6 дни се мъчим да минем без АБ, сега е на Зинат ( от Клацида повръщаше преди 1г).. честно измъчи се..
А и аз малко се сепнах, че съседчето (наборче) от 1 седмица е в болницата с пневмония, пак след този ясленски вирус..

ЗА Балкана сме и ние, защото е време пак да окрепим детето Simple Smile туй е повода де

Лови, ти просто си невероятна .. Simple Smile

Ааа и  вчера моята точица стана на 3 години, мъжОт каза "глей ква валентинка съм ти скътал жена"..Вчера си купихме бутилка вино и покрай всички грижи просто се почерпихме  Flutter

# 205
Добро утро (леле, то станало почти 1 часа ooooh!bouquet
аз сега се сетих за балкана, много подкрепям смяната на климата Peace Симона я водихме за първи път на 2 месеца, после на 8.. и така поне 2 пъти годишно сменяме морския климат с планински (Аз поне си имам роднини надалече). Като беше на 8-9 месеца обиколихме планините из страната, хванахме някакви наводнения, температурите рязко се сменяха - от +30 до 10 градуса, тя си спеше на открито...Но всичко това се отрази на Симона много добре...
За кърмата не съм наясно, от бабите съм чувала, че капки винаги си има след едно кърмене...години след това...при мен не е спирала да капе.. Thinking А дали е нормално...
А как изкарахте празника, дами?
Аз много приятно, мъжа реши да ме изненада този път и аз до последно не знаех къде отиваме...

# 206

Вяра, обич моя ненагледна, липсваш ми и те обичам!!!
  ЧРД!!!!!!!!!!!!

# 207
Верче, Честит Рожден Ден!!!     bouquet
Бъди здрава и много щастлива. Успехи във всички начинания ти пожелавам! Все така позитивна и усмихната!  Heart Eyes

Ангелинка, как е Ния след антибиотика? Как й се отразява? Има ли вече подобрение?

mia_ata и къде отидохте на празника в крайна сметка? Simple Smile

Ние отпразнувахме деня на влюбените в къщи, преяждайки с разни вкусотии. Направихме си равиоли с трюфел. И мезихме различни сирена, салатки и сьомга. Пийнах си и винце, ама ме хвана и повали. Май съвсем съм отвикнала да пия от тези бременности и кърмения...  Thinking Не знам как ще влизам в релси като отбия Маги...  Crazy

Хубав ден от нас!  Hug

# 208
Верчитууу, здраве любов и пари!!!!
Ангелина как е Ния?Кога ще идвате насам?
KOTE транспорта е огледало на икономиката и това което виждам ,е че нещата ще стават по-зле.
Имахме планове за второ детенце ,но ще поизчакат не толкова заради финансите ,а ме притеснява проблемите в работата да не се отразят на бременността /евентуалната/ ми.

# 209
Iliana, и тук пристанището го беше окъсало.. ама сега е ужасТ
нито мъж, нито братчед виждам .. изнася се внася се на поразия

Верче, ни са укривай.. Да си здрава и да слушкаш Simple Smile и мъжо и детето. Да се будиш винаги в прегръдките на любимите хора Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт