Октомврийски бърборковци

• 16 220
  • 270
  •   1
Отговори
# 210
mia_ata и къде отидохте на празника в крайна сметка? Simple Smile

В едно заведение извън града, тип механа - с традиционни ястия, битова обстановка, жива народна музика и т.н. За мен беше добро преживяване, защото беше нещо, което въобще не очаквах, а и доброволно никога не бих отишла... thumbsup е, после в програмата имаше и диско клуб, но аз отказах, че напоследък не ми понася силния шум...и така вечерта естествено завърши с  luvbed.

# 211
Момичета, с малко закъснение - честито на всички празнували на 14.02 без значение какво.

Верчиту, Честит Рожден Ден!!!   
Бъди здрава и много щастлива.

Хубав ден от нас

# 212
  • Откъм Варната
Верче честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet

От много работа, голям мързел ме е налегнал. На дърти години реших да уча виШо, за сега проучвам нещата дали ще мога да се справя и ако стане догодина най-късно може и аз да съм студентка Simple Smile. Митака е добре, бърбори, разбира, вече е едно голямо момче, мисля вече да го подстрижем, че лелките в яслата не могат да му връзват косата, нещо нямат подход явно и не им дава, та туй то за сега от мен, отивам да ви доизчета

# 213
Верче, честит рожден ден! Желая ти здраве, щастие и хиляди усмивки!
Утре имам среща с дипломния си ръководител, момичета! Пожелаяте ми успех, за да хареса концепцията ми дотук, че иначе съм загубена просто.
Целувки на дечицата!

# 214
Много ви благодаря момичета!  Hug
Да почерпя подобаващо за юбилея

# 215
Верче,Честит рожден ден!Много здраве и щастливи мигове с любимите ти хора!
Мая,желая ти yспех! Peace
Aйде и ние в кюпа с болните...Малката е с кашлица и сополки и сега се мъчим със сиропче,капки и мед със лимон.Вечер и правя компреси на гърдичките със надyпчена хартия и мед със сол,дано по бързо отмине.Но педито ме предyпреди,че кашлицата е от yпоритите и лесно не минавала.Та гледам да не разчитам само на сиропчето,а и по бабешки.Вечер я затопляме и после следва разтривка и тогава я слагаме да спи.Добре че през деня не е кисела и се заиграва,а и се храни.Иначе по важното е,че гърдичките и са чисти и гърлото не е зачервено.Няма как ,ще се лекyваме,дано само по бързо се оправя! Praynig

# 216
ЧЕСТИТО на патерица Верче,МНОГО ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И ДЕТСКИ УСМИВКИ!!!много вкусна почерпка ,опа чак се окапах... Laughing
Ние вече повече от две седмици сме с кашлица,и наистена е упорита толкова сиропчета изпи че не се знаят вече,но добре че вечер не ми кашли,само през деня остана...
И аз съм "ЗА"балкана ,ние не обичаме да ходим на море нищо че сме толкова близко,дай ни почивка на балкан.... travel

# 217
Калима, поздравления за решението да учиш Peace, ти къде се губиш, между другото?

# 218
 wavey
Къде се изгубихте всички? В преспите ли... Nature Snowman Малък сечко яко се вихри! Whistling

eva_v,преборихте ли кашлицата?Аз вече седмица съм с кашлица,а от днес и Габи започна ooooh! и като знам колко ми е гадно на мен с тая кашлица много ми е криво за Габи.Мисля да пробвам с бабини илачи първо,но да видим...Ти какво даваш на Ева? Аз най-много вечер кашлям и ме дразни гърлото...
assia75,оправи ли се малката вече?Като прочетох каква програма си й спретнала сигурно вече е добре... Praynig

Аз пък днес ходих да ми горят раничка на шийката на матката...Притеснявах се,но мина много добре и не ме боля.Докторката каза,че се получавала след раждане.Незнаех... Thinking
Хубава събота и неделя ви желая cheers

# 219
miki m вече почти не кашли само сутрин като се събуди ,като се сети сама си иска сироп и аз давам съвсем малко да се излъжим защото мога да кажа че вече и минава.Давах Flavamed и Ериус -вечер и си мажа с един загряващ гел на нашия тати/понеже е вет.доктор/.
и аз съм минала по тази процидура но не бях раждала още  Thinkingзащо пък само след раждане newsm78,мисля че се получаваше при по обилно и постоянно бяло течение Thinking

При нас няма много сняг ,дори се постопи ,но си имаме ужасен вятър.....уууу....,а Ева така го чакаше този сняг ,много го обича  Partyи така и харесва да се търкаля и да прави топки ,а като вземе дава на кучето да яде от снега и после било "буда"-превод будала Laughing

# 220
Здравейте момичета!
Калима, поздравления за решението да учиш Peace, ти къде се губиш, между другото?
Аз да питам същото, къде се губиш newsm78?
Ние сме горе-долу добре.Понеже малкия не ходи на градина и контактите му с деца са ограничени, не ми е боледувал скоро.Но той досега най-много се разболявал лятото.

Много е див и е станал разглезен, но като е сам с толкова баби, лели и т.н. ще става още по-зле Cry.Понякога изпадам в депресия, че това най-много ме дразнеше в другите деца, а се оказа, че моето стана още по-страшно ooooh!.Иначе си ми е умничко(пу-пу).

Трудно му измислям интересни занимание, че нали си е диво и трудно се спира на едно място.Докато не прави бели се учим.Знае всички букви, започна да познава 5-6 цвята, да брои до десет.През почивните дни го учим с баба му на едно стихче.Започва веднъж да го казва, но накрая завършва с " тра-ла-ла, тра-ла-ла".Известно време се чудех от къде го е чул, но после се сетих, че е край на една песен която му пея Laughing.
Стихчето е следното:

Ти си ми мамо еднички,
ти си ми ясна звездичка,
дето ми светиш в небето,
дето ми грееш в сърцето!(
накрая се хваща с две ръце за сърцето) Mr. Green

# 221
Верче, честито, макар и на патерици! Желая ти здраве, щастие и послушна къща, да те обичат и много да те глезят!  bouquet  bouquet  bouquet
Кали, браво за решението!   bouquet Hug Има тема за майките-студентки в общия отчетен - там можеш да си изплачеш мъката, много майки се справят, ще успееш и ти!  Hug
Ева, Мики, дано малките да са по-добре! И мен се опита да ме забърше този вирус, но не му се дадох.

Аз се изгубих по един лош повод. Почина майката на най-добрата ми приятелка, много млада, едва на 53 г. Преди половин месец диагностицираха рака и миналата неделя тя почина внезапно, не можа да понесе и първата химиотерапия. Работеше като акушерка в "Шейново", в неонатологията, сигурно на някои от вас тя е поела бебчетата преди време(беше до 11 януари тази година на работа).
Приятелката ми остана кръгло сираче, с огромни за нейните възможности дългове и без професия. Жива е единствено баба й, която ще се премести в София, за да не я оставя сама. Има и брат, но той отдавна пие и на него не би могло да се разчита, освен, че в случая е допълнителна тежест за нея.
Цяла седмица търчахме да уреждаме документи и формалности. Погребението беше във вторник, дойде голяма част от персонала на болницата, много приятели, роднини. После хукнахме по банки да видим какво е положението с кредитите, така до петък.
Сега проучвам възможностите, заедно с още няколко мои добри приятелки от детинство,  да намерим курс за фризьорка, на който да запишем приятелката си и евентуално да й потърсим по-добра работа след това.  Надявам се, че ще успеем да съберем цялата или поне по-голяма част от сумата. В тази връзка пуснах тази тема и ако някой може да ми помогне с информация ще съм безкрайно благодарна:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373809.msg10248433#msg10248433
Предстои и доброволна делба, дадоха ми телефоните на няколко адвокати, ще трябва и това да се направи до 1-2 месеца.
Не съм си представяла, че това ще се случи, че има такива формалности около смъртта на един човек. Мъчно ми е за приятелката ми, която остана сама, а е още много неоправна и ще трябва да й помогна бързо да порастне.
Съжалявам, че стана толкова дълго и тъжно, но в момента ми е страшно мъчно.

Иначе  в петък си изпратих и казусите, та сега се надявам няколко дни да си почина от четенето. Последния казус така и не успях да го довърша, но се надявам да стигне за 4.
Децата са добре. Маги не съм я водила още да я боцкат профилактично, в сряда ще свърша това. Блажко дивее с пълна сила, той усети трагедията, но му обяснихме, че хората стават на снежинки и ангелчета. Иначе докопа един стик против изпотяване на баща си и се омаза целия и сега едното му око е зачервено и слагам капки, ако и утре не е минало - ще го водя при моята очна лекарка.
Рожденият ден мина добре, аз не успях да седна естествено (имах 24 души гости), зарекох се повече да не правя такова нещо. Направих и прощъпулник и Маги си хвана спринцовката, естествено получи овации от "докторската" част от гостите, но баща й повехна, че не хвана калкулатора или четката за рисуване, поне за архитект. Да ми е жива и здрава, пък каквато реши-такава да става.

# 222
  • Стара Загора
А нямам време дори да дишам тези дни Crossing Arms
За сметка на това пък съм с ново фото Mr. Green сержа ми го купи по случай родения си ден който беше в неделя Mr. Green Едно Никонче Д80 Whistling
http://www.flickr.com/photos/34258413@N03/?saved=1 - първите ми снимки с него. За сега чета само за него и време за друго не ми остава.
Да няма болни дечица Heart Eyes По-късно ще разказвам ккави ги върши моя хубавец Twisted Evil

# 223
Добро утро майчета  Hug
Отдавна не съм писъла от толкова много празници този месец в нашия дом.Тати имаше рожден ден,после аз и така решихме да заведем и Ванеса с нас на рестурант беше страхотно.Малко трудничко се справяме с нея,че тя обича да ходи зад бара или в кухнята на заведението и да разглежда,но персонала беше страхотен и те си играха доста с нашата красавица.След тези купони моята приятелка ни зарадва с раждането на своя син-едно здраво момченце тежащо 3кг-и отново на купон да се повеселим за тяхно здраве.Този месец ни върви все на заведения.Иначе всичко при нас си е все едно и също,кога спим на обяд кога не.Здрави сме слава богу. Това е засега от нас и до скоро.

# 224
Хериии, кво го правите това дете чак се е хванало за главата от вас Simple Smile

Ние оздравяхме и сега сме втори ден на ясла. Аз също нямам време за нищо, сега уреждам и подробности около тържеството в яслата за 8-ми март.. На работа съм, а от другата седмица тръгвам и в университета .. яккк купон

Общи условия

Активация на акаунт