В едно заведение извън града, тип механа - с традиционни ястия, битова обстановка, жива народна музика и т.н. За мен беше добро преживяване, защото беше нещо, което въобще не очаквах, а и доброволно никога не бих отишла...
. 
.

. Митака е добре, бърбори, разбира, вече е едно голямо момче, мисля вече да го подстрижем, че лелките в яслата не могат да му връзват косата, нещо нямат подход явно и не им дава, та туй то за сега от мен, отивам да ви доизчета 

Малък сечко яко се вихри! 
и като знам колко ми е гадно на мен с тая кашлица много ми е криво за Габи.Мисля да пробвам с бабини илачи първо,но да видим...Ти какво даваш на Ева? Аз най-много вечер кашлям и ме дразни гърлото...

защо пък само след раждане
,мисля че се получаваше при по обилно и постоянно бяло течение 
и така и харесва да се търкаля и да прави топки ,а като вземе дава на кучето да яде от снега и после било "буда"-превод будала
, ти къде се губиш, между другото?
?
.Понякога изпадам в депресия, че това най-много ме дразнеше в другите деца, а се оказа, че моето стана още по-страшно
.Иначе си ми е умничко(пу-пу).

Има тема за майките-студентки в общия отчетен - там можеш да си изплачеш мъката, много майки се справят, ще успееш и ти! 

По-късно ще разказвам ккави ги върши моя хубавец