Октомврийски бърборковци

• 16 218
  • 270
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде в Европа...
Привет!

Ние сме болни -хрема, кашлица..вече свикнах с тази ясла, мине не мине и сме болни, но Ради си ги понася стоически болестите, няма темп, все си е с настроение, затова и не съм се притеснила много. Иначе в групата в яслата има и варицела, та чакаме и да се опъпчим  Simple Smile. Като цяло сме добре. Тук има много сняг, пиограхме си подобаващо.... Аз миналата седмица ходих до Пловдив да си оправям нещата в работата, от 10 март ще съм неплатена отпуска вече, за жалост платената свършва  Wink....

Ч кажете, коя Ели е бременна? Ели-Гу ли? (нали бях много изтървала, та само разбрах, че Ели, но коя newsm78  Embarassed)

Много поздрави и целувки от нас!

# 226
Здравейте!
Габи ми е болничка/хрема и кашлица/ и днес съм вкъщи...
Хера,честито ти ново фото! Все такива сладки физиономийки да снимаш!  photo
evelinar,много неприятно...съчувствам и на теб и на твоята приятелка!Добре,че има хора като теб,да подадат ръка в труден момент...Стискам палци да успеете да помогнете...пък дано и тя си стъпи по-скоро на краката... Hug
Исках още да пиша,но Габи не дава Crossing Arms...
До скоро...

didka banditka,продължавайте в този дух...  ura Tada

# 227
  • Стара Загора
AIR.че да Ели-гу е..т.е от Пловдив Heart Eyes
И ние днес сме с Т и червено гърло Tired
Евелинке чак сега прочетох Sad много ми е мъчно Sad

# 228
  • Някъде в Европа...
AIR.че да Ели-гу е..т.е от Пловдив Heart Eyes

Lele, супеееер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Подхващам я тия дни по Скайп  Wink

# 229
Да ви отперя един въпрос: Някой от вас ще ходи ли на концерта на Мадона? М?

# 230
Добро утро от нас.Днес сме на гости на баба и дядо.
miki m-благодаря,наистина купоните за нас не стихват,бързо оздравяване на Габи.Сега на 6.03 майка ми има годишнина и с милото незнаем какво да и подарим.Момичета дайте идеи,приемам всякакви съвети.Ванеса е добре лудува си по цял ден,макар вече иска непрекъснато навън и все  в пясъка да си играе,няма търпение да се затопли.Поздрави на всички. Hug

# 231

Таси ,ЧРД!!!!Здраве ,любов късмет и пари!!!!

ВерчИтУ
аз няма да ходя Laughing
didka banditka ако майка ти си пада по козметики може да я поглезиш с някаква процедура.
Тук сега ни психясват със сирени за тревога /пробни били/ .Викам си край оттървахме се стана някаква голяма химическа авария ама ни било ,още ще се мъчим.

# 232
И ние сме в отбора на болните. Лоша кашлица, повръща антибиотика и така стигнахме до инжекции. Но поне вече Калоян е по-добре. Не го свърта вкъщи, ама няма начин...
Когато бяхме при доктора, Калоян сам обясняваше какво му е. Каза "Имам пинтула". Докторът обеща да си го запише.  Mr. Green
От яслите му дадоха стихче за мама и го научи много бързо за огромна моя изненада. Дано само е здравичък за тържеството, което между другото още не знам кога ще е.
Онзи ден обясняваше на вуйчо си коя му е дясната ръка и коя лявата, както и крачетата - дясно и ляво. Направо го смая. Както вуйчо му сам си призна - той до пети клас не можел да ги оправи, а майка му на Калоян и до ден днешен ги бърка.  Crazy

Таси, Честит Рожден ден! Много здраве, разбирателство и любов!

# 233
  • София
Верче, Таси, Дитка бандитка Честит рожден ден! Бъдете здрави, свежи и много любов и хармония около Вас  newsm51.
Честито и на половинките на Хера и Дитка бандитка!
Кали, Ма40, успех  newsm10!
ЕвелинкаHug.

И ние сме в отбора на болните. Косето изкара сериозна стомашно чревна инфекция, която така и не се установи от какво е. Изкарахме около седмица в болница на системи. И добре че бяхме там. Той вдигна 41 гр. Температура и никакво лекарство не задържаше. Всичко през устата повръщаше, през дупето изстрелваше. Накрая му го пуснаха в системата. Изнервих се страшно много. Той не търпеше системите, а беше по цял ден с тях и такова пищене... и крясъци...и дърпане.."Слялям стемите"; "Маамоо махиии". Особено вечер ми идеше да потъна в земята. Цялото отделение ехтеше от нас. Паникьосах се страшно. Вече се стабилизираха нещата и сме си вкъщи. Дани само вечерта се оплака от болки в корема, но го размина.
Верче, няма да ходя на концерта. Още не мога да оставям Косето. Но и някак нямам мераци. Виж, за Металика още ме е яд, че пропуснах.

Всички болни да оздравяват!
Изчезвам, че не съм спала повече от седмица  Tired.

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 22:56 от Lovi

# 234
  • Стара Загора
Добро утро.
Таси на патеричка - ЧРД Heart Eyes
И ние в отбора Tired Вдигна ми Т във вторник през деня...изтрелях се от офиса и при доктора. Червено гърло но чисти гърди Praynig Вчера спа шест часа след обед и като че ли съня му беше като лекарство...стана и хукна из стаите. Опита се да се разхлаби но аз го наблъсках със сок от дренки /правих си лятото няколко шишета и ги държа във фризера/ та го законтрих...мисля Crazy
Като ходим при педи сме с уговорки...той си вига сам блузите и дава да го слушат...а тя му дава бони Mr. Green и после той я преглежда Mr. Green
Разбира се снощи не му попречи да ни напрви на луди и да спи в хола Crazy спа на дивана сам и без завивки....по тази причина климатика беше на 27 градуса Twisted Evil Баща му му занесе завивките поне да го завие...ама не..идва след пет минути и ми ги носи в спалнята...не щял ги...ми ако щеш Twisted Evil Вече ми е паднало пердето здраво и не ми пука какви ги върши Twisted Evil
Туй то от мен...лек ден Hug

# 235
Добро утро от нас Hug
Благодаря за пожеланията.
Lovi-съчувствам ти много,радвам се че детенце вече е добре.На нас ни се случи когато Ванеса ми беше на 1год.и 5мес.направо ми се скъса сърцето.Бяхме само,че с лека чревна-инфекция незнайно от какво.И добре че седяхнме 2дена,че бях откачила.
Бързо оздравяване на всички калпазани.
Ванеса е добре с изключение на това ,че от вчера и е тръгнало пак с рани падна от едно столче за игра и си посини бузката открай до край.Изведох я на площадката пред блока хоп на пързалката виках виках никой не ми обръщаше внимание и хоп удари си устенцата и потече кръвчица, естествено веднага се поду.Мрънкахме и киселяхме доста,но сега сме добре.Това е от нас приятен ден на всички.

# 236
  • Стара Загора
Моето предложение - http://tihiakat.eu/ еленския балкан е мястото...датата трябва да уточним също. Първата събота на юни? почивните дни покрай 1 май...или?

# 237
Хера след нас ще трябва да сменят името на комплекса на лудия кът Laughing нали срещата е с децата?
Бързо оздравяване на всички болни .
Да чукна на дърво  ние одържаме фронта засега Praynig
Сашко още заспива с пръст в уста и човъркайки с другата ръка моята някакви идеи за отучване newsm78

# 238
  • Някъде в Европа...
Сашко още заспива с пръст в уста и човъркайки с другата ръка моята някакви идеи за отучване newsm78

А моят синковец с гърда в уста Twisted Evil, аз задавам същия въпрос  Wink

Херка, мястото ми харесва и мисля, че е подходящо... За дата, според мен не е много удачно по първомайските празници, но и вие си кажете...

# 239
Iliana-незнам дали ще е от значение,но при нас заспиването беше малко по-различно с прасенце и палеца в устата.Ако го няма не заспиваше,но един ден и го скрих и до там беше с палеца.Така сме вече 4месеца.Чувала сум за нещо от аптеките с което се мажело пръсчето и било горчиво незнам дали ще ти свърши работа,аз лично мислех да го пробвам ако изчезването на прасчо не даде резултат.Отлагах доста толкова много обичах да я гледам как си цока палчето,че сега тайничко и гледам снимките.Но един ден я водих за зъболекър и тя ме предопреди колко вреда може да донесе това на зъбките така,че го скрих-резълтата беше 2дни питаше за прасчо аз я лъжех че е на море и така спря да пита за него и заспиваше без палче.Сега от време на време като види някое бебе си лапа палеца и вика и аз съм бебе,но само толкова.Надявам се да съм ти била от полза.Успех навика си е доста упорит.

Общи условия

Активация на акаунт