Октомврийски бърборковци

• 16 103
  • 270
  •   1
Отговори
# 240
Хера и Iliana_ Laughing smile3501 newsm44,наистена дали ще бъде тихият Laughing

Да ви се похваля или да  Cryно ние от вчера си имаме малко кученце към месец и половина е ,чак се чудя  newsm78 как им разреших и сега го гледаме на терасата уж за 5-6 дни ,че  станаха после на 15 дни Rolling Eyes А Ева е така очарована ,много обича животни..като тати си,казва му къде да пишка,да слуша,че му и се кара и все с якето в ръце и да ходим при него,чак до рев стигаме...Но малко да поодрасне и ще го пращаме на село да пази къщата и тати да ходи на лов с него  Laughingголямо чудо сме Wink
Хайде лека вечер милички Party

# 241
Най-после и аз да се отчета!
Таси, на патерици, ама пък от сърце ти желая да си жива и здрава!
Бързо оздравяване на всички болни дечица.
Хера, предложението ми харесва! Относно датата - каката е рожденичка на 1.05 и тогава едва ли ще успеем да дойдем, но за началото на юни сме на линия. И честит ти нов фотоапарат!
Марти е добре, все още не желае да говори, но пък си намира милион начина да покаже какво иска и какво не иска. Тези дни нещо много ми се глези и съм леко в паника, че и с работата съм наникъде, а сроковете ме притискат яко и съответно покрай него нищо не успявам да свърша почти освен цял ден да си гриза ноктите колко много работа имам да върша  #Cussing out По запитването на Илиана - ние заспивахме до онзи ден с биберон и посред нощите все беше голямото търсене, бутане, реване и прочие. Вчера на обяд не го поиска, не му го и дадох-заспа без проблем, докато четях приказката. Вечерта го поиска, но се направих на леко разсеяна, погушках го, пихме сокче и накрая се успокои и заспа. През нощта се събужда няколко пъти да го търси, но само с гушкане се оправихме. Дано и тази вечер нямаме проблеми и в общи линии смятам, че одисеята биберонената ще я приключим.
Весели почивни дни желая на всички! Ние отиваме малко на планина  Laughing! Аз естествено с големите папки и лап топа и ще "почивам" активно!

# 242
  • София
Iliana-незнам дали ще е от значение,но при нас заспиването беше малко по-различно с прасенце и палеца в устата.Ако го няма не заспиваше,но един ден и го скрих и до там беше с палеца.Така сме вече 4месеца.Чувала сум за нещо от аптеките с което се мажело пръсчето и било горчиво незнам дали ще ти свърши работа,аз лично мислех да го пробвам ако изчезването на прасчо не даде резултат.Отлагах доста толкова много обичах да я гледам как си цока палчето,че сега тайничко и гледам снимките.Но един ден я водих за зъболекър и тя ме предопреди колко вреда може да донесе това на зъбките така,че го скрих-резълтата беше 2дни питаше за прасчо аз я лъжех че е на море и така спря да пита за него и заспиваше без палче.Сега от време на време като види някое бебе си лапа палеца и вика и аз съм бебе,но само толкова.Надявам се да съм ти била от полза.Успех навика си е доста упорит.
Точно с това отбих Косето. Много е горчиво и когато го опита веднъж, повече не повтори. Казва се "Daum- exol".

Херка, ОК съм за мястото.

# 243
И аз съм ОК за мястото. За датата - добра е идеята за първата събота и неделя на юни. Предлагам да наемем 5-10 детегледачки, че да можем да се повеселим, иначе ще е кът "Голямото тичане". Аз се чудя дали да взема детенце или да я оставя при баби, че ми е много агресивна и инатлива... Чак не знам как да я овладявам понякога.
Имам мимолетен успех с памперса - казва си за пишането, за акането - дума не ще да чуе. На няколко пъти и нощния е сух, но като цяло има напредък. Бибата я дондурка все още. Трябва да изстрелям съпругът нанякъде, че да остане две вечери да се нареве и да се отървам...
Да се захваля - Дюканската диета има феноменален успех при борбата ми с наднорменото тегло. Обличам дрехи от преди забременяването. До юни месец очаквам да съм станала 50 кила  Mr. Green и да дойда с роклята с голия гръб и без предницата.
Айдити, че Шрек свършва!  Hug

# 244
Iliana-незнам дали ще е от значение,но при нас заспиването беше малко по-различно с прасенце и палеца в устата.Ако го няма не заспиваше,но един ден и го скрих и до там беше с палеца.Така сме вече 4месеца.Чувала сум за нещо от аптеките с което се мажело пръсчето и било горчиво незнам дали ще ти свърши работа,аз лично мислех да го пробвам ако изчезването на прасчо не даде резултат.Отлагах доста толкова много обичах да я гледам как си цока палчето,че сега тайничко и гледам снимките.Но един ден я водих за зъболекър и тя ме предопреди колко вреда може да донесе това на зъбките така,че го скрих-резълтата беше 2дни питаше за прасчо аз я лъжех че е на море и така спря да пита за него и заспиваше без палче.Сега от време на време като види някое бебе си лапа палеца и вика и аз съм бебе,но само толкова.Надявам се да съм ти била от полза.Успех навика си е доста упорит.
Точно с това отбих Косето. Много е горчиво и когато го опита веднъж, повече не повтори. Казва се "Daum- exol".

Херка, ОК съм за мястото.
Ще го потърся в аптеките .

ВерчИтУ , малееее кой знай каво маце си станала  Hug Браво!

# 245
  • Стара Загора
Сватята като каза детегледачки, че се сетих...отиваме сержа да ми показва каква кола си е харесал и ще купуваме и аз я пробвам и т.н. Колата си е отлична..чисто нова от магазина и с много екстри. Викам на продавачката - абе всичкото хубаво ама към този модел детегледачка на задната седалка няма ли? Mr. Green Продавачката - амииии няма тази екстра. Викам - ами помислете да вгадите де Mr. Green
ЗНачи датата остава първата седмица на юни. Сега ще пусна анкета кой ще идва. Няма да ме има до 3.03, че моите родители ще ходят на Банско а ние ще сме в майка ми да гледаме баба ми а там няма нет.
От офиса направо ще пусна нова тема с анкета.
Лек ден.

П.П свате аз се мъча с диетата 90-дневната.....ама опцията падане на чорапите от слаботия е далеч от мен Mr. Green

# 246
И ние сме ЗА за през Юни Simple Smile

# 247
здравейте ,
не съм писала откакто заминахме за Сандански . с големи скандали едва успях да убедя татко му на Васето да плати само 5дни в санаториума . преглеждат и назначават процедури едва след като се плати , та той очакваше някаква супер специална терепия , аз обаче не . оказах се права . подходящо е за деца които са болни или недоизлекувани . що да ми млатят детето с дрениращ масаж , като няма секрет който да освобождава от гърдичките , инхалациите на здраво дете също са безмислени . за цената от около 46лв. на ден ,в крайна сметка се възползвахме основно от чистия въздух . предпочитах да сме на хотел , близо до парка срещу 30лв. дневно , но който плаща - той поръчва музиката . мисля ясно е ,че не съм аз !
с Васето препускахме поне по 3-4 километра дневно . градът беше празен , а  санаториума пълнен с футболисти на спортен лагер за радост на момчето ми .
а относно боледуването - ами вируса си е вирус . все едно да отвъртиш шамар на 75 килограмов човек и на 12кг. дете . ясно е кой ще повалиш . октомври всички деца в квартала боледуваха и кашляха , Васил доста дълго удържа фронта , но едно момиченце така се дереше , напрово му плю в устата и айде в Пулмологията .
януари пак имаше епидемия с гадния вирус и отоново се озовахме там . междувременно изкара и някакъв с разтройство , без температура - заслуга на мен и баща му . детето на наши приятели вдигна температура и се посра , предупредиха ни своевременно . но ние поехме риска и - без друго събираме децата почти ежедневно , продължихме . и друг път сме го правили - така лепна конюктивит миналата нова година . общо взето решихме , че и да се разболее не е толкова страшно .
леле ,само ква тирада за болестите дръпнах !ама да си кажа ,че от неделя се разсополиви , както и другите му приятелчета . този път със сигурност напълно независимо един от друг .
за срещата нищо не мога да кажа . личният ми живот в момента е една голяма каша , доволна съм ако плановете ми за настоящия ден се осъществят , за утрешният не смея дори да правя такива.
а в следствие на това тялото ми си играе с някакви 5-6 кг. ту надолу , ту нагоре и виждам голям зор да го обличам . сега съм мнооого нагоре отново . и като чета как се отразява на верчиту, ще взема  да проуча що за диета е тая Дюканската !

# 248
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Благодаря за поздравите и да почерпя(по-добре късно от колкото никога Whistling)

Да се похваля и аз махнахме бибата.Съвсем случайно свекито го беше взела за два дни и ми го върна и каза повече няма да я даваш. Mr. GreenБез ревове и тръшкания,а очаквах страхотии Rolling Eyes
Аз съм за срещата,но дотогава незнам какво ще става,но въпреки всичко се записвам.Децата ще умрат от кеф. Heart Eyes

# 249
Хера, мястото е страхотно! Но ми е трудно отсега да кажа за юни.
Вече четвърти ден сме на инжекции, и днес Калоян вдигна Т, ниска, но Т. Ще се побъркам.

# 250
И аз не мога от сега да кажа за юни.Гледам седмица най-много напред да планирам и съм доволна...Но принципно ми хареса идеята и мястото,така че бих дошла...
И на мен ми се опират някакви 5 кила и стигнах до извода,че малко кг се свалят по-трудно.Пристрастих се към сладкото,особено с кафето...я шоколадче,я сладкишче,я палачинка или друго тестеничко,че и гадните десертчета проядох и то стабилно... ooooh!А така си мечтая да се фръцкам по къси панталонки юни месец... 4470 jump
sleepy,пожелавам от сърце Калоян да се оправи бързо и да няма Т и да стоят далече от него всички вируси... Praynig
tasi ,свекървите имат и добри прояви...от време на време Mr. Green
Я,кажете кой си е в София тези дни по празниците...да вземем да изпием по едно кафе заедно!  food010

# 251
Здравейте и от нас!  Hug

Ние бяхме 3 дни на Пампорово. Щяхме да стоим 4, но реших, че повече безсънни нощи не мога да издържа. Бяхме с майка ми и баща ми, но апартаментчето в хотела беше с 3 преходни стаи без никаква шумоизолация, та не можах да се оправя с приспиването на децата. Добре, че беше слънчево времето, та Маги я приспивахме навън в количката. Но като се изключи този проблем беше страхотно. Даже покарах ски двата преди обеда.  Party

Честито на празнуващите, а Калоянчо бързо да оздравява!
Лови, сигурно е било ужасно. Sad Дано никога повече не се повтаря.
Всички болнички да се оправят. Утре баба Марта да донесе здраве на всички ни!  Heart Eyes
Браво на всички дечица, които са вече без биби и не си смучат пръстчето. Хайде, Илианка, стискам палци и при вас да е успешно махането на палчето.  Hug

Херка, аз също съм за началото на юни (колкото повече е пораснала Маги, толкова по-добре). Само се чудех дали тези 7 стаи ще ни съберат всички? Къде да гледам за тази анкета?

Хайде, ще лягам, че направо 2 не виждам.
Лека нощ!

Ооооо, то станало 1-ви март, докато ви прочета и пиша!  Laughing

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички малки и големи!
И да ви напомня, че днес се иска прошка, върти се халва и се маскират хората. Аз съм планувала и трите обичая да ги спазим. Ще разказвам после.  Peace

# 252
  • Някъде в Европа...

# 253

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ ЗДРАВИ И ЧЕРВЕНИ, ЗДРАВИ, РУМЕНИ, ЗАСМЕНИ!!!

# 254
Честита Баба Марта и от нас.Много здраве,целувки и усмихнати личица.

Общи условия

Активация на акаунт