Ма4о,Честито ти именник!Да ти е жив и здрав Марти!Все така да ти носи само радост! :hug

Ние сме добре!Вяра вече е здрава и днес е много щастлива с всички мартенички,които можа да събере блyзката и.Постоянно си показва мартеничката с Франклин(която и е вече любима)и незнам колко дълго ще оцелеят.Днес и ние ще се събираме в майка ми нaобяд да yважим традицията.Тя не беше добре пак със здравето и сега се позакрепи,та се радвам че всички сме здрави и сме добре,това е най-важното!
На всички дечица,които са болнички желая бързо да оздравяват!

Браво на дечицата,справили се със махането на пампата и бибата!
Представяте ли си ,ако всички са с биба на събирaнето каква борба и дърпане щеше да е...За предложението:началото на юни ни yстройва,мястото е чyдесно за дечицата!Хера,
!Дано само сме здрави и всичко е наред,за да можем да дойдем.
Абе направо си беше бронхит.Най-лошото е че малкия не можа да се пребори с вируса и беше на антибиотик/много му се насъбра/.Но сега сме малко по-добре.
По този повод с болестите мисля вече да го заведа на хомеопат и да видим ще има ли файда от всичко това.... 

. Единствено заспиването с гърдата остана, но и там му се вижда края, защото вече на няколко пъти ми казва, че няма мляко и аз му обяснявам, че защото вече е голямо момченце, а "муцките му" пускат мляко само за бебетата. И той се дръпва и заспива не на тях....