Октомврийски бърборковци

• 16 124
  • 270
  •   1
Отговори
# 135
Херка, много ме развеселяваш винаги!!!  Laughing И аз чакам Гошето да свърши ремонта на банята, да вземем да се засечем в Елини ли?!?  Mr. Green

# 136
Прелитам набързо ..
да честитя на Ели-гу, щом Криско казва Маги да е Simple Smile

# 137
Здарвейте Hug
ЕЛИ ЧЕСТИТА НОВИНА!ЖЕЛАЯ ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМЕНА БРАЕМЕСНОСТ! Heart Eyes pregnant
От сутрината чак сега преди 10 мин седнах пред компа,аман от тая домашна работа........
Мойте и двамата са си у дома,смятам да оставя целият месец ЕЛЕНА в къщи щото сега бумът на скарлатина и варицела и благодаря хич  не ми  се гледат болести,таман оздравяхме всички сега от онзи вирусният грип с жестоката кашлица и хрема.
Днес го дават слънчице та след малко мога да ги изведа на вън малко да полудуват,аи да напазарувам,че вчера ми се стори доста хладно.
Ох момичета как чакам с нетърпение на дойде 06.04 тогава съм на работа..........,толкова ми е писналао у дома че.......
Дано и САШКО го вземме директорката в градината на ЕЛЕНА по-рано както обеща,ама ако и преведат пари з аремонт ще затваря градината за 2 месеца щото щели да сменят дограма и кухненският бокс да ремонтират и ще стане една не е истина....без дежурна група как ще си гледаме децата не много ясно.
Аман от простотийй в нашата държава........

# 138
  • Варна
Ей , почакайте до лятото за срещата , че да се явим и ние с дребния . Лятото смятам да отскочим до пловдивско , че имаме къща в Брестовица , така че идеално ни устройва  . Ама то верно , организацията ни е една , че може за рождения ден на децата да стане  Mr. Green

# 139
  • Стара Загора
Херка, много ме развеселяваш винаги!!!  Laughing И аз чакам Гошето да свърши ремонта на банята, да вземем да се засечем в Елини ли?!?  Mr. Green
Са точно си го измислила Mr. Green Ели да му мисли Mr. Green
Ми Любопитке като имаш къща да идваме всичките маймуни и готово...ето ти събирачка Crazy

# 140
честита нова година на всички  bouquet
Добре дошли на новите мами.
Много отдавна не бях влизала тук в отчетната и вчера на един дъх ви прочетох и днес сутринта  викам и аз да се отчета.
Ние сме болни в момента с вирусна бронхитпневмония и лекарката искаше да ни изпише АБ през уста,но предпочетох инжекциите тъй като той не приема никакви сиропи и съм се видяла в чудо.Разболя се точно за 2 дни.В петък беше с хрема ,а в понеделник вече беше цъфнал,така че внимавайте.
Памперса го слагаме само когато спи и като излизаме навън,защото отказва да пикае прав Close.Бибата и една възглавница(нанито) са ни средството за преспиване.Бибата аз му я махам като заспи. Twisted Evil.С говоренето сме много зле.Единствената по дълга фраза която казва е ба кол тай(бати гол-спортните новини и тай- слави,след спортните новини следва слави Laughing).Килцата от много време си седят 12,а сега може и да ги е смъкнал.
Любопитка-честито  bouquet искрено ви се възхищавам на всички който минахте на номер 2 Hug.
Ангелинка- #Crazy какви са тия работи при вас,ужас.На лято да ви чакаме ли?
Ели на теб ти пожелавам много здраво и красиво бебче.

# 141
  • Варна
Херка ми елате , ама стаи за спане има само 3 , иначе има голям двор да тичат малките маймунчета , дебела сянка да си почине човек и хубава скара да се мятат пържолките .

# 142
Херка ми елате , ама стаи за спане има само 3 , иначе има голям двор да тичат малките маймунчета , дебела сянка да си почине човек и хубава скара да се мятат пържолките .
А под нямате ли?
Ще разчистим стаите и ще се натъркаляме по пода... Ти само ни покани, ненаспани/пити няма да останем  Mr. Green

# 143
  • Варна
Поканени сте , няма проблем . Под има , с мокет  Wink , все ще стигне за всички . Пък то лятото е топло , имаме 2 палатки , ще ги опънем на двора дребосъците там да спят .

# 144
Са точно си го измислила Mr. Green Ели да му мисли Mr. Green
Ми Любопитке като имаш къща да идваме всичките маймуни и готово...ето ти събирачка Crazy
Мен не мъ плашите WinkЗаповядайте! Зеления е стигнал до подовите плочки. Пък за гостито да си знайте - аз съм мързелива и сънлива- вий ще шетате, аз ще гледам снахите и шафера Mr. Green.
За общата среща съм навита, стига да не е септември JoyИ Любопитка няма да плашите - на двора ще ни събере всички Wink

Докато ви пиша, Криско си намерил дъвки в чантата и се учи да дъвчи #Crazy

# 145
Ели, честито! Лека бременност и още по-леко раждане на здраво и хубаво детенце!!

Ния е болна от грипа с кашлицата.(
Имаме проблеми с бавачката.
Нерви-нямам.

Русе пак е на дневен ред.

Много се моля за здравето на всички нас, децата и семействата ни!! Praynig

# 146
Здравейте!
Ели, честито, желая ти една прекрасна и много лека бременност!  Hug  bouquet
Мире, честит юбилей, много на патерици!    bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден на Лети   bouquet  bouquet  bouquet, много на патерици, за което моля Ася и Лети за извинение!  Embarassed

Любопитке, душата ми напълни със снимките на двамата ти юнаци! Да са ти живи и здрави и много да те слушат и радват. За раждането - и моето второ беше по-кофти, сега ми казаха, че третото е по по най-кофти по отношение на болката, но аз не съм се залетяла, сега съм в почивка докато завърша.

Англеинка, много  Hug на теб и Ния!

От 2 седмици съм с брекети на горна челюст и вече има леко подобрение, виждам, че зъбите са започнали да се разместват.
Във вторник ми оперираха мъдреците. Първоначално категорично ми отказаха 2 операции накуп, аз обаче така посърнах, че чичко хирург като видя, че понесох добре първата операция, ми предложи да направи и втората. Тотално оглупях, сега остава да се боядисам руса и да не заблуждавам хората.  Laughing
От едната страна било по-травматично и е отстранил част от костта - каза ми, че там ще се възстановявам около 6 месеца, от другата - около 3 месеца. Въпреки всичко аз болка не усетих, упойката ме държа до вечерта, а после само леко ме наболяваше гърло и ми беше трудно да преглъщам (обясниха ми, че това е пост травматична реакция и да не си го слагам на сърце). Не се подух, всъщност съвсем леко и симетрично от двете страни, даже за мъжа ми беше трудно да прецени дали съм подута, но докито каза, че има лек оток, синьо може би няма да се появи. С шевове ще съм най-рано до другата сряда, забрани ми да ям (само пасирано или мека храна) и много ми се скара, че тръгнах да ръфам пица и пържолки 6 часа след операцията. Не пия антибиотик (изпих един преди операцията профилактично по предписание на зъболекарката ми, а не бях пила от дете). Само вече си взимам един Нимезил (по съвет на моята зъболекарка), не защото ме боли толкова, а защото било и противовъзпалително. Иначе усещането е все едно съм настинала и ме боли гърлото.
Много съм впечатлена от чичко - хирург, който се занимава с изкуство - докато чаках плакнех очи в чакалнята в такива красоти - пластики (на доктора), графики и разни картини на други художници, абе радост за окото...

В събота ще ходя на сватба в Банско и се каня да направя няколко спускания. 
Иначе тези дни много се мотам и с ученето съм до под кривата круша. А Блажката и Магито са при бабите, ние с Митко сме "гаджета" и си намираме какви ли не приятни и невъзможни покрай децата занимания.

# 147
  • Стара Загора
 Евелинкееее искам и аз такива баби smile3514

# 148
привет!!!
снощи бях на първото си нощно дежурство и моите деца се справиха добре,само дето милата ми не ме пускаше да тръгвам и ми даде гривничката си от акцията на "памперс"/един пакет=1ваксина/мама да си я сложи на работа  Hug Heart Eyes.А най-мило ми стана /чак ми се насълзиха очите/когато ми се обадиха да каже на мама лека нощ-"нош мамо кош гош",милото ми така  ми се прииска да си я гушна и нацелувам,но трябва да се работи да се изкарват парички за нещо,защото Ева се научи като се прибирам от работа все да и нося нещо,така започна да си иска и баща и да и носи нещо,май лошо я свикнахме с нещото както тя казва -неко Simple Smile
е хайде до друга среща ....и дано се срещнем като се стопли ,а и ние сме по пътя на морето....  sport027

# 149
  • Варна
Евелинка голямо ходене по мъките са тия твои зъби . Дано всичко да завърши скоро и успешно . Иначе и аз имам една приятелка , дето от скоро е с такива брикети , сложи си ги след като мина 30-те , така че да не им се впечатляваш много . Аз много ти се възхищавам на ентусиазма и да учиш , и 2 деца да родиш и да гледаш . Вярно , убаво е бабите да помагат , ама децата са си твои и ти си знаеш как е с тях .  Hug Аз виках на времето на мъжа ми като студенти да се женим и да раждаме - той тогава ми се оправдаваше , че бил малък , в казарма не бил ходил . На ти сега на дърти години деца ще раждаме  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт