Сняг натрупа,зимата вилнее - НОЕМВРИЙЧЕ в къщи си беснее

• 15 027
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мдаа...изоставам, дружинааа....изоставам. Нищо, качих снимки в албумчето- има от прощапулника и малко други зимни Simple Smile

Павката тича из къщата иима чуството, че ме имитира как обикалям от стая в стая и все нося нещо  Laughing Ходим с шейната да си взимаме ДК, на което той много се радва Simple Smile Малко се уморявам, но няма как.
Всъщност вчера си дадох сметка колко лесно за гледане дете имам. Нищо общо с Любака, който беше кошмарен- все на ръце, абсолютна диета и готвене всеки ден, през месец отити и ангини, не лазеше и искаше ръка за да стигне от стола до масата, а пък и проходи на 1г4м  Crazy Павката е душа просто...и е такъв веселяк Simple Smile

Усещам как изтичат най-щастливите ми години с децата, когато можех да съм с тях по цял ден, всеки ден. Още малко месеци и край...до края на живота ми ще ходя на работа, а децата ми ще стават все по-самостоятелни и ще растат без мен.
Ноо...това са тъжни мисли, а аз не съм такава Simple Smile Радвам се на децата ми и съм щастлива с тях. Изобщо, днес съм много на кеф Simple Smile

Прегръдки, целувки и лек ден  Hug

ПП. Медхен, да, напълно възможно е да е от соковете, еле пък в комбинация с избиващи зъбчета   bouquet

# 151
Здравейте мамчета:)
Малката заспа и аз ви пиша въртейки колелото...не ме питайте как го правя-много странно си повдигнах компа.Явни,че ако искаш времето да ти стига за всичко тябва да умееш да вършиш  минимум 3 неща на веднъж...
Дита и аз поръчвам на малката за 18м (говоря за пролетните дрешки) дано и стават тогава
Гале,душко - казваш и ти поръчвам,предполагам и мойте ще ти станат,че след празниците съм 3кг в + Simple Smile
Рооска,ще свиркам и аз като се налага за Ларедута ... Като за начало знаете ли код,който действа в повечето случаи за безплатна доставка?
Канелче много ще съм ти блгодарна за гела! Тъкмо ще имаме повод да се видим! Лятото пътуваме с Милото много Simple Smile  И Ная крещи като луда особено когато изразява щастие...а когато пък не и угодя започва да реве,все едно съм я набила,а аз просто... не съм и дала ножа след като ми го е посочила..дано отмине
Валенсия включи се навреме с полезно инфо за размерите.Тъкмо мислех да поръчвам
Арабелче и аз за храната не следя по ден,а по седмица (така правя с всички ни) Пиша в/у един календар и гледам вс.седмица да има яйца,сирене,мляко,месо,риба,черен дроб и спанак,бобови.Всеки ден ледам да има пълнозърнест хляб,плод и зеленчук...
офффф изпотих се.сиурно в мъките си да напиша тоя пост съм изразходвала допълнително енергия.чЧета и едно списание - певицата Галена ебременна,а жената на Ръсел Кроу има страхотно тяло

Диана имам добри новини за теб - чакай внуци:)

# 152
  • София
Хаха, Просто Аз, лошото е, че внуците ми ще си имат майки с тях  Laughing А още по-лошото е, че ще съм свекърва  Mr. Green

Арабела, аз не му ограничавам глутена. Гледах да го правя докъм годинка, сега вече си му давам колкото иска- и бисквитки, и солетки, и хляб.

За гърнето още не мисля.  Simple Smile

# 153
Лилчо, Косе Босе беше дала идея авокадото да се смеси с банан. Мисля така да пробвам, онзи ден купих и ги чакам да омекнат. Аз освен на салата в друг вид авокадо не съм яла, но пък в салатата салагаме толкова лимон и подправки, че за дете не става. Ако някой има други идеи как да се предложи авокадо, моля да каже до ден-два. Laughing

Арабела, вероятно във Варна няма свястно фото. Последно вадих снимки през 2004 или 2005 /вярно доста отдавна/ от няколко места във Варна - снимките бяха от компактен Самсунг  и като ги видях щях да се гръмна, мислех си, че тоя апарат за нищо не става -страшно пикселизирани - или хартията е била с ниска резолюция или операторът нещо е сгафил с настройките за печат. В Будапеща където и да ги поръчам поне от пикселизиране не мога да се оплача. При отпечатани снимки 10/15 няма разлика между компактния Самсунг и огледално-рефлексния Никон. Shocked
Червенеенето или зеленеенето е от фотото най-вероятно. Там, където сега поръчвам най-често жълтеят и само ме ядосват като им дам хубава пролетна снимка с розово дръвче и я изхабят.
Файлът за фотошопа е доста кратък- вчера набързо написах как се променят настройките на цяла снимка или само на части от нея /Dodge tool, Burn tool, Sponge/, но ти май ги знаеш тия неща. Ако все пак решиш, че го искаш, пусни ми на ЛС мейла си. За жалост нямам време да опиша всички начини за обработка на снимките.  Тук има уроци за ретуш, ако ти се занимава: http://uroci.net/uroci/5/Adobe-Photoshop/43/%D0%A4%D0%BE%D1%82%D … page/1/index.html
Ето как изглежда Elmex гел: http://www.gaba.com/htm/402/en/Products_and_Brands_detail.htm?Br … amp;Product=17580, а ето в кои страни го има: http://www.gaba.com/htm/432/en/Locations.htm Сега видях във сайта им, че навсякъде се продава само в аптеките. Дано някой да реши да го внася и в БГ. Супер са всичките им продукти.

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 15:46 от Ванилия Канелска

# 154
Канела, благодаря!
Аз първоначално търсих само изображения, но след това намерих и сайта на фирмата и се ориентирах.
Ще го потърся този гел.
Ще ти пусна и имейла си довечера  Blush
Преди да родя Елица, се бях запалила по фотошопа и съм гледала, пробвала и учила какви ли не уроци.
Засега имам застой обаче... няма време  Mr. Green
Дианче, мерси за отговора за глутена. Ами то като гледам, аз също до годинката съм го ограничавала  Laughing
Авокадото - на Елица го давам или с банан, или в зеленчуковото пюре на обяд /без да е обработено топлинно, то се яде само сурово/. Малко манджа с грозде става като го сложа в пюрето  Joy, да се чудиш що ли правя подобни глупости и какво ли ще пропусне като не го консумира.
А и много рядко й предлагам авокадо.
 А ние го ядем със салати /зелена, с лимон, с морски дарове, с домат.../, като пастет с малко чесън или направо така. Аз обожавам да си го гризкам така, без нищо или само с малко сол  Crazy

# 155
Арабелче, убичъм та, душко, дето ме просветли за дрешките. Аз днес съм като блудна душа, пет започна, десет недовърша, сигурно се преуморих сутринта. Не е работа, изчистих цялата къща, пазарувах, сготвих две манджи, открих защо не ми работят контактите (не можах обаче да ги оправя, със стари бушони сме), прах, простирах  Crazy После никой да не смее да ми разправя, че като гледаш деца, по цял ден седиш и нищо не правиш. Да не говорим, че аз даже не ги и гледам, добре че е Албенчето...

Отивам значи да гледам какво става в майтойс, аз вече си поръчах количка по едно момиче, но сега и малко панталони за Ивкито - този път лично аз ще разгадая немския и ще си поръчам.

# 156
  • някъде там
хелоууууу мацките Wink
днес пак добре се разходихме, ей в тоз сняг здрави ръце и крака ще направя Wink и кафенце пих с приятелка супер
мойто малко скропи е взело да ревнува, днес като бяхме на кафе и гушках детето на приятелката, а тя нашта такъв вой наддаде че ме шашна  Shocked не реве ама определено не го одобрява, ще се учим май

Лилчо да намерих фирма, в която ще се водя на работа и от понеделник пак по майчинство иначе днес уж съм работеща 
Mr. Green
Prosto_Az и мен много ме кефи Стокето в града има няколко такива и като ги видя очите ми изтичат, ама пусто те колкото нашта кола бе  Shocked, по нататък може на Ема да купим за кукли и аз ще си начеша крастата да я бутам Wink
Ditta как е пързалката с шейната, Симонка кефи ли се стои ли в нея Wink  :love

Ларедут нещо не ме впечатли този път, май няма да има шопинг

# 157
  • Варна
ПростоАз абе различните марки в Ларедута една с една няма да им съвпаднат размерите. Но като цяло е така - френската номерация е малко по-малка от българската. Пък и нашите деца са в такава възраст че лятото ще са между двата размера, и ако в началато на лятото е голяма дрешката, то към края няма начин да не стане  Peace

А пък аз, не съм и кусвала авокадо. Ама вие ме запалихте  Grinning Ще се пробва, няма как  Peace
А глутена никога не съм следяла. Е, само до 6-7 месца.

# 158
Не можах да ви изчета, утре сутрин ще го направя, че сега нямам време  Crossing Arms Само да кажа на Деси/ Просто Аз/ и Арабелка, че току що си купих 2 пасти за зъби с реминерализиращ ефект  Peace Обаче не знам колко ще са ефективни  ooooh! , така че ще продължавам с издирването на този гел Елмекс . Свиркайте, ако и вие го видите някъде  Mr. Green Взех ги и двете, понеже едната ми се стори да е по-ефикасна и близка до тази Елмекс, защото се води гелообразна паста за чувствителни зъби. Казва се ELGYDIUM и си била медицинска. Другата пък е ENAMEL CARE и била нова английска, обаче сега виждам, че на нея пише САЩ  Thinking Иначе на нея си пише, че е с течен калций за възстановяване на емайла. Ако искате , ще ви пиша на ЛС какво пише на самите пасти  Hug

Канелка, ти какво ще кажеш по въпроса  Rolling Eyes Коя ти се струва по-добра  newsm78

Ох, мъжо направи салатка от домати, авокадо и босилек. Отивам да ЯМ  Mr. Green

П.П:

Уффффффффф, много съм тъпа  ooooh!

Ето я едната паста:

http://beautycosmetic.biz/product_info.php?products_id=2003

А другата е тази, само че за чувствителни зъби:

http://www.farmaciadiscount.com/images/elgydium-fluorinol.jpg

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 19:40 от Роси_

# 159
  • София
Здравейте!

Аз нещо съм го закъсала с десния крак, направо съм като инвалид  Shocked Не мога и една крачка да направя, някакъв нерв имам сигурно възпален. Как ще се гледаме 2 дни с детето, не знам, но в неделя ще се дотътря някак до пицарията  Mr. Green  Утре ще се обадя да запазя кръглата маса, казвайте ако ще идва още някой  Peace

Паднаха ми снимките за утре, ще бъдат през седмицата, така че ще си почивам два дни  Whistling

Аз от Ларедут никога не съм пазарувала, ама няма и да влизам, че ми е слаб ангелът, тъй че да не чувам за никакви намаления, разпродажби и тем подобни, моля ви се! Naughty  С тия 5 празника в края на декември, през януари винаги ме наляга финансовата депресия, а пък да не говорим това пренасяне в новата къща как ме върна в първо отделение. Ама живи и здрави да сме, пари ще изкараме  Grinning

Днес направих резервация на хотел в Будапеща за 22-ри и 23-ти март. Канела, ще ти пусна на ЛС разположението на хотела, за да кажеш дали горе-долу ще съм близо до теб, за да се организираме нещо. Той между другото се намира непосредствено до залата, в която ще бъде концертът. Естествено, не очаквам от теб да си зарежеш детето, но ще бъда щастлива, ако успеем да се видим. И една ИКЕА задължително ще ударя, тъкмо чакам да ми излезе новата VISA  smile3508 А Таш ако слуша, може и с една червена чантичка да намаже  Whistling

Василия нещо е откачила - от половин час ближе стената  #Crazy #Crazy #Crazy Май скоро ще си имаме най-накрая зъбче и отгоре - напъпило е и почти е пробило.

Къде ме присетихте пък сега с това авокадо....Аз навремето бях луднала и почти всеки ден си правех салата с авокадо и червен лук  Crazy Ще вземете да ме вкарате във фаза пак  Joy Валенсия, то авокадото няма изявен вкус, само за себе си на мен хич не ми е вкусно,  но има лек аромат на ядки и чудесно допълва всякакви салати  Peace Пробвай и кажи дали ти е харесало  Wink

Днес следобяд сънувах, че сме с Медхен и децата, и Лена захапа Василия по ухото  hahaha Joy

По-късно ще се включа пак.

# 160
Роси, мъжът ми ползва Елгидиум, но друг вид - някаква за пародонтоза.
Много са хубави продуктите им - и една от водите им за уста сме ползвали, много ефикасна е.
Гелчето, за което говори Канела съдържа само висока концентрация на флуорид.
Ако го намеря по-рано от юни ще свиркам и аз.  Grinning
А сега се сещам, че има едни ампули, с които мажат детските зъбки - за около шест месеца се запечатват с този гел. Той също е концентриран флуорид. Дали да не накарам зъболекарката ми да ми намаже и моите зъби  Crazy
Много се говори за вредата от флуора напоследък  Confused, но пък пред перспективата да остана без зъби или поне без зъби, на които няма пломби  Crazy, ще опитам.

Здравейте!
Днес следобяд сънувах, че сме с Медхен и децата, и Лена захапа Василия по ухото  hahaha Joy
  Joy
Може да е прихванала подобен маниер, милата, от ясленското приятелче.  Crazy
За крака, ползвала ли си Волтарен емулгел? Много помага в такива случаи. Бързо оправяне!
И аз ще гледам да се включа по-късно пак, че сега съм отворила хиляда други прозорци и сайтове.

# 161
Привет!
Петък вечер е,кееефффф Party.Само дето утре е работен ден и татито ни е работен,ама кой за каквото е учил както се казва Mr. Green Обичам събота и неделя да сме всички заедно Rolling Eyes

Да ви разкажа сега една случка от преди малко.Свалих на Хриска опиканя памп към 18ч и реших че за 1 час ще я държа без,няма смисъл да слагам като след малко ще я къпя.Постоя малко,после се изпишка на гърнето и всичко си беше на 6.Мина доста време,бях я оставила на баща и.Носи ми я той и ми казва,че се е напикала и аз тръгнах да я събличам за баня.И питам аз "Кой се напишка?",а тя ми отговаря "ак,ак" hahaha Joy Аз си реших че си измисля (а иначе тя добре знае какво е ак и винаги го употребява когато се е наакала) и най смело и засвалях панталони и прочие.Сложих я да седне на крака ми по голо дупе,поглеждам към пода (гол паркет,слава богу)  ooooh! ooooh! изпопадали някои миризливи подробности а на крака на който ми беше седнала да не ви разправям Sick Добре че подробностите бяха с твърда консистенция та нямаше чак такава голяма омазвация.Ама така е,то детето си ми каза- вече ще и вярвам Joy

А за гърнето,аз пък ще бързам колкото може по скоро да се научи - откъдето и да го погледна си е огромно удобство.Съдя по това че Вяра на годинка и 5-6 месеца беше вече без памперс.А и самата Християнка си има мераци и много се кефи кака и като седне на гърнето,докато Стефи не дава до дупето и да се допре.Та всеки с предпочитанията си Mr. Green

При нас продължава кашлицата с пълна сила.Храчки я давят,тя ги гълта ужассссс.Иначе като спи не се чува дишане странно,само чат пат прокашля.Та още не съм я водила на педи завидно спокойствие проявявам.

Цеци,оправяй се Hug

Целувки на всички Heart Eyes

# 162
Арабелка, на тази активната съставка е с "fluorinol ( nicomethanol hydrofluoride) . Много по-различно ли е от флуорида  Rolling Eyes Хич не съм наясно с тези неща. Бая се зачудих защо всички пасти с подобно действие са с флуорид, пък толкова се говори против флуорирането на водата  Embarassed Май трябва повечко да чета  Mr. Green

# 163
Ехо!

2 реда и влизам в банята, че мноо ми се спи.

Ренка, возих малко Моната с шейната. Както си мислех - седя....ъъъъ....3 минути! Laughing Добре, че не купихме. И цялата тая работа с шейната си е е***и хамалогията - извади, тя тежи, Симона в едната ми ръка, после докато я прибера, сняг навсякъде, ааааа..... #Crazy #Crazy #Crazy Тия дни пак ще я повозим ама като сме си татито. Naughty

Иначе, разходката ни днес беше уникална. Ту я носих Моната, ту вървя, ама не иска да върви по утъпкания сняг, а по натрупалия  Laughing И кой ме би по главата да й нарисувам с една шушулка една кака в снега. Лелеееее...после рисувах каки де що имаше непокътнат сняг! ooooh! "Кака!Кака!" и ме тегли да рисувам. А на мен ми измръзнаха ръцете, краката, ама не мога да я прибера. Най-накрая я метнах на рамо и точно както описвате - рев, инат, "Кака!Какааааа..!!!" огласихме входа на блока. Laughing Голяма художничка си отглеждам. Днес имаше флумастер даже по чоропогащника. Mr. Green

Лилчо, авокадо давах с банан. Симона много го хареса. Wink

ДесJoy имай вяра на детето, бе.

Дианче, точно тази вечер си говорихме с мъжа ми - как ни порастна детето! Тя расте с минути имам чуството. Всеки ден ме изненадва, попива всичко, става все по-интересна. Да са ни здравички. Heart Eyes

Влизам да правя чипи-чипи. (лелеее, много съм се вдетенила, обаче, ужассс  Joy) Hug

# 164
  • някъде там
Дес не слушаш детето а  ooooh!
Дита браво на Симоната "какаааа"  Heart Eyes и аз си мислех за хамалогията с шейната, то на мен вече ми тежи зимната количак да изкарвам предпочитам с лятната но няма как, ние не сме купували шейна трябва да поразтърся да вземем за проба поне, ако ли не гледам в парка на Габровски две хубави пързалки и доста деца може и аз да се лъзна с едно найлонче заедно с Ема  Laughing

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 22:14 от renyto

Общи условия

Активация на акаунт