Сняг натрупа,зимата вилнее - НОЕМВРИЙЧЕ в къщи си беснее

• 15 022
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • София
 Embarassed Аз пък съм от мързеливите мами и ни зимна, ни лятна количка - да не говорим въобще за шейна вижда моето дите!!!

Ха здравейте!

Дита, аз непрекъснато говоря - обеснявам всяко нещо по сто пъти. Това моето талъсъмче е като попивателна - на м``ка му вика "муу" - а ходи кажи нещо пред него. Утре ден просто ще копира всичко  ooooh! . Голям смях пада иначе. Съблечеш ли я гола и веднага вика "чипи чип". Ако ядеш нещо пред нея е "ам ам"и сочи с пръсче. Смешка  Laughing.

Направих една он лайн консултация с Галенцето и утре ще посетя аптеката за поредната доза хапове. Дано помогнат, че иначе мъка   Tired.

По повод авокадото - мисля че можем да го пропуснем с чиста съвест следващите 15 години.  Според всички педиатри захранването трябва да бъде с плодове и зеленуци характерни за нашите географски ширини. Така,че ще се задоволи с чушкии домати  Mr. Green.

Ох почна се нощната смяна-бягам.

# 166
ИМАМЕ СИ ПЪРВО ЗЪБЧЕЕЕЕЕ  newsm44 newsm44 newsm44 (за днес става въпрос )
Дес, не съм се видяла по тв-то. Сигурно не съм била аз, защото и зеленикаво якенце нямам. Вчера пък бяхме на Стани богат. Ангел не успя да се класира за игра, затова пък си изгубихме целия ден и се намръзнахме като кучета. Можете да го зърнете в понеделник в първото предване.
Аз тази неделя на пица няма да идвам, че съм на следпразнична диетка. Малееееееее, тази сутрин кой ме би по главата да се качвам на кантара. Има-няма пет кила съм турнала по празниците. Ай ше им се не види. Ник'ви празници до Великден!
Имам да ви споделям още нещо смешно: Забелязах аз от преди няколко дни, че Дара има желание да ме целува. Като ме гушне и отваря широко уста и вади езиче да ме близне.  #Crazy  hahaha. И чак сега ми светна, че тя от Машка (кучката) се е научила да цалува.

# 167
Привет, сладурани

От незнам кога не съм писала и чела  newsm78 (от миналата година, май)  Rolling Eyes Сори - засрамвам се  Blush

Точно снощи си мислех - дали Дара (на Марианчето) има вече зъб - и то хоп - днес се появило. ЧЕСТИТООООО!  smile3501 Вади четката и пастата и го почвайте hahaha , та белкем и другите поникнат бързо и безпроблемно  Peace

Вече почнах работа и ми е тъпооооооо, ама ще свикна скоро де, къде ще ходя. Майка ми гледа дребната и се разбират добре  Sunglasses Утре ще ходим да купим шейна, че изперква в къщи - иска навън, но с количката не става в този сняг... Ще вземем и с баба си да обикалят квартала  Peace

Ще се постарая пак да влезна в ритъм. Все си мислех, че като почна работа и ще имам повече време да ви чета (скрихош да се скатайвам  Mr. Green ), ама тези дни още наваксвам... Другата седмица ще е различно  Grinning

Спокойна и сладка вечер, с много любов... Heart Eyes

# 168
  • София
Семчице, аз пък днес си мислих за теб, че отдавна не си се вясвала, и даже мислех да ти искам телефона от някой да те проверя. Радвам се, че сте добре, а с работата ще ти трябва време за адаптация, неизбежно е. В неделя ще дойдеш ли на пица?

Марианче, честито първо зъбче на Дара! Hug Ехааа, най-после! Дано сега бързо да ги наниже мънистата  Heart Eyes

ДесХриската покрай кака си може и по-бързо да се научи на гърнето, дано! Ние откакто се преместихме тук, Василия си изгуби навика да ходи на едно и също място и да кляка, защото й го няма старото местенце. Но, като му дойде редът, ще се оправяме.

Василия пък умира за шейната. Седи вътре като препарирана, разперила ръцете и не мърда, не шава. Много й харесаха разходките из снега. Но днес не сме я изкарвали заради студеното време, а утре пък съвсем няма да смея - ще бъде около -10 градуса. И май ще пропуснем манджата от ДК.

Лека нощ ви пожелавам. Аз няма да лягам - ще си пускам филм и пак ще ви нагледам.

# 169
Марианка, честито ви първо зъбче  newsm44 Ама чисто първо ли, ? Ай стига , бе  Joy
Ама и Дара е голям образ  Joy

Дес,   Joy като не слушаш детенцето, така е  Joy

Канелка, много ти благодаря за обясненията за  фотошопа   bouquet Някои неща ги знам,  ама все си мисля, че нямам подходящ поглед за това как изглежда най-добре снимката  ooooh! Ама ще свикна, де ще ходя  Crazy
С пасти, без пасти, пак ще си организираме среща във Варна  Hug Щом е през е Юни със сигурност ще дойда. Как съм се заканила на варненки  Crazy

Цеце, защо ми се струва, че имаме еднаква болежка  Thinking Ужасно неприятно и болезнено е  ooooh! Ама аз поне като се не търпи, прехвърлям топката на Сашо, пък ти направо не знам как се оправяш  Confused   Успях да установя, че освен от студеното време и физическото натоварване, болката се усилва и , когато съм изнервена или ядосана  Blush, та гледам да се контролирам, че тогава става най-непоносима и пареща  ooooh! Днес си взех и успокояващи чайове да пия  Peace
Дано успееш да облекчиш болката  Praynig

Арабелка, благодаря, че ме подсети за Волтарена  Hug Не, че имам, де, ама имам разни други мазила за облекчаване на подобни болки  Peace , ама къде ми е главата напоследък, бе  ooooh!

Катюш, това вече не е човешко  Confused Защо така Нина, бе  Confused Ох, дано скоро отмине този период  Praynig

Просто Аз,
виждам себе си преди 4 години в теб  Heart Eyes Дано ти имаш волята и силата да продължиш в това темпо  Hug Снощи доста се замислих дали да не тръгна пак на фитнес  newsm78 Ей го на една крачка е, ама не знам как ще ми се отрази...Страх ме е , като че ли  Confused Да не взема да направя някоя беля  Rolling Eyes

Валенце, може и от зодията да е  Mr. Green И Лилия е доста темпераментна, особено когато иска нещо  Whistling А ако не разбера какво иска да направя, се ядосва доста отчетливо и хвърля това, което държи , като гледа сърдито  Joy Ето днес ме води до една нейна количка, в която има бебе. Взе бебето и ми го подаде. Гледа количката и ми вика "Ъ-Ъ-Ъ!", като сочи с пръстче количката. Сложих бебето вътре, ядоса се и пак ми подаде бебето и пак ми сочи количката. Аз не разбирам и пак слагам бебето вътре, а тя го взе с ядосани възклицания, така да се каже, хвърли го ядосано на земята и застана в поза ядосана съм-сърдита съм, като ме гледа изпод вежди  Joy

ДианчеHug

Усещате ли как въобще не ми тече мисълта  Whistling

Направо се побърках с тези здравословни теми  Crazy Днес в Била само тичам след Сашо и му правя забележки какво разглежда  Whistling Отделно, че четях всички етикети  Crazy В крайна сметка установихме, че не е много добра идея за Била в Свиленград - днес оставихме 100лв за хранителни продукти  Crazy А и да ви питам, тези меса, дето ги приготвят, дали са вредни за Лили, че тази вечер с това вечеря - врат някакъв си със салата от домати и авокадо  Rolling Eyes

Ох, голяма мъка. Нищо не успях да напиша като хората . Лягам си  Crossing Arms

# 170
Цеце  Hug Ще видя дали ще мога за неделя. Ако Стеф е свободен да гледа дребната - с удоволствие ще хапна пица.  Party

# 171
  • София
Кате и по една салатка  Wink.

Роси, месцата са суперски.Ако сте  й махнали подправките и въобще коричката мисля, че е ок. Нина пък вечеря сирене, запечено с доматчета, риган и маслинки . Няма да казвам какво количество - с хляб омете  Naughty. Спирам да и давам, бутам и шишето пред нея ( тя не дава друг да го държи - сама иска ) и вика "ам ам". А сега де. Видяхме се в приключение.

# 172
  • София
Сама съм и ми е тъпо  Sad , но днес ходих на пазар и си напазарувах добре. Най-накрая им дойде реда на тия пердета! Освен тях се сдобих със спортни ботушлета, бельо. Митко има собствена възглавничка, макар, че не знам дали вече главата му е по малка от гръдния кош, защото малко ми писна да спи върху моята. Егати и нахалитета  Crossing Arms Не стига, че му отстъпвам половината, ами той най-нахлно ме избутва и завладява цялата  Close . Ама сега сЕка жаба да си знае гьола.

Днес един непознат батко ме повози малко  Mr. Green . Коце беше паркирал зад него на паркинга и отиде да вържи работа, а Митко ми беше в ръцете и нямаше как да поместя колата, че човека да изкара своята и така  Simple Smile . След като направи необходимите маневри, слиза от колата и точно пред него застава моя Коце, и му вика: "Колата взимай, ама жената не давам  Laughing "

Сокове Митака не пие, защото му давам плодове. А водата продължава да не я долюбва, ама от чисто любопитство започна да пие по глътка-две, ако го накарам да си помисли, че този път не е вода, а нещо по-вкусно.

Медхен, защо кореноплодните да ги спестявам? Какво им има? Аз да си призная всяка моя манджа е с моркови, а всяка втора -с картофи. Картофите са ми домашни, но морковите са си от пазара.
Гале, и Коце мисли че проблемите с килограмите са от недостатъчни креватни изпълнения  Whistling Да ходи при Просто Аз щом казваш, ама с тия домашно печени хлебчета не вярвам да отслабне  Laughing
Арабела, не съм правила опити да ограничавам глутена, но с количествата храна, които изяжда Митко, няма място за притеснения. Той яде колкото мишле.
Диана т, и аз съм се замисляла за това, че един ден може да осъзная, че вместо да се наслаждавам на малките ми дечица, съм се терзала колко е изнервящо да се занимаваш с хлапе. За това си мисля, че след 20тина години може на големите ми 2 деца да родя малко братче или сестриче  Party (глупаво нали  Rolling Eyes . На мен още първото ми е малко, а аз за третото мисля)
Дес hahaha нека ти, като не слушаш детето  Mr. Green
Мариана, честито първо зъбче! Аз и на осмото се радвам, като на първо  Heart Eyes
СЕМ, ууу, разгеле появи се! Майка ти у вас ли е? Кажи на Стефчо, че го каня да поживее у нас  Mr. Green

Аз и този път ще пропусна пицарстването, но горещо се надявам поне следващият път да мога да връча на някого хлапето.

# 173
СтавайТееее, гледайте кое време е станало,а те ще ми се въргалят в леглата. Нашия малък пишльо пее, а татито ни до мен хърка, идилияяяя Hug Sick
Аз станах, нахраних певеца и седнах да чета форума и да изпия кафенцето/ млякото де Simple Smile/ , ама за вас ми се свиди и днес няма кафета. Всички на работа..... Laughing

Дес - абе аз се убеждавам в интелигентността на момиченцата, това Ники да ми каже "ак-ак или пиш", цЪ  ooooh! Thinking, той от няколко дни носи торбата с памперси и ми казва" е-е-ее", ама незнам дали е за сменяне или просто си играе, отиваме да се сменяме и нищо, съвсем нормално, но го сменям де. После в коритото седи и си пличка с ръце, ама се сеща,че у няма пянат ана Мустела, където позлваме всяка вечер и гледа стелажа с шампоани и сочи"е -е--ее", викам си това дете кво ли иска и гледам пяната и давам, той щастлив. Деца...., кво ли си помисли, :" тя мама исса да ме претупа само тялото, без шампУУ....,чакай аз да си го иззискам"  Joy
Като се наака не застава в никакви ъгли или да има ритуал, затова незнам кога ще му скимне, стои си прав и се зачервява  Embarassed Embarassed Embarassed и напъва  Whistling, голям смях пада. Аз го потупвам по памперса/думето/ и започвам да повтарям като на малоумно" ако, ако,ако, Има ли ако?", а той все едно е глухоням  Crossing Arms Авокадо съм му давала само пърченца да си гризва, не го кефи, ама ще го смесвам и аз с банани. Такива неща като меса и салати не яде той, задължително ако му давам от масата е топнато хлебче с нещо от храната , прясно сготвена, иначе си имам някакви бебешки неща, за залъгване на масата, а и той винаги идва на масата, след като е ял преди това, не сядаме ние докато той не се е нахранил, защото става чудо и не иска своята храна, А като не знае ,че след 10 мин ние ще седнем, той си омахва квото съм му сложила.... и после докопва още малко, докато не вземе да се търкаля по земята Simple Smile

Мацките с болежки да взимат мерки и на снега с децата да се пързалят, аа ма ха! Laughing

Катюч=шче -  как спахте бе? Аз , да ти кажа установих,че Ники се е будил, едно че може да го е боляло, но и друго,че е бил гладен.Предните вечери вечер си му давам супичката със сухарчета в 18ч и в 19,30 АМ, а преди в 18ч давах нещо по-леко/Ганчевите кашички за Лека нощ/, ама не е стигало ли незнам.От както си яде стабилно преди сън, спи сладко и ми слагам чорапки тънки,а преди не. ЗНам ли дали има връзка всичко това, но сега е добре/ дано не се променят нещата. Снощи писна по едно време, няма успокоение, викам си лелееее, айде пак.Отивам-гушнах си го и той си кротна....слагам го обратно в кошарата -пищене, а сега де  Shocked Взех го пак, махам бибата - давам вода и 5 мин цокане.Връщам го в кошарата и малко крясъци и протести,ама след 3 мин се е кротнал и стана в 6,20ч.

СЕМ –  Hug Hug Hug Hug  bouquet Радвам се, включвай се де.

Скреч - тя Деската като знае, че трябва да се свалят кг няма да му предлага хлебчетата де, а и изкушени трябва да има, нали е тренировка на волята. Успех със спорта на Коце. Много се смях на това с " Колата давам, ама жената не давам"  Joy, моя мъж би се побъркал, ако види някой да му излиза от колата, а и още повече да сме вътре с бебето хахаххаха.Може и на бой да налети и после да пита кво прави в колата му де. Sick hahaha

Дита - лелеее Момоната как я мисли тая работа да не се вози в количка или шейна. Аз добре, че за сега не мога да се оплача от нежелание на Ники да се вози. Приятно пързаляне милички.

Малееее поствам, че стана много дълго, ама сигурно няма да се разписвам тези дни. Отдавам се на семейството си Simple Smile Их,че хубаво звучиииииии.

Притен и топъл уиккенд на вас.

# 174
  • София
Привет и от нашия клон.

Галенце, снощи таааааааман си легнах в 12 и Нина се наспа - та до 2.30 си играхме. Сутринта се пробуди на два пъти , но с водичка замазахме ситуацията. Та с две думи си поспах таз нощ  Laughing . Нали ти казах, че имам едните хапчета, да снощи ги почнахме - можеиот това да е спала повече .

ще се яде - после ще дописвам

# 175
  • София
Добро утроо:) Наспана и доволна Wink

Махнахме протезите на баткото и от вчера пак е с отит. Отново а АБ. Направо не знам как ще я избутаме тази работа.

Павлюшката пък го мъчат зъбенца, милото, и от време на време така писва и пъха ръката, че чак мен ме свива. За сметка на това, откакто проходи се разсейва лесно и понася болката по-лесно.
Учудва ме колко много разбира. Може би и баткото да е бил така. Сега Павката ми изглежда много мъничък на фона на Любака и ме учудва повече Simple Smile

Скреч, с Любака бях така...писнало ми беше, исках на работа...и после, като се върнах се наситих за няколко месеца и исках пак при него Simple Smile

# 176
Пишете ме и мен за пицата. Ша дода  Crossing Arms След това психическо натоварване, имам нужда да се отпусна малко.

За децата - аз може би съм споменавала  newsm78 Но ще пиша пак. При нас Иво беше много желано дете, замен той е много специален и имам особена връзка с него - винаги съм знаела например кога се е събудил и разплакал като бебе, даже и да съм била на другия край на апартамента при затворени врати. Не го чувам, просто знам, че нещо не е наред. Никога не ме е уморявал или отегчавал и винаги ми е било интересно да си намирам занимания с него - той си е типичното планирано и очаквано първо дете. Знаехме, че ще имаме и второ, но условиятане ни позволяваха да планираме кога да дойде то - живеехме у свекърва ми, просто нямаше място за още едно бебе. Предполагахме,че веро1чтно ще започнемдадействаме, когато Иво стане на 3-4 години, когато се оправим финансово достатъчно, зада си позволим да излезем на квартира.
Само че когато Иво беше на 6 месеца, на Младен му предложиха работата в София и ние без много да му мислим, се изнесохме тук. Аз не бях напуснала работа, но естествено, щеше да се наложи да го направя, след като ми свърши майчинството. Затова решихме, че сега е моментът да направим и второто дете - да мога от майчинство да мина пак директно в майчинство (всъщност не стана точно така, смених работата малк опреди да родя, за да се осигурявам на повече  пари), а и таман бях набраласкорост, дето се вика. Освен това се замислихме и установихме, че ако чакаме, така и няма да дойде удобното време  за второ дете. Причината е ясна - все пак с голямо дете е много по-лесно и колкото повече расте и се разбираш с него, толкова по-малко ти се връща към бебешкия период с второ дете. Така си направихме и Дани. Не съжалявам и въобще не смятам ,че с породени е трудно. Даже напротив. Както знаете,цялата пролет и лято се оправях с тях сама, нямаше никой, който да ми помага. Водила съм ги редовнона разходка, къщата мине западна и не се зарина с боклуци, винаги сме били чисти, изпрани (па макар и неизгладени  Mr. Green), никога не сме били на сандвичи - тъй като децата не бяха на кухня, съм готвила всеки ден, за да могат да ядат манджички, а не суха храна. Големият плюс на породените деца е, че са почти на една възраст, едни и същи играчкиса им интересни и се забавляват двете заедно. Когато беше само дете, Иво ми висеше по крачолите и дебнех да заспи, за да мога да оправя и сготвя. КАто са двамата, те се забавляват в хола (включително и сега като пиша, Иво обикаля и пее, а Дани пълзи след него и сехили и припява) и въобще не им липсвам. Остава доста повече време за да върша нещо и не се налага непрекъснато да съм вечното забавление, за да може малкият да е тих и кротък.
И така. Ако трябваше да чакам, вероятно не бих се навила на второ дете. Установих, че въпреки, че си обичам много децата и се занимавам добре с тях (всъщност се намирам за изключително успяла в майчинското поприще   Blush най-вече заради ината си), майчинството не е за мен. Даже много пъти съм казвала, още докато бяхмев Пловдив и Иво беше малко бебе, че ако знаех какво ме чака, никога нямаше да поискам даже да имам дете. Не съм кроткия домакинстващ тип жени, не обичам да се свъртам боса и бременна в кухнята. Трябваше да родя дете обаче, за да го схвана. Това обаче не ме прави лоша майка, а ме прави човек, който знае какво представлява и какво може да очаква от себе си.

# 177
Добро утро  Hug

Днес е студено - хааааа, излъгах ви, днес е зверски студ, направо не е за хора  Crazy Ако утре не дойда, значи ме е настигнала "бялата смърт", някъде по пътя  Mr. Green

Юлче, много верни неща си написала  Peace И аз съм си мислила, че в някои отношения породените деца са голямо предимство: дрешки, играчки, забавляват се и като поотраснат, ако не искаш трето знаеш, че грижите ти по тях вече няма да с вързани с елементарните им нужди - да ги нахраниш, преоблечеш, изкъпеш. За мое съжаление освен финансовите причини, установих и че аз съм много нервна и се мобилизирам чак като опре ножа до кокъла. Докато си стоях с Лена вкъщи, все готови пюрета ядеше детето, а мъжа ми готвеше за нас. Сега поне 4 пъти седмично готвя за Лена, а за нас готвим почти всеки ден. Забавно ми е да си играя с детето, не се изнервям от нервниченето й и т.н. Явно разнообразието в работата ми действа тонизиращо  Laughing
Дано като попорасна още малко да стана по уравновесена и второто дете, живот и здраве да си го гледам до 2 годинки  Rolling Eyes

Дианче, голяма проклетия са тези боледувания на Любака. Дано се оправи бързо, че и двамата се изтормозихте и толкова АБ изпи милия  Tired Много  Hug

Отивам да поработя  Rolling Eyes Дано ни пуснат по-раничко днес  Whistling

# 178
хай мамета!ние сме 2броя на компютъра.от сутринта е лепнат за мен.иска да играем а на мене тази сутрин много яко ми се спи.снощи едвам приспах Митко към 22:30.нашия тати си беше довел 2ма приятели да играят карти в къщи.отдавна не ми го беше причинявал.вярно бяха много тихички и кротки,ама пусто пак се чува.успях да дремна малко до 2 4аса.събудих се от смеха на картоиграчите.викам си няма лошо,напоследък яко му е напечено на тати в работата,малко да разпусне.ама след много умуване се ядосах защото всеки ден,вечер аз го жаля къпя само детето и не му давам с нищо да ми помага за да може вечер пълноценно да почива и да обръща внимание  на малкия.уви аз се трепем в къщи и получавам нервна криза от еднообразните дни.и така ядосах се станах и му вдигнах лек скандал,за което съжалих още докато гонех приятелите му от вкъщи.после до 4 сутринта ми даваше обещания че няма да се повтаря,че ще помага повече.оставих го да спи на дивана,но "сладурите" от топлофикация пак са спряли парното и след 30 минутно въртене в леглото от студ отидох да го извикам да си легне при мен.тази сутрин и 2мата бяхме гузни.и така оплаках ви се от моя драго.много си го обичкам ама 2ма скорпиони не е лесно.никой не казва че е  виновен.

за неделя ще съм с дребния че таткото май ще пътува за плевен.така поне лесно ще ме разпознаете.

вчера подстригахме Митко.то не че има много коса ,ама ми казаха че ако леко го подстрижем ще започне по-бързо да му расте косата.фризьорката ми вчера подхвърли че често децата като минат годинка почвали да ги болят коремчетата и може да им се дава от капките за колики.вие какво ще кажете по въпроса.

оставям ви за сега че станахме нещо кисели.

# 179
Добро утро сладури Simple Smile
Мама Деска се е наспала хуууубавичко - днес си имам баба и съм мноого хепи.Освен това имам много работа,но не е свързана с точно фиксирани часове,така че ми е спокойно на сърцето.Мразя когато трябва да спазвам график.
Дианче,ако си добра свекърва и разбран човек не виждам защо да не се радваш на внуците си,а снахите ти да се радват на свободно време.Аз бих се възпозлвала!
Роска,благодаря ти душичко за пастите.Мисля да си взема тази на Елгидиум за сега,пък дано има ефект.Ако не ще се точа на Канелчето налятос Simple Smile  А за месата в била знам,че за хубави - и готовите и охладените.Държат на качеството.Имам приятели с ресторант и склад на едро,та те са запознати добре с конкуренцията Simple Smile затова им се доверявам и купувам смело от Била всичко и го давам на налката. А със спорта...наистина трябва да се внимава.Както се казва - " по малко с хлебец" Simple Smile или по-точно  по малко заради хлебеца хахахаххаха Joy! Аз вчера добре се чувствах,защото ви четях и така ми мина още по-приятно времето. Реших да си поръчам специална масичка в/у която да си повдигам компа и да мога да пиша и чета по-лесно:)
Дес,щом казва разбира вече,че се е наакала и го казва дори,занчи определено имаш голям шанс да я научиш до някой и друг месец.Успех Simple Smile Аз се предадохл.Отначало седеше на гърнето,сега пищи и го използваме само за играчки.
skrech и аз така съм си разграфила дечурлигата,ако е рекъл Господ Simple Smile искам още едно бебоче,когато Ная стане на 5-6 (аз ще съм на 26-7) и след това към 38-9 мисля за трето да се пробврам Simple Smile  Дано Бог чуе думите ми и ме направи щастлива съпруга и майка и за в бъдеще!А за хлебчетата - те мойте са специални Simple Smile а ей сега преди малко ометох половин кекс,който не очаквам да ми се отрази на килограмите...при условие,че сега устоя на филийките с мед и масло,които ми се въртят в главата Simple Smile яяяяя по-добре да вървя на кололото ! Joy
Юлче много мъдъри послания - както винаги! На мен много ми липсва личния живот и социалните контакти,кариера (която не съм имала,но пък искам да градя)... и аз като теб се чудех дали да не са с минимална разлика (имайки в предвид секциото)...обаче пък после се замислих,че ако са на горе-долу еднакви години...ще изхвърчат от гнездото по едно и също време и ... сигруно адски много ще ми липсва - две (или три) деца да ми пълнят къщата до към 46-7г и после изведнъж да останем сами с Милото... като че ли по-ме поблазни идеята да имам едно мъниче към 38-9 (ако е рекъл Господ) ,но е хубаво,когато човек все пак мисли по тези въпроси(след като сам себе си е опознал) и открие кое е най-добре за него.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт