Нещо тези дни ми е работливо

Започнах една жилетка на Гоги .Голям кеф с това плетене ама вече започнаха да ми свършват запасите

От 2-3 дни Георги реве насън .Полубуден започва да реве ,извива се назад и след няколко минути рев заспива. Вече почвам да се плаша.
Георги има навика точно когато се приспиваме да си свърши работата.А иначе съм го забелязала ,че се усамотява ,леко прикляка и резултата се намирисва.
мен ме притеснява ,че всичко ръга в устата. С Христо нямах подобни проблеми.
Дианче
дано вече е последния. Скречкакви са тия батковци?
Не ти е чиста работата 
Е ,хайде показвай ги перденцата .Че да оплакна окото.На мен пердетата са ми слабост

Дита,много се радвам на деца които си хапват. Омръзнало ми е да правя по 2-3 яденета с надежда,че ще хапнат поне малко от някое.
Поздрави Галя Данчева. Пожелавам и през новата година много здраве!Радвам се ,че е по-добре.
Ох ,хайде ,че ще се претрепят!
А ако има, бързо оздравяване на всички. Дианка
Малко преди да навърши годинка започна да се буди нощем с плач, да се свива и да пръцка
... Реших, че може да са колики, мислех да взема Еспумизан или СабСимплекс, за да я облекча поне малко, но преди това се консултирах се педито.
Предписа ни Гастрокинд, някакви хомеопатични хапченца, от които ползата беше няколко дни...
, което при нас едва ли може да се определи като такова
), дори газирани напитки е пробвала...
В много по-добро здраве сме, но не смея още да се хваля, че не ни е съвсем подминало. Сега май вируса се прехвърля на баща ми
Сега да ми заплюете детето след като прочетете
Не, говоря за собствените ми деца, за желанието, за физическото ми състояние, за силите, за психическата нагласа, за всичко, което е в момента. Един ден ще съм грохнала с това темпо на живот.
Онзи ден пък си мих цветята
Вече не ме свърта вкъщи, особено без работа
Има си и големи минуси 
А дали не искаш да осиновиш Лена, така и тримата ще са уредени