Сняг натрупа,зимата вилнее - НОЕМВРИЙЧЕ в къщи си беснее

• 15 020
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!
Нещо тези дни ми е работливо Grinning
Започнах една жилетка на Гоги .Голям кеф с това плетене ама вече започнаха да ми свършват запасите  Sad
 От 2-3 дни Георги реве насън .Полубуден започва да реве ,извива се назад и след няколко минути рев заспива. Вече почвам да се плаша.
Георги има навика точно когато се приспиваме да си свърши работата.А иначе съм го забелязала ,че се усамотява ,леко прикляка и резултата се намирисва.
мен ме притеснява ,че всичко ръга в устата. С Христо нямах подобни проблеми.
Дианче Hugдано вече е последния.

Скречкакви са тия батковци? GrinningНе ти е чиста работата Grinning
Е ,хайде показвай ги перденцата .Че да оплакна окото.На мен пердетата са ми слабост Hug

Дита,много се радвам на деца които си хапват. Омръзнало ми е да правя по 2-3 яденета с надежда,че ще хапнат поне малко от някое.
Поздрави Галя Данчева. Пожелавам и през новата година много здраве!Радвам се ,че е по-добре.
Ох ,хайде ,че ще се претрепят!

# 181
  • Хасково
Здравейте маминки!!!

Надявам се, че всички бебчовци и мами сте добре, няма болнички Praynig А ако има, бързо оздравяване на всички. Дианка  Hug за баткото!!!

Маруся Hug, ти ме провокира да пиша с въпраса за капките против колики. Не знам дали е вярно, но при Стела наистина забелязах такова нещо  Thinking Малко преди да навърши годинка започна да се буди нощем с плач, да се свива и да пръцка Sick... Реших, че може да са колики, мислех да взема Еспумизан или СабСимплекс, за да я облекча поне малко, но преди това се консултирах се педито.
Той каза, че всичко й е наред и нямаше как да открие нещо нередно, защото симптомите се появяват единствено нощем... Crazy Предписа ни Гастрокинд, някакви хомеопатични хапченца, от които ползата беше няколко дни... Sad От снощи пак се започна всичко... Рев през 20-30 мин... Неспокоен сън и въобще кошмарни нощи и за мен и за нея... Crazy
Може би болките се дължат на преминаването към обща храна след годинката newsm78, което при нас едва ли може да се определи като такова Crazy Просто й давам по малко от нашите манджи, но задължително след като си е изяла нейната от ДК. Тя Стела не, че е от ящните, ама от чисто любопитство, явно, види ли някой да яде и почва "ам-ам". Рядко опитва, но ей така за спорта си иска детето  Mr. Green

В тази връзка, не я "лишавам" от нищо. Опитвала е почти всичко, което може да се яде, но само по парченце-две. И то не защото аз не позволявам повече, а защото тя се задоволява с толкова Mr. Green Всякакви колбаси, цитруси (от тях й се гади, дори само ако види, че някой яде мандарина, например #Crazy), дори газирани напитки е пробвала...
Сокове пие рядко, пак защото тя НЕ иска...

Друго какво да ви кажа за нас  newsm78 .... Шейна ни подариха, но Стела отказва да седне в нея навън Crazy Както и не мога да я накарам да стъпи в снега Crazy Навън съм я извеждала общо взето 2 пъти откакто има сняг... Все с колата се разкарваме из града, по разни магазини, на гости, в детския кът и така....
Сега ви оставям с пожелание за лек и слънчев снежен ден Heart Eyes

# 182
весе добре сподели за твоята красавица и нощното и събуждане.вече започнах да се притеснявам да не сънува кошмари,не знаех студено ли му е топло ли му е.вече почнах да си мисля че е от матрака.ще се посъветвам с педито какво да давам на митко и да видим дали повече ли ще спим.

някоя от вас да гледа рибки?интересуваме дали храната им може да предизвика алергия у децата?

# 183
Здравейте мами  Hug

Ние оздравяваме бавно, но славно  Peace  Wink В много по-добро здраве сме, но не смея още да се хваля, че не ни е съвсем подминало. Сега май вируса се прехвърля на баща ми  Confused Дано го подмине, че да не заразяваме повече детенцето  Praynig

Юлчето много ме впечатли с последният си пост.  Heart Eyes  Иска ми се да кажа нещо, но не намирам думи.  Усещам само желанието си за второ  Laughing От скоро започнах да чувствам, че май няма за кога да се чака.  Thinking

По някога си мисля, че "ноемврийските мами" още удържат фронта  Grinning , кой ле ще се похвали първи с  stork-girl  Wink

Бягам, че е време Мариян да обядва. Днес закуската му беше доста късничко към 11:00, защото до преди това спа  Blush Сега да ми заплюете детето след като прочетете  Laughing Wink

# 184
По някога си мисля, че "ноемврийските мами" още удържат фронта  Grinning , кой ле ще се похвали първи с  stork-girl  Wink

И аз си го мислих това наскоро. Аз лично разбрах, че съм бременна с Дани, един ден преди първия рожден ден на Иво, а преди мен вече имаше две априлки, които съобщиха, че са бременни. Едната роди септември 2007, другата - началото на ноември 2007 (МисЗет, ако я помните, тя пишеше при нас). Тук направо сме си закъснели вече един вид, от рождените дни минаха кажи-речи два месеца вече  Mr. Green

А с това ви черпя, защото Иво е приет в детска градина! Отне ни почти година, но дочакахме! Още по-голям плюс е, че е приет директно в първа група на ДГ, а не на ясла. Сега ще чакам да видя дали ще приемат и Дани близкитемесеци (сега поне ще имапредимство, заради брат си, та може и на него да му излезе  късмета   Praynig  Praynig  Praynig е, за него няма да е точно късмет, ама виж, за мен със сигурност ще бъде  Mr. Green )

# 185
  • София
Весе и Павката е така. Определено го боли коремчето, а и пръцка доста. Факта, че плаче, а после като пръцне спира е показателен. Мисля, че е точно от преходната храна.

Просто Аз, нямам представа как се гледат внуци, но със сигурност не е същото Simple Smile  Не, говоря за собствените ми деца, за желанието, за физическото ми състояние, за силите, за психическата нагласа, за всичко, което е в момента. Един ден ще съм грохнала с това темпо на живот.

Юл4е и ние искахме деца с малка разлика. За мен това е по-добрият вариант за децата. Simple Smile А ако съдбата не се беше намесила, сега щях да имам момченце в 3-ти клас, а аз да съм му "по-голямата сестра"  Crazy  Ние искахме 3 деца, но няма как да стане. Доктора ми каза, че не е добра идеята, но пък ние си умуваме да осиновим някой ден 3-тото детенце. Само да видим как ще се справим финансово по-натам. Идеята си я имаме още от преди години, докто се борехме за Любака и скоро пак си говоихме, че няма да е зле.

ЧЕСТИТО НА ИВО!!! Това си е голям успех, браво на вас! Simple Smile

# 186
И аз си го мислих това наскоро
Оооо а аз пък си го мисля от мнооооооого отдавна и се чудех как досега никоя не се похвали.Мълчах,че да не вземе да ме тресне с нещо някой,че предизвиквам съдбата Mr. Green Ама сега с двама поддръжници се почувствах сигурна и аз да извися глас Joy

Юлче,честит ти ученик Grinning И Дани ще го вземат няма къде да идат Wink

Кате,спокойно,няма да го повтори МАрианчо той вече има устойчивост на този вирус дето се е разнесъл из вас Hug

Маруся,недей да мислиш ни за матрака,ни за колики - просто някои дечица не обичат да спят просто.Всичко ще отмин до лятото,вЕрвай ми Peace

# 187
 Еее, честито , Юле!!! С мерак да отива и здрав да се прибира  Hug

Ааа, много станахме, значи  Mr. Green Пък аз на ум само не мога да си ги мисля нещата и все задавам въпроса на Сашо коя ли ще е първата, а той ме гледа с учудване какво му говоря  Laughing И все съм се питала , дали все още ще си пишем  Rolling Eyes Надявам се  Hug

Много ми е скучно днес. Нямам ни за чистене, ни за простиране, ..., нищо  Confused Сутринта чак от секлет приготвих една агнешка плешка  ooooh! Онзи ден пък си мих цветята  Whistling Вече не ме свърта вкъщи, особено без работа  Crazy
Та като сте се раздумали за гледането на деца и ходенето на работа, стигам до извода, че аз съм най-облагодетелствана от тази гледна точка  Mr. Green Хем си работя, хем децата са около мен  Whistling Не ми завиждайте  Naughty Има си и големи минуси  Mr. Green

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 17:59 от Роси_

# 188
  • София
Привет   bouquet

Аз вчера научих една ужасна новина и затова не успях да си събера мислите и да пиша.

Юлче, честито  Hug Сега и Дани веднага ще се премести напред като му отбележиш предимството  Wink

Ние днес си подадохме заявленията да си подменим международните паспорти, че ни бяха изтекли. Плануваме да ходим в края на февруари на карнавалът във Венеция.

Утре ще дойда в пицарията  Simple Smile Щяхме да ходим на гости, но аз съм сърдите на Таня и казах, че никъде няма да я водя нея.

Аз пък да ви кажа вчера като четох на Ренито поста и нещо се заблудих - нещо за майчинство беше писала и реших, че е бременна и понеже има 2 лентички и едната е в началото и реших, че е за бъдещото бебче - та Рени  Simple Smile айде.
Мойто 3-то съм го планувала към 35 години, така че не ме бройте в първите  Wink Mr. Green ако не полудея до тогава  Mr. Green
Взех си тези хапчета мента, валериана и глог, ама не виждам особен ефект от цялата работа. Ако някой може да препоръча нещо по-силно, ама да не ходя като дрогирана  Mr. Green ами просто да не ми пука  Mr. Green да казва.
Въх това последното как звучи само  Crazy Crazy Crazy

Роси, не съм те забравила за писмото, ама нещо не ми остава време. Ако искаш ми напиши в скайпа какво да им пишем на тия франсета и аз ще гледам довечера като сложа децата по леглата да ти помогна  Hug

А аз колко имам да гладя...чак не искам да влизам в спалнята щото купчината ме зове Confused
Отивам да хапна, че пропуснах обяда нещо.

# 189
Юлче, честито  newsm44 А дали не искаш да осиновиш Лена, така и тримата ще са уредени  Mr. Green Ти ми върна от части вярата в нещата  Peace

За "онова нещо" не ме бройте, защото съм с противозачатъчни  Wink

Жу, никакви по-силни хапчета не са ти нужни, лекарството само идва при теб - Венеция. Супер!

Отивам да проверя, защо още никой не ни се е обадил да си тръгваме  newsm78

Обадиха се  Mr. Green Заминавам си  Sunglasses

# 190
митко днес ме е побъркал.не се отлепя от мен.реве или киселее без да разбера защо.ще поръчам на драго да ми купи валериан че ще си докарам някоя нервна криза и пак той милия ще си го отнесе.
дано се навие утре да гледа малкия че да мога час два да поема въздух.сега се сещам че от вчера на обяд не съм яла.сега с митака ще си направим пищна следобедна закуска.

аз на щъркела съм му писала за сега нашата къща да я пропуска,пък аз пия "жасмина"та съм спокойна 4е няма да има изненади.таткото е на мнение че иска две бързи ама аз не.то като няма кой да помага.на приказки много желаещи а реално никой.добре 4е са сестра ми и майка ми та като решим да поизлезем вечер има кой да стой с малкия.края на ноември ми закъсняваше с 3-4 седмици.драго кроеше планове как ще имаме 2ро бебче,аз по странно съвпадение започнах да пълнея,ядяха ми се всевъзможни неща.все забравях да си купя тест и накрая директно отидох при гинеколога ми.той толкова се зарадва и веднага започна да потърква ръце.за моя радост се оказах не бременна.и слава богу.ще почакам за второто докато митко направи поне 3-4-5 години.

katiatg кога се прибирате?да се видят децата.митко се научи да казва "кате".

Jutoo ти си супер.3деца,много ме зарадва.дано има повечко такива майки като теб.

Роси_ почивай си добре.завиждам ти че нямаш какво да правиш.при мен такъв ден няма.митко все иска да пускаме прахосмукачка  Laughing

юлче честито за ученика.здрав да е и с желание да ходи.

хайде отиваме да похапнем.

п.с. кажете ще има ли тази година игра за памперс?

# 191
никакви деца  Naughty  Mr. Green  Laughing С мъж ми така се сдърпахме сега по телефона, че ... ще види той  Crossing Arms
Всеки път така се получава. Като се разделим за малко и като се мине една седмица и започва да ми се обажда да се прибираме. Ми аз пък не искам  Crossing Arms много ми е хубаво тук  Simple Smile Една седмица еди ела, ама за втората вечееее, чак започва да ми се сърди  Wink Сега се чудя, дали да не прекратяваме гостуването си по рано   Thinking

Как е парното в София, момичета? (поне да имам основателна причина за прибирането или оставането ми Wink )

Роси, бе душа  Hug почивай си като нямаш работа. Аз пък не мога да си вдигна главата. Ако искаш да ти пусна малко снимки да обработваш, тъкмо ще ме хелпнеш  Laughing. Шегувам се!  Hug

Маруся, на сладурчето Митко по една целувка от леля му Катя Wink  Heart Eyes

# 192
Цял ден ви чета,ама такъв мързел ме е налегнал,че не ми се пише Mr. Green
Юлче честита ви ясла!

Ама вие говорите за второ дете Crazy,хич сега не искам да чувам,след години и аз като ПростоАз така егоистично искам към 38-9г. второто детенце,тъкмо ще ме "подмлади" и ще се чувствам щастлива и отдадена мисля Heart Eyes Сега не искам даже да си го мисля! Хич не съм готова,тъкмо се отърсих,всех да поспивам,даже Ивчето снощи не спа спокойно,защото и беше пълно коремчето,преяде като прасенце. Правих прословутата си мусака и тя не можа да си хване мярката,та мисълта ми беше,че се пробуждаше и проскимтявше на няколко пъти и съм парцал днеска,а пък не ми се мисли да не спя пак по цяла нощ Naughty и не само. Тъкмо почнах работа,повъзвърнах си фигурата(не съвсем без последствия) и най-егоистично не смятам да си я развалям още дълго време Crossing Arms

Оф,няма ли край тоя раб.ден,вече се разфилософствах от скука Whistling
Кате как е Мариянчо? Я си се прибирайте,щом татито се е затъжил и за двама ви Hug

# 193
Ооо, за следващо бебче си говорите... Аз съм "за" - ще поработя няколко месеца, да вържа майчинството и го почваме. Да си растат с Монито. Даже закъсняхме, ама айде...  Mr. Green
Скреч, що ти е Стефчо бе? Той проблеми с тъщата няма - пък и тя не живее у нас  Wink идва сутрин в 8:30 и си тръгва към 4-5 часа. Те понякога дори не се засичат... Ама и тя пък е готина - готви ни разни манджички (аз малко рядко я върша тази дейност  Embarassed )

Днес така и не открих шейната, която търся и малко ми е криво. Тези, които возите дребните в шейни от кой модел имате? Имат ли коланчета, понеже аз такава търсих, но ударих на камък... Е, намерих една, но тя струваше 230 лв. Толкова не мога да дам  Confused

После пак ще ви нагледам  Naughty

# 194
Привет!
И аз често съм си мислела коя ще е първата похвалила се с друго бебе  Crazy Дори на два пъти съм се заблуждавала от втора лентичка в подписа  Laughing
И друго ми е забавно в момента. В първите месеци като се родиха дечицата, колко момичета открито изявяваха желанието си още едно бебе,ако може на момента. Тогава си мислех колко от тях, в края на първата година, ще мислят по друг начин  Mr. Green и виждам вече първите, минали на другия фронт   Mr. Green
Шегичка, много е хубаво да имаш повече от едно детенце  Heart Eyes, независимо дали с малка или голяма разлика - и двете си имат предимства и недостатъци.
И съм сигурна, че пък до края на втората-третата година вече няма да е толкова тежко, трудните моменти се забравят и много от вас съвсем целенасочено ще се замислят.
Ще ми се да пофилософствам и аз за работа, кариера, домакинстване, деца - големи, малки... но тази вечер сме в градски отпуск и след малко излизаме да разпуснем   Party
Ако не съм замаяна от алкохол довечера  Mr. Green, ще пиша пак и също така ще честитя зъбчета, прием в детски градини и други радости.  Grinning  Hug
Дианче, няма да си грохнала и уморена, бе. Много е хубаво да имаш пораснали дечица, по-добре от бебета дори  Mr. Green Във всеки един момент си има поводи за радости, за гордости, за общи и съкровени моменти с децата.
И свободното време, съответно и възможностите за социален живот стават по-големи, което също е добре  Whistling
Ей това, също си мисля понякога някой, като изпадне в носталгично настроение как ни порасвали бързо дечицата  Laughing 
Хайде, чао! Аз отивам да ям, да пия и да палувам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт