Опитах се за резервирам кръглата маса, но понеже казах 10-12 човека, решиха, че ще ни е тясно на нея. Но на място ще видим как ще се устроим. Юле, много се радвам, че ще дойдеш и ти, както и Таш 
Нямам повече време сега. Приятна вечер на всички!
Опитах се за резервирам кръглата маса, но понеже казах 10-12 човека, решиха, че ще ни е тясно на нея. Но на място ще видим как ще се устроим. Юле, много се радвам, че ще дойдеш и ти, както и Таш 
да сме живи и здрави и утре ще се видим.аз съм много проста.цяла седмица си мислих че уговорката ни е за 11 много съм зле.сега ще обработвам драго да гледа малкия че той по това време трябва да спи.ама ще видим той на какво мнение ще е .айде по някое време пак ще надникна да видя как сте.

. А след години още едно... Ама вие пък всички сте на противозачатъчни
. Не искам да съм първа
СЕМ, браво! Ти ще си нашата героиня 

се сдоби със спортно комплектче от Зара ( ми хората му сложили някаква смешна цена, а то едно изкушаващо меко и пихкаво и розово на капак ).

Снимчице, Креми, а вие?
Василия си набарала един насран памперс и познайте
И таз не ми се беше случвала още....
Макар че аз ще чакам Мими да даде сигнал, не знам защо, но съм решила по нея да се водя 
моменталически осъзнах че искам още едно бебе.Сериозно,даже ако можеше вече бихме се постарали,но на тоя хал на държавата и с тия заплати просто забравям за случая,старая се де.Оня ден гледах едно предаване с гостенки многодетни мами,е казвам ви разтопих се.Особено много се кефя на някоя майка над 35 с деца на по 10-12г и с бебе в ръцете,мечтата ми(неосъществима)
Та гледайки това предавана всичко ми се разтрепери,спомних си колко е хубаво да гушкаш малко пашкулче и как то толкова неусетно пораства.За нищо негативоно около отглеждането на децата ми не мислех в този момент.
Няма да го връщаме, пък и искам поне едно синеоко бе, и двамата приличат на баща си, а на мен...третото

не знам, май искам да поработя малко, да видя и други хора, да водя малко по-дуги разговори, различни от памперси, мляко, пюрета...Също така не мисля, че бих могла да издържа психически на още едно НЕЯДЯЩО бебе.... Май само това ме спира да мисля за второ
Ами, ако и второто е злоядо
Ей до такъв извод сама не бих могла да стигна. Обама не е лош човек, но както се изрази Берлускони (мисля) има доста приятен загар 
Ако няма да е неудобно пратете една насам, че скоро няма да ме огрее домашна такава
Сигурно заради зъбите ще да е. И кви лиги точи само - всичките му дрехи са мокри отпред.
Утре ще се опитам да стигна до сестрата в градината и да се консултирам с нея. Ако пък може да му дам изследванията и той по-късно да тръгне...евентуално.

Хмм, за бременеене си говорим... бе и аз искам още едно дете ама ми е рано още.
Като знам колко трудно направихме Симона (само дето на челна стойка не седях след секс
Мъжо иска да си правим нещо като Джаксън Файв, ама вариант Данчеви Файв 

На обяд дори забравих да нахраня детето
, сетих се чак в 13.00 ч. Че и се чудя защо е крива и вика ем-ем-ем.
Еее, ами може ли един път да вика ам-ам, а пък друг път ем-ем, тя е виносвна 
Абе я давай по-спокойно с това ядене, ще оцелее детето, не се тревожи 
/Препоръчани теми