Сняг натрупа,зимата вилнее - НОЕМВРИЙЧЕ в къщи си беснее

• 15 015
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Мацки, направих резервация за утре за 14 часа. Който не знае - пицарията е "Ел Падрино", бул. Стамболийски, пред. бл.65 - това е непосредствено преди Китайския ресторант на Вагон-а. Peace Опитах се за резервирам кръглата маса, но понеже казах 10-12 човека, решиха, че ще ни е тясно на нея. Но на място ще видим как ще се устроим. Юле, много се радвам, че ще дойдеш и ти, както и Таш Hug

Нямам повече време сега. Приятна вечер на всички!

# 196
желая ви приятна съботна вечер и дано бъде топла.Митко дивее яко,а нашия тати още не се е прибрал от работа.сега съм си свалила серии на "приятели"и се отпускам пред тв-то пък митко какво иска да прави.само да не пуши... Joy да сме живи и здрави и утре ще се видим.аз съм много проста.цяла седмица си мислих че уговорката ни е за 11 много съм зле.сега ще обработвам драго да гледа малкия че той по това време трябва да спи.ама ще видим той на какво мнение ще е .айде по някое време пак ще надникна да видя как сте.  Hug

# 197
  • София
Здравейте!

Приятно изкарване утре и хапете една пица и за мен! Да не забравите да се снимате  Naughty

Аз си мисля, че психически няма да издрържа на породени деца, но от друга страна пък съм доста приспособима към обстоятелствата. Аз не вярвах, че въобще мога да гледам деца. Обаче плановете ми все пак са да се върна на работа, пък ако ще за няколко месеца да е, и после пак дете  Grinning . А след години още едно... Ама вие пък всички сте  на противозачатъчни  ooooh! . Не искам да съм първа  Crossing Arms СЕМ, браво! Ти ще си нашата героиня  Grinning
Маруся, ако прибирането в леглото е значело "Извинявай", браво! Защото аз някак си не мога да се извинявам. Гърча се в собствената си гузна съвест, мъчно ми е, че съм наранила без причина, но някак си не може да ми се изплъзне тая трудна думичка  Embarassed
Маджурка, и Митко плаче насън, но след това се пробужда и се налага да го успокоявам.
 Пердетата не са готови, но не са нищо специално. Евтинки и изчистени.
СЕМ, така е приказката за тъщите. Надявам се, че не съм те засегнала. На Коце например му е голям проблем, че не може да се развява по гащи, когато майка дойде на гости  Simple Smile

# 198
  • София
Привет.
Ние се приспахме с триста зора. Днес денят беше пълен с емиции. Още сутринта се метнахме в колата и лайф из лайф  Laughing . Видяхме се с една току що забременяла приятелка, със систъра, с нашите. После вечерта се присъедини и Ники и стана доста весело и шумно. Ей такива дни обичам. Зареждат ме положително за поне седмица напред .
 Минавайки през Скай сити Нина някакси  Wink се сдоби със спортно комплектче от Зара ( ми хората му сложили някаква смешна цена, а то едно изкушаващо меко и пихкаво и розово на капак ).

Не съм ви чела назад, сега ви почвам. За утре се разбрахме с Маруся и евенуално и Митето и ще се видим около кръглата маса  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 199
  • София
Мерги, понеже те виждам, че си тук - ще идваш ли утре на пица с нас? Ама ти съвсем потъна в нелегалност напоследък, не ми харесва тая работа Rolling Eyes
И Сончето нищо не каза, тя сигурно се радва на майчето си. Но утре ще я преслушам нея  Wink Снимчице, Креми, а вие?

Аз досега съм чистила акита по леглото и завивките Sick Василия си набарала един насран памперс и познайте  ooooh! И таз не ми се беше случвала още....

Катюш, след такъв емоционален ден утре ще отпуснеш душата на сладка женска раздумка  Wink

Аз тия дни също си мислих, че вече много дълго задържахме без мама с втора линийка, и се чудех кой ли може да открие сезона. И що пък да не съм аз? Whistling Макар че аз ще чакам Мими да даде сигнал, не знам защо, но съм решила по нея да се водя  Mr. Green

Оставям ви, че едвам гледам. Мойта девойка днес е спала само 1 час, а още се въргаля будна в леглото и пее. Измислила си е някаква песен и всеки път я пее с един и същи текст  Shocked Но аз, естествено, нищо не разбирам  newsm78

Лека нощ и до утре!

# 200
Ама вие пък всички сте  на противозачатъчни
Ммне,не всички Mr. Green
Аз съм го казвала и преди,ама сега отворихте дума.Аз като родих Вяра си казах НИКОГа ама никога вече няма да бременея и повече деца неискам.Постоянно това ми беше в мислите.Обаче като стана грешка и след като родиха тази малка,пухкава,сладка грешчица Heart Eyes моменталически осъзнах че искам още едно бебе.Сериозно,даже ако можеше вече бихме се постарали,но на тоя хал на държавата и с тия заплати просто забравям за случая,старая се де.Оня ден гледах едно предаване с гостенки многодетни мами,е казвам ви разтопих се.Особено много се кефя на някоя майка над 35 с деца на по 10-12г и с бебе в ръцете,мечтата ми(неосъществима) Wink Та гледайки това предавана всичко ми се разтрепери,спомних си колко е хубаво да гушкаш малко пашкулче и как то толкова неусетно пораства.За нищо негативоно около отглеждането на децата ми не мислех в този момент.

Лека нощ мили майчета и дечица Hug

# 201
  • София
Да се включа преди лягане - Стефан се съдра да реве, ама пищи с все сила. Сега му дадох Панадол и дано се успокои. Тия зъби ще ни вземат здравето.

МъжО хърка на дивана и мисля да не го будя, че да си спя поне необезпокоявана от него. То е ясно, че Стефан няма да ме остави.

И аз не пия противозачатъчни  Mr. Green Ако стане - стане  Wink Няма да го връщаме, пък и искам поне едно синеоко бе, и двамата приличат на баща си, а на мен...третото  Mr. Green

С нетърпение чакам утрешната среща.

Хайде лека от мен  Hug

# 202
  • София
СПАХМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
БОжее, много хубаво бе. Вчера от 10 та днас до 8.30.               

# 203
[color=redМакар че аз ще чакам Мими да даде сигнал, не знам защо, но съм решила по нея да се водя:mrgreen:
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo

Еххх започна ми с усмивка денят. Цеце ще ме умориш от смях бе..
Амиии  то и без това не съм отслабнала още и да не се мъча с диети...яяяя направо да повтарям,а??? Ще го обсъдим.....амааа Елица трябва да си приберя зетя в тях;и без това ще има место след като Юлчето осинови Лена... Joy Joy Joy
Може да обвържим бебеправенето с основният лихвен процент. Като се подоброят условията, за да предоговорим ипотеката и купим по-голямо жилище...Тоест твоето второ дете не зависи от мен, а от американската икономика...тоест направо Обама да ни направи децата и готово!!! Laughing Laughing

Жу ти ако работиш за дете със сини очи, може да стигнеш до футболен отбор....поне мои приятели си направиха 4 момчета с надежда за момиче...и се отказаха накрая...ама няма лошо...
Айдеее наистина ли няма кой да си признае...дори от снощи?? Аз Мерги подозирам..мнооооого си трае напоследък тя...

айде до пицарията...аз към 2.45 ще успея...

# 204
  • София
 Party Аз си признавам за снощи - без бой - но не чакам сини очи  hahaha

# 205
  • Хасково
Добро утро или вече добър ден!

Хубава тема сте подхванали Mr. Green бебета.... Аз все още се двуумя  newsm78 не знам, май искам да поработя малко, да видя и други хора, да водя малко по-дуги разговори, различни от памперси, мляко, пюрета...Също така не мисля, че бих могла да издържа психически на още едно НЕЯДЯЩО бебе.... Май само това ме спира да мисля за второ Crazy Ами, ако и второто е злоядо Shocked
Но със сигурност искам поне още едно дете. Доскоро исках още две дори. Но като си направих сметка с възрастта ми и разликата, която искам между децата и ..... едва ли на 40 бих забременяла Confused
Мими, кефиш ме  Hug Ей до такъв извод сама не бих могла да стигна. Обама не е лош човек, но както се изрази Берлускони (мисля) има доста приятен загар Mr. Green, та едно мулатче дали ще се впише в семейство синеоки Joy

Айде със здраве оставайте и по-леко с пиците Mr. Green днес на срещичката Hug Ако няма да е неудобно пратете една насам, че скоро няма да ме огрее домашна такава Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 206
  • София
katiousha , благородно ти завиждам за съня. Аз ставах 7 пъти снощи и се кърмихме - отиде ми отбиването.
Днес ми се стори топъл, но му мерих 2 пъти Т и няма  newsm78 Сигурно заради зъбите ще да е. И кви лиги точи само - всичките му дрехи са мокри отпред.

mimi22 при мен трудно за футболен отбор, освен ако не е смесен  Mr. Green а и предполагам, че ако третото не е синеоко ще се спра и ще се надявам на синеоко внуче  Mr. Green - ще дебна зетовете и снахите за са синеоки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green за по-сигурно.

Уф, в градината на Таня имат варицела...в тяхната група няма още де, ама мисля че и там ще дойде, понеже в събота бяха сборна група. Аз не я пратих, но със сигурност ще има деца от техните, които са били. И сега съм в голяма чуденка - другата седмица смятах да правя изследванията за ясла и да почва Стеф, ама ако хванем шарка  newsm78 Утре ще се опитам да стигна до сестрата в градината и да се консултирам с нея. Ако пък може да му дам изследванията и той по-късно да тръгне...евентуално.
Толкова много задачи съм си приготвила като тръгне на ясла Стефан. Дано му понесе добре. Другото което ме притеснява, че той все още не ходи стабилно, не търпи пантофи и чорапи на краката си - дали ще има кой да го обува постоянно  newsm78

Айде, сложих една баница сега за следобедна закуска. След малко го храня дребния и се оправям за срещата  Simple Smile

# 207
Ехо! Hug

Хапвате ли си пица, мами? Wink Хмм, за бременеене си говорим... бе и аз искам още едно дете ама ми е рано още. Mr. Green Ама не пия противозачатъчни Whistling Като знам колко трудно направихме Симона (само дето на челна стойка не седях след секс  Laughing) и лежа на тая кълка - че няма да стане толкоз ей така. Grinning Мъжо иска да си правим нещо като Джаксън Файв, ама вариант Данчеви Файв Shocked Шегаджия... Joy

Цеци, викаш Васето добре си поигра с акутУ Joy

Кате, честито наспиване. Сега ме караш и аз да преслушам тукашната Зара, ама тя е толкова скръбна, горката, че не вервам да има нещо. То всъщност е аутлет, ама е доста сбъркана представа за аутлет. newsm78

Жу, дано ви пропусне варицелата. Praynig

Скре4, тази нощ те сънувах, ама не помня точно какво. Нещо бяхме на форумска среща и ти не млъкна да дърдориш. Laughing Ама беше много приятно. Wink

Вчера пак излизахме с шейната и Симона този път мнооого се забавлява. Сега съм я пратила при баба си на гости, ама си я чакам всеки момент.Айде, умната. Hug

# 208
  • София
Дита, в Бг няма Зара ( нормална  Joy ) - има само аутлети . В Скай сити също е аутлет.

# 209
Привет!
Срещащите се  Laughing, сигурно вече сте седнали на сладка приказка. Аз да ви пожелая все пак приятно изкарване, а вие ще го почувствате телепатически  Mr. Green
Много ми е мързеливо днес, снощи попрекалих с виното  Blush На обяд дори забравих да нахраня детето  Blush Blush  ooooh!, сетих се чак в 13.00 ч. Че и се чудя защо е крива и вика ем-ем-ем.  Crazy Еее, ами може ли един път да вика ам-ам, а пък друг път ем-ем, тя е виносвна  Mr. Green
Ох, ще ме прощавате за лигавото настроение  Flutter
Честито първо зъбче на Дара! Да ги реди бисерчетата от тук нататък лесно и бързо!
Радвам се, че палцестискането е имало резултат и Иво е приет в детската градина. юлче, сигурно голям камък ти е паднал от сърцето. Пожелавам му да ходи с желание и да не се налагат отсъствия по болест!
Кате, все така добре да спинка Нинка!
Жу, не знам дали има смисъл да отлагаш тръгването на ясла заради варицелата. В смисъл, че групата на Таня не е в карантина, тя не е имала контакт, въобще не е сигурно дали ще се разблее, че да пренесе и на Стефан. Ако чакаш да плъзне в тяхната група, че и да им мине карантинния период, който със сигурност ще е дълъг, защото ще вземат да се изреждат едно след друго децата, то сигурно чак напролет трябва да гу пуснеш на ясла .
За другото не знам, зависи колко са съвестни и колко са натоварени лелките. На теория би трябвало да се грижат и за това, нали за това са там. Предупреди ги все пак, че не е стабилен, че се събува, че се притесняваш за това - би трябвало да му обърнат внимание след като изрично си ги помолила.
Весе, уби ме с притесненията си  Joy Абе я давай по-спокойно с това ядене, ще оцелее детето, не се тревожи   Joy
Само да те успокоя, че и моята голямата беше мнооого злояда. Сега не можем да й дръпнем чинията  Mr. Green
Оставяш ли я като не иска да яде или продължаваш да я залъгваш и да буташ лъжичките  Laughing
Отивам да пия едно кафе. Чао засега! /то аз май сама си говоря, като гледам, че само аз присъствам в темата, ама карай  Joy/

Общи условия

Активация на акаунт