Сняг натрупа,зимата вилнее - НОЕМВРИЙЧЕ в къщи си беснее

• 15 003
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Привет и от нас!Нали не сте ни забравили?!!

Ние тези дни си имахме здравословни премеждия.
В желанието си да ходи,но все още нестабилен и клатещ се ,Ангел падна и се удари лошо.Всичко беше в кръв,той ревеше,а аз не можех да разбера от къде тече кръв.Уплаших се,но се опитах да изглеждам спокойно,измих го,огледах го и видях,че си е ударил венеца и гълташе течащата кръв.Единственото,което ми хрумна е да го намажа с домашна ракия,метнах му палтенце,бързо в едно такси и при педиатърката,после до детските стоматологии.
За щастие нищо лошо няма,сега само трябва през месец-два да го водя при стоматоложката,за да следи за поява на кистичка или грануломче ,следствие на травмата.Надявам се,че такива няма да се появят.
В бързината и паниката съм тръгнала по домашни дрехи и пантофи,тялото ми е било доста студено и навярно съм направила някое по-рязко движение,защото когато се прибрахме, вече спокойни,седнах на дивана и повече не можах да стана.Секнала съм си кръста. Два дена мъжът ми гледа Ангел,а аз скована от такси на такси,от лекар на лекар се сдобих с торба с лекарства и мазила.След тридневно лечение болката си стои,но вече съм по-подвижна и мога да се грижа за Ангел.
Ей такива работи около нас.Искрено вярвам,че ако е трябвало да се случват лоши неща през годината,то на нас вече ни се случиха и през следващите месеци ще надделеят хубавите моменти.
Само хубави моменти желая и на вас.

Не съм чела цялата темичка,но от последните странички виждам,че сте заформили хубава тема за бебчета.И аз чакам да се похвали някоя от вас!

Юлче,честит ви прием в детска градина!С желание да я посещава Иво!
Мариана 75,много мило ми стана от обясненията ти как Дара те целува ,и Ангел от няколко дена се опитва да ни целува,но по-скоро ни лигави.
Маджурката,Ангел също плаче на сън,когато е бил през деня с повече хора,особено непознати и е превъзбуден.
Дианче,дано това е последният АБ,който пие Любака и бързо да оздравява(малката ми племеница правеше често отити,докато една лекърка не посъветва сестра ми да и дава в следобедните часове чаша козе мляко в продължение на 2-3м.,дали от това или от лекарствата,но отитите спряха,но козето мляко има и разхлабващо действие)
Цеце,от сърце се посмях на омазаната картинка,която е сътворила Василия,то на теб не ти е било до смях,но доста весело звучи.
Роси,я си почивай като нямаш работа,не си намирай такава.

Весело изкарване на тези,които днес сте на пицарийка!(обожавам пица)
Хубав ден,здрави дечица!

За сега толкова от мен,че стаята ,в която ни е компютърът е неотопляема и ми е доста студено.

# 211
Уффф, Баксиска, много неприятни премеждия сте имали  Confused Усъмних се, че има някаква причина да не пишеш, ама така и не се обадих, за което страшно съжалявам  Tired
Надявам се наистина каквото е имало да се случва през тази година, да се е случило и само хубаво занапред да ви очаква  Hug

То малко късно стана, ама се надявам, че си прекарвате и похапвате добре на пицария "Дон еди кой си"  Wink

Чакаме снимки/ ама не само една  NaughtyHug

# 212
  • Хасково
Така... Ние се прибрахме от една много приятна разходка с шейната.  Laughing Този път й хареса на Стела возенето. Голям кеф и аз се повозих.... Мъжо ни дърпаше и двете, събрахме погледите на излезналите на разходка на Кенана хасковлии Mr. Green
Омръзна й обаче по едно време на Стела да седи и я пуснах да ходи, тя пък тръгна да гони едно куче, което много сладко се заигра с нея. Мила картинка Heart Eyes Жалко, че тръгнахме на бързо и не се сетих да взема фотото Crazy, хубави снимки щяхме да си направим...

Аааа Арабелка, вече с яденето поблем нямаме (пу-пу). Хапва си добре, всичко и колкото иска... почти винаги си изяжда с желание цялата порция от ДК. Не се оплаквам изобщо. Но преди беше кошмар, като пиеше само мляко и то с мъки и рев. Друго не можех да й дам (на 5-6 месеца освен мляко и някое блудкаво пюре...какво друго). Та затова са ми притесненията.  Rolling Eyes Ако пак ще се наложи да изтърпя всичко това, което изтърпях със Стела до навършване на 7 месеца... не съм сигурна, че ще мога Rolling Eyes

Бакси, съжалявам за неприятностите, които сте имали. Искрено вярвам, че само хубави неща предстоят да ви се случат!!!

Стела заспа. Отивам да мия чинии Crazy

Лек и приятен следобед на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 213
Ехооуу  smile3503

И аз чакам репортаж от днешната среща  Wink Hug

Ехх Кате най-сетне възмездие и за тебе  Heart Eyes Браво на Нинка, все така да спинка вечер спокойно и непробудно до сутринта.

Моят син тази вечер изневери на себе си. В 2:30 се събуди и реши, че се е наспал. Взех го в нашата стая с майка ми, и започна да ни приказва, да ни щипе по носовете  Confused , а аз тъкмо си бях легнала  Tired . Предадох щафетата на баба му и не знам до колко са се приспивали сутринта. Днес скочи в 8:00. Какво му става на това дете ?  Thinking

Ей много сладка приказка подхванахме за бебетата  Heart Eyes Аз се привърженик на теорията на СЕМ Wink Мисля малко да поработя за да вдигна размера на майчинството поне за първите 12 месеца. Мариян така или иначе едва ли ще успее да се класира за ясла, та поне да не мисля кой ще го гледа до 4 години, ако не и малко повече (ако не изкрейзам де  Crazy , то на приказки е лесно Wink ) Дори се свързах с работодателите за да подготвя документите и започвам да се настройвам психически за работен старт от 01.03  Rolling Eyes  Whistling

Имате много поздрави от Мариян  Wink Седи до мен на компа и ми диктува какво да пиша  Laughing

# 214
Привет!

Точно се връщаме от шопинг, Рони спи, въобще животът е прекрасен. Laughing  Има луди намаления как да не се възползва човек. Дита, ела да видиш Будапещенските Зара, цените са до -70%. Crazy

За второто дете редовно се изказвам, но сега пак. Flutter Обещах на мъжа ми, че преместим ли се в нов апартамент, веднага го почваме. Вчера беше цял ден пред компютъра да търси. Joy И аз не съм на противозачатъчни вече. Нещо не ми понесоха  и ги спрях. Докторът каза да чакам да ги понеса, но на мен ми писна. Надявам се Рони от май месец да тръгне на ясла, аз да си намеря работа извън дома за по 4-6 часа и да работя до началото на девети месец. Така малко ще видя свят, а после с другото бебе ще съм в майчинство само 6 месеца. Такива ми са плановете, дано само да не ми мине котка път. Wink

Днес в Будапеща е обявена смог-тревога, могат да се движат само коли с нечетни номера. Confused Не усещам нищо във въздуха, но вече ми се прииска да се престим на края на града.

Бакши, голямо премеждие сте имали! Sad  Радваме се, че вечи и ти си по-добре, и Ангел се е отървал леко, дано да не се появят грануломи.

Роси, какъв фитнес, само това ти липсва?! Защо ти е, какви калории ще гориш?
За цветоусещането - можеш да го развиеш като гледаш много снимки на професионални фотографи. Колкото повече, по-добре и без да усетиш вече ще знаеш какво трябва да се промени в снимките ти.

Юлче, честито приемане на Иво в ДГ!

Рони се събуди, отивам да му премеря новите обувки. Grinning

Приятна вечер!

# 215
  • София
Чудна срещичка си спретнахме! Много ми беше хубаво на мен, така сладко си се наприказвахмееее..........За протокола - бяхме аз, Юлчето, Жу, Мими, Маруся, Катюша, Таш, Лучи и Медхен. Забравихме да си направим обща снимка, моите не са много, но с помощта и на другите ще наредим пъзела  Wink Ето 5-6 бързи снимки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=325089&pid=9945855. Мими изобщо я нямам в моя фотоапарат  newsm78  Имахме си и кавалер - Митето на Маруся, голям кротуш е той, не гъкна това дете  Heart Eyes

Оставям ви, че Василия пак напира за компа и е пощръкляла  Crazy

# 216
Ейй, най-накрая  Hug Цеци, благодаря, душицо   bouquet
Айде, чакам и другите да пуснат някоя дуга снимка  Heart Eyes

Мамчета, аз официално тук пред вас си обещавам , че повече няма да се втелясвам за болките в крака ми  Crossing Arms
Току що говорих с човек с дискова херния, който ми каза, че има същите болки в същите области всяка година , когато настъпи Есен, та чак до Пролетта  Tired. Не, че ми звучи много добре, но ако знаете какви неща са ми минали през главата  ooooh! , това ми звучи като песен  Whistling

# 217
хай хай и от нас.Митко готви манджа с части от конструктор в една тенджера.аз пека кекс,а татито  гледа футбол САМ на дивана.

срещичката беше много приятна.всички мамчета много усмихнати и страхотни събеседнички.Митко проспа началото на срещата.след това направи проучване къде сме и с кои хора сме.какичките определено му допаднаха.

татито си беше почивало само в къщи.бях му оставила малко задачки,ама не ги е свършил.поне си е стоял в къщи.

аз съм фенка на Зара ама на Митко нищо не съм му купувала освен едно якенце и един пуловер.най-често аз и татито си пазарим от там.за съжаление не са им много качествени нещата.ама поне са евтини.та по често сме с нови дрешки.

канелска в какво си изразява не свикването ти с противозачатъчните?аз пия "жасмина" и този месец като правех едноседмичната почивка ми дойде на 2 или 3 ден.какво да правя?да започвам ли следващата опаковка и нормално ли е това?

катенце ама ти искаш детенце да е идеално.ти пак се радвай че пак е имало на кой да предадеш нощната щафета.у нас в това отношение няма график.става само таткото.ама напоследък той не чува нощем и ставам аз.то било голяма гадост.като дрогиран си на другия ден.трябва да видя дали драго не си слага тапи за уши.преди аз не чувах бебо а сега той...........  newsm78

оставям ви че дребчо ме видя че съм на компа.лека за сега.ако ми остане време по-късно ще ви нагледам.

# 218
  • София
И тъй. Я да видим сега кой, какво, що...

Втора сутрин Митко ме събужда, като ми бръкне в носа и с нокти разранява, а аз по принцип имам тънки стени и веднага ми шурва кръв, дори ако искам носа да си издухам. Абе диваненце ми е, ама не мога да му се сърдя, като му погледна сладката муцунка  Heart Eyes

Дита, има как да ме сънуваш, нали знаеш какво говоря аз за рускините  Mr. Green
Бакши, горещо се надявам да няма никакви последствия от злополуката  Praynig ! Прегръщам Ангелчо!

Надявам се до довечера да  видя още снимки от срещата  Peace

# 219
Попрочитам ви днеска,ама вс ене намирах време да се включа,то една неделя за кое по-напред Whistling Отказвам се от опитите си да точа баници,денска прави тутманик и баница и определено тия работи не са ми силната страна,въпреки,че станаха вкусни.Абе по-нататък,ако имам време пак. Даже официално казах,че от утре спирам да готвя и чистя-САМО ако имам време и Ива не ми виси на крака,омръзна м се да се натоварвам,за какво...
Бакши сигурна съм,че не Ангелчо нищо му няма,ударил си е някое зъбче,дано не се е уплашил много Praynig Гледай ти да си почиваш,докато татито помага,че после кой ще гледа Ангелчо,дано си по-добре вече-пиши Hug
Ванилия поздравявам и теб за смелостта ти за толкова скорошно второ дете Hug
Всички присъствали на днешната среща-завиждам ви най-неблагородно Crossing Arms  Hug
Еличке пак си много фешън-това кожен панталон или пола е Crazy,а сватята много засмяна бе и пуснала дълга коса Mr. Green Юлче Hug Цецето ми се стори с грим и прическа-браво! Но малко снимки сте пуснали Naughty Лучи с цигарка,а Wink Много е хубаво в тая пицария,няма да ви мисля Wink

Ивче гони баща си за кола #Crazy,как пък токова мЯза на него бе,тц-тц,вкъщи с литри я пие Shocked Иначе той само я хвали колко умна била,другите бебта не разбирали толкова Laughingкато не влиза тука да чете Laughing Иначе верно всикчо разбира Ивчето-казваме и да си седне на столчето-сяда си,затваря вратата като я помолим,мъкне ми прахосмукачката да чистим като направи много трохи Flutter,абе да си я похваля,то има и още,ама айде стига съм ви занимавала. Ох,пак ми кацна на крачола-отивам...

# 220
  • София
Здравейте, страхотни, невероятни, прекрасни!  bouquet

Много сте готини и мамите на срещата, за която не-благородно ви завиждам. Ние си имахме баба днес и излязохме двамата с мъжа, че не бяхме излизали без дете от месец. Заради това и не можах да дойда на срещата, но виждам, че те си стават редовни и скоро ще се класирам и аз. Поне Цецето ми е близо и мога да я видя на кафе като свърши работа някой ден Wink

За следващите деца аз, засега, не мисля да се включа, защото и за това още не съм намерила детегледачка, а ми се ще да се върна към работата. Струва ми се, че е най- добре преди да родя второ голямото дете да е поне на 5- 6 години, за да може ако не да помага поне да не е и то бебе.  След 6 години ще съм на 38 и не съм убедена, че ще ми се иска пак да спра работа и да се върна към нея на 41-42. Но с времето разсъжденията се променят, та тогава ще му мисля.

Канелска и в София трябва да обявят смог тревога, но си питат ушите. Поне при нас има такава гъста, миризлива мъгла, че направо не може да се диша навън.

katiatg Наистина е хубаво да се върне човек на работа. Аз изкукуригвам вкъщи и се чудя дали ще разбера, че е дошъл момента, в който не съм полезна на детето, а му вредя.  newsm78 При всички положения искам и аз през март- април да започна някаква дейност поне за по 4-5 часа на ден.

baksisa Радвам се, че сте по- добре с Ангелчо. И аз си казах, че нещо е станало като те няма толкова време, но се надявах да е нещо добро.

арабела Лигавото ти настроение ме разсмя до сълзи.  Joy Права си, да се изказва конкретно, точно и ясно детето. какви са тия един път ам, друг път ем. Joy

Jutoo   Явно е варицелено време- дори една моя приятелка на дърти години сега е болна. Аз също не съм карала никакви шарки и се чудя какво ли ще стане като младежта започне да ги кара. Всъщност, по- добре е да не знам, засега.

*Весето* Май по- често първото и второто дете не си приличат много, така че шанса и второто ти дете да е злоядо е минимален. Гледам, че и на теб не ти се ражда пак на 40, но като мине време ще видим дали сме останали на същата вълна. кино звездите започват тогава да раждат, за да се подмладят, та знае ли човек ако се прочуем какво ще ни скимне Laughing Гледам и sladurka има такива съображения, но на нея и е лесно, че сигурно ще е на 40 след 20 години. sladurka  Hug

mimi22 Обвързването на бебеправенето и лихвения процент ми звучи като домашен валутен борд. Телефона на Обама ще ти го дам по- късно, че ми е в другия тефтер в стаята на детето и не ми се ще да го будя, че тъкмо заспа.

katiousha Честита ви нощ със сън. Дано и тази да е такава. Стискам палци.

SEM  И ние нямаме шейна, но в тези 60 квадрата само шейна няма, та нямам угризения. зимата ще мине бързо, а и нашата количка е оф роуд танк и прегазва и преспи и всичко. То не, че излизаме по цял ден в този студ и мъгла, но по принцип.

Отразих това- онова и сега ще се отдам на блажено безделие. Ако на някой не вземе да му расте нещо, което да го събуди, естествено.
Лека и приятна вечер и на вас!  bouquet

# 221
  • София
Ехо,

Срещата беше страхотна - неусетно минаха 4 часа. А малкят Митко беше супер спокоен, не измрънка дори веднъж  Heart Eyes

Ето програмката за това детето на кой родител повече прилича:
http://www.myheritage.com/FP/Company/look-alike-meter.php?lang=BG

Децата са по леглата.  smile3524Послушах съвета на Мими и сега в спалнята е сигурно 18 градуса. Ще моржуваме тази нощ, но дано има ефект. А ако утре не пиша, значи са ми замръзнали пръстите. Mr. Green

baksisa
дано всичко е наред и няма никакви последствия  Hug

Да ви питам - колко грама трябва да е вечерята, че да не огладнява мъника?  newsm78

От тази бира нещо ми се доспа яко... beer3 ще полегна пред тв-то и да видим ще гледам или ще ме гледат  Mr. Green
Лека   bouquet
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора. Ще дочитам после.

# 222
аз забравих да ви кажа че снощи Митко е играл поне 30 минути с чехлите ми като се опитваше да ги обуе и като успя правеше смешни опити да ходи из къщи с тях.снимала съм го на клипче.ако успея някъде да го кача ще ви го пусна да се посмеете.

beer2    beer   черпим таткото къпе САМ Митко.а аз лежа и гледам телевизия.

# 223
жу от де мила го намери.уникално е.оказа се че митко прилича не мен повече от колкото на баща си с 20%.колко е вярно не знам но ми беше много забавно.

само като ми хвалите детето го плюйте по 2 пъти.

# 224
  • София
И ако иска те да знаете Нина е моя дъщеря !!!  Naughty Къв баща - кви 5 лв?  hahaha hahaha

само като ми хвалите детето го плюйте по 2 пъти.

Тъй ша го плювна - та направо ще го изям - Кате Кате.... Heart Eyes

Срещичката беше супер - както винаги. След три недели пак около кръглата маса  Peace. За срамотите се изложих с фотото - има само две три сн... другият път повече.

Катеее, ай идвайте си вече в Сф. Стига с тия болести, тия АБ.

С тия 18 гр, няма да се разберем. Нещо се намръзнах одеве и викам на Ники като прибрах-лелее, нещо мие студено, ще сложиш ли на парното- гледа той Т-ра и вика е хубаво ама 29 гр  #Crazy . Та не знам какво ще е на 18 гр. Thinking

Да изклюкаря - до кат си тръгнахме с Мимито,  Елица - пица не си беше изяла пицата  hahaha.
С тия салатки и пици, да бяхме хапнали и по нещо сладичко--- за шоколад се спомена по едно време.

А и Таш беше лоша - имало намаления във Фокс Кидс и били до 15... и ..... Party сега трябва задължително да се посети. Знам аз , че лесно ми се пали фитила, сега остава тати да разбере  Mr. Green.... Таш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт