Ние тези дни си имахме здравословни премеждия.
В желанието си да ходи,но все още нестабилен и клатещ се ,Ангел падна и се удари лошо.Всичко беше в кръв,той ревеше,а аз не можех да разбера от къде тече кръв.Уплаших се,но се опитах да изглеждам спокойно,измих го,огледах го и видях,че си е ударил венеца и гълташе течащата кръв.Единственото,което ми хрумна е да го намажа с домашна ракия,метнах му палтенце,бързо в едно такси и при педиатърката,после до детските стоматологии.
За щастие нищо лошо няма,сега само трябва през месец-два да го водя при стоматоложката,за да следи за поява на кистичка или грануломче ,следствие на травмата.Надявам се,че такива няма да се появят.
В бързината и паниката съм тръгнала по домашни дрехи и пантофи,тялото ми е било доста студено и навярно съм направила някое по-рязко движение,защото когато се прибрахме, вече спокойни,седнах на дивана и повече не можах да стана.Секнала съм си кръста. Два дена мъжът ми гледа Ангел,а аз скована от такси на такси,от лекар на лекар се сдобих с торба с лекарства и мазила.След тридневно лечение болката си стои,но вече съм по-подвижна и мога да се грижа за Ангел.
Ей такива работи около нас.Искрено вярвам,че ако е трябвало да се случват лоши неща през годината,то на нас вече ни се случиха и през следващите месеци ще надделеят хубавите моменти.
Само хубави моменти желая и на вас.
Не съм чела цялата темичка,но от последните странички виждам,че сте заформили хубава тема за бебчета.И аз чакам да се похвали някоя от вас!
Юлче,честит ви прием в детска градина!С желание да я посещава Иво!
Мариана 75,много мило ми стана от обясненията ти как Дара те целува ,и Ангел от няколко дена се опитва да ни целува,но по-скоро ни лигави.
Маджурката,Ангел също плаче на сън,когато е бил през деня с повече хора,особено непознати и е превъзбуден.
Дианче,дано това е последният АБ,който пие Любака и бързо да оздравява(малката ми племеница правеше често отити,докато една лекърка не посъветва сестра ми да и дава в следобедните часове чаша козе мляко в продължение на 2-3м.,дали от това или от лекарствата,но отитите спряха,но козето мляко има и разхлабващо действие)
Цеце,от сърце се посмях на омазаната картинка,която е сътворила Василия,то на теб не ти е било до смях,но доста весело звучи.
Роси,я си почивай като нямаш работа,не си намирай такава.
Весело изкарване на тези,които днес сте на пицарийка!(обожавам пица)
Хубав ден,здрави дечица!
За сега толкова от мен,че стаята ,в която ни е компютърът е неотопляема и ми е доста студено.