Сняг натрупа,зимата вилнее - НОЕМВРИЙЧЕ в къщи си беснее

• 15 002
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • някъде там
здравейте маминки  Hug

newsm10 хубава срещичка сте си направили на сладки приказки

аз малко съм в лош период умувам умувам и да видим кво ще стане /за мъжо де, неведнъж съм споделяла колко е чапат, понякога имам усещането че живея с бездушно същество/ ......... не ми тече мисълта да ви разкажа

за противозачатъчните - от около 5м. пия Диане-35 и си знам 3 дни след последното хапче съм с МЦ, нямам болки първите дни и всичко е ОК  Peace
а относно децата - винаги съм искала да имам две дечица, мъжо не искал повече, но то не е задължително от него да е второто нали  Wink е няма да е на този етап, ще ми се малко да поработя и тогава може 

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 22:16 от renyto

# 226
  • София
Жу, ама ти верно си нема работа с тая програма, от половин час качвам различни снимки, и резултатът е все един и същ - с 3-4 процента приличала на баща си повече.  Хич не ме устройва тоя резултат  Laughing

Най-после си имаме и ние горно зъбче, тая вечер го видях Party Три зъба са си сериозна работа вече, остават ни само 19  hahaha Миналата нощ ми прави криза Василия и съм я разнасяла на ръце посред нощите, както когато беше бебе и имаше колики. Явно тогава е прорязвало зъбчето.

Снимчице, следващия път направо въздушен коридор с конвой ще ти осигурим, но няма да имаш право на отсъствие повече  Naughty  Хубаво е все пак, че сте успели с мъжа ти да излезете като свободни хора. Ние с Мими се отказахме от услугите на Обама, защото ще излязат мулатчета и така ще лъсне голата истина  hahaha После какви обяснения ще даваме?

Ей, ама днес много сладък лаф му ударихме верно  Heart Eyes Нашият тати ми беше звънял и не съм го чула, като тръгнахме му звъннах и го питам проблем ли има, а той: "Не, ама стана 6 часа вече...." hahaha Joy Joy Ааааа, ще видят те кон боб яде ли  Laughing

Брех, това мойто дете тука някакви монолози ми изнася и не ще да заспива  Thinking Ще взема да поработя малко, че утре е понеделник  Crazy

Лека нощ!

# 227
Добро утро!

Днес съм ранобудна  Flutter Ще ходим до Пловдив.
Баща ми има да взима от Пътно строителство 30 000лв, от миналата година, а досега са му превели само 2  Crazy Ще ходим да видим какво става с останалите, да не би да са се изгубили някъде по трасето  Mr. Green

Жу, и аз снощи пробвах , но само веднъж за двете децата и за двете ми казва, че били деца на майка си и баща си  Joy И на двете стрелката се закова точно в средата  Flutter Пак ще пробвам с други снимки, да видим какво ще каже, дали резултатът ще остане непроменен  Peace

Завиждам ви за 6-те часа откарани в сладки приказки  Heart Eyes Дано продължите с тази практика и до Лятото, та да се включа и аз в една такава  Heart Eyes Ама как ще стане, не знам. Много ми се иска поне веднъж да ви видя без Сашо, че се чувствам напрегната, когато и той е с мен  Rolling Eyes Ама да знаете, че сама ли съм, нямам ставане  Sick Питайте Сончето, милата, цял ден и виснах на главата  ooooh! Дано не съм и досадила прекалено много и да иска пак да ме види  Mr. Green
Да дойде това време и да сме живи и здрави, пък ще го накъдрим някакси  Hug

Снимчице, искрено се надявам най-сетне да се видим и с теб  Heart Eyes
А и други мами са ми легнали така на сърцето, пък още не съм се видяла и с тях  Heart Eyes
Ха дано!!!

Ренка, какви са пак тези катаклизми у вашата къща  Naughty

Катюшке, надявам се, че и тази вечер си се наспала  Hug

Канелка, не смятам да горя калории  Hug Ама нали трябва да се раздвижвам повечко заради проблемите с гръбнака  Rolling Eyes Поне така ми беше казал един сърбин. В момента съм роботизирана. А и -25кг от най-голямото ми тегло, представи си каква ми е увиснала кожата  ooooh! Ама тя изобщо не знам дали има някаква възможност, освен оперативна , да се поприбере  Confused Има нещо хубаво поне - колкото и бебета да износя, едва ли ще има разлика в изглеждането ми преди и след  Joy

Айде, това беше от мен, че време не остана да се изкъпя и да тръгваме  Hug

# 228
  • София
Хихихихи, Роси - наспах се  - ама Нина небеше при нас  Mr. Green.

Днес ще ходя до работата, да занеса една декларация ( смених си дебитната карта ) и ми е едно....имам шесто чувство , че ще ме привикат на работа  Sad. Та допивам си кафето и изчезвам.

Весел ден на всички!

# 229
хай.спите ли още.

Днес щях да имам приятелки на сутрешно гости. Ама снощи толкова ме мързеше да си умия чиниите и да събера играчките на дребното в хола......... и си викам “утре(демек днес)ще лежа цял ден. Дано мацките не дойдат” и ето след по-малко от 5 мин.момичетата звъннаха да кажат че ще го отложим за друг ден. Напоследък като си пожелая нещо и се сбъдва. Ама такива дребни неща. Още не съм спечелила от тотото.

Кате какви 18 градуса. Много смело ми се вижда.вярно заради детето ама нема да изкласим на такъв студ честно. Снощи оставихме радиатора (преносимия) в спалнята когато заспа Митко. А докато си легнем с Драго умряхме от студ.поне снощи си успяла да се наспиш.да ти е жива и здрава бабата че да ти помага.

Жу и ти ли бе душа. Дано не са ти замръзнали пръстите.

Ренка мъжете са кофти хора с малки изключения. И аз така си мислех за моя че е без душа.... ама някой път не знам какво им е в главата. Намери някакъв подход към него. Бъди малко актриса. Драго не беше къпал малкия поне 2 месеца. Преди дни му вдигнах скандал ама така само си разваляме отношенията повече и той нали е скорпион ми прави някой път на пук. Пък и видях че с лошо не става. И снощи легнах и викам “нещо ми е зле,ще се мре.моля те изкъпи митко сам” и го изкъпа. Едва ли този номер ще върви всяка вечер ама поне ................ желая ти успех. Ако ще ти олекне споделяй с нас ако те мъчи нещо. Пък ние поне ако не можем да ти помогнем, сме добри слушателки.

Цеце честито зъбче. Ами то 19-19. а после ще смятаме колко са останали да сменят като започна да падат млечните зъби. Тогава ще има зъбни феи и т.н

на мен ми е много зле че ми дойде снощи и сега съм като парцал.ще полежа поне до обяд пък после ще стана да пооправя.

лек ден за сега.

# 230
Да си кажа и аз колко съм тонизирана от вчерашната среща  Hug Но пак ми се струва, че не се видях достатъчно с всички. Другия път ще сменим местата  Mr. Green Беше ми много забавно и времето мина мнооого бързо  Sad Нищо, скоро пак  Wink
Специални аплодисменти за Юлчето, Маруся и Катето, които доидоха от доста далече  smile3501
А Митето е такава душичка и така сладко ме гушна, че вече съм 100% убедена, чеако имам второискам да е момченце  Grinning
Кате, хубаво е на работа ...  Rolling Eyes

Толкова ми е зареждащо сутрин с Таш. Дори да съм изнервена и ядосана само като й видя усмивката и се настройвам положително. Деня ми започва добре и после ако ще с чук да ме удари някой по главата не ми пука  Mr. Green Жалко, че няма да я срещам вече всяка сутрин  Cry

Мариянче, честито зъбче  Party

Баксиса, дано няма никакви кистички и т.н. И аз се убедих, че белята от нищо става. Грижи се за себе си и скоро да се похвалиш с липсата на болежки  Peace

Още исках да пиша, но ще се потрудя малко и после пак.

# 231
 Клас стани - клас миррно!  smile3534

Изчетох ви и викам да се разпиша, че то тези дни големо хойкане беше, събота до 02ч по баровете, а снощи до 00ч по кината и вечери и РД на кума. Еми живот си е, даа... да не ме съжалявайте  Laughing

2-то дете - след 4-5г. Сега определено не е моя момент за детенце. Нека си израсте Ники и да се оправим в тази София и новоте дете ще озари живота ни пак, но ще имам 2 деца!
Ние си имаме мама Ноемврийка, която сега има бебенце номеврийче - Лейди! Тя ни зарадва с хубавата новина.Иначе за сега не бях се замислила кой ще се похвали с нова лентичка в подписа си, но хайде чакаме я!
Противозачатъчни - не пия никога такива неща, не ми влияят добре и не е моя работа да мисля за това  hahaha Sick
Срещата в пицарията прекрасно  е всичко, радвам се за планирания ритуал, който се заформя и събирането да се  повтаря ли повтаря! Надявам се скоро да се присламча към вас.  Praynig
За яслите искам да ви попитам, трябва ли да имам Софийско местожителство/ временно или постоянно/, за да се подават документи за ясла/ кандидатстване/?Не съм на ясно какво ме очаква съвсем скоро, а и чакането разбирам от вас, че е много дълго?Не мога да действам сега  и да пусна документацията да си чакаме ред, защото незнам къде ще сме на квартира и къде да се наредим на опашката, ужасно ме е страх и незнам какво да правя.Може да остане варианта с частните ясли, ама с парите надали ще може да си го позволим. Абе изобщо какво трябва да направя сега като дойда в Сф, за да запиша детето на ясла?
 Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes Sick

Ползотворна седмица на всички!

# 232
  • София
Хихи, наистина още нямаме похвалила се мама с ново бебче Simple Smile Мисля си, дали ние, които сме с по две деца, нямаме пръст в тази работа  Crazy Шегувам се, разбира се  Hug

Противозачатъчни никога не съм пила. И сега не пия. Страх ме е от тях, колкото и да ме убеждават докторите, че всичко ще е наред.

Гале, регистрирай се в Сф, защото се гласят да направят Сф жителство основно предимство. Подавай молба където се сетиш, че би ти било удобно. После ще си издействаш преместване, ако трябва. Хиляди места недостигат. Още сега можеш да кандидатстваш в сайта.

Жу, как си? Измислихте ли нещо по въпроса с почивката? Толкова ти съчуствам и те мисля.
Ако искаш някой път може да ми оставиш дечицата у нас. Говоря ти серизоно, може да разчиташ. Все ще се заиграят децата и ще мине времето Simple Smile

# 233
Добро утро! bouquet

Жу, благодаря за линка. Много забавно беше. Уж съм качила там родословното ни дърво, но не съм забелязала тази програмка. Преди време имаше и търсене на прилики със знаменитости.
Сега два пъти пробвах с различни снимки, оказа се, че Рони прилича на баща си с 3-4% повече, отколкото на мен. Но наяве май не е така. Wink

За грамажа на вечерята - към 200-250 гр. Жу, последното ми откритие Joy във връзка с нощния сън на децата е, че спят непробудно, ако всички ел.уреди в стаята им са изключени изцяло от ел.мрежата. Правя така в стаята на Рони от една седмица и не се буди изобщо през нощта. Струва ми се, че това е разковничето. Ако теорията ми се затвръди, ще пиша дисертация. Joy

Маруся, ако хапчетата са по 21 бр. за месец, съвсем нормално е през 7-дневната почивка да ти дойде МЦ. М няма, само ако не правиш почивка. Моите противозачатъчни ги спрях, защото М ми идваше на две седмици и траеше по една без да съм спирала хапчетата - 28 броя са, без пауза. Лекарят каза, че с времето нещата ще се нормализират, но не ми се чакаше. Освен това ми се появи ужасно главоболие. Преди с Диане-35 нямах никакви проблеми, но те пък не стават за кърмещи и затова ги смених.

Роси, без съмнение имаш нужда от раздвижване. При проблеми с гръбнака ежедневната гимнастика даже е задължителна. Но не всички упражнения са подходящи, най-добре отиди на лечебна гимнастика. Може и в нета да потърсиш нещо. Целта на гимнастиката е да се заздравят коремните мускули, за да могат по-добре да държат гръбначния стълб. Щом нямаш ДХ с малко усилия, ще се чувстваш доста по-добре. Мъжът ми прави гимнастика по два пъти на ден, но упражненията са специално за неговия случай, затова не става директно да ти ги препратя. Питаше ме как е той, благодаря. Добре е, само че ме ядосва, че не се пази достатъчно според мен - започна да вдига чанти с покупки, уж не много тежки, но направо изтръпвам като го видя. На едно събиране пък, понеже беше единственият мъж, тръгна да вдига един стол, който хич не беше лек - било му неудобно при толкова жени, той да седи и да не кавалерства. Вярно, че повечето бяха непознати и не знаят за проблема му, но след три години страдание, не си струва за един миг кавалерство да прати всичко по дяволите.

ПростоАз, спомням си, че преди докато беше бременна беше писала, че ще е супер да си имаш един ултразвук и да си слушкаш Ная у дома вместо постоянно да ходиш по прегледи, за да я видиш. Е, вече има ултразвук за домашна употреба, носи се като walkmen и не е скъп, препоръчителната цена беше към 120 лв, видях рекламата в едно унгарско списание. Да знаеш, за следващото бебе. Heart Eyes

Сладурка, благодаря, но моето не е смелост. Аз съм малко по-напред с годинките и не ми се иска да чакам много и после лекарите само да ме стряскат и да ме пращат на всевъзможни прегледи. Бързам да приключа със семейното планиране и за да си направя лазерна епилация и евентуално корекция на каквото остане от бюста след кърменето. Та цялата работа си е чиста проба егоизъм. Joy

Лек ден на всички! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 11:55 от Ванилия Канелска

# 234
  • София
Завърнах се. Ейй голям студ на вън ( кат че ли пеш ходих  Mr. Green ).
Шефовете не са се прибрали още от околосветското пътешествие и избегнах ЗА СЕГА въпроса за връщането. Но в края на месеца със сиг ще ми звъннат ( това според колегите ).

# 235
Ванилия направо ми вдигна настроението Laughing,значи бързаш с потомството,защото след това следват разкрасителните процедури hahaha Аз пък не си правя планове кога ще е,или пък второто от кого ще е Twisted Evil(и аз като Рени..) А пък Арабела определено ми направи комплимент-Арабелче след 20 год живот и здраве ще съм на 48г Joy
Гале ти си ми ясна като не пишеш уикендите-програмата е тежка Wink
Роси като вземете днеска парите да почерпиш виртуално Laughing

Ивчето днеска я вдигнах в 07.00,напараво душичката и спеше,ама я пратих с баща и да я закара до свеки,че в тоя студ къде ще я водя аз.Поне с енадявам да си измести режима и да заспи по-рано тая вечер Praynig
Айде до после ще работа ми се отвори.

# 236
мале нищоправенето също умаряло. аз трябваше да ходя при гинеколога ми но в този студ не мърдам от вкъщи.лежим си а Митко кръжи около мен и разнася играчки,дрехи и каквото намери.и на него му скучно,ама какво да направя.хайде да идва затопляне че само в къщи е трудно.

галче страхотна програма си имала уикенд.

ванилия и аз като теб смятам като родя второ да направя корекция на бюста си.но защо ще чакаш с лазарната епилация?не няма да ти навреди на следващото ти детенце.

сладурка то по-добре е децата рано да стават и рано да си лягат.и аз предпочитам да стана в 6 или 7 по ми е дълъг деня и е по ползотворен.а Митко днес се събуди към 9 съответно тогава събуди и таткото и той закъсня за работа.така аз се излюпих от леглото към 10 и то нищо не ми се правеше.дано ивето заспи раничко довечера.на теб лека работа.

аз се връщам да лежа на дивана под юргана.

# 237
Ами, Маруся, за да е ефективна лазерната или фотоепилацията трябва да има стабилен хормонален фон, а една бременност го нарушава и космите пак ще поникнат. Единствено, ако бременността се планира по-далече във времето, става, защото трайността на този тип епилации е около 5 години, доколкото съм запозната.

# 238
  • от Луната
Здравейте, момичета. Чета ви и ви се радвам. И ви завиждам за хубавата срещичка Mr. Green
 Ние днес най-накрая направихме ваксината  ooooh!. Мишка напоследък не спи много добре през нощта, а и през деня не спи много. Мисля, че е от зъби, а и пустите сополи не минават. Какво ли не капах вече Tired.
Говорите си за бебенца Wink По принцип и аз искам още едно, но искам първо да си намеря работа, да поработя и тогава, че сега ме осигурява един познат. А и Мишка да поотрасне малко и да е мамина отмяна, а не да се окажа с 2 бебета, така че аз съм си типичния егоист Mr. Green. Не пия хапчета, нямам им никакво доверие особено след като забременях с тях и се наложи да правя аборт Confused
Жу, програмката е страхотна, според нея Мишка е на мама и тате Laughing

# 239
Привет момичета  Hug
Да ви почерпя,че моята сладуранка днес е именничка  Heart Eyes

Жу,да ти е жива и здрава и твоята именница и много да ви радва   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт