Мойта Таня празнува на Стефанов ден, че е кръстена на баба си Таня, която пък била кръстена на баба си Стоянка

Дианче, мислихме този уикенд малко да прескочим до Пловдив, ама вчера гледах прогнозата и голям студ. Днес обаче я променили, ама ... на мъжо сестра му била там и тя искала да спи само в стаята където спим ние с децата по принцип. Имат и друга стая със спалня, но това легло така скърца, че и като дишаш се чува бе - ужас, а Стефан се буди и от прозявка, та представете си кво спане ще е - мерси. Та се ядосах де...елате, елате...пък после - ми ся къде ще ви сложим да спите. То само ще се изнервя още повече. Та незнам и аз кога ще почина и къде...няма да е скоро. Дано поне се уреди това за Венеция - до края на месеца ще знам със сигурност. Тия мента, валериана и глог хич не помагат.
Днес опаковах Стефан и ходихме за кухнята, ама то не било толкова студено, не духаше и си направихме хубава разходка. В 4 и 30 пак ще излизаме, че ще водим Таня на пиано

Леле Стефан така блъска нещо в другата стая, че имам чуството че ще слезе на долния етаж. Отивам да го видя кво е решил да счупи.

Насреща съм, ако решите
Тези минути спокойствие са ми много ценни и приятни

Не ме стряскай така бе жена,небива да има нещо точно сега,а така ме накара да се замисля,че нещо много ми се пишка напоследък,червата ми къркорят сякаш човече рита вътре
рано ми е още.
Моите се смучат по 1-2 хапчета 3 пъти дневно. Наистина не са силни, както истинските успокоителни, но все пак малко отпускат.
Но за лазерната епи май нямаше значение цвета, знам ли, уж проучвах, но вече всичко забравих ... 
няма да се успокоя.