Сняг натрупа,зимата вилнее - НОЕМВРИЙЧЕ в къщи си беснее

• 14 998
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Софи, честит имен ден на Танюшката, да ви е жива и здрава!

Мойта Таня празнува на Стефанов ден, че е кръстена на баба си Таня, която пък била кръстена на баба си Стоянка  Mr. Green та така го решихме - с едни куршум 2 заека - и двамата на един ден ще празнуват и черпят ... засега  Wink

Дианче, мислихме този уикенд малко да прескочим до Пловдив, ама вчера гледах прогнозата и голям студ. Днес обаче я променили, ама ... на мъжо сестра му била там и тя искала да спи само в стаята където спим ние с децата по принцип. Имат и друга стая със спалня, но това легло така скърца, че и като дишаш се чува бе - ужас, а Стефан се буди и от прозявка, та представете си кво спане ще е - мерси. Та се ядосах де...елате, елате...пък после - ми ся къде ще ви сложим да спите. То само ще се изнервя още повече. Та незнам и аз кога ще почина и къде...няма да е скоро. Дано поне се уреди това за Венеция - до края на месеца ще знам със сигурност. Тия мента, валериана и глог хич не помагат.

Днес опаковах Стефан и ходихме за кухнята, ама то не било толкова студено, не духаше и си направихме хубава разходка. В 4 и 30 пак ще излизаме, че ще водим Таня на пиано  Wink

Леле Стефан така блъска нещо в другата стая, че имам чуството че ще слезе на долния етаж. Отивам да го видя кво е решил да счупи.  Mr. Green

# 241
Честит имен ден на Таничките в темата! Hug

При нас- нищо ново. За това ще ви поздравя с любимата песен на Симона и ще ви нагледам довечера. Wink

http://www.youtube.com/watch?v=9NIlQXyuw-I&feature=related

# 242
  • София
Софче, да ти е жива и здрава именичката! Честит имен ден на всички празнуващи днес!

И аз исках да си равя лазерна фотоепилация, но ме отказаха...била съм мнго руса и трябвали поне 5-6 процедури..триъгълник и подмишници 120лв  Rolling Eyes Е, мерси....засега мерака ми утихна  Laughing

Жу, стискам палци за Венеция! А за другото не се ядосвай, сигурна съм, че те не могат да го видят през твоите очи и ще останеш неразбрана, с изхабени нерви   bouquet Насреща съм, ако решите  Hug

Току-що приспах Павката, сипах си хапване и ще почивам Simple Smile Тези минути спокойствие са ми много ценни и приятни Simple Smile
Утре съм решила да ходя да си резна косата Simple Smile Да видим, дали ще има час при фризьорката ми. Защото , не ви се оплаках, ходих при една, която ми отряза 10см от косата и ме наръпа цялата. Сега се навивам с ролки за да имам някакъв вид. И так аили иначе трябва да оправяме поразиите, ще я резна повечко...тази дължина до раменете хич неми се нрави.
Хайде, лек ден от мен!  bouquet

# 243
НАй-сетне ви прочетох  ooooh!
Сега немога,но довечера съм сама и мисля да се поотчета подобаващо и да натрия носовете на някои  Twisted Evil като на Мими например  Crazy Не ме стряскай така бе жена,небива да има нещо точно сега,а така ме накара да се замисля,че нещо много ми се пишка напоследък,червата ми къркорят сякаш човече рита вътре  ooooh! Не,не  Naughty рано ми е още.
Хайде до довечера,отивам да изпия едно кафе,докато Габона спи  Wink

# 244
моми4ета срам не срам ще ви кажа че легнах с Митко към 1:30 да го приспя в хола на диванчето и после с него сме заспали а аз до преди 20тина минути а Митко още спи.КЕФЧЕ.ще го изчакам да се събуди ще закусим и аз се захващам с чистенето.а и за вечеря нещо ще трябва да спретна.а нямам много продукти.нали събота беше работен ден и не успяхме с таткото да идем да на пазарим.

жу и при мен няма ефект от валериана.ти по колко пиеш?

дианка не ми се струва много за мишници и триъгълник.много съм се навила да ме отърват от космите на тези 2 места.но това което каза ванилия ме накара да си помисля.

малкото се събуди.колко сладичко ме гушка..........  Hug много е привързан към мен.преди за баща си умираше а сега стой на вратата 1 и нещо да го чака.гушне го като се прибере.стои при него 3-5 минути и после пак мене търси и от баща си бяга.какво ще прави като трябва да ходи на ясла.

айде до по-късно момичета.

# 245
  • София
жу и при мен няма ефект от валериана.ти по колко пиеш?
Ами пише от 1 до 3 дневно, аз пия 3, ама вчера май 4 глътнах  - забравих  Blush

Дианче, благодаря много за предложението  Hug Надявам се като тръгне Стефан на ясла малко да се взема в ръце, ще имам повече време за мен - ще отида на фризьор, козметик, може и масаж...ще видя някъде на йога да се запиша.

Ох, то станало време да отивам за каката, а Стефан спи - оставям го в нас и бягам. Стискайте палци да не се събуди следващите 20 мин Simple Smile Излитам, метлата е паркирана пред вратата и чака да я подпаля  Mr. Green

# 246
  • София
Жу, ама те не се пият, бре  newsm78 Моите се смучат по 1-2 хапчета 3 пъти дневно. Наистина не са силни, както истинските успокоителни, но все пак малко отпускат.

# 247
  • София
Жу, ама те не се пият, бре  newsm78 Моите се смучат по 1-2 хапчета 3 пъти дневно. Наистина не са силни, както истинските успокоителни, но все пак малко отпускат.

Хм, тези са като едни смлени тревояци на хапчета. Ама то всъщност е написано така Дозировка: по 1-3 таблетки дневно след хранене. Не е уточнено смучи ли се, пие ли се  newsm78

Оставих Таня на пианото и в 5 ще ходя да я взема, Стефан си спи  Wink

# 248
Честит имен ден на Таня на Софи!
Поздрав от Рони за именничката: http://ca.youtube.com/watch?v=RpVqM2TGhiE

За лазерната и фото епи /накратко Wink/ - Аз още не съм питала за мен колко процедури ще трябват, макар че не са ми много руси, но все пак са светли, а най-лесно било черни косми на бяла кожа, но откъде такива късметлийки. Confused Имам една приятелка, която работеше в студио за фотоепилация и търсеше върху кой да се обучава, но тогава бях бременна и съвсем не ставаше да се възползвам. Изтървах далаверата! Joy Но за лазерната епи май нямаше значение цвета, знам ли, уж проучвах, но вече всичко забравих ... ooooh!

Мерги, ще чакам да пишеш довечера! А Габото вече с нов прякор - на унгарски "габона" означава "пшеница" /жито, зърнени храни, изобщо Зрънчо/. Wink

Дианче, Жу, какви са тия валериани, съвсем ще откажете народа от второ дете, отиде ни конкурса! Joy

# 249
  • София
Дианче, Жу, какви са тия валериани, съвсем ще откажете народа от второ дете, отиде ни конкурса! Joy

Joy Joy Joy Стига, де  Laughing На мен ми се насъбра малко множко покрай операциите и болниците Simple Smile Много е хубаво с две дечица  Heart Eyes

Мерги, днес преглеждах снимки от ЧРД-то на дечковците и те видях на една снимка- засмяна, лъчезарна... накара ме да се усмихна и аз, напълни ми душата Simple Smile

# 250
Честит имен ден на Таничка!Да радва мама и тати !Да слушка много и да е жива и здрава!
 Не мога да пиша ,че Гогата ми е в ръцете .
Но мода да кажа прекрасно е да имаш още едно дете .Къщата е пълна .Повече по въпроса -утре.
ЧАУ!

# 251
  • някъде там
Честит имен ден на Таничка и кака Таня, да са живи и здрави и много да слушкат  Heart Eyes

# 252
Милички нямах време да ви изчета,но сега искам да си пусна поръчката в Ларедута и спешно ми трябва помощ
    Милото носи дънки р-р  32 ...това на кой ларедутски размер отговаря ?  Става въпрос за панталон на Актив Уеър.  И... 36номер маратонки на адидас - 36 ли е?

# 253
Започвам да пиша сега в 18.50ч. да видим кога ще завърша  Crazy
Ще драсна сега,за да мога после пак да пиша  Wink
Рядко пиша,защото немога да смогна,а не защото пиша в други отчетни,Мимииииии  Crazy
Първо да ви благодаря,че споделихте за пореден път режима на децата ви и връзката им с гърнето  Crazy
От всичко прочетено разпознах нашия режим в поста на Роси,явно Габи и Лили са на един акъл  Joy
Сега по темата за децата- аз искам три деца,но следващото да е поне след две -три години,а може и близнаци ако е рекъл Господ.
Дианче,възхищавам се на решението ви да осиновите дете.Това е прекрасно,още повече,че го искате и двамата.Аз за осиновяване не съм мислила,но много искам да направя поне едно-две сирачета по-щастливи и обичани.Да прекарваме заедно уикендите,ваканциите и всеки удобен момент,да знам ,че когато пораснат и поемат пътя си,ще има на кого да се обадят и споделят и добри и лоши новини.За съжаление обаче,Антон не ме подкрепя.Според него вместо да ги ощастливя,аз ще ги накарам да страдат повече,всеки път когато ги връщам в дома.Въпреки всичко,мисля че ще намеря начин да се справя с тази деликатна ситуация.
Жу,решихте ли къди и кога ще почивате?А защо ти гладиш,какво стана с жената?
Цеце,имах намерение да дойда,но така се улисах в чистене,че се сетих в 17ч.  ooooh!
Роси ме питаше какво става по нашия въпрос.Роска,движим нещата,банката гарантира,че няма да има проблем и аз им вярвам,защото така ми е изгодно,но докато не приключат нещата благополучно  Praynig няма да се успокоя.
Дита,радвам се,че Галя се възстановява,може да е бавно,но ще се оправи  Hug
Софи,ще взимам пример от теб.Изчезна по едно време,но сега ме радваш с постоянно присъствие. Hug
Мими,с това си подозрение,ме караш да си призная,че новата година наистина е наситена с интимни преживявания  Wink,но надявам се без фалове. Praynig
Сладур,ти какво работиш сега?Аз и преди те питах,но не ми отговори,ако е тайна,не ми отговаряй и сега.
Канела,права си за тишината в стаята.При нас е само компютъра,но докато не го изключим се буди по няколко пъти.А през деня за по-дълъг следобеден сън,трябва да й е тъмно.А за лазерната епилация-и аз съм потенциална клиентка на някой салон,но все още съм в процес на проучване...този процес продължава вече повече от година  Crazy ...а за Габона,значи спокойно мога да й казвам на мама пшеничката или зрънчото  Joy
Това за сега,мисля че се справих бързо  Grinning

# 254
Мерги Laughing,не работя нищо нищо специално и тайно(но планувам де),консултант съм в една..как да го кажа цифрова телевизия. Wink
Жу,Дианче махнете ги тия валериани,по едно винце по-добре Wink Аз така си лекувам нервите Sunglasses
Софи честито ти именничка  bouquet
Таня на Жу празува на друг ден,затова не я поздравявам.
ПростоАз погледни тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362726.0
Имам една въшчица на крачола,после пак. Hug

Общи условия

Активация на акаунт