Мойта Таня празнува на Стефанов ден, че е кръстена на баба си Таня, която пък била кръстена на баба си Стоянка

Дианче, мислихме този уикенд малко да прескочим до Пловдив, ама вчера гледах прогнозата и голям студ. Днес обаче я променили, ама ... на мъжо сестра му била там и тя искала да спи само в стаята където спим ние с децата по принцип. Имат и друга стая със спалня, но това легло така скърца, че и като дишаш се чува бе - ужас, а Стефан се буди и от прозявка, та представете си кво спане ще е - мерси. Та се ядосах де...елате, елате...пък после - ми ся къде ще ви сложим да спите. То само ще се изнервя още повече. Та незнам и аз кога ще почина и къде...няма да е скоро. Дано поне се уреди това за Венеция - до края на месеца ще знам със сигурност. Тия мента, валериана и глог хич не помагат.
Днес опаковах Стефан и ходихме за кухнята, ама то не било толкова студено, не духаше и си направихме хубава разходка. В 4 и 30 пак ще излизаме, че ще водим Таня на пиано

Леле Стефан така блъска нещо в другата стая, че имам чуството че ще слезе на долния етаж. Отивам да го видя кво е решил да счупи.