. Ние си влезнахме в графика - стани легни и едни писъци..все едно я коля. Какво и стана пак не знам. Сутринта се събуди поне с усмивка.
Катенце, пиши какво ви каза докт като се приберете. Ако е от храна - реякция сигурно ще трябва даспрете ДК
. Както казват момичетата дано е шарка
. Една по една да ги минаваме и да приключваме с тях. Ако сте шаркави ще питам педи дали да не ви гостуваме с НИна
( ако трябва и в Ямбол ).
Целувки на Мариян.Жу, лесно е да се каже - няма да ходя. Сегя трябва да си взема новата карта от банката - която е в опасна близост със Стамболийски. Пък ще ходя и без НИна...........ужас ти казвам. Дано не прескоча.
Маруся, като ти казах че съм развалила елхатаа наИванов ден - да не си помисли че вече е на тавана - аналогичен случай"като се качвам на горе ще я занеса" - е тва може и на Велигден да стане. Сега пликовете с украсата са в коридора!! Да ти е познато???
,кажи ако сте ходили на преглед какво става.
Що така се буди Стефчо..

Добре,че днес свекито ще излиза по работа,та ще ми вземе кухнята тя,а аз да намажа един ден да си стоя на топло в къщи
Ихх,няма да вземе да се постопли малко,поне да са над нулата градусите.
. Вчера излизахме, но днес няма да я извеждам, че е и мъгливо
А за майчинството ще ти пиша в темата да не задръствам тук
. Исках рокличка или сукманче, но са останали два вида - един дънков сукман , който ни е малък, а другата рокличка я имаме.