Сняг натрупа,зимата вилнее - НОЕМВРИЙЧЕ в къщи си беснее

• 14 998
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Опс

Юле, вчера те мислих, а днес да те забравя - срааааааааам  Blush

Да си ни жива и здрава, много обичана и още толкова глезена   Hug

# 61
Хайде сега "Добро утро!"  Grinning

Цеце, как е сестра ти?

Кате, радвам се, че при Мариян нещата са овладяни  Hug
Ще се справиш ми, къде ще ходиш  Heart Eyes

Браво, бе Гале ! Причината за неспокойния сън на Ники не успяхме да установим, а установи ли причината за спокойния тази нощ  Laughing

Скреч, писах ти на ЛС  Peace
До колкото знам пушеното месо е канцерогенно и не бива да се прекалява с него  Peace

Катюшке, ти добре ли си вече?

Деска, ние бяхме с Инфанрикс, та не знам как се процедира с Пентаксима  Rolling Eyes
Лилия се оливаше с пластмасовата чашка за еднократна употреба, понеже е мека и се свиваше, но от стъклена си пие без проблем  Peace Но и давам рядко от такава, по-лесно ми е с чашата с накрайник  Blush А и вечер все още пие мляко с биберон. Като се сетя, че на баткото още на годинката му махнах всякакви видове шишетo, срам ме хваща, че с Лили не ми се занимава  Blush
Иначе спи по 11 часа вечер и по 2-3 следобед  Peace
Как е Галя?

Мергинце, ти пита преди цяла вечност за режима, ама  Blush
Лилия вече яде по 3 пъти на ден  Rolling Eyes От скоро отказва да се храни и реших да я изчаквам да огладнее, за да я нахраня. Та сутрин понякога яде хубаво, понякога почти не яде, като Габи  Rolling Eyes След 4 часа и половина обядва и ляга да спи. Когато се събуди , обикновено след 5 часа, яде за вечеря, защото по-късно ми отказва и последно пие мляко около 150мл  Peace
Има ли яснота вече по вашите проблеми?

Сонита, сигурно си ужасно щастлива , че най-сетне виждаш майка си  Heart Eyes Поздрави я от нас, както казва Галето   Hug

Просто Аз, и при нас кухнята не е много хубава  Confused Остави, че са чорбаливи, ами и на тежко миришат  Confused Лилия отказва да ги яде и сега направо не знам с какво да я храня. Свекито също готви доста тежко и нейните манджи отказва. Яде само от на майка ми гозбите, но пък тя не готви всеки ден, защото често не са си вкъщи по цял ден с баща ми. Май ще трябва да се прежаля и да слизам долу да и готвя аз  Rolling Eyes
Внимавай с тези твои мании за здравословно хранене  Naughty Много добре ми звучи, но и аз така се бях вманиачила, че в един момент свикнах да ям само такива неща и сега честичко си оставам гладна, защото няма как да си ги набавям  Rolling Eyes В резултат имам чувството, че едва ли не костите ми се рушат  Sick Е , не знам как да го кажа, но си имам проблеми. Този , който в момента ме тревожи най-много е, че на около 10-тина зъби в основата нямам емайл  ooooh! Лошото е, че не знам къде да отида и с кого да се консултирам  Confused

Лилчо, ама и ти си имаш странни манийки  Heart Eyes И аз съм се заканила, когато имам кухня вкъщи да се готви по график. И аз обичам да спазвам графици  Laughing

Арабелка, Елица е много сладка  Heart Eyes

Лучи, ти спокойна ли си вече, душко  Hug

Баксиска не е писала от доста време  Thinking

Лили се събужда всяка вечер в 23.00 часа. Изправя се с рев на кошарата, като ни види се успокоява и като и кажем "Лягай мамо/тате! Тук сме!" и тя се тупва обратно  Joy

# 62
Юлче, Честит Рожден Ден! От сърце ти пожелавам много здраве, щастие и любов!

Честит Имен Ден на малките слънчица Ивайла и Ивайло! С гордост да носят имената си!
За Ивчето:                                                                    За Иво:

Цеце много неприятна история със сестра ти Sad Дано вече да е по-добре Praynig
Ели и аз се включвам към казаното от Роската, липсваш ми, но нещо трудно те откривам напоследък. Като имаш време ще се радвам да си поговорим Grinning
Сладурче ами все се надявах, че си моментно афектирана... ами мъчно ми е  Cry, но и аз мисля, че заслужаваш много повече-страхотна жена си и перфектна домакиня, възхищавам ти се как успяваш да намираш и време за себе си и да изглеждаш така перфектно. Жалко е, че мъжа ти не го оценява, губи много. Сигурна съм, че ще се справиш Hug
Юлче веднага пробвахме мазането с олио на устните и сега са ок. Мерси много  bouquet
Галаксистрахотно звучиш Grinning Мерси за почерпката Hug

За тази неделя-уф ами още не мога да кажа  Sad съжалявам.  Мама ще идва да гледа Васко, че в понеделник имам работа да посвърша, но още се чудела дали още в неделя да дойде или направо в понеделник. Ако дойде в неделя ще използваме с милото да се поразмотаваме - кинце това онова...

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 10:26 от Lilcho

# 63
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЮЛЧЕ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, И МНОГО ЩАСТЛИВА!

Юлче
Ти си великолепен човек и се радвам, че те познавам, макар и виртуално. Много ти благодаря за опита и ценната информация, която споделяш тук и ми е била от помощ не веднъж. Примера ти на позитивен и уравновесен човек също вдъхновява, и за него ти благодаря.   bouquet

Скреч Не съм живяла в Япония, но ни пожелавам и на двете някой ден да можем да си позволим да отидем поне на екскурзия и да получим информация от първа ръка по всички въпроси. За всяка държава колкото посетители толкова и мнения. Това ми напомня за един купон на морето, на който се срещнаха един французин, приятел на мъжа ми, с едни мои приятели англичани. В разгара на разпивката той им обясняваше, че е неотменна българска традиция като отидеш на гости да изпиеш цяло шише ракия, и то без безалкохолно. Еми, попаднал човека за пръв път тук, а домакините се били подготвили да пътуват с него още същия ден из страната, но се наложило да му чакат багажа още един ден, защото не бил пристигнал. Отишли у тях и имали само една бутилка ракия и решили да го почерпят с едно питие, а франсето изпило цялата бутилка. Той мислил, че е нещо традиционно и не трябва да ги обиди, а те решили, че е алкохолик.  Grinning

Времето ми изтича, но ще вметна нещо по зададените теми.

За режима- Става към 7.30 закусва в 8, в 10 яде плодове, в 12 обядва, в 16 следобедна закуска, в 19 вечеря, а 20 мляко и сън. това плюс минус половин час. Апетита му е променлив, но на тази възраст е нормално, защото вече знаят, че ще има хранене и по- късно и не ядат като за последно.

За гърнето- нямам намерение да го слагам на гърне докато не видя знак, че разбира какво става докато пишка. Физиологично всяко дете се развива различно, а контрола върху отделянето е свързан със съзряването на нервната система и колкото и да се оставя едно дете напикано то няма да успее да задържи преди да е способно физиологично на това.

За интернет зависимостта- че е научен факт- научен факт е. Зависимостта от телевизията също е научен факт, но няма да ви го изтъкнат точно по телевизията. Гледането на телевизия, особено на новини, е милион пъти по- вредно, защото зрителя е пасивен, а в интернет сме активни участници. Дори и да не пише по форуми потребителя сам избира накъде да насочи погледа си, какъв сайт да посети и тн. Ако някой се съмнява, че е пристрастен да опита да не ползва интернет два дни и ако може и не трепери и не истерясва вероятно не е пристрастен Wink

Толкова от мен, засега. Болните да оздравяват бързо! Приятен и успешен ден ви пожелавам! Hug

# 64
хи-хи-хих-хихиииии Юлчееееееееее,
......викам си за какво ли черпи, а то????   bouquet  bouquet  bouquet /ама то и Именник имаш бе, малее к'ва  съм////онова с п*тка Simple Smile
Пожелавам ти цялото щастие на света, цялата радост, която е възможна да ти се струполи върху главата,  hahaha,
всички прекрасни мигове-тепърва да предстоят и много любов от тримата ти прекрасни мъже в живота.

Шоколадови обувки за подарък  ............

Мими - традициите не са това, което бяха, затова ти пожелавам да се променят нещата от РАЗ! Изобщо не съм разбрала причината за спокойствието му/Роска/ и незнам дали е затишие пред буря отново, но каквото дойде. ВАжното е че има  1 спокойна вечер и съм много шен днес. Мога да издържа още, има-няма 10-на дни Simple Smile без сън  Mr. Green Joy/ това в кръга на шегата, дано Ники не ме прочете тайно във форума, той само се прави че не може да чете, всичко може и разбира Simple Smile

# 65
Ммм, Галето ми приготвила сладкото към кафето Simple Smile

Аз както не писах по празниците, сега май ще ви засипя с присъствието си.

ПростоАз, няколко дни мислих и накрая се сетих - орторексия. Мания към здравословен начин на живот.

Сладурка, аз също някак си останах с впечатлението, че се е получило някакво скарване по празниците, но явно нещата са много по-отдавнашни. Както и да е, щом е непоправимо, по-добре е да сте разделени, отколкото взаимно да си ядете нервите. Надявам се той да бъде добър баща на Ивчето въпреки различията ви и евентуалната раздяла. А на теб ти желая най-вече здраве и късмет, защото от това имаш нужда сега. Ако мога с нещо да помогна, насреща съм.

За срещата в пицата - абе все пак ще се опитам да дойда. Ще поканя гостенката ми сутрешно-обедно, а после ще се опитам да се измъкна. Само не ми е ясно как Младен ще приспи Данката, нооооо - ще трябва да се справи, време е малката маймунка да разбере, че и тате е роднина и може да му се вярва.
Между другото, Роси, след малката  ни среща с Бакши в Пловдив, свекърва ми официално отказа да гледа Дани, докато не порасне достатъчно, да не се страхува да остава насаме с нея. Един час е спал и после два часа е ревал нон-стоп, докато сме се прибрали с Иво. Направо ги е побъркал двамата с чичо му, свекърва ми беше на прага да се разплаче и тя от безсилие.

# 66
Честит Рожден Ден ,Юлче! Пожелавам ти мноооого здраве и любов!

Честит имен ден на всики именици !Да са живи и здрави!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 67
Честит имен ден на Ивчето на Сладурка и Иво на днешната ни рожденичка Wink!Да растат здрави,весели и все така очарователни!

Юлче,да си жива и здрава!Пожелавам ти от сърце все така одухотворена да бъдеш,сърцата и прекрасна майка и съпруга!Весел да е празникът ти днес,отрупан с мноооооого подаръци (за които после да се похвалиш Mr. Green)  bouquet Hug Heart Eyes!

Сега съм се сетила да питам - нали следващата ваксина е полиомиелитна и после пак следва ДТК? Обаче ние дето слагахме Пентаксим - ко прайм?? newsm78
Не слагаме полиомиелит,а направо следващият Пентаксим (нашият е за средата на март) Peace

# 68
Честит рожден ден на мама Юлче Hug , пожелавам й да е здрава, много обичана, никога да не сваля тази усмивка от лицето си и да й благодаря от все сърце за всички изчерателно съвети към нас!  Hug   bouquet Честит имен ден и на голямото й момченце Иво  Heart Eyes Пожелавам му здраве, винаги да е с усмивка на лице и очичките му винаги да греят като звездички  Heart Eyes
Честит имен ден и на ИвайлаHeart Eyes Сладрурче, пожелавам ти твоята малка принцеска да расте здрава, щастлива и да бъде твоята гордост.  Heart Eyes
Честит празник и на всички прануващи именници днес!

# 69
  • София
Mitko ima nqkakvi grapavini po liceto i osobeno po nosa. Prili4at na podkojni pypki. Nosa mu e napravo kato 6kurka na pipane. Ot kakvo moje da e?

# 70
Ами от студ, вероятно. Безцветни ли са? Той нали имаше и лишеи по краката наскоро? От студа се провокират, затова лицето трябва да се маже и по възможност не го извеждай при отрицателни температури и особено при вятър. За да не се появяват, може да ползваш какъвто и да е мазен  крем без цинков оксид (което изключва повечето детски кремове за студено време, те го съдържат) или крем за зърна, който е без отмиване (Лансинох, на Авент) или обикновено олио, но не прекалявай с него. Щом веднъж вече са се появили, нахткерзен балсам ще ги накара да изчезнат. Но не мажи с него преди илизане навън, няма да помогне.

# 71
ЮЛЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЕЗ ТЕБ - БЕЗ ЗНАНИЯТА ТИ, СТРАХОТНО ТИ ЧУСТВО ЗА ХУМОР, ОТЗИВЧИВОСТТА ТИ - НОЕМВРИЙСКИТЕ МАМИ И БЕБЕТА 2007 НЯМАШЕ ДА СА СЪЩИТЕ! Hug БЪДИ ЗДРАВА!

ИСКАМ ДА ТИ ПОДАРЯ, МАКАР И ВИРТУАЛНО, 10 ДЕНА ПОНЕ НА ЕТО ТОВА МЕСТЕНЦЕ, С ПРИДРУЖИТЕЛ ПО ЖЕЛАНИЕ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО БЕЗ ДЕЦА И С ЛЮБИМИЯ КОКТЕЙЛ В РЪКА! Wink

# 72
Честит рожден ден на сватята Юлче! Да си ми жива,здрава,много глезена и от тримата ти мъже и щастлива!
Честит имен ден и на Иво!

Не мога да постна почерпка или някакъв цвят и шрифт,какво му става на тоя комп тука Rolling Eyes

Щях да пиша друго,ама я ми кажете,че видях за ваксините: на Ивче сме и слагали трите Пентаксима и вчера за шарка,да не сме объркали нещо #Crazy Praynig

# 73
Не сте, Сладурче, тчоно така е. След тази за шарките, следва прием на полиомиелитната и после (ама не помня след колко време  Embarassed) пак ДТК. Но при нас, както казаха момичетата, ще е само Пентаксим на 18 месеца. Wink

# 74
  • София
Юл4е, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, много любов и късмет!

Честит имен ден на нашите малки и големи именничета Simple Smile Да бъдат много здрави, засмяни и послушни   bouquet

Някак не смогвам да ви изчета, камо ли да се включа адекватно.Simple Smile Уж се старая, но стигам само до прочитането и до там.

Общи условия

Активация на акаунт