Юле, вчера те мислих, а днес да те забравя - срааааааааам

Да си ни жива и здрава, много обичана и още толкова глезена

Но и давам рядко от такава, по-лесно ми е с чашата с накрайник
А и вечер все още пие мляко с биберон. Като се сетя, че на баткото още на годинката му махнах всякакви видове шишетo, срам ме хваща, че с Лили не ми се занимава 

Поздрави я от нас, както казва Галето 
Много добре ми звучи, но и аз така се бях вманиачила, че в един момент свикнах да ям само такива неща и сега честичко си оставам гладна, защото няма как да си ги набавям
Е , не знам как да го кажа, но си имам проблеми. Този , който в момента ме тревожи най-много е, че на около 10-тина зъби в основата нямам емайл
Лошото е, че не знам къде да отида и с кого да се консултирам
И аз съм се заканила, когато имам кухня вкъщи да се готви по график. И аз обичам да спазвам графици 

Дано вече да е по-добре 

, но и аз мисля, че заслужаваш много повече-страхотна жена си и перфектна домакиня, възхищавам ти се как успяваш да намираш и време за себе си и да изглеждаш така перфектно. Жалко е, че мъжа ти не го оценява, губи много. Сигурна съм, че ще се справиш 

Мерси за почерпката 
съжалявам. Мама ще идва да гледа Васко, че в понеделник имам работа да посвърша, но още се чудела дали още в неделя да дойде или направо в понеделник. Ако дойде в неделя ще използваме с милото да се поразмотаваме - кинце това онова...

/ама то и Именник имаш бе, малее к'ва съм////онова с п*тка 
,
без сън
/ това в кръга на шегата, дано Ники не ме прочете тайно във форума, той само се прави че не може да чете, всичко може и разбира

!Да растат здрави,весели и все така очарователни!
!
, пожелавам й да е здрава, много обичана, никога да не сваля тази усмивка от лицето си и да й благодаря от все сърце за всички изчерателно съвети към нас!
Честит имен ден и на голямото й момченце Иво
Пожелавам му здраве, винаги да е с усмивка на лице и очичките му винаги да греят като звездички 
Сладрурче, пожелавам ти твоята малка принцеска да расте здрава, щастлива и да бъде твоята гордост. 
БЪДИ ЗДРАВА!

Да бъдат много здрави, засмяни и послушни 
Уж се старая, но стигам само до прочитането и до там.Препоръчани теми