Сняг натрупа,зимата вилнее - НОЕМВРИЙЧЕ в къщи си беснее

• 14 991
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Аз иначе не пиша амааа като е за пица  Joy Joy Joy
Дон еди кой си би се засегнал ако го отсвирим....а пък ако го  повторим на 18-ти ще ни е благодарен..ми така де...да прекараме кризата по пицарии..може да е по-топло там.
Сещах се днес за детските години с дървени ваканции и режим на тока...ехххх ако ми се случи два пъти в тоз живот ще знам защо съм живяла.

Цецеее стискам палци за сестричката!!!! А успя ли да и вземеш светена вода днес?
Сонче   bouquet  bouquet

Аз съм в цикъл ПРИКЛЮЧВАНЕ. Всичко наред приключвам-австралийска година, българска, чешка...ако не приключа себе си обещавам да съм по-активна към Март-Април...
Галееее-знам за какво говориш (като на рекламата на стрепсилс Mr. Green) - ама аз свикнах...ако спи непробудно 1-2 часа ходя аз да го будя, че ще ми наруши ритъма  Joy Joy (да види хубаво ли е). Олеее като стане ученик с какъв кеф ще го будя в 6 особено като е бил на купон до 3.....

# 46
 Joy Ех, Мими,  Heart Eyes

Цеце, как е сестра ти? Моля се всичко да е наред  Praynig

# 47
  • София
Ами аз предложих последно да си остане първоначалната идея да се съберем в пицарията тази неделя, която идва - на 11-ти. Че като гледам, доста ще отпаднат и на 18-ти. Така че, казвайте кой идва - освен мен, Катюша, Лучи, Елица, Жу и Мими.

След 3 часа и половина чакане са дошли накрая Бързата помощ, направили й ЕКГ и й дали 1 ампула Диазепам на сестра ми, да я изпие, ако нещо се повтори. Най-вероятно е вдигнала кръвно и от това са последвали другите неща. Сладурче, какво да ти кажа, не ще да е от много лек живот това. И двете със сестра ми винаги сме били подложени на голямо натоварване, отговорности и нервно напрежение. А тя сега и къща пренася. Но да не излезе, че се оплаквам - всеки си има проблеми и ги преживява както може.

Мими, тъй и не стигнах до църква днес, та връчих на моята Мими едно шише и като си тръгна е ходила на църква да налее. Нали имаме да освещаваме нова къща на сестра ми, а и за здраве все пак е хубаво да си имаме в къщи вода от Богоявление. Жу, днес голямо издирване направих на твоя джиесем и така и не се добрах до теб - Таш го няма, Елица - също, Мими - също, Лучка с изключен телефон, на Лилчо пък аз съм й затрила телефона  ooooh! Срамота. Да вземеш да ми го изпратиш на ЛС. Понеже последната ми спирка преди да се прибера днес беше на пазара Дим.Петков, и исках да те питам къде е най-близката църква, че само за Троицата се сещах, а беше абсурд и до там да ходя. Та за туй съм те издирвала, да знаеш  Grinning

Хайде аз ще си погледам малко кино.

# 48
Мами, не смея нищо да кажа, но мисля че овладях положението долу горе  Confused Мариян не е вдигал температура от обяд. Преди малко го сложих да спи, защото трябваше да изчакаме часът за антибиотика. Детенцето е игриво, спокойно, сополките се появяват но само от време на време. Дано е тръгнал да се оправя  Praynig . Лошото е, че аз загазвам. Болят ме сливиците, дразнят ме ушите, кихам, чувствам се отпаднала, а в главата ми цари хаус  Confused лошооо, много лошо ...

опс чувам го да плаче

... целият беше вир-вода изпотен (преди да заспи го разтрихме с ракия, и според майками е хубаво че се е изпотил  Thinking), преоблякохме го и сега майка ми го приспива, че аз не смея  Confused

Спокойна вечер на всички! Heart Eyes

п.п. Ще ми се да споделя с вас, че днес сама развеждах детето по доктори с колата  Blush . Доволна съм, не беше зле Wink , справих се ... май  Rolling Eyes . Явно като ти опре яйцето до **** няма на къде да бягаш Wink

# 49
  • София
Голямото четене започна  Grinning , но не знам до къде ще ми позволи мрънчо да стигна.

Днес за първи път бях на кънки. Страхотно е! Аз и приятелите се пързаляхме, а Коце гледаше Митко в близкото кафе. Хлапето плакало почти през цялото време и се пързалях само половин час. Какво му става не знам, ама грамче не се отлепва от мен.

Митко излиза почти всеки ден навън(а в Зимевице не пропускаше ден и стоеше с часове навън), но не и с количка. Отказва диването да седи в нея и това ти е. Повече ме притеснява факта, че не седи и в коша. Държа го на ръже, а зимата си е доста опасно по пътищата. Ох, дано като му вземем столче го хареса, че ми е неспокойно така. Вашите деца сядат ли кротко в столовете за кола?

Новите неща, които прави са, че ни имитира(когато кашляме, когато Коце хърка  Blush , когато шепнем дори, пак ни имитира. Когато дъвча дъвка също, когато разбърквам манджата и всяка моя постъпка и звук имитира  Heart Eyes ), прави мост, но наопаки(с очите надолу) и като видя, че ми е забавен започна да го прави постоянно. Също така гушка братовчедчето си и много обича да си допре лицето до неговото. Обича да се опира в гола кожа, защото понякога ми вдига блузата и ляга на корема ми. Обаче НЕ говори и НЕ ходи сам  Crossing Arms
Иначе е доста по-забавно да си играя с него сега, отколото преди 2-3 месеца, защото разбира игрите и даже той ги измисля - криеница, гоненица...

За гърнето, аз приключих с ЕБХто, защото обличам Митко по-дебело и не успявам бързо да сваля гащите, а и в Сф нямам необходимото време. Сега ще чакам да прояви той интерес.

Столче за кола трябва да вземем всеки момент, но ме притеснява това,, че кога е харесал цената на едно в Метро, която е под 100 лв. и си мисля, че може би няма да е така безопасно  Thinking Този стол на Катюша може да му покажа... ще видим.

Ясли както ви писах в ГБ няма, а в най-близката, която е в Овча Купел, Митко е 200 и някой си по ред. Това ми гарантира стоене вкъщи  Crossing Arms
Режим за ядене и спане Митко няма. Яде, когато ям и аз, но не знам в колко часа. Спеше в два пъти на ден в Зимевица, но сега си върна софийския режим - 1 път през деня за по 1 час и вечер ляга късно, като сутрин се пробужда много пъти, но ако искам ще спи и до 11 часа  Crazy

Какво мислите за пушеното месо? Митко с охота изяжда големи количества пушен пуешки бут, но безвреден ли е?

Роси, шъ мъ извиняваш, ама не съм ти пращала поздравителен смс  newsm78 Би ли ми пуснала на лични номера ти, за да сверя?
И Коце однася скандали напоследък. Ми то какво може да се очаква от затворени вкъщи жени, които биват подлудявани от хлапета  Rolling Eyes
Цеце, кътчето с играчките е много приятен!
До скоро пишеше, че обичаш само някои от ноемврийските майки, а сега вече чета, че всички сме в кюпа  Crazy
Дес, лесно ти е на теб, помощница си имаш, а гледам и с прахосмукачка добре борави  Laughing
Мариана, разбирам те, че ти е тъпо за спора относно празника по случай прохождането, но аз също не бих се съгласила, ако Коце ме накара да вкарвам езически обичаи в празнуването ни. Тъй че разбирам и мъжа ти, а това дете е и на двамата. Може би трябва да си изясните религиозната принадлежност.
Катятг, аз изпуснах влака с имеилите, но ми е любопитно какво си пращала?
Снимке, имам приятел българин, който учи 3 години в Япония и сега работи с японци, но твърди съвсем различно нещо за техните семейства  Rolling Eyes - рядко се развеждали. А иначе че едва се виждат колкото да наравят децата -да. Дори казва, че в заведения ходели на мъжки компании, без жени  ooooh!
Гале, да, случва ми се и на мен с Митко. В Зимевица спи спокойно, но в София го приспивам дълго и се събъжда от най-малкото ми движение, а не смея да си помисля да го оставям в леглото му. Аз обвинявам зъбите, но иначе не знам от какво е.
Шлябада едикакъвси фикс  Mr. Green с количката ли се купува или отделно и каква е цената на тая джаджа?
Тали, а ти поплакваш ли си като се карате? Че мен Коце ме нервира в Зимевица, че аз съм била виновна нещо си за детето и аз като отпуснах едни сълзи... рев, рев и да видиш как станах права в спора. Че и другите ме защитиха  Mr. Green . Бе не е нарочно, ама стане ли напечено ми се пълнят очите. Много гадно, защото и в работата съм плакала  Blush
Жу, ние с Коце сме ходили в Чифлика, като сме си наемали къща. Има минерална вода, а цялата къща струваше 40лв на вечер, но преди 3 години. Брат ми много хвали .... забравих му името, ама там , където е пещерата Дяволско гърло. Три седмици разказват за там и даже ще ходим заедно, като се опаричим. Всичко било евтино и имало къде да се разхождаш. Много било приятно и българско. Цените били по 10-15 лв на човек. Ако те заинтригува ще питам как се казваше.
Дитта, Митко може да пие от чаша без накрайник, но като му сипвам само една глъдка. Той си вдига чашата и излива всичко. Ако му сипя повече се олива и задавя. А иначе прави доста и сухи тренировки с едни разглобени матриошки.
Сладур, много съжалявам за ситуацията при вас  Cry . Толкова отвратителна работа, но ти си знаеш какво ти е. Не считай, че съм любопитна, но ако имаш нужда от споделяне, с разбиране чета постовете ти  Hug
Лилчо, Митко поздравява Васко с "ааа"  Grinning

1countingsheep  sleepuu smile3524 Sleeping newsm46

# 50
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
НАСПАХ СЕЕЕЕ!
Лично събудих Ники в 7ч, че се притесних да не му е зле нещо, а то детето си спало, еми.....цялата нощ не е ставал, вече какво ли не си помислих.Като се сетя за предните"прекрасни нощи" Sick

Ахх, какво ще правим с тази криза за ток, газ  и т.н......ние в нас сме изцяло на газ, иначе само 1 климатик и добре че е в стаята на малкия поне на него да е топличко.,ако спрат газта... newsm78 Sick

Добро утро дами.

Черпя ви с по 1 Маргарита/ за отскок////

Отивайте на пица, а ние ще миришем само изпаренията и ще гледаме снимки  hahaha cook/ охааа
Мими - много съм се смяла с това твое чувство за хумор, умора нямаш ей Simple Smile Joy Joy Joy И аз с голям кеф ще го будя моя синковец за училище и ще му натЪртвам аз как не съм спала Simple Smile
Цеце#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy как 3,5ч БЪРЗА ПОМОЩ?????? Не ми с емисли за най-лошото, това си е бъзик със здравето на хората, те от Луната да бяха тръгнали може да бяха финиширали по-бързо. Систър как е сега?
Катюшче/ Жу - в този ред на мисли как сте? Здрави нерви трябват! Оправяте ли се вече? Жу и аз обичам воденички и сърца и също бих преяла, пак Simple Smile  hahaha  chef
Скреч - "еее събрахме се", радвам се че си на линия вече подробно  Heart Eyes Mr. Green Нагуши Миташки от мен, сладко разказваш да дечкото.
Катенце Тг как е Марианчо  Outta Joint? Помогна ли масажчето, внимавайте с тази ракия да не напиете детето, нали даваха по ТВ за един подобен случай, ама те прекалявали де Simple Smile Чакам те с добри новини/  Peace
Сладурче - чакам те да дойдеш и да установиш проблема  Laughing Stop

Честит Имен ден на всички празнуващи!

# 51
Хайде и аз да почерпя днес:

Честит имен ден на всички именници! Да са живи и здрави!

Скреч  Mr. Green изофиксът е нещо в самата кола, не на столчето. Ето тук има … 84;ка, а тук -   простичко обяснение какво е: http://www.volkswagen.bg/lexikon/isofix_system.html Самото столче се прикрепя със специални каиши към двете скоби, има и една скоба, която не е показана, тя е горе, зад главата се пада. Столчетата от група 2 и 3 (над 18 кг) и група 1-2-3 (9-36 кг) не я ползват, а се прикрепват само към двете долни скоби. Това е.

# 52
Честит имен ден на Ивайла и Ивайло! Да са живи и здрави и с гордост да носят имената си!

Честит празник на всички, които имат именници около себе си!

# 53
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!
Hug

# 54
Юлче,честит рожден ден.Да си жива и здрава и много обичана жена!!!

Честит имен ден да всички именници!Да са ви живи и здрави имената и с гордост да ги носите!!!

# 55
  • София
Добро утро! Честит имен ден на всички именници. Да ви е живо и здраво името!

Ние спинкахме до 3 ч , от там на сетне аз дремах на дивана, а тя скача върху мен.  И така до одеве, като не издържах. Тати ни глези днес с някакво кисело мляко с бисквити вътре ( така го продават ) , взел е и едно с черешки. Много са хубави.  В едни кофички като сладолед  Laughing.  Та сега сме напапани и дивеем. От къде сили тва дете направо се чудя.

За неделя - на линия съм около кръглата маса  Wink.

# 56
Пак съм аз. Simple Smile  Много неща исках да кажа, да се включа по разни теми, да коментирам, но някак си в главата ми е голяяяяма каша и ще замълча. Crazy Чета ви на пресекулки, но ми е трудно да пиша през деня с Моната, а вечер всичко ми е изфирясало от кратуната. Grinning

Сега съм се сетила да питам - нали следващата ваксина е полиомиелитна и после пак следва ДТК? Обаче ние дето слагахме Пентаксим - ко прайм?? newsm78

# 57
Юле, зло да те забрави! Да си ни жива и здрава, много щастлива и винаги така позитивна!

# 58

Обзе ме страшна завист Joy Joy Joy

Ние в нашето семейство сме традиционалисти и изненади не обичаме-така чееее не съм се наспала ПАК!!!
Както каза майка ми-"да видиш какво е; чаках с нетърпение да станеш на 2-3 години, че да почнеш да спиш". Явно е генетично при нас и аз съм носителя на вируса НЕСПАНЕ В РАННА ДЕТСКА ВЪЗРАСТ.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЮЛЕТО!!!  bouquet  bouquet

# 59
Мирси  Blush

Дита, ние, които сме с пентаксим, чакаме да станем на 18 месеца и слагаме пентаксим реимунизация. След това си траем до първи клас.

Скреч, пушеното месо има канцерогенни вещества - цикло-нещо си, ароматни съединения са. Освен това има и азотни съединения, които се превръщат в нитрати в организма (вярвате или не, по-вероятно е да получите нитратно натравяне от пушено месо, отколкото от зеленчуци). Не са за бебета. Ограничете го до 1-2 хапки. Иво също много налита на пушено, но и него го ограничаваме.

Мими, и аз съм носител на тоя вирус, ама пу-пу-пу, откакто се е родил Иво, съм толкова наспана, колкото не съм била никога през живота си. С Дани - същата работа. Къртят като къртчета. Сега да не ме замеряте с камъни, че се хваля  Party

Общи условия

Активация на акаунт