Сняг натрупа,зимата вилнее - НОЕМВРИЙЧЕ в къщи си беснее

• 14 984
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Писах,писах и всичко се затри Sick Twisted Evil
Исках да благодаря на Сончето за хубавите думи и пост Hug Радвам се,че ще си видиш майчицата след толкова време Crazy

Тъкмо се заобяснявах защо съм на тъй дережде,ама надали пак така подробно ще го направя,но гледам,че ме подпитвате-с мъжо отдавна не вървяха много добре нещата поради разни различия и причини,но раждането на детето ги отприщи тия страсти,тогава се видяхме кой какъв е,аз бях скапана,никаква помощ отникъде нито за детето,нито за домакниството,а съм свикнала мъжа ми всичко да  е в ред,и сготвено и изчистено..ревах,ревах и ми писна..И така оттогава сме съвсем на различни планети и не сме и интимни вече(даже забравих какво е това!) Няма смисъл и да се лъжем и надяваме,че нещата ще се оправят,защото няма,а и аз и не искам вече.съвсем съм охладняла. Лощото е сега,че няма къде да живея и мъжо ме манипулира по тоя начин и ме убеждава,че колкото и да искам няма къде да ида.
Айде стига съм ви занимавала,това са мои грижи.

Днеска сложихме на Ивче ваксината з ашарките,забравих как и се викаше. Надявам се да я понесе добре,сега следобед била добре Praynig Утре ми е именничка и и купих едно светлолилаво якенце,има един лъскав надпис,ама айде-нямаеш по-хубави в момента.Нейното якенце за нула време и отесня,ботушки също ще и вземам.

Това го пиша от два часа.После ще дописвам,че имам работа,а и по още теми щях да се включвам.

# 31
Сладурче, никак не ми харесва тази работа, дето ти се случва  Confused
Щом стоят така нещата, май наистина няма накъде повече  Confused
Верно Просто Аз много точно го е казала  Peace Моите родители почти 30 година живяха в ужас , та и ние със сестра ми покрай техните проблеми и ми се струваше, че това няма да има край, но ето ги сега баба и дядо сами вкъщи, направо се преоткриха и най-накрая заживяха щастливо , дето се вика. Но при тях любовта никога не е угасвала  Peace В такива случаи това май е най-важно, а при вас щом вече я няма, просто няма смисъл  Tired Дано поне съумеете да се разберете като хората  Praynig Ама като гледам как едва ли не те манипулира... Tired Дано не съм разбрала правилно  Rolling Eyes
А брак имате ли? А апартаментът само негов ли е? Ти си силна жена и вярвам , че ще се справиш  Hug

# 32
  • София
Намерих баба за неделя!!! Само Елица - пица  Mr. Green да каже кога и как и къде ще е пицата  Wink .

# 33
  • София
Намерих баба за неделя!!! Само Елица - пица  Mr. Green да каже кога и как и къде ще е пицата  Wink .
На същото место където предния път  Wink

# 34
  • София
 smile3508 lalalala cook

А в колко ???

# 35
Аз няма да мога да дойда на пицата  Tired Ще имаме гости. Уф. Ако е другата неделя?

Искам много да ви благодаря за стиснатите палци, има резултат, продължавайте да стискате. Само още няколко дни.

Не мога да пиша повече, тайм лимитът ми изтече.

# 36
На мен ми е все тая в коя пицария,защото както се пада аз май ще съм или на диета или на мъчително захранване,ама ще дойда гаранция.Че тоя път и без дете ще дойда.Ако искате и през парка мога да мина да запазя места ,но предната пицичка ми се струва много по-добра.Тая в парка си е повече за кафенце.Както кажете. Rolling Eyes И за час нямам претенции.Ако искате пак към 2-3.

Стискаме Юлче,стискаме!Ама май не мога да се сетя за какво newsm78 но нищо.

# 37
Малееее, така се наядох/ пържени картофки с таратор/, че сега ми се драйфа, то мойто чудо , няма такова , бреееееееееее   chef Shocked
Изкъпах се и легнах, че да не стане беля. Whistling ooooh!

Сладурче - абе аз мислех,че не са толкова сериозни нещата, кофти работа, казвай с каквото може ще помагаме мила. Чета те че нещата са премислени и решени, изобщо нямам намерение да те поучавам и да ти давам съвети, за неща, които не са ми в компетенцията, но ти не заслужаваш такова отношение. Ти си перфетна, красива и умна жена, която все пак трябва да намери щастие, било то и с друг мъж. Няма нищо срамно, важното е да знаеш какво искаш и в името на детето ти да се развиваш и вървиш само напред с високо вдигната глава, защото ти го можеш!
Изобщо не натоварваш никой с тези си терзания, споделяй, ще решаваме заедно каквото те интересува. Гледай колко сме на клона, та ние сме едно голямо семейство Simple Smile  Hug

# 38
  • София
Сестра ми е със сърдечна криза и повече от 2 часа вече чака Бърза помощ  #Cussing out Ако можех, щях да отида и да ги разстрелям тия  #2gunfire Аман от тая скапана държава!

Парното пък ни е на минимума и в стаята на детето е студ. Ще им се не видят и международните отношения  #Cussing outМислех да не монтирам сега климатика, че да спестя още 200 лева /тоя климатик златен ми излезе, б*си!!/, но предвид задаващата се криза се обадих и вдругиден сутринта ще дойдат да къртят и да го монтират, че да се греем с него. Иначе имам една духалка за трапезарията, ама с нея кое по-напред.

Понеже Юлето и Таш не дойдоха и миналия път на пицарията, викам да го отложим за следващата неделя. Само че, Таш, тогава никакви извинения няма да имаш! Naughty Ще ме извините, ако ви троша хатъра, но хайде да се разберем отсега ако искате - 18 януари, 14 часа, Пицария Дон Не Знам Си Кой на Стамболийски  Peace Айде да устискаме още една седмица? И после да си знаем, всяка трета неделя на месеца, в същия час - там  Wink

Ще бягам, че място не мога да си намеря, докато не чуя, че сестра ми е добре. Не мога да изкъпя и детето тая вечер, че ще го простудя, банята също е студена. Айдееее, нашта май ще отнася да заспива, преди да си е изпила млякото. Отивам да я разбуждам!

# 39
Чак аз не се понасям на всяка страница с по няколко поста, но нямам възможност да седна и да напиша дълъг пост, та ви карам разделно  Whistling

Галенце, вече смятах да те подгонвам  Crossing Arms Реших, че искаш да ми направиш Коледен подарък и затова си затраях, ама онзи ден като се качвах да простирам  newsm78, се сетих и щях да ти се карам чак  Mr. Green
За начинът , по който се чувстваш не мога да кажа нищо, защото аз не съм изпитвала подобно нещо  Blush Не знам дали съм се загубила, но съм чакала с нетърпение този момент, в който ще си седя вкъщи и няма да мисля за абсолютно нищо. Животът ми винаги е бил прекалено динамичен. На времето баща ми започна с балировачка да препечелва пари за семейството. 9-годишна ме забираше да броя балите, а на 10 ме научи и трактора да карам и балите да броя  Confused Прибирахме се много късно, децата играеха последните си игри и аз бързах да се включа поне в тях. Оттогава спя по 6 часа в денонощие. Чаках с нетърпение да започне училището, за да отпочина. После родих Ицко, работех, учех, ходих на фитнес, солариум,..., чувствах се страхотно, но честно вече съм изморена от всичко това.
За Никича все ми се е искало да ти го кажа, но се притеснявах да не те засегна  Confused Струва ми се, че от създалите се обстоятелства при вас, в смисъл, че живеете поотделно с Ники старши, си напрегната и пренасяш това върху малкия сладур  Rolling Eyes Ицко ми беше такъв  Peace Единствено мога да те посъветвам е да се водиш по него. Щом има нужда да го гушкаш, гушкай го и спете двамата  Hug Повярвай ми, има си и много добри страни  Heart Eyes

Цеце, на Ицко косичката изчезна някакси  ooooh! , а на Лили все още е под дюшечето, но не знам до кога ще е там  Rolling Eyes Много ми се иска да съм от майките, които събират всякакви джунджурийки, но просто не умея  Embarassed

Ох , това го пиша от 2 часа  ooooh!

# 40
Рос - утре го пускам и си го чакай до ден -два Simple Smile
Грижливо съм написала плика и е подготвен, утре имам излизане малко градска и ще свърша доста запланувани неща,
че и малко на Иванов ден да се почерпим с познати Simple Smile
А за нервноста ми.......... newsm78, че съм сама и гледам Ники, да, той със сигурност усеща, но в момента не е това, друго го мъчи детето. Peace

ЦецеPraynig Praynig Praynig
ще се моля за сестра ти и бързото разрешаване на случая, то друго не мога да коментирам, всички знаем в каква държавица живеем!!!

# 41
  • София
 Sad На 18 ще ме водят на гости на родата в Сандански  и няма да сколасам да присъствам. Но ако не забравите да се снимате - може да гледам снимчици.

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 21:02 от katiousha

# 42
  • София
Eeх, Катюшее, ти такава мераклийка беше, и сега да хартисаш. Ами то не пречи и тая неделя да си се видим. Досега май сигурни сме аз, ти, Жу, Лучи, Елица и Мими, ако не се лъжа. Ако се включат и те и потвърдят, да вземем да се съберем, хич не сме малко. То аз не съм организирала още кой ще е с Василия, но все ще измисля нещо  Thinking Хайде пишете да се разберем, пък ако още някой се включи, още по-добре.

Сестра ми още чака Бърза помощ, ама не ми се пише вече, че трябва да изръся нещо супернецензурно.

По-късно ще гледам да се включа пак.

# 43
  • София
За 18 и аз сигурно няма да успея - плануваме да сме в Пловдив, че мъжо има РД на 17-ти. Но с тези деца вече не вярвам много на планове, така че ще кажа другата седмица  Simple Smile

Цеце, стискам палци всичко със сестра ти да е наред  Praynig
И дано не се простудите тази вечер.

Гале, и аз преядох обаче с патешки воденички и сърца и френска леща  Crazy Сега жюля кола и пиша  Wink
Юлче, стискам палци и дано успеете този път  Peace
Сладурка, а при ваште не можеш ли да отидеш? Много съжалявам, че така са се стекли нещата при вас, но се надявам, че ще срещнеш мъжът на живота си и ще бъдете щастливи заедно  Hug

Болните да оздравяват и да излизат да играят в снега  Mr. Green
Ох, нещо още щях да пиша обаче ми излезе от главата.

# 44
Ох,Цеце много неприятна работа....няма ли начин да я транспортирате или не трябва да мърда? Какви са тия сърдечни кризи при вас двете бе,млади сте още...Дано всичко се размине и завърши добре Praynig

Ох,знаете ли как ми се иска да дойда и за за 18-ти,да се видим,да хапнем Crazy,ама пусти пари Confused Все някой път ще дойда Praynig Peace

Гале абе все си мисля,че трябва някакво обяснение да има за поведението на малчо,това,че търси близост с теб newsm78,може би е период,в който търсят повече мама newsm78,но не ми се връзва все да са зъби,и все си мисля,че ако го видя ще разбера веднага от какво е неспокоен Crazy(тя майка му не знае,ама аз нали съм експерт Whistling)

За моите работи какво да ви кажа-при моите родители не става да ида,те живеят отдлено както вече съм казала,и то хубаво тия пожелания за нов мъж в живота ми,ама нито ща,нито ще ме иска някой,а и в К=ли никакъв избор Confused,а аз ще съм прекалено заета с оцеляването ни. Ени уей,както викат.Ще ви наглеждам Peace

Общи условия

Активация на акаунт