Писах, писах и имаше токов удар и ми се рестартира компа. Сега пак наново, но ще бъда по-кратичка, че сигурно 3 път няма да напиша нищо вече.
Роси,
Напълно те разбирам, и моят мъж от време на време като му щукне нещо и ми казва, че по цял ден нищо не правя, а само на компа стоя. Той обаче седи много повече от мен, свикнах...отначало му мрънках, но вече не ми прави впечатление...Трябва да се правят компроси. Явно всички са доста изнервени от дългото стоене вкъщи по тези празници - аз до този извод стигнах. Важното е, че накрая сте се помирили, той ти се е извинил, осъзнавайки какви ги е наприказвал 
Таш, много готина прическа

Цеци, за срещата в неделя - ние сме канени на гости в кумовете следобед, обаче ако се организираме ще се опитам да дойда поне за 1 час, ако пък се отложи гостито съм на линия.
Предлагам в петък да се преброим и да решим 
Мерги, това за Радуил ми харесва - ще ти пиша на лични. Ходили сме там, но в друга къща. Искаше ми се ново место, но пък ако не намеря нещо друго подходящо и това е идея.
Гале, аз вече няма да се оплаквам от неспане - от юни месец имам 5 вечери да спя по цяла нощ и това е. Тази сутрин в 5 вече не издържях и се изнесох в хола и дремнах до 7, че то не бе едното, другото, а и мъжо така хърка

Лучка, оправи се Стефан, алергия беше определено, предполагам от ананас - нищо друго ново не му е давано.
Дианче, честито тръгване на ДГ, дано свикне бързо и без сълзи.
Цеци, много яка шейна, нашта е от обикновените пластмасови, но понеже ги събираме шейните в общото на входа та имам избор - има 5 броя - и дървените са му много удобни на Стефан
та не мисля да купувам друга сега.Аз вчера до кухнята ходих докато спеше Стефан, и да заведа каката на пиано. Днес пак ще ходя сама до кухнята - той заспа одеве и мисля, че няма да се събуди. Вие оставяте ли ги за малко докато спят? Стефан дори и да се събуди не реве - почва да си играе и чак когато му доскучее тогава почва да крещи.
madchen честито момиченце на колежката ти!

Катетг, много благодаря за страхотния подарък
А идеята ти е прекрасна. 
Поствам сега, после ако има време - пак

не съм сигурна на какво се дължи.Единственото на което мога да го отдам е,че майка ми донесе някакъв зелен чай с ванилия и аз изпих 4 чаши защото много ми хареса.Дали той ми е подействал така?

А от началото на захранването записвам даже кога е ак...л. /ами за справка на педи, ако има проблем/
Като порасне Рони ще му е много интересно.
?Да ти е жив и здрав!
да не ти гледа някой друг детето, ти си го гледаш, естествено че си прекрасна майка най-добра за Ники
публикувам и ще чета