.Така ми става мъчно като те чета, хем си казвам дано се оправят нещата, хем ми се иска да срещнеш някой страхотен мъж, който да оцени каква жена си -каквото и да решиш, знай,че си те мислим
-какви са тия приказки каква майка си била, егоистка и дъра-бъра
.На всеки му се иска малко временце и за него и това няма общо с любовта ни 

хахахха Обичам те бе жена! Дори те ревнувам от "Пица за Елица"...
, как върви РД-то?В къщи ще сте предполагам, дори съм сигурна , и к'вооо?

ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ИМЕНИКА
[/size] и да го приемат в ОДЗ 

Роси, на 2-ри ти затворих, защото малко ми трябваше някой само да ме попита как съм и щях да го залея с моите си щуротии, та реших, че са празници и хората се нуждаят от позитивизъм, а не от проблеми 

Дори днес Таш получи оферта от един симпатяга, но нещо тя се зачуди и той младежа слезе.

, как върви РД-то?В къщи ще сте предполагам, дори съм сигурна , и к'вооо?

не е супер празнично ядене, но аз го обожавам, а ако не сега - кога?
...

...явно са такива нашите...маймунки
Гледам,че днес червенната на Найчи е поизчезнала,останали са само пъпчици малко.С какво мажете в този период?
имам си и аз ... често ми се случва да пия газирано... и подсладени напитки - и двете са вредни.Също така ям доста солети и семки...това ми е останало май от някогашните диетични истории.. А за вечеря на малката давам... каквото съм и сготвила през деня.Или направо от нашето ядене,ако е сухо (примерно ... печено пиле или нещо дето няма сос) правя така : в един метален супник слагам малко хлебче,масълце и преварена водичка,слагам и месцето (или рибка,или печени чушки... или домати и краставици дори,жълтък,сирене и т/н и т.н) и го загрявам на котлона набързо.Така водичката,хлебчето и масълцето се разтапят и правят кашичка в която се озовава останалото
много и харесва .
харесва ми да спортувам и,че се съобразявам колко спя,пия и т.н. 
Само чакам милото да свирне,че има 350 свободни и веднага ще ги инвестирам (то като погледнеш си е чиста инвестиция,само от зехтин (олио) се избиват парите
)
Моите мании сигурно няма да доведат до това,но пък претоварване от спортуване,травми и депресии ... надявам се,че няма да стигна до такива крайности.А за зъбите - аз имам един такъ и моята зъболекарка каза,че просто мястото там е по податливо на кариеси и единствения начин е да го обработи и да му сложи пломба или директно фасета или коронка... но аз го оставих така,понеже е на по-заден зъб.
Щастлива съм,че си щастлива,че си успяла да се наспиш и и сега като ти пиша толкова щастливо на тебе,установявам с усмивка на уста,че ти провокираш щастието,което пълни ми душата и ме кара да се усмихвам...разбра ли ме или го го обясних прекалено щастливо?! 

/, че си далеч от мания за здравословно хранене, т.е. увлечена си в рамките на разумното и полезното. Познавам някой, който е наистина маниак: не топли храна в микровълнова, защото лъчите влияели зле на храната, така пишело в една книга за хомеопатия. Яде само био месо, био зеленчуци, био плодове, био сокове и т.н., даже био подправки, само океанска риба, защото била най-чиста. Естествено без газирано, кафе и алкохол. И още куп странни подробности по приготвянето на храната.
Мъжът ми не иска да забрави пушеното, а на мен ми призлява само от миризмата. Унгарците много обичат пушено.
И снимките с ледовете също - хубаво място е Зимевица!
В някой от подфорумите сигурно има инфо. Добре е да се реши проблема, защото щом няма емайл или само е изтънял, знаеш какво следва ... Ако е на един зъб бива, но щом са повече...

Весе дано скоро се усокои Стелето

Плю това виждам,че е в границите на разумното,така,че не се тревожи
Аз също бих го правила,но нямам условия за това,т.е. да мисля отделно за моето хранене,на Ивче и мъжо,а и е доста скъпо,но бих го правила и аз иначе.
,много се кефех като четох как те гали и милва,Ивта само вечер като я приспивам вече е така,преди редовно се гушкаше и ме целуваше
Разглеждах офертите за имоти във вашия град,хубаво ли е в Ст.Загора
Препоръчани теми