Сняг натрупа,зимата вилнее - НОЕМВРИЙЧЕ в къщи си беснее

• 15 023
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЗАСМЕНИ!

EmbarassedВ предишния пост имах чувството, че забравям нещо важно и сега се сетих, че не съм честитила Иванов ден. Embarassed

# 76
  • София
ЧЕСТИТ РОДЕН ДЕН, ЮЛЧЕ-
ДА СИ ВИНАГИ ТАКА УСМИХНАТА, СПОКОЙНА И ВЛЮБЕНА.
БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА С ТРИМАТА СИ МЪЖЕ  Hug.
ЗАПОВЯДАЙ ЕДИН БУКЕТ ОТ БОНБОНИ И ОТ МЕН

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИВО И ИВАЙЛА-
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ И ДА РАДВАТ ВСИЧКИ

# 77
  • Pierrefonds, CA

Юлчее, Честит Рожден Ден ! Бъди здрава, обичана и само с позитивни емоции заредена !

Честит Имен Ден на Ивайла и Иво ! Със здраве да носят името си !

# 78
  • София
Така...сега да ви чуя как сте  Hug

Сонче, как мина срещата с мама, радвате ли си се още, страхотно е!Дано имате време за всичко   love001

Сладурче, ти как си, миличка  Hug.Така ми става мъчно като те чета, хем си казвам дано се оправят нещата, хем ми се иска да срещнеш някой страхотен мъж, който да оцени каква жена си -каквото и да решиш, знай,че си те мислим  Laughing

Галакси, алооууу, к'ви ги говориш ти smile3506-какви са тия приказки каква майка си била, егоистка и дъра-бъра  Crazy.На всеки му се иска малко временце и за него и това няма общо с любовта ни  Rolling Eyes, да не говорим, че през повечето време си сама, не знам как не лудваш даже  Mr. Green
Е, днес като си понаспана е друга работа, нали  newsm47

# 79
Така...сега да ви чуя как сте
,
На мен не ми е звънял телефона, значи не си ме чула, сега като се сетя ми нямаш и телефона и аз твоя. Пиша ти на ЛС Simple Smile  Joy
ТАш - аз съм си тотално ку-ку. То си ми и личи, ама не искате да ми го кажете в очите Simple Smile хахахха Обичам те бе жена! Дори те ревнувам от "Пица за Елица"... Laughing
Юлче - абе какво сладко съм ти осигурила, то си е направо горчиво такова количество Simple Smile, как върви РД-то?В къщи ще сте предполагам, дори съм сигурна , и к'вооо?   bouquet Hug
Сладурче - да ти е жива и здрава сладуранката Hug

# 80
ЮЛЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЗДРАВА, УСМИХНАТА, ЩАСЛИВА И СЛУШАНА ЖЕНА И МАЙКА! ДА ТИ СЕ ВРЪЩАТ СТОКРАТНО ДОБРИНАТА И ГРИЖИТЕ, С КОИТО ТИ ТАКА ЩЕДРО ДАРЯВАШ!   bouquet ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ИМЕНИКА Heart Eyes [/size] и да го приемат в ОДЗ  Peace

СЛАДУРКА, честит имен ден на Ивче. Да ти е здрава и послушна!  Hug

Дианка, как е с ходенето на градина? Тъгува ли човечето?

Ние както сме го подкарали на 18 месеца още няма да сме били ваксината за 13 месеца, а за последния Пентаксим сигурно ще сме готови като стане на 3 години  Crazy  ooooh!

Лилчо, Роси Hug Роси, на 2-ри ти затворих, защото малко ми трябваше някой само да ме попита как съм и щях да го залея с моите си щуротии, та реших, че са празници и хората се нуждаят от позитивизъм, а не от проблеми  Wink

Цеце, как е сестра ти? Наложило ли се е после да пие ампулата?

Съгласна съм да направим срещи и тази и следващата неделя. Колкото повече, толкова повече  Mr. Green Щом е за пица, там е Елица  Joy

Гале, за натискането в метрото не мога да ти обясня, нагледно трябва  Sunglasses Дори днес Таш получи оферта от един симпатяга, но нещо тя се зачуди и той младежа слезе.  Confused Нищо, ще го потърсим утре да го питаме офертата дали важи още  Grinning

# 81
ТАШ - Благодаря тИ .........  newsm51 Two Hearts Kissing Heart

# 82
  • София
Включвам се само да честитя:

Юле, Честит Рожден Ден!
Искрено ти желая да бъдеш много здрава, много щастлива, все такава позитивна и силна жена! И нека винаги Младен да ти бъде най-голямата опора, а двете ти прекрасни деца - най-голямата радост и гордост! Весел празник!

Честит Имен Ден на Иво и Ивайла! Със здраве да си носят името! Честит Ивановден на всички!

Сестра ми днес е добре, слава Богу! Не се е наложило да пие нищо. Кога ли ще дойде моментът, в който няма да имаме грижи и тревоги? Май в някой друг живот.....

Днес нямах Интернет - ами нито сърцебиене получих, нито кръвно вдигнах  Mr. Green

Пожелавам ви хубава вечер, аз ще се включа по-късно.

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 18:06 от Цецето

# 83

Юлче - абе какво сладко съм ти осигурила, то си е направо горчиво такова количество Simple Smile, как върви РД-то?В къщи ще сте предполагам, дори съм сигурна , и к'вооо?   bouquet Hug

Ами добре върви, приспах децата на обяд като никога за 2-3 минути, спаха 2 часа, сега си играят сами, манджата, дето я забравих на котлона не можа да изкипи и не загоря, чакам Младен да се върне от работа - идилия ... За вечеря ще правя омлет с шунка, сирене и маслини  Blush не е супер празнично ядене, но аз го обожавам, а ако не сега - кога?

Медхен, специално ти благодаря за пожеланието, нали затова досега стискахте и ще стискате палци още 2 дни.

# 84
  • Хасково
ЧРД Юлче, бъди здрава, щастлва и много обичана от твоите трима мъже!!!
Честит имен ден на Ивайла и Иво!!! Носете с гордост и здраве иманета си, дечица!!!

Много ми се иска да попиша малко, но Стела е ужасно крива и не ме оставя за минутка Tired...
Сега й дадох един пакет зрънчо да го разпилява по пода, та имам малко мира Mr. Green
Само на бързо да кажа на Просто Аз, че и на Стела дупето е зачервено при всяко никнене на зъб. Crazy
Айде пода е застлан с пръчиците Sick
Целувам ви обичам ви и до скоро Heart Eyes

# 85
Здравейте момичета!
Аз съм хепи,понеже вчера ми дойде огроооомния кашон от Ларедут и съм си нацелила размерите на всичко и ... абе изобщо съм в супер настроение с един кашон нови дрехи за мен,Ная и Милото... сега се боря да направя друга поръчка...ама нещо все ми бози нета.

Лучка,Весето,10х за споделения опит  Hug...явно са такива нашите...маймунки Simple Smile Гледам,че днес червенната на Найчи е поизчезнала,останали са само пъпчици малко.С какво мажете в този период?
КатенцеТГ... сайта е страхотен.И пак благодарим за подаръка - надявам се да се възползваме. С Найчи пращаме много целувки на малчо Марианчо и му желаем бързо да се оправи.Не се мъчи заради Аб...всички минаваме по този път.Колкото и да се тюхкаме и ядосваме.И аз все си викам "Абе мама му стара,ако не я бях завела в оня детски кът нямаше да се разболее (примерно) " ,но е факт,че ако не е от там ще се разболее от друго място.Това е - трябва да градим имунитет Sad
Канелче Simple Smile имам си и аз ... често ми се случва да пия газирано... и подсладени напитки - и двете са вредни.Също така ям доста солети и семки...това ми е останало май от някогашните диетични истории.. А за вечеря на малката давам... каквото съм и сготвила през деня.Или направо от нашето ядене,ако е сухо (примерно ... печено пиле или нещо дето няма сос) правя така : в един метален супник слагам малко хлебче,масълце и преварена водичка,слагам и месцето (или рибка,или печени чушки... или домати и краставици дори,жълтък,сирене и т/н и т.н) и го загрявам на котлона набързо.Така водичката,хлебчето и масълцето се разтапят и правят кашичка в която се озовава останалото Simple Smile много и харесва .
Лилчо реално и аз се кефя на това и заради Ная.Харесва ми,че и изграждам вкусовата ориентация към здравословната храна. Но пък... ако наистина премине в някакво жестоко вманиачаване е лошо.Щом хората са го определили като болест...редом с анорексия и булимия...не знам.Трябва да внимаваме да не преминаваме в крайности.Иначе,ако питаш мен си ми харесва да храня себе си и семейството си така Simple Smile харесва ми да спортувам и,че се съобразявам колко спя,пия и т.н. Flutter
Ренито - фритюрника е много як! Simple Smile Само чакам милото да свирне,че има 350 свободни и веднага ще ги инвестирам (то като погледнеш си е чиста инвестиция,само от зехтин (олио) се избиват парите Simple Smile )
Цеце стискам палци никога повече да не изпадате в такива ситуации
Сладурче,а мислила ли си да се оцелява в някой друг град,ако предварително си уредиш работа? Тогава ще имаш избор,защото жена като теб...наистина трябва да има избор! Но може да се примиряваш с ..каквото има под ръка! Naughty
Роска много страшно ми звучат думите ти. TiredМоите мании сигурно няма да доведат до това,но пък претоварване от спортуване,травми и депресии ... надявам се,че няма да стигна до такива крайности.А за зъбите - аз имам един такъ и моята зъболекарка каза,че просто мястото там е по податливо на кариеси и единствения начин е да го обработи и да му сложи пломба или директно фасета или коронка... но аз го оставих така,понеже е на по-заден зъб.
Галенцe - с тия шоколадови обувки ще ме вкараш в беля Simple Smile Щастлива съм,че си щастлива,че си успяла да се наспиш и и сега като ти пиша толкова щастливо на тебе,установявам с усмивка на уста,че ти провокираш щастието,което пълни ми душата и ме кара да се усмихвам...разбра ли ме или го го обясних прекалено щастливо?!    bouquet
Юлче - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си здрава,късметлиика и мноого мноого обичана! Бъди все така будна,отзивчива и страхотна!
uuuu....

Честит Имен Ден на малката Ивче и на Ивайло и на всички именници! Да са живи и здрави,а имената им да носят мнооого късмет!

# 86
Честит рожден ден, Юлче! Бъди много щастлива!
Честит имен ден на Ивайла и Ивайло!

Цеце, радвам се, че сестра ти е по-добре!

Кате, бързо оздравяване и на теб!

ПростоАз, благодаря за идеята за вечеря, ще се възплозвам в най-скоро време, още повече, че супата така и не му хареса на Рони. Но пък не знам дали заради нея /снощи изяде 50 гр/ + обичайната доза каша и не се събуди изобщо до 8,15. Shocked Вече се чудех добре ли е. Crazy

Благодаря и на другите мацки споделили идеи за вечеря.

ПростоАз, мисля /независимо от теста Wink/, че си далеч от мания за здравословно хранене, т.е. увлечена си в рамките на разумното и полезното. Познавам някой, който е наистина маниак: не топли храна в микровълнова, защото лъчите влияели зле на храната, така пишело в една книга за хомеопатия. Яде само био месо, био зеленчуци, био плодове, био сокове и т.н., даже био подправки, само океанска риба, защото била най-чиста. Естествено без газирано, кафе и алкохол. И още куп странни подробности по приготвянето на храната.

Скреч, както ти е писала Юлчето, до 4 годишна възраст най-добре да се избягват пушените меса, кашкавали и прочие. Според мен и възрастните е добре да ги избягват, но който ги обича няма как. Wink Мъжът ми не иска да забрави пушеното, а на мен ми призлява само от миризмата. Унгарците много обичат пушено.
И на мен много ми хареса снимката с розата. Само колко ли й е студено на горката. Wink И снимките с ледовете също - хубаво място е Зимевица!

Сладурка, и аз си мислех, че е моментно скарването ви. Confused Но мъжът ти наистина не оценява каква жена има. Такова готвене с първо, второ и трето и при това всичко домашно, излязло от твоите ръце, много мъже само могат да сънуват. Как успяваш всичко не мога да се начудя. Дано да срещнеш някой, който да те оцени, само не го глези толкова. Вече е твой ред да те глезят.

Роси, отиди на някой добър зъболекар в София. Сигурно има решение, върти ми се в главата нещо като възстановяване на емайл с лазер. newsm78 В някой от подфорумите сигурно има инфо. Добре е да се реши проблема, защото щом няма емайл или само е изтънял, знаеш какво следва ... Ако е на един зъб бива, но щом са повече...

Ще публикувам, че скоро мъжът ми се връща, вечерята пристигна, остава да сложа масата...

# 87
Здравейте милички!
Някак ме успявам да ви изчета .
Ние сме добре . Момчетата оздравяха . Сега чакаме РД на Христо,но планове не смея да правя . Когато се настроя и планувам нещо все  се случва някоя гадост.
Георги спря да ходи.Имам подозрение ,че пръст в това има брат му. В последно време го е обзела някаква страшна и опасна братска обич.
Вчера се правих на фризьор и Гоги е с прическа "Китайска ливада" .Като се стопли ще го заведа на професионалист та да заприлича на човек.
Дианче може би още е рано  да попитам , но доволни ли сте от операцията? Може ли да те притесня ма лични за повече инфо ? Попаднах на твои постове в една друга тема която живо ме интересува.
Кате вие да не сте на гости ма мама?Как е малкият чаровник?
ох вече си имам компания,въоръжена с вилица ooooh!

# 88
Аз имам малко промеждутък и реших да ви нагледам Grinning
Тианче що така не намираш време за разписване? Аз И за Весето го мислех същото,ама тя има мрънкащо бебе,дето и пречи Crazy Весе дано скоро се усокои Стелето Peace Hug
ПростоАз аз пък одобрявам това,че се увличаш по здравословния начин на живот Peace Плю това виждам,че е в границите на разумното,така,че не се тревожи Peace Аз също бих го правила,но нямам условия за това,т.е. да мисля отделно за моето хранене,на Ивче и мъжо,а и е доста скъпо,но бих го правила и аз иначе.
Гале той Никича разбра,че ще идвам на проверка и спал милото Heart Eyes,много се кефех като четох как те гали и милва,Ивта само вечер като я приспивам вече е така,преди редовно се гушкаше и ме целуваше Heart Eyes Разглеждах офертите за имоти във вашия град,хубаво ли е в Ст.Загора Mr. Green,искам Сф,ама е прекалено недостожимо Confused ще те питам на ЛС отзиви за квартали и прочие,може ли?
Катетг-как е Мариянчо? Болничък ли е още?

Абе вие какво сте ме набедили,че съм идеална,ааааа съвсем не съм,ако нещо съм,научила за толкова години,то е,че никога само един един не е виновен,но щом продължавам да го чувствам така,значи имам основание. И съвсем не съм съвъшена домакиня,просто обичам реда и чистотата и ги спазвам колкото мога,мания ми е някаква. Че готвя редовно,така е,но нито правя нещо специално,нито вадя ленените покривки всяка вечер Laughing Ми обичам да готвя,а и да ям Mr. Green и така съм научила всички покрай мен,че мога и се справям с почти всичко сама,но си имам и своте моменти на слабост и предоставям отговорнстта на някой друг.
Айде в тая връзка,че готвя един грах на Ивче и пак ще ви нагледам Peace

# 89
  • някъде там
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЮЛЧЕ, желая ти безброй щастливи мигове със семейството ти, обичай и бъди обичана жена

на малките именници Ивче и Ивко много целувки и прегърдки  Heart Eyes
и

Общи условия

Активация на акаунт