Сняг натрупа,зимата вилнее - НОЕМВРИЙЧЕ в къщи си беснее

• 15 024
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Сладурче, Hug Нищо не искам да коментирам,само ще кажа че ако с нещо мога бих ти помогнала,стига да  пожелаеш.

Аз нали все не успявам да пиша и чета често и съвсем ви губя нишката и усещам как в ни една тема немога да се впиша,затова съм по кратка,надявам се не много досадна.

Марианче,преди малко по новините по Нова в едно интервю из София дали беше ти?Една мама със зеленикаво якенце с почти същият цвят количка.Толкова ми заприлича на теб Embarassed Ама тя не говори само се усмихна на камерата и избяга Mr. Green

# 91
ХаллллююююУ  Mr. Green Laughing Hug

Аз пък по никое време готвих леща Simple Smile  eat и дори отскочих да си хапна няколко лъжички....  Sick Crazy

Деско/Пр.Аз - съвсем ясно и щастливо си се изказала Simple Smile Heart Eyes
Сладур - писах ти на ЛС  Peace, аз съм на среща.
Тианка радвам се че вече сте здравички, само ЗДРАВЕ  Flowers Four Leaf Clover тази годинаааа!

# 92
  • някъде там
публично да си пУфаля детИто, днес милото като го напънало ми сочи да го водя на гърнето и си показва памперса, като я сложиш имаше резултат Wink

за деня свърших и една полезна задачка и се разходихме като снегорин по Търновските тротоари близо 3 часа, през които Емата спа като заклана и за мое голямо учудване не видях нито 1 количка, по едно време взе да се чудя дали нещо съм изкукала аз или .......... ама щом детето си спа сладко аз съм доволна определно от борбата-бутане утре ще съм с мускулна треска като след яка тренировка, подадох докИменти за детските, малеее сега кат' са ги направили 35 има да харчим харчим  Money

ей Гале дай боже още няколко такива нощи  smile3524 Никич страшен момък на новия ти аватър  Heart Eyes
skrechИ браво на Митаки като папагалчета са  Heart Eyes, Ема щом се качи в кола първата и работа е да намери дръжката и да се хване после не мърда, а в стола си стоеше с кеф като царица, от няколко дни имитира как аз говоря по телефона, как и правя "шшшшшшшт" и тя такъм мост като Миташки прави и и е голям смях като ме види от долу Wink
Катюш
скоро взимахш такъв йогурт с черешки дребната го хареса Simple Smile ама за децата стават само черешките и бисквитките, във всички определено има плодове и то богато  feeding

преди време нали ви се хвалих здраво за една добра сума попаднала в мойта сметка, е днес разкрих от къде е ........ обезщетението ми за неползвания отпуск за 2007 и 2008, нали от 01.01 съм безработна но пък от утре фиктивно ще съм наета Wink никои нищо не дава даром и рядко стават компютърни грешки в "+"  ooooh!

# 93
Рени - браво на Емата за умността бе, ние с нашите "умни" мъжки чада Simple Smile има да си чакаме за подобна комуникация Joy , я в памперса най-лесно!
Мацки, абе какви документи, какви детски, какви 35 лв/кога с еправи тУй нещо и кой отговаря на тази критерии, аз не съм подавала НИЩО!!!????  #Crazy #Crazy #Crazy Казвайте бъзро да не ставам зян, ама не ми се смейте много.

# 94
  • някъде там
Гале детските са според дохода и на 2 родители мисля беше да е максимум 350лв. на човек , аз понеже се водя самотна майка и се гледа само моя доход, документи се подават веднъж годишно в Дирекции Социално подпомагане, изплаюат се 35лв. всеки месец
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=255812.315 виж тука

# 95
Аз подавах миналият януари и сега този месец пак ще подам.Документи се подават всяка година и като се изчили брутният доход на член от семейството трябва да не надвишава 350лв Peace А ако не знаеш какви документи ще ти кажа и това Peace

# 96
Милички , благодаря!
Такова чудо пуска мъжо май мин година.Аххх, възможно е нали.“????

# 97
хай мацки!отдавна не съм ви писала.но малкия ми син не ме оставя да се добре до компютъра.запълва почти всяка минута от денонощието ми.

първо искам да ви честитя новата година.бъдете всички здрави и усмихнати.

второ искам да ви споделя че живеенето в България започва да ме депресира.освен че нямаме парно,няма топла вода,на всичкото отгоре днес когато реших да се разходя малко из младостките улици видях зор с непочистените улици.митко искаше да ходи и да пипа снега а лошата му майка го беше вързала в количката.ами няма как.използвам я да се придвижвам п замразените улици и тротоари.добре че ми е малкия сладур иначе можеш да превъртиш.

аз не съм похвалила моя Митко.на 15 декември като се събуди и сам проходи.от спалнята отде до хола,а м/у 2те стаи има разстояние от поне 10м ако не и повече(не ме бива в сметките на око  newsm78) още не сме му правили проштапулник.може би ще бъде следващата седмица.кажете какво се слага.аз съм решила да му сложа парички,пиано,студентска книжка,зъболекарски инструменти.какво може още...........  newsm78

друго около нас не се сещам да ви споделя.освен че ми е добре с Митко в къщи.вярно много ми е палав,по цял ден се върти около мен,но оценявам какво е да си майка.и смея да твърдя че много ми харесва.прАви ме много щастлива.

желая ви сладки сънища.дано нощта е топла.

# 98
  • София
Юлче, Хепи Бърт Дей Ту ЮЮЮЮЮ! Бъди здрава обичана и много щастлива!

Лелеее, аз знаех, че ставаше нещо при опушването на месо, ама си викам, ха дано да го няма в пуешкото.

Докато приспивам Митко си шушукаме с баща му, а той пуска гърдата и започва и той да шушука  Heart Eyes Party На мама имитаторчето сладко!

За детските, когато се броят доходите на семейството включва ли се майчинството? Той Коце не ми казва каква му е заплатата, но аз си мислех, че на член от семейството се падат по 200лв и нямаше как да взимам.

Вие за кои храни следите да присъстват всекидневно в менюто на децата и кои - ежеседмично? Всъщност за кои хранителни групи по-точно.

Разбрах го тоя изофикс. брат ми има такова чудо на колата, а ние сме лишени.

Забравих да ви се похваля, че на връх Нова Година ние с Коце се появихме в костюма и роклята от сватбата ни  Grinning .

Сладур, има вероятност в събота да ходя до Кърджали. Ако не са ми измислили план за деня, може да се видим  Flutter
Маруся, честити проходили крачета!

# 99
  • някъде там
skrech майчинството се включва, аз ндес като подавах и имах бележка от работа само за Декември а всичко друго по месеци празно, като отидох в ДСП те служебно ми извадих за останалите 11 месеца сумите които съм получавала и ги вписах в молбата

лека и спокойна момичета не заспивайте на PC  Party

# 100
Гале златна си Hug Мен пък на предишния аватар по ми харесва Ники,много хитричко гледа Flutter
Рени браво на твойто момиче! И твоя аватар е страхотен,много мило Heart Eyes
Скреееч айде чакам те,аз съм на работа по принцип(пълен раб.ден Crossing Arms),не знам за колко време си,ама за 1 час,ако трябва ще излезна да ви видя Hug Същия ден ли тръгвате?

# 101
... писах, писах и всичко отиде по дяволите Sad , сега на кратко:

Благодаря ви, че питате за моето дететнце. То е значително по-добре, но при мен нещата отиват на зле. Кихам много здраво, тече ми носа и цял ден ми е отпуснато и ми се спи  Confused Дететнцето обаче е добре, което е по-важното  Peace Аз не смея много да имам близък контакт с него, че ... освен това реших да започна да пия от неговит антибиотик. И без това трябва да го изхвърля след това, а така ще ни стигне тъкмо за лечението на двамата.

Лилчо преди няколко страници беше задала един въпрос за кондидатсванията в ОДЗ. До сега не видях никой да й е дал отговор. Аз също много се вълнувам от отговорът.
Моля, компетентните мами с опит да споделят на къде да хващаме и какво трябва да правим. Въпросът беше: Нужно ли е децате, които не са били приети през 2008 в ОДЗ, но са кандидатствали и все още имат активни кандидатури да кандидатстват на ново или е валидната старат кандидатура и си пазим реда от тогава  Thinking Благодаря ви предварително!    bouquet

Маруся, честито за смелите крачки на Митко. Ще го видим на живо  Hug само да оздравеем и да се върнем в София. Wink

Тиана, при мама сме да, много близо до вас  Hug Радвам се, че дечицата ти се радат на добро здраве, не е такова полжението при нас обаче  Confused за това не смея да се обаждам на никой. Целувки на Георги и Христо.

Момичета, благодаря ви за споделеното мнение относно "емика".  Hug

Сега мисля да си лягам на време, макар че пак окъснях. Пожелавам ви лека и спокойна вечер!  Heart Eyes

# 102

Добро утро миллички  Hug

# 103
  • София
Добро утро мами!

Ние ставаме надупени след поредната кошмарна нош, но няма да ви занимавам, че ставаме досадни вече.
Кате, оправяйте се бързо, че гадано това с болестите. Много целувки на Мариянчо  Heart Eyes.
Маруся, аз по този повод не мърдам пеш с количката никъде. То срамно , но май детето ми не е ходило близките два месеца на класическа разходка  Blush. Скитори по МОЛове, магазини и кафета. Ми къде да ходим - в нашия район е кошмар. Тротоарите са с по 40 см сняг. Хората ходят по улиците, а да не ви казвам как карат колите ( и въообще не пръскат  Wink ).  Кат пукне пролет ще компенсираме.

ривем, после пак

# 104
Добро утро!
Софче  bouquetза кафенцето!За мен 2 чаши  Simple Smile
Между другото снощи сънувах сервизи и Сладурчето ме съветваше кой точно да избера! Laughing
Рошльо ми разказа играта снощи ,явно 11-я зъб прокарва.
Нещо още ми мирише на възглавница ,като си изпия кафето ще се опитам да се включа.
Маруся,честито ти проходило момченце !  

Общи условия

Активация на акаунт