Газта е спряна ?

• 37 070
  • 1 058
  •   1
Отговори
# 915
                         И сега като пуснат по тръбите топличкото, като пуснат наблюдаващите и евентуално никъде не се отклони то, какво: ще значи ли, че Украйна никога не е крала газ? Ами ако установят, че си отклонява някъде - тогава какво? По-скоро първият вариант ми е интересен, тъй като украйнците ако за една седмица не са измислили как да замажат положението си е техен проблем.

# 916

е накрая ще банна някой за това замерване с линкове. особено тези, които със сигурност са ми чели предупрежденията.

Цитат
Украйна не допусна руските наблюдателив своите газоизмервателни станции. Това обяви заместник-директорът на „Газпром" Александър Медведев. Той припомни, че включването на руски наблюдатели е предвидено в подписания от Украйна протокол.

# 917
Нали и аз това казвам, последните двама президенти са минали през Газпром. Путин като президент има два мандата, което е 8 или 10 години (не помня дали при тях мандатът е 4 или 5 години). През цялото това време той подготвяше Медведев за свой приемник и твърдо беше застанал зад него по време на предизборната кампания. Според мен 10 години имат голямо значение като насока в развитието на политиката на цялата държава. Логично е да се предположи, че и двамата имат симпатии към компанията, която са управлявали малко преди да започнат да управляват цяла Русия. От трима президенти в новата история на Русия двама, единият от които с два мандата са тръгнали от енергийната компания.
Посочи ми моля те, кога Путин е управлявал Газпром?Сывсем ли не разбираш какво те питам? #2gunfire
От каква енергийна компания е "трыгнал"Владимир Владимирович и кога?

# 918
  • София
Такива спомени имам от времето на изборите в Русия. Възможно е и да греша.

Прибирай пищова. Както виждаш избягвам ползването на емотикони, особено от неприятно-агресивните. С пищовите стреляй по себе си, а не по мен. Думите за това са измислени, за да се разбират хората с тях. Всеки може да гърми. Знаеш ли каквъ разказче от емотикони мога да ти изкарам?

# 919
Абе стига сте се занимавали с чуждите политици оставете на техните народи да ги прценяват добри ли са лоши ли са .
Все едно нашите сме ги оправили и тръгваме с анализите си за чуждите.

# 920
Такива спомени имам от времето на изборите в Русия. Възможно е и да греша.

Прибирай пищова. Както виждаш избягвам ползването на емотикони, особено от неприятно-агресивните. С пищовите стреляй по себе си, а не по мен. Думите за това са измислени, за да се разбират хората с тях. Всеки може да гърми. Знаеш ли каквъ разказче от емотикони мога да ти изкарам?
Просто ти като котка не падаш на гырба си."Вызможно е  и да греша"Благодаря!
Думите са измислени, ама ти като не разбираш от тях ooooh!Не се  и сымнявам, че можеш да ми изкараш разказче.

# 921
  • София
А какво трябваше да напиша? Моля, прости ми, ли? Не съм сигурна дали греша или не, затова и написах "възможно е и да греша". До момента нямам доказателства нито за моето, нито за твоето твърдение.

---
А, ето го и доказателството, че съм права. Знаех си, че има връзка с Газпром:

През 2000–2001 г. и 2002-2008 г. е председател на Съвета на директорите на ОАО Газпром“, през 2001-2002 г. е заместник-председател.

За справка и линка http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B … D0%B4%D0%B5%D0%B2

# 922
Добре и какво като са били / ако са били / директори на Газпром ?
Евала , че не са го разпродали като нашия Кремиковци и др подобни из цялата ни държава.
Неможете да ме убедите, че Путин е лош само защото защитава държавата си !

нищо, просто мен ме подразни тази абсолютна  увереност в нещо, което може да се разбере за 2 минути.Щом за такива факти се лыже, представяш ли си за другите, дето по-трудно биха се проверили,какво става ?И затова е пылно сыс слухове, няма нужда дори да се проверява-Дневник казал,братята англичани написали и СНН го повторил-и ето горките украинци, жертва на жестокия руски мечок.И цяла Былгария вече мрази Русия

# 923
  • София
Какво те дразни, Нероли? Това, че съм права и намерих доказателство ли? Ти защо не го свърши това 2-минутно доказване, че греша, а веднага ми вадиш пищовите? Много е грубо от твоя страна.

Това е положението - новият президент на Русия е бил в Газпром 7-8 години и то на много висок пост. Веднага след това е скочил на президентския стол с подкрепата на Путин. По-ясно от това, здраве му кажи!

# 924
Само да вметна , че газа е пуснат от Русия , но от Украйна не се приема заради неизяснени технически неща  #2gunfire Какво да ви кажа ?
Ясно е кой кого и за какво използува !

# 925
Значи, просто познава характера на работата. И пак, какво общо има това с кавгата за газта, освен, че познава характера на работата?

еди.
ПС не се хващайте за гушите.

# 926
е какво сега? пак няма газ? що ли не съм изненадана?

# 927
А какво трябваше да напиша? Моля, прости ми, ли? Не съм сигурна дали греша или не, затова и написах "възможно е и да греша". До момента нямам доказателства нито за моето, нито за твоето твърдение.

---
А, ето го и доказателството, че съм права. Знаех си, че има връзка с Газпром:

През 2000–2001 г. и 2002-2008 г. е председател на Съвета на директорите на ОАО Газпром“, през 2001-2002 г. е заместник-председател.

За справка и линка http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B … D0%B4%D0%B5%D0%B2

Край,спирам разбрах ShockedСыгласна сым сыс всичко , което казваш! Сега и завинаги! обещавам никога НИКОГА НИКОГА да не споря с теб! Извинявай!

# 928
Значи, просто познава характера на работата. И пак, какво общо има това с кавгата за газта, освен, че познава характера на работата?

еди.
И ти ли Бруте?
Ами Путин и Медведев все още не са едно и сыщо лице.Да,  но само един от президентите на Русия  е бил шеф на Газпром, и това не е Путин ,по дяволите!
Общо няма.Просто всеки си ги уйдурдисва, както иска.
Няма лошо, разговор да става Mr. Green

# 929

еди.
И ти ли Бруте?
Ами Путин и Медведев все още не са едно и сыщо лице.Да,  но само един от президентите на Русия  е бил шеф на Газпром, и това не е Путин ,по дяволите!
Общо няма.Просто всеки си ги уйдурдисва, както иска.
Няма лошо, разговор да става Mr. Green

Neroli ти май не усети че Т3-М4 всъщност репликираше Андариел не теб , но както и да е.
ГАЗ НЯМА !

Общи условия

Активация на акаунт