Аутистичен спектър. Аутизъм - тема 7

• 76 295
  • 621
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Честит рожден ден на Гери на Росонери. Да е весело, обичливо, палаво и слънчево дете, да радва мама, татко и батко. И да върви с уверени крачки в живота.  bouquet newsm59  party023  bigdance2

# 241
Честито на рожденничката !

# 242
Да ти е жива и здрава рожденничката,Росонери! smile3510   bdbaloni

# 243
  • Реъкйавик
 happy bd rosonerke

# 244
Ами като сме почнали с поздравите да поздравим и Йоанка - малката принцеса на Парапланерчето /малко на патеричка де  Wink - за 22.03./  nbirthday    Gift: Tada
Скъпо дете бъди живо и здраво и много да слушкаш мама и тате и двамата с бате да им давате повече поводи за усмивки.
Парапланерче   bouquet

# 245
       ЧРД на Йони на Парапланерчето. Да расте здраво и щастливо дете.  Hug   bouquet
       Игрички по системата Монтесори /Занимателна логика, Форми и цветове и Светът около нас/. Може да ги изтеглите от тук:

http://puzkarapuz.ru/releases/32434-rannee-razvitie-detej-po-sis … essori-vse-3.html

# 246
здрасти ,защо не го заведеш при Матанова мисля че беше тя добре диагностицира дислексия която много се отрича от много специалисти а когата се окаже това става трудно защото е минало вече доста време. 

# 247
опс отговора ми не отиде където трябва  newsm78

# 248
Здравейте,
чудя се дали да не заведа Криси (на 3г и 3м) на цирк. Вие водили ли сте децата си на такова място (цирк, куклен театър или друго представление), колко време е продължило и харесало ли е на детето?
Днес го водих на представление на децата от детската градина на средния ми син. Продължителността на представлението беше ок. 30 мин, той го гледа през цялото време, пляскаше с ръце заедно с публиката. Разсейваше се само докато децата казваха стихотворения, но докато пееха ги гледаше съсредоточено. И нито веднъж не поиска да стане и да излезе. И понеже в събота мислех да водя средният си син на цирк, след днешния ден се чудя дали и да не взема и Криси с нас?
Ще ми бъде интересно да споделите личен опит.

# 249
  • София и там където не се пуши
(х)*Галя* да водила съм моя малкия на такава възраст и издържа. Зависи си от детето.

# 250
За първи път /и единствен засега де  Embarassed/ заведох Мири на цирк преди една година - точно преди Великден. Беше с продължителност 2 часа и детето си издържа геройски. Според мене си зависи от детето. Вземи го с вас, но може би е по-добре да имаш резервен вариант отвън ако му омръзне на детето да има кой да го поеме  Wink.

# 251
  • в моя свят
Ние също бяхме за първи път на цирк миналата година и детето беше очаровано(както и аз,защото не бях ходила около 15г.) и до днес все пита:"Мамо кога ще ходим на цирк?"Но ние вече сме големи,а на възраст 3г. моя син не би стоял и минута,но зависи от детето.

# 252
Здравейте, от известно време искам да прочета  преводите на юл4е "Аутизмът – поглед отвътре" показани на първата страница на темата но винаги отваря една и съща страница  "Аутистичен спектър - обединена тема" от декември 2006. Не разбирам само при мен ли е така или нещо е объркано а много искам да прочета тези материали. Ще се радвам ако някой ми помогне

# 253
Ще се радвам ако някой ми помогне
Помогнах ти  Hug. Не бях забелязала, че е даден общия линк за темата, към всички части за преводите. Досега обикалях из темата, която е вече в архива и към всеки превод поотделно сложих директен линк към поста, в който се намира. Можеш да провериш и да си ги прочетеш. Благодаря ти, че обърна внимание  Hug

# 254
Новото екранно име на Юлче е Шлябада, преводите й започват от постинг №131
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=148724.msg3234200#msg3234200

Общи условия

Активация на акаунт