Занимавки, моделиране и апликации за малки и големи 2

• 351 582
  • 1 209
  •   1
Отговори
# 195
  • Добрич
Вела, ... Искам да те питам от къде купуваш продуктите на ТOTUM, от нет-а ли ги поръчваш?

В Добрич има магазин за детски играчки, в който се продават. В магазина ти отварят кутията и можеш да видиш точно какво има вътре, защото не винаги по рисунките отвън мога да добия реална представа.

# 196
Здравейте!

Скоро ще празнуваме рожден ден с тема - Пауър Рейнджъри. Ще го организирам сама. Можете ли да ми кажете, от къде да купя ето тези
светещи гривни  http://www.buycostumes.com/Power-Rangers-Party-Favor-Kit/26321/P … rtyKitDetail.aspx .
Преди време съм виждала да ги продават роми  - на морето  Simple Smile.

А другите неща от линка не мога да се ориентирам какво представляват /изключвам маската и торбичката/. Маски ще си правим сами и ще ви ги покажа.

# 197
*Бубето*  всичко е станало супер. Нaкарай ги да не си местят пръсчетата, а само да слагат. Тогава става на точки.
Ето няколко неща на Вики от градината:
снежен чов … 5;ия)
фенер ( същl … 1;но)
Това е надп … 81;ни
Това са сне … 4;ам)
Това  и това са украси от карнавала върху закуските и сламката за пиене
малкото  коте от днес  Laughing

# 198
Записвам се да следя темата. Прекрасна е.
На първа страница, Ели е събрала такова богатство,че..нямам думи. БЛАГОДАРЯ на всички ви , момичета- страхотни сте!   bouquet  bouquet  bouquet

Ние за сега доста по-скромни художествени опити имаме. Основно с апликации и рисунки и оцветяване. Александър ми е помагал да правим сладки и да окрасяваме какво ли не, но не съм правила снимки за сега.
Но като ви чета, си мисля,че не е рано да започнем и с други неща Simple Smile
Ето няколко   снимки с негови произведения и ще започна активно попълване Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 11:57 от *щурчо*

# 199
  • София
veroniki, фигурките от солено тесто не ги чакам да изсъхнат,  а ги пека. Интересни произведения сте изработили
И аз два пъти пробвах да ги пека, но резултата беше отчайващ. Втория път няколко фигурки оцеляха де, ама от първия опит всичко изхвърлихме - печката ми няма вентилатор (по-възрастна е) и е доста силна, и се втечнява тестото.
 И Ники се е научил да си взима листа от принтера като му трябват - последния път като бяхме на гости при сестра ми и там крадеше от принтера.

*Бубето*, аз докато се наканя да пиша какви бои за рисуване с пръсти имаме, вие си купихте. Нашите са същите, но не съм очарована. Рисували сме с пръсти с темперни бои и доста по-добре се получава.
 Продукти на Totum съм купувала от Малкия ЦУМ на втория етаж - щанда на Марни (продават и пъзели и продукти на Wader) продавачката е много любезна  Peace В Хиполенд съм виждала също - нямат чак толкова богат избор, но пък имат подобни неща за майсторене и на други фирми.

Вчера Ники си пожела да рисува с водни бои, вмесо да правим апликации. Ето го първия му отчаян опит да нарисува мартеница. Топчетата ги нарисува добре, но после стана страшно  ooooh! като реши, че трябва да ги доукраси.

С какво може да се рисува върху стъкло? С темпера ще стане ли? Моите скоро имат рожден ден и да им позволя да украсят прозореца с бои за купона ще е чудесен подарък.
За стъкло си има едни специални бои - на Carioca са около 10лв. и си имат и шаблончета. Получават се едни релефни фигурки като изсъхнат и много лесно се залепват и отлепват от стъклото - аз всеки път като видя им се каня, ама още не съм купувала.

# 200
Ох, ох.
Вчера мюмлата ме светна, че понеже балетът нямало да й пречи да си избере професия, тя решила да става реалистична художничка.
По този повод ми щукна да й обясня за перспективата; чудих се после дали не сбърках. Общо взето май схвана, утре ще сканирам.

# 201
За стъкло си има едни специални бои - на Carioca са около 10лв. и си имат и шаблончета. Получават се едни релефни фигурки като изсъхнат и много лесно се залепват и отлепват от стъклото - аз всеки път като видя им се каня, ама още не съм купувала.
От къде могат да се намерят такива?

# 202
  • София
 *щурчо*, аз съм виждала по кварталните книжарнички
 Ето и още едни, но са по-скъпи, а и тази марка не ми е позната

# 203
veroniki , благодаря ти. Hug

# 204
  • Хасково
Нямам време да изчета всичко може и да го и има, но ето нещо от мен за Баба  Марта http://krokotak.com/k/mrt

# 205
  • Добрич
veroniki, моята печка също е без вентилатор, но фигурките ми от солено тесто стават сполучливи. Ето рецептата, която ползвам:

2ч. брашно
1ч.сол
1ч. непълна вода
Печене на 160 градуса в продължение на 1 час.

Аз обаче ги пека на силна фурна докато се опекат, не съм засичала времето.
Фигурките в албумчето на Жени са от такова тесто.

NadiaNGX,  чудесни картинки.

# 206
Светещи гривни и едни други малки неща, които не зная как се казват, но се "чупят" и светят около 10 часа има в рибарските магазини. Използват ги рибарите при нощен риболов. /не съм рибар - от брат си го знам/ Не са скъпи и са много ефектни.

# 207
Светещи гривни и едни други малки неща, които не зная как се казват, но се "чупят" и светят около 10 часа има в рибарските магазини. Използват ги рибарите при нощен риболов. /не съм рибар - от брат си го знам/ Не са скъпи и са много ефектни.

bouquet Благодаря ти! Ще проверя. За рейнджърско парти ще свършат страхотна работа.

# 208
  • Плевен
Moже ли някой да ми помогне, търся картичка с елха - като се отвори картичката и се показва 3Д елхичка, ама как го обясних. Crazy

# 209
Moже ли някой да ми помогне, търся картичка с елха - като се отвори картичката и се показва 3Д елхичка, ама как го обясних. Crazy

Такава ли: картичка с елхичка 3Д? Това е от албумчето на Жени на veroniki, може би тя знае от къде може да се намери.. Peace

Общи условия

Активация на акаунт