Занимавки, моделиране и апликации за малки и големи 2

• 351 614
  • 1 209
  •   1
Отговори
# 240
Ето и от мен един симпатичен сайт с идеи..
Извинявам се, ако някой вече го е пускал тук..Днес попаднах на него случайно Simple Smile

# 241
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета, имаше някъде из постовете гъсеничка от кофички от данончета. опитах се да го открия, но се оказа невъзможно. Някой помни ли как се правеше?
май бяха от кора за яйца  Blush дъното на кората е гръбче на гъсеницата, оцветяват се с боички, а от долу се лепят крачета  Peace само за главичката нямам спомен  как изглеждаше  Blush

# 242
Момичета, имаше някъде из постовете гъсеничка от кофички от данончета. опитах се да го открия, но се оказа невъзможно. Някой помни ли как се правеше?
май бяха от кора за яйца  Blush дъното на кората е гръбче на гъсеницата, оцветяват се с боички, а от долу се лепят крачета  Peace само за главичката нямам спомен  как изглеждаше  Blush
Погледни почти най отдолу на първа страница. От кора за яйца е.
Щурчо сайта е много интересен.
Ето и един от мен.
А този съм го давала и други път но има нови неща.

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 21:59 от viki_hrisa

# 243
  • София

Ние сме правили само такива, за които говори Gooody от кори за яйца, но не сме им слагали крачета

Вела, такива очички, най-различни по големина в пликче съм купувала от Джъмбо  Peace
Благодаря за информацията - може да отскоча някой ден до там. На Вела Джъмбо и е далечко. Отдавна не съм ходила в Слънчоглед - там също продават подобен род красоти, даже май ставаше и по нет-а да си поръчаш

Аз днес получих първия си подарък за осми март от Ники - картичка

# 244
Явно нещо съм се объркала. Ние правихме от кори за яйца, главата направих от парче плат, като възглавничка, а по тялото навързахме конци /те си ги изрязваха сами и се учат да вързват/. Общо взето нашите повече на змейове заприличаха. Тези, които видях в ссайта на Вероника са много хубави. Но нашите змейове ставаха да се плашим с тях. Simple Smile Жалко, че потроших всичко, с което можеше да снима.
Все ми се върти из ума, че някъде нещо от тия кофички съм виждала, но не мога да се сетя.
Благодаря за отзивчивостта!
Тази вечер правихме съвсем истински меденки. Оставих ги да изрязват сами формичките и да ги редят в тавите и за моя изненада се справиха страхотно.

# 245
Ето днешните произведения на Александър : Овца , Картичка за мама ( тук му помагах с изработката ..) Влакче и Въртолет и някой по-"стари" Пиле и Жабка- почти всички са по идеи от Крокотак.. Simple Smile

# 246
  • нейде там, където ....
Гъсеничка от данончета май се прави, като се подреждат едно срещу друго и се нанизват с конец. Главата и крачетата - сигурно като тази, от кората за яйца.

Щурчо, браво на малкия юнак - страхотни са!

Калина, добра идея. Ние отдавна замисляме курабиите на Франклин. Ако станат, ще ги покажа  Laughing

# 247
Здравейте! Отдавна следя темата и я намирам за много полезна. Днес и ние имаме какво да покажем:

Тези вази с лалета ги правихме заедно с голямата ми дъщеря Хриси вчера. Използвахме изрязани от червен картон лалета и стъклени "камъчета" (продават ги в магазините "за 1 лв" и в магазините за цветя - това са камъчета за цветя). Снимах произведенията, добавих им надписи, рамчици, пожелания, отпечатах ги на бледожълтеникав картон и днес ги подарихме във вид на поздравителни картички на нашите две баби... Аз лично съм много доволна, че съчетахме приятното с полезното и резултатът определено става за показване... Simple Smile В албумчето има и по-прости композиции, които правихме с по-малката ми дъщеря...

# 248
# 249
Много хубави картички сте получили всички Simple Smile
Аз получих свой портрет, при това два пъти!!! Подари ми го на седми вечерта, после си го взе, за да ми го подари на осми!  Laughing
Имам и един дъъъъъълъг книгоразделител - вълничка.
Тюх, що не ги снимах снощи.
Ето ви обаче неделно рисуване от натура.
http://lh5.ggpht.com/_D2cYYQst3e4/SbTchepzGJI/AAAAAAAAGAc/YDwWe_ … %202009%20012.jpg
http://lh5.ggpht.com/_D2cYYQst3e4/SbTdBcTf3xI/AAAAAAAAGBE/wt1LYl … 1024/IMG_0862.JPG
Открих, че ако дадеш на детето трудна задача и голям лист, печелиш половин час чисто време! Simple Smile
Предишно произведение голям формат, тоя път не е от натура:
http://lh3.ggpht.com/_D2cYYQst3e4/SbTc25qvFRI/AAAAAAAAGA0/Hj4-kA … %202009%20006.jpg
Друго любимо занимание - не е рисуване, но не мога да не я похваля как се справя сама, аз само пека после Simple Smile
http://picasaweb.google.com/zornitsa.hristova/CnQdLD?authkey=Gv1 … 11112755944522770
http://lh6.ggpht.com/_D2cYYQst3e4/SbTdFTAE_RI/AAAAAAAAGBY/8YxITs … %202009%20003.jpg

# 250
Анда, чак си пожелах Александър да е на 6г и да прави баници..Страхотна е малката домакиня..

# 251
Видях че в www.krokotak.com скоро ще пускат он-лаин галерия. Някой вече пращал ли е? Аз мисля на Калоян да изпратя една снимка с маска

# 252
# 253
Браво Ели за труда, много ще ми помогнеш . Радвам се,защото от много време търся такива сайтове.Направо не мога да опиша колко сам радостна. newsm10

# 254
Здравейте и от мен.
Ето няколко неща:
Това е продължение на подаръка ми за рожденния ден
Това е картичка за 8-ми март
Това е друг вид картичка
Това е човече. Направено е от остатъци от други неща. Прави го с баща си за 8-ми март
Това е рисунка
veroniki картичката е страхотна.
*щурчо*  нещата са ви много хубави.
Мария  много интересни идей за картички.
Анда  художничката е прекрасна.

Общи условия

Активация на акаунт