Занимавки, моделиране и апликации за малки и големи 2

• 351 957
  • 1 209
  •   1
Отговори
# 840
Честита Баба Марта! и от мен :
- тази мартеница се получи от част от капачките за веро  Wink

един първомартенски червей:
Баба Марта- моливник (от шише)...

И предложения за по- артистичните:
Една маска от кутия от прясно мляко:  
- шлем  Joy и египетска " корона"- от една 7l бутилка за минерална вода (пасва идеално на главите, но на деца под 2 години  Laughing )

И накрая това е картонената къща:

# 841
Ейй, Пумукъл, направо ме разби с тази маска! Браво на теб! А с какво я изрисува, за да не се размазва върху фолиото? Предполагам, че не е флумастер.

# 842
Маркери за надписване на дискове, лак за нокти, червено тиксо. Тръгнах да правя маска-домино, но видях, че мога да използвам почти цялата кутия. Прибегнах и до тел бод и тиксо да подсиля короната, защото продължава и отзад (нищо че има и ластик зад ушите). Поводът беше ходенето ни в Стара Загора на 28 февруари, където се проведе ХI фестивал на маскарадните игри, та си рекох да се впишем и ние в тарапаната  Wink

# 843
  • у дома

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

Момичета,помагайте с идеи за костюм на петел или поне някъде да има маска или коронка...

ето http://www.solnet.ee/gallery/knk63.html, дано е от полза   bouquet

Много благодаря!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 844
amber, страхотно букетче.
И ние днес е разписхме със същото.Цветята ни станаха доста разкривени, но няма как.
Направихме и змията от чорапогащника, а змията с капачките е в процес на правене.
Утре ще се опитам да ги снимам и да ви ги покажа.

# 845
Пумукъл, чудесна е! Особено ме развесели обецата на ухото Simple Smile
И къщичката е много хубава, аз бих играла вътре с кеф!

# 846
Здравейте.
Честит Празник на всички.
Пумукъл, невероятна маска и къщичка. Браво. Мартеничката и тя е много интересна.  Hug
Ние имаме змия от чорапогашник, но не знам дали съм я показвала. Ako не съм ще я покажа.
А това е от вчера. ( Добре, че има готови куфарчета с листи и модели, поне да не ги мисля)

# 847
Благодаря за високата оценка  bowuu По реакциите ви съдя, че направата си е струвала  Wink  Hug

Ето ви маската в действие:

А от картона на къщата остана и за танграма:
на задната страна има залепени парченца магнитна лента...

# 848
Здравейте,
моля ви момичета помагайте. PraynigИскам да направя сама украсата за рожденния ден на сина ми.Дайте ми идеи за нещо от балони,което да мога да направя сама.Или от други материали.Трябва ми нещо ,което да не се закача,а да се сложи по масите.

Благодаря ви предварително за идеите  bouquet

# 849
  • Добрич
...
С Жени изработихме камбанки за гостите на рождения и ден.

...

Снимките са линк за увеличение.
Можеш да замениш елховите клонки с пролетни цветя.

# 850
Може ли някой да ми даде линк към крокотак за ръкавичката-плик, вчера я гледах, а днес не мог да я открия.
Хрумна ми идея, още зрее, ще я споделя, на някой може да му допадне:
Направих си книжка Дядовата ръкавичка,т.е разпечатх си я на листове 1/2 А4,  ще си направя ръкавичката и животните, които ще влизат в ръкавичката. Плана за сега е да ги изрежа по шаблон от картон. За дядото още нямам идея как ще изглежда.
После ще опитам и с Дядо вади ряпа.

# 851
# 852
viki_hrisa,
Благодаря, но не е това. Става дума за ръкавичка с един пръст, по ръба на която се нанизва шнур.

# 853
Лулу@ВилаРоза видях че са имали стар адрес и сайт. Виж това. Или потърси в него
http://star.krokotak.com/k/%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0%B0%D0%B2%D0%B8% … 0/i/2009112600032

# 854
Тази ръкавичка май беше идея на някой от тази тема  Naughty Виж преди 3-4 страници, че пусти Алцхаймер  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт