Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Домакини 32/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

  • 39 610
  • 748
  •   1
Отговори
  • при късмета
  • Мнения: 20 143
Д О М А К И Н И





Архив: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,
11, 12, 13,14 15, 16,17,18, 19, 20, 21, 22,23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30,
31

Албумчето ни:

Потребител и парола на ЛС

# 1
  • Fort Worth, TX
  • Мнения: 1 969
pyrva Mr. Green

# 2
  • Мнения: 9 350
Ма ко благодарско за темичката   bouquet Hug
Марче снощи аз си блъсках главата за картинката, сега ти за червения пипер  Joy луда работа  hahaha а аз си помислих, че нещо запържения ч. пипер не ви понася и затова не слагаш - нормално е   bouquet

# 3
  • Мнения: 2 169
Не успях, трета съм  Heart Eyes

# 4
  • Sofia
  • Мнения: 17 668
Люска, вече са ти писали по въпроса... аз не я кисна (лещата де), затова и не съм писала. Почиствам, измивам и в тенджерата.  Simple Smile

Прибрах си съкровището, обядва и ще ляга. На прибиране омете две чушки - червена и зелена. А аз ще почвам хляба.

# 5
  • Мнения: 432
Хоп троп и аз тук
То не че има какво да напиша де...

# 6
  • София
  • Мнения: 2 238
Ма ко, благодаря за темичката Hug

Момичета, благодаря за рецептите и съветите относно лещата... Ще се похваля утре или може би в четвъртък...

За 1 час пуснах писмото в пощата, поръчах Соники на Петьо в ибей при момичето... Напазарувах в Била... не ми казвайте, че е студено на вън - гърбът ми е мокър... Тичах, че Миленка трябваше да излезе в 14:00... До секунда бях точна...

Проверих пощата - няма писма все още... Thinking

# 7
  • Sandhausen, Germany
  • Мнения: 5 979
Запис и до после Simple Smile

# 8
  • Мнения: 2 169
Проверих пощата - няма писма все още... Thinking
Стига де  Confused

# 9
  • София
  • Мнения: 10 716
И аз тук и до после .

# 10
# 11
  • при късмета
  • Мнения: 20 143
Аз правя леща като сватята, така де, няма да променяме менюто на децата  Laughing

# 12
  • Мнения: 1 826
Ма ко-благодаря за новата темичка!  bouquet
Може да сложиш и една снимка на мартеничка на първата страница.
За лещата я правя като Марчева-с праз,поне сега зимата,но не запържвам нищо. Mr. Green
Всичко сурово и в тенджерата под налягане. Wink

# 13
  • при късмета
  • Мнения: 20 143
Може сега ще потърся
Това харесва ли ви

Скрит текст:

или тази

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 15:08 от ма ко

# 14
  • Мнения: 3 040
Запис и от мен! Рано, рано съм станала, събудих се с главоболие идващо от врата. Вече успях и да пия един аулин, защото иначе няма да мине.
Аз пък лещата я правя без нищо да задушавам или запържвам, изхвърлям първата вода и после слагам лук/праз, чесън, морков и малко олио. Като е почти готова добавям сол и един накълцан домат, понякога и чубрица. И пак става вкусна, поне за нашия си вкус.
Вчера ММ изкара на 3-4 банана, толкова сухари и за вечеря купичка с ориз. Засега е ок, днес пак същото, само че за вечеря смятам да сваря малко пилешко, да го накъсам в същия бульон, малко морков и ориз - нещо като лъжлива пилешка супа.

Ма ко - благодарско за темата!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт