Занимавки, моделиране и апликации за малки и големи 2

• 351 940
  • 1 209
  •   1
Отговори
# 915
Аз мога и голями да ви ги слагам  Laughing , ама гледам място да не заемат... Ще съм благодарна, ако някой ми обясни как се поставя малко изображение и с кликване се увеличава  Rolling Eyes

# 916
Пумукъл,разкошни зюмбюли,като истински са!
Да нямаш предвид активна снимка(аз така я наричам).
Например:

Виж как съм я направила в поста,че не мога да обясня добре Embarassed
А тази апликация пак е по идея от Крокотак и на 90% самостоятелно се справи детето с оцветяване,изрязване и лепене Grinning

# 917
Ей, това гнезденце и ние сме го правили  Grinning !

А зюмбюлите са страхотни  smile3501 !

# 918
LYLY, точно това имах предвид, благодаря! На лични ми обясниха  Laughing
А зюмбюлите са от лентите за цветя, доста е трудоемко, но и аз си ги харесвам, всеки един е правен по различен начин  Laughing

# 919
Пумукъл може ли някаква схема или обяснение как се правят зюмбюлите и това оранжевото цвете.

# 920
Пумукъл може ли някаква схема или обяснение как се правят зюмбюлите и това оранжевото цвете.
ето линк
http://krokotak.com/2010/02/zyumbyuli-ot-hartiya/

# 921
Импровизацията ми наистина е върху идеята на Крокотак, но за залепване ползвах двойнолепещо тиксо и лентичка за букети (продават на метър в магазини за 1 лев), така цветята стават по трайни  Wink. Стъблото е сламка. Нацепвам лентата на 2-3 парчета в зависимост от дебелината, в началото режех по къси лентички, "накъдрях" ги и залепвах само единия край, но за да стане по-обемисто и стегнато впоследствие правих по-дълги лентички и залепях и двата края след накъдрянето ( става с ръба на ножицата) върху тиксото... и така облепям около сламката ред по ред (лилавият зюмбюл е правен по втория начин)...
П.П:...А цветето би трябвало да е роза, и би трябвало да е жълто...  Rolling Eyes http://razvihreno.com/2010/02/06/thinking-pink/
Експериментирах с няколко материи - сатен, шушлек... повечето ставаха, всяко със своя си красота. Жълтото цвете е от шушлек, сините са от подплата. Режеш елипси с различна големина (най-малко 12-13 броя, обгаряш краищата на свещ... и пришиваш). Аранжираш пожелание в средата с мъниста, копчета и каквото счетеш за подходящо...Миналата седмица буквално се бях вманиячила по тях  Peace

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 17:48 от Пумукъл

# 922
LYLY, точно това имах предвид, благодаря! На лични ми обясниха  Laughing

Може ли и на мен някой да ми обясни на лични как се слага малка снимка с линк  Praynig ?

# 923
[ url= адрес на снимката ][ img height=200] адрес на снимката [ /img][/url]

И става така:

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 15:34 от LYLY

# 924
LYLY, тези тъмните яйца с тиксо ли са правени? Аз последните години все така ги правя- омотавам тиксото или го налепям, както дойде, боядисвам яйцето и след това махам тиксото ...

# 925
LYLY, тези тъмните яйца с тиксо ли са правени? Аз последните години все така ги правя- омотавам тиксото или го налепям, както дойде, боядисвам яйцето и след това махам тиксото ...
Да ,с хартиено тиксо.
Давам линк към Крокотак,където са показани по-детайлно Wink
http://krokotak.com/2010/03/s-hartieno-tikso/

# 926
Ето моите от миналата година (личат си тези с тиксото- обикновено):

# 927
  • Варна
Ох, момичета, виждам, че сте на Великденска тема, но не мога да не се похваля с моето гардже, което спечели първа награда в конкурса "Децата на Варна рисуват" с тази рисункаМ
http://emmilly.multiply.com/photos/album/24#photo=94

# 928
А ти й се беше притеснила.  Hug
Бих казала едно голямо браво.  Hug ДА го нагушкаш и нацелуваш детето специално от мен.  Hug  Heart Eyes  bouquet
Пумукъл, не се ли отлепва тиксото. Решила съм да пробвам тази година.

# 929
Че то си е отлепено, лъскави са от олиото.  Wink А аз ги овъртам, както дойде и стават едни интересни шарки от нагъването.
И от мен поздрави за победителката  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт