Занимавки, моделиране и апликации за малки и големи 2

• 351 947
  • 1 209
  •   1
Отговори
# 960
едната ми щерка пише огледално, да ти я пратя ли  Mr. Green

Другият път обезателно ми я прати!  Simple Smile

Момичета справих се! Не намерих огледалното писане, но пак стана като изписвах буквите от дясно на ляво една по-една ... . Мерси!

# 961
здравейте мамчета,

Събирам идеи за игри и забавления с кисело мляко и кофички от млечни продукти. Надявам се, че ще можете да ми помогнете.

# 962
Басеин, пълен с кисело мляко  smile3549
 Joy

# 963
текст, който трябва да е написан огледално - от дясно на ляво. Не знам как става това. Помощ!! Simple Smile

Една идея и от мен - лист индиго поставен на обратно. Срещу огледалото текста ще се прочете.
забавления с кисело мляко и кофички от млечни продукти
От кофичките може да се построи замък, да се играе на кегли, скоро видях лампа направена от пластмасови чашки, вероятно и кофичките могат да бъдат оползотворени така. Могат да се направи разсад от различни видове растения/ние сме си засадили костилки от фурми напр./. От млякото не знам, принципно съм против игри с храна.
Басеин, пълен с кисело мляко  smile3549
+ сода и вулкан може да стане  Joy

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 14:09 от =^._.^=

# 964
  • варна
Здравейте момичета, пред трескава подготовка съм за кръщене и рожден ден, искам да изработя красиви подаръци и покани за гостите, дайте ми идея, тъй като самата покана е лист А4, за който трябва да направя хубава опаковка и да подаря - може да се постави в кутийка, или на свитък с панделка, но все ми се иска да го поднеса по интересен начин и се надявам да ми помогнете, а още нещо - опаковка за бутилка - нещо шарено и весело. Благодаря Ви.

# 965
  • нейде там, където ....
За бутилката - някъде във форума бях видяла - намазва се с С200 и се поръсва с брокат (лъскав прашец, в различни цветове). Пишеше, че е от цветарски магазин, но аз видях такъв в магазин за левче. Опаковката беше нещо епруветка с тапа, около половин педя дължина.

За толкова голям лист свитъкът ми се вижда най-подходящ. Или в някакви бутилчици, украсени, от които да се подава листът 1-2 пръста  newsm78

# 966
# 967
  • Добрич

# 968
Запис.

# 969
Пекна слънце и замря темата  family   sun  1swing

Ето ви малко занимавки:

поставката за яйце от гърлото на шише за боза

друга поставка:

две кутийки:

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 13:13 от Пумукъл

# 970
Ето пък мен с какво ме посрещна от работа моя юнак  Grinning  Каза че било робот.

http://www.album.bg/goliamodete/images/23042928/

# 971
Търся игри (за предпочитане flv или swf формат) свързани с числата или българските букви.

www.abc-bg.be вече го минах.

Мда, и да не са грозотии като тези.

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 18:45 от vоrfax

# 972
# 973
Търся игри (за предпочитане flv или swf формат) свързани с числата или българските букви.

www.abc-bg.be вече го минах.

Мда, и да не са грозотии като тези.
Браво бе, браво! Тези игри е ясно за колко големи дечица са правени! Грозотии

# 974
  • варна
Момичета, дайте идеи за украса за рожд. ден - освен надпис и т.н. стандартни - трябва да украся заведение без помоща на агенция.

Общи условия

Активация на акаунт