Занимавки, моделиране и апликации за малки и големи 2

• 351 917
  • 1 209
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
момичета, имам нужда от помощ, къде мога да видя как се правят различни форми от онези дългите балони newsm78

# 1 036
в youtube.. аз от там се научих.. лесно е..

# 1 037
  • София
вярно бе ooooh!, мерси много   bouquet

# 1 038
# 1 039
  • Германия
ето нещо и от мен.незнам дали е посочван този сайт ,но има много интересни неща,но са основно за принтиране
http://cp.c-ij.com/en/contents/2013/list_15_1.html

# 1 040
Купихме от Джъмо пъстроцветна пяна. Знаете ли как се работи с нея?
У дома намерихме много занимателно приложение на тази пяна - принтираме различни картинки на хартия и ги "оцветяваме" с пяната, а после довършваме с водни бои и други апликации. Хем е забавно, хем е ефектно Grinning.

Момичета, имате ли представа от къде бих могла да си купя изкуствени пера?
Купували сме разноцветни перца от Джъмбо.

# 1 041
  • у дома
Различни занимавки и творчески идеи http://www.prittworld.com/en/bg/pritt-world/crafting-ideas.html

# 1 042
Привет Hug

Надявам се, нямате нищо против да се присъединя към вашата чудесна тема. За съжаление, аз по-скоро черпя идеи и вдъхновение засега Blush

В тази връзка, много ще се радвам, ако можете да помогнете на творческото ми безсилие. Искам да намеря шаблони/идеи за мозайка, но нещо удрям на камък и това, което намирам в нета са мозайки или от хартия или за стъкло, а на мен ми трябват за обикновена детска мозайка Rolling Eyes

# 1 043
 :prayе момичета много съм завеяна ooooh!, ровя ,ровя не мога да намеря къщичка от кашон,може и замък някой ще ми помогне ли...

# 1 044
Здравейте!
Правили ли сте адвент календари? Може ли идейки!?

# 1 045
Правили сме, в предната тема имаше много идеи. Мога да ти пусна линк от нашите. Ние в общи линии, всяка година го правим различен.

# 1 046
:prayе момичета много съм завеяна ooooh!, ровя ,ровя не мога да намеря къщичка от кашон,може и замък някой ще ми помогне ли...
Ето цяла темичка има Simple Smile
Къща от кашон да сътворим,за децата наши-кът любим!

# 1 047
Правили сме, в предната тема имаше много идеи. Мога да ти пусна линк от нашите. Ние в общи линии, всяка година го правим различен.

Аз сигурно съм го гледала, но би ли ми го пуснала на лични!
Ще разровя и назад! И все пак ,ако някой се сети нещо нека пише!

# 1 048
Благодаря  на Патето- ама като гледам нашия кашон колко е малък newsm78...

# 1 049
  • у дома
Може ли да ми дадете линк или поне идея за костюм за момче и да е плод или зеленчук - в градината ще имат есенен карнавал.

Общи условия

Активация на акаунт