Занимавки, моделиране и апликации за малки и големи 2

• 351 893
  • 1 209
  •   1
Отговори
# 1 080
Здравейте, отдавна не съм се появявала, но обещавам скоро да се реванширам. Имам нужда от помощ.
Детето ми в продължение на три седмици заедно с други дечица ще работи по проект : Четирите елемента_ въздух, земя, вода и огън. За целта трябва да набавим материали и да направи нещо. Моля за идеи за да не пускам отделна тема.  Аз измислих в една кутия да наслагаме мъх, отзад мъх с кора от дървета да играе ролята на планина, а в други по малки кутийки да сложим семена от боб който да порасне и стане на растение. НЯколко животни тук там и мисля че е добро. Друго нещо ако ви идва на ум ще ми е от голяма полза.

# 1 081
Хексилина балон пълен с въздух и един с вода. земята я имаш. за огън макет на вулкан?

# 1 082
Жабке, много благодаря.  Hug   bouquet Сега трябва да я накарам да надуе един балон и да се опитаме да направим континентите. Не съм си и представяла, че ще правя таквива неща.  ooooh! Отивам да правя упражнения и ще покажа какво е станало.

# 1 083
за адвент календара - 24 малки платнени/филцови/... торбички с написани/избродирани / залепени /... числа от 1 до 24 , на въженца закачени на горната рамка на вратата на детската стая  Hug

# 1 084
Имам нужда от помощ.. в дг на сина ми им трябват коронки с героите от дядо и ряпа.. и тъй като търсене на изображения на Гугъл нещо не ми работи съм много затруднена.. та търся всякакви картинки на познатите герои с които да им стъкмя коронки.. картинката трябва да е рисунка, не снимка.. имам някакъв спомен за руски сайтове нещо, но до там.. имам нужда от всякакви насоки

# 1 085
Имам нужда от помощ.. в дг на сина ми им трябват коронки с героите от дядо и ряпа.. и тъй като търсене на изображения на Гугъл нещо не ми работи съм много затруднена.. та търся всякакви картинки на познатите герои с които да им стъкмя коронки.. картинката трябва да е рисунка, не снимка.. имам някакъв спомен за руски сайтове нещо, но до там.. имам нужда от всякакви насоки
Ето това трябва да ти свърши работа Simple Smile
http://www.detskiy-sait.ru/personazhi-k-skazke-repka/

# 1 086
  • Там, където мечтите се сбъдват
Включвам се с някои коледни нещица, които правихме тези дни у дома

играчка за елхата

украса за офиса

картичка за леля

# 1 087
  • Разпиляна във въображението
Елхата е страхотно хрумване.

# 1 088
  • Там, където мечтите се сбъдват
не е мое хрумване, признавам си, мярнах я из някакъв чуждестранен блог. единственото подобрение бе да и сожоа за опора две щипки, че с една трудно се задържаше Laughing

# 1 089
estelliana, много ми харесаха творенията ви! Наистина е време за коледни идейки пък и те са ми любимите:)

Снощи изрязвахме с формичките за коледни сладки фигурки от разточена глина, направих им дупчици за закачане и като изсъхнат, ще ги оцветим и ще се постарая да покажа.

Мисля да реализирам и друга идея, която видях наскоро някъде (не помня къде) за изрисуване или декупаж на изгорели електрически крушки, които се превръщат в нещо като коледни топки и могат да се закачат за украса. Дебна у дома, коя лампа ще сдаде багажа Laughing

# 1 090
Ето това трябва да ти свърши работа Simple Smile
http://www.detskiy-sait.ru/personazhi-k-skazke-repka/
Пате мерси обаче нещо не могат да се свалят тези картинки.. На данный момент иностранный трафик у этого файла превышает российский. Вы можете получить этот файл, только если посетите сайт наших рекламодателей, помогающих оплачивать наши сервера и каналы. Нажмите сюда, чтобы перейти к выбору рекламодателей.
това ми пише и не дава да се дърпа..

# 1 091
  • Добрич
sky*, може да се изтегли картинката. След като посетиш сайта на рекламодателите им и изчакаш 30 сек., можеш да свалиш картинката.

Ето, качих я тук

Линкът за достъп до файла ще бъдe активeн до : Сряда 01.12.10.

# 1 092
момичета,

синът ми иска да направим картичка като тези в панорамните книжки, като се отвори и елементите се издигат нагоре, става релефно...

как се правят такива чудеса, имате ли идея къде да погледна за инструкции?

предварително благодаря  Hug

# 1 093
момичета,

синът ми иска да направим картичка като тези в панорамните книжки, като се отвори и елементите се издигат нагоре, става релефно...

как се правят такива чудеса, имате ли идея къде да погледна за инструкции?

предварително благодаря  Hug
http://www.az-deteto.bg/da-si-napravim-knizhka/208/view.html
И картички от стара тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=222576

# 1 094
мерси мерси мерси Пате Вела.. мерси!

Общи условия

Активация на акаунт