Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 281
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 570
Някой от Тракия знае ли къде се е преместил клона на Пощенска банка която беше в 13 блок  newsm78 А дали изобщо има в Тракия  Hug
Приятни снежни събота и неделя на всички  Nature Snowman

Преди имаше клон на Пощенска банка на пощата в Тракия, но скоро не съм ходила нататък, не зная дали го има още.

# 571
Няма го вече този клон от един месец. Аз минавам от там всеки ден

# 572
До Т Маркет до бл.100
бившото кафе Бродуей сега е Пощенска Банка, вече 3 години...

# 573
  • на пистата
моля за бърз отговор,в гранда на капитан райчо  продават ли олекотени завивки или одеала

# 574
Ооо, да бе момичета. На пощата в Тракия  ooooh!
Много съм разсеяна  Laughing
Благодаря ви   bouquet

Чак се гпрочетох какво е написала vania_61  ooooh!
Значи трябва да се ходи до Т Маркет  Peace

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 19:18 от Дезидерата Куха

# 575
  • София / Пловдив
моля за бърз отговор,в гранда на капитан райчо  продават ли олекотени завивки или одеала

В Гранд-а не знам, но точно срещу него има магазинче за бельо, там има.

# 576
Да, на 2ри етаж.

# 577
Вис Виталис щял да се отваря на 1 март.

# 578
vania_61 ако Пепи не ти помогне с тортата аз съм поръчвала в Попимони точно заради така скъпоценната емблема.

# 579
  • Станимака
Здравейте момичета, може ли някой да ми каже, къде мога да намеря богат асортимент на салфетки /хартиени, луксозни/ с мотиви на цветя.  Confused

# 580
може да провериш в един нов сайт за обяви за нови и използвани стоки, пък дано провърви: http://www.namerisi.com   bouquet

# 581
  • Пловдив Белащица
Здравейте момичета, може ли някой да ми каже, къде мога да намеря богат асортимент на салфетки /хартиени, луксозни/ с мотиви на цветя.  Confused

В книжарницата в Кичука до Верди продават доста видове салфетки. Продават ги по единични бройки и децата ходят да си купуват за да си разменят  Mr. Green

# 582
"Дали"- книжарницата, която е предимно за материали за художници, но там колкото и странно да ми изглеждаше има много голям избор на салфетки. Книжарницата се намира на ъгъла на Криволак/ стръмната уличка/ и улицата която води от от Джумаята към Стария град.

# 583
Здравейте момичета,
Първо искам да ви благодаря за прекрасната тема  bouquet. Не мога да изкажа колко сте полезни за новоизлюпени пловдивчани като нашето семейство Simple Smile
Сега пак вие сте ми надеждата да ми препоръчате майстори за баня; майстори строители( за бутане на една стеничка и построяване на друга такава) и също за фирма за дограма за прозорци.
Моля ви, които се е занимавал скоро с ремонти да ме насочи Hug Praynig

# 584
  • Пловдив
Момичета, знаете ли къде се продават гормити, това са едни чудовища от рекламите  по Jetix ?

Общи условия

Активация на акаунт