Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 292
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 555
Майчета, някой знае ли къде в Пловдив да намеря чиния за микровълнова - тази с издатини за захващане върху въртящия се механизъм на микровълновата. Преди време имаше един магазин пред Хирургиите на Пещерска за бяла техника втора употреба и там бях виждала, но това е преди 3-4 години, сега незнам къде да намеря, а синковеца потроши оригиналната.

Преди време търсихме механизма , който е отдолу за въртене на чинията и мъжа ми намери в "Тракия" до бл.140. Не знам как точно се казва магазина, но е в този район. Каза ми , че имало и още много неща. Възможно е там да намериш.

Момичета, кажете къде има хубави шалтета или покривки за спалня?

# 556
Майчета, някой знае ли къде в Пловдив да намеря чиния за микровълнова - тази с издатини за захващане върху въртящия се механизъм на микровълновата. Преди време имаше един магазин пред Хирургиите на Пещерска за бяла техника втора употреба и там бях виждала, но това е преди 3-4 години, сега незнам къде да намеря, а синковеца потроши оригиналната.

Преди време търсихме механизма , който е отдолу за въртене на чинията и мъжа ми намери в "Тракия" до бл.140. Не знам как точно се казва магазина, но е в този район. Каза ми , че имало и още много неща. Възможно е там да намериш.

Момичета, кажете къде има хубави шалтета или покривки за спалня?
Ние взехме от 2ри етаж на Гранд. Италиански са.

# 557
JeniB , мерси, ще потърсим и там. Може ли да кажеш ориентировачно как са цените, че представа си нямам.

# 558
  • Пловдив
Шалте от BEAUTY HOME за единично легло, което си става на доста по-голямо в мемнта взех за 66 лв от Капана, знам че имат магазин и в Гранда. Гръцка е фирмата, имам техни неща от минали години, много са добри!!! В момента някой от нещата са им в намаление.

# 559
178-180лв го взехме. 200 и нещо на 200 и нещо мисля беше. Италиански са. Дебело е. Там имаше и от тънките. Като се качиш по ескалатора свиваш в дясно. Магазина с гръцките е до тях.

# 560
  • Пловдив

Днес купихме за нашата микровълнова. В уличката с/у Верди на ул П.Д.Петков.  До сервиза за GSM-и има сервиз за микровълнови и продават резервни части. Цената е 18лв.  Peace

# 561
Благодаря много, мислих да ходим в Домко, там изобщо не знам дали имат, но явно ще променим посоката на търсене и ще отидем направо в Гранда, още повече щом има два магазина, по-добре.

# 562
  • ПЛОВДИВ
готина тема! newsm10
записвам се и аз да я следя! smile3501

# 563
Здравейте!Може ли някой да ми каже къде мога да намеря пликчета за съхранение на кърма в Пловдив?Мисля си дали няма във Вис Виталис,но не ми се ходи специално за това до там!Проверявах в 10 аптеки и все няма.
По повод въпроса ми за Вис Виталис,дали отвориха новия до Баумакс?

# 564
във вис виталис има, през седмицата видях.

# 565
Записвам се и аз. Търся торта, но отгоре да е с емблемата на Ливърпул. Търся и чаршафи такива за единично легло. Днес купих топката, без крака останах от търсене. Като видях, че е само една щях да си чупя краката да не ме преварят.

# 566
Някой от Тракия знае ли къде се е преместил клона на Пощенска банка която беше в 13 блок  newsm78 А дали изобщо има в Тракия  Hug
Приятни снежни събота и неделя на всички  Nature Snowman

# 567
  • София / Пловдив
... А дали изобщо има в Тракия  Hug
...

Май нямат вече в Тракия. Или поне в сайта им не фигурира:

http://www.postbank.bg/TransformationService.asmx/XHTML?BranchID … p;ShowsBranches=1

# 568
Записвам се и аз. Търся торта, но отгоре да е с емблемата на Ливърпул. ....

Защо не се свържеш с Пепи ( пише и в тази тема) ,тя прави торти най-различни  Peace

# 569
Записвам се и аз. Търся торта, но отгоре да е с емблемата на Ливърпул. ....

Защо не се свържеш с Пепи ( пише и в тази тема) ,тя прави торти най-различни  Peace

Писах и на ЛС. Нещо не успях в сайта с тортите. Сега останаха чаршафите

Общи условия

Активация на акаунт