Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 309
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 540
  • Майничка
Извинете, момичета, днес и аз се нуждая от вашата помощ. Дали бихте ми препоръчали магазин за покривки?
Свекър ми и свекърва ми днес имат годишнина от сватбата, на която се подарявали ленени покривки ... Отдавна не съм ходила по магазините и направо не знам къде да търся.
А ако е в близост до пешеходния мост, ще е оптимален вариант. Simple Smile
Хубав ден!

На прима виста се сещам за едно магазинче на ъгъла на "Опълченска" и ? "Петко Каравелов", май беше (улицата, на която е централата на ДЗИ и която стига до Кукления театър). Продават шалтета, покривки и т.н., оттам съм купувала много красиви ленени покривки.

# 541
Гаргамела, златна си! Ще докладвам, като го посетя, да се знае има ли го още и какво продават!

# 542
  • Пловдив
Искам да попитам къде в Пловдив се продават колички  giordani cinque?
И в магазин штъркел съм виждала Giordani Cinque,a може да има и в Бейби ленд.

# 543
  • София
Покривки съм виждала и в подлеза на Понеделник пазара, веднага след магазина за ръчно рисуваните изделия.

# 544
  • Пловдив
Майчета, някой знае ли къде в Пловдив да намеря чиния за микровълнова - тази с издатини за захващане върху въртящия се механизъм на микровълновата. Преди време имаше един магазин пред Хирургиите на Пещерска за бяла техника втора употреба и там бях виждала, но това е преди 3-4 години, сега незнам къде да намеря, а синковеца потроши оригиналната.

# 545
Благодаря за отговорите, попитах в Бейби ленд, казаха, че ги чакат тези дни. Много благодаря   bouquet

# 546
  • Пловдив
Майчета, някой знае ли къде в Пловдив да намеря чиния за микровълнова - тази с издатини за захващане върху въртящия се механизъм на микровълновата. Преди време имаше един магазин пред Хирургиите на Пещерска за бяла техника втора употреба и там бях виждала, но това е преди 3-4 години, сега незнам къде да намеря, а синковеца потроши оригиналната.

Преди имаше имаше в ТСМ /KEV/.Но незнам дали има сега.

# 547
Момичета, виждали ли сте някъде силиконови форми за печене. Интересуват ме по-специално за мъфини, но бих разгледала и за кейксове. А и хартиени за мъфени ако сте виждали ще съм много благодарна, ако споделите къде

# 548
  • Пловдив
Последно видях силиконови форми в ЕвроЛенд на Главната. Цените бяха потресаващо ниски  Mr. Green
За кекс голяма - 2,50лв, малка - 2, лв. Имаше и за мъфини по 2 лв.
Аз взех една голяма за кекс и в момента, даше е във фурната за първи опит.
Като разбера резултата, ще пиша дали стават Wink

# 549
и аз там ги гледах.много бързо бяха свършили за кексове и имаше само за мъфини.пиши за резултата да мина да взема

# 550
Момичета, виждали ли сте някъде силиконови форми за печене. Интересуват ме по-специално за мъфини, но бих разгледала и за кейксове. А и хартиени за мъфени ако сте виждали ще съм много благодарна, ако споделите къде

Хартиени формички за мъфини има в Пикадили. Мисля, че се продаваха в кутийка Fackelman, около 50 броя за около 4 лв.

# 551
  • Пловдив
Резултата от кекса... не се изпече добре  Rolling Eyes Но не знам дали силиконовата форма е виновна. Отвътре остана почти сурово, а отгоре поизгоря. В същото време, там където се е опирало по формата е като нормално изпечено, а на 2мм навтре вече е клисаво newsm78
После го пуснах малко и в микровълновата, че да не е съвсем сурово. Само си похабих продуктите.
Но аз до сега не съм правила нищо в силикон и може да има някаква тънкост в самата смес - да е по-гъста или по--течна....

# 552
Хартиени форми за мъфини има в ТСМ на малката главна - 6 лв 1000бр
Имам доста сил. форми и досега не съм имала гаф с печенето

# 553
Привет дами,
МОЛ Пловдив ще бъде отворен на 19 март. Подобен на софийския ще бъде. На първия етаж ще е Пикадили, повечето магазини ще са маркови, а на последния етаж ще има кино, кафета, фаст фудс.

Красиви покривки от лен има на втория етаж на Гранда.

# 554
Синаница, благодаря, тъкмо се чудех какво да правя, защото и в двете магазинчета нямаше особен избор, може би хората в тези трудни времена не търсят точно покривки, та затова и не се предлагат...

Общи условия

Активация на акаунт